League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL. LOL. LOL. LOL. LOL. LOL. LOL. LOL.
szovegertelmezes 1-es, leulhetsz

Fec papa
Elköltötték a karbantartók fizetését a Dreamhackre. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Czdano
Egybõl beengedett..várok egy kicsit, nem merek játékot kezdeni -.-. Egyébként mióta is ilyen a szerver? 3-4 hete? Mi történt? Nem hiszem hogy ennyi játékos jött volna.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fec papa
Végre bejutottam pedig Gandalf nem akart átengedni, de csak sikerült. 😊

Fec papa
Na most online, kitudja hány másodpercig?! 😄

TruckerDave
Nekem sajna még buzi a szerver. Mindig este lenne idõm játszani, és erre mindig busy.

Fec papa
Jó neki, remélem jövõ karácsonyra azért megjönnek a beígért német szerverek. 😊

Grr1234
Engem meg fél óra server busy után retrieving data from servernél kidob timed out pvp.net client izé miatt. 😞

Fpocok
haverom is azt mondta, hogy instant belépett.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fec papa
Már csak azt mond meg hogy hogyan csináltad. 😊

Fpocok
wow ban már rég nincs queue...

Parasite Eve 2, best game EVER!

ronihun
wow login queue nélkül bejutok, mi történt? ez csak valami hiba lehet

...

Hurrá be tudtam jelentkezni! És nincsen shop😄
ronihun
se ujrakezdeni nincs kedvem, se lámákkal játszani folyamatosan, se 200as ms-sel játszani, szal inkább maradok EU-n, azt ha nem jó nem játszok, nem érdekel már annyira

...

jó, persze, mire eljutok addig hogy beírjam már mûködik 😊

XD már official site-se mûködik

jazzy
Menjünk mind, omoljon össze az us is
Czdano
Na jó 10 perc várakozás után kidobott "server is busy-vel" Go US szerverre ;p (hozzáteszem mindenki 200as pinggel tolja, annyian átjöttek EU-ról)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
Igen közben rájöttem hogy elõzõ patchben módosították 5-re, és többet sebez..Failed. Nempara, így is körbemegy mindenkin jóesetben 😄

jazzy
Dark Wind: Bounces changed to 5 at all ranks. Silence duration 1.5 at all ranks. Leveling the skill increases base damage. Large increase to AP ratio.
Czdano
Nem véletlen pattan a silence 10x, pont ezért hogy ne kapjon semmit se. Fiddle-el a következõképp kell teamfightba menni : mikor elindul az egész, ulti cast, a legerõsebb carry-re fear , ezután silence a tankra/supportra (igazából mindegy) majd a fearelt carry-re mehet a drain. Eléggé aggasztó mind az 5 embernek mikor közéjük robbansz és rajtuk van a silence...

crackyS
kell rá valamit nyomni pl. stunt, hogy draint ne tuja elsütni, nekem megvan fiddle, lehet vele szórakozni mert kb. full hp-ról leszeded enemyt 1v1-be, úgy hogy nem csökken az életed (drain 5mp-ig tart, kék buffal vmi 4,6sec körül van cd-je 5. szinten)
de cho gath-ot nem tudtam megölni, knockja miat
ha meg nincs jó CC-d akkor gankolni kell,

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

ronihun
csak most láttam, hogy SK-sok új lineupot csináltak, aki nem tudná annak leírom, tehát akiket elküldtek: Sleezy,Alth0r,nRated,Farfain,LimeLight,Severus

és az új tagok:Nyph,Candy,WetDream
tehát a csapattagok:Nyph,Candy,Wetdream,Wickd,oce,Falli

érdekes lesz így, mondjuk candypanda nagyon jó ad carry, hanem a legjobb jelenleg, érdekes lesz, ja és WetDream lesz a team captain 😊

...

Én alapból utálom a free karaktereket rankeden. Valahogy mindíg én kapom a nab oroszokat, akik top solo lanen 2 en vannak és ww vel pl 4-22 es statot csinál. És én vagyok a moron, mert le nab oroszozom...
FrostBite
Remélem az utóbbiban nem lesz igazad, még véletlen se.😄 Elég volt egyszer, és még az is sok volt 😄

Én eggyel találkoztam, õ solo lanen volt, majd kellemes elõnyben lévõ csapattal csinált 6-1 es statot.
Czdano
Nem érdemes szerintem de próbáld meg...eddig ötöt láttam összvissz játszani, és fullgearrel, lategamebe szart se ért. Persze lehet rosszul használták..de nem tûnik nagy számnak

Btw ha így folytatja a riot akkor lassan már ingyen rúnaoldalakat fog osztani, vagy unlockolják az összes championt -.-

jazzy
😄 ez egy fosadék
Grr1234
Bírom ezeket a Hitleres videókat.

Czdano
Egyszerû : Vedd meg te is, és nyerj.

Maak
unavailable <#boxer>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
server busy <#violent>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
pedig ugy belepnek, hogy megvehessem yorickot amivel talan sosem fogok jatszani <#rinya>

TruckerDave
Nekem már unavaible 😄

Maak
nekem peccs utan busy volt, egyszercsak valaki irta forumon, hogy most online,kliens elindit 3 oras queue 2-3 per utan busy, ujraindit 1 ora 27 perces queue,2 perc utan busy, megint ujrainditottam es alig 12 perc mulva bent is vagyok...hacsak...

Letelt a queue és server busy...
tommyknockers
Szavak nincsenek rá, se kifejezések, hogy mennyire gyûlölöm, és egyben rühellem Fiddlestickset. Mikor õt kapom ellenként, mindig veszítek.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

TruckerDave
41 perc múlva bent is vagyok xD

És aztán kap egy full orosz csapatot és kilép...
TruckerDave
Nekem most onlyne 😛

Czdano
Egyszer mindenkinek kell játszania! ^^

ronihun
össze vissza, komolyan nem értem, az a baj h soha nem egyértelmû hogy mi van, streamen játszanak, nekem busy, után megnézem késöbb nekem is jo már, játszok egyet ledob, busy, de mégis beenged és 3 orás queue 😄 vicc

...

TruckerDave
<#idiota><#taps>

<#taps><#eljen><#email><#felkialtas><#alien2><#alien><#nevetes1>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Különc
Nem megy megint

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Server status busy....
CharrDen
Jaja, azt mondják hogy õk se kaptam és nekik is kell... De õk legalább tudnak játszani...

FrostBite
Linkeljétek már be pls azt a postot ahol ezt olvastátok, mert én átrágtam magam az amcsi fórumon, de sehol nem találtam azt, hogy kaptak volna 350RP-t, sõt épp az ellenkezõjét láttam,õk is követelik az RP-t...
Vagy csak én vagyok vak.

ronihun
ja én is olvastam😊 grat riot, szerintem mi azért nem fogunk kapni, max nekünk a szerver hibák miatt fognak adni, magyarul amerikaiak jobban járnak megint...

...

Fabio Capello
de, az amcsik. :|