League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza... már a tribunal is szar. Két punish után ezt kaptam...
Parasite Eve 2, best game EVER!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy ha valaki kap 350 RP-t, szóljón itt kérem, legalább lássuk ha elkezdik.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mert ha valakinek van pénze akkor az nem retardált? OMFG. Gondolkozzunk már egy picit könyörgöm. Kevesebben lennének és kész, de maradna ez a színvonal. 1000x találkoztam skines-pénzes retardáltakkal akik arra verték a nyálukat hogy mennyi pénzük van, persze a játékunkat elbaszták
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
4 M YellOwStaR 266 61 2064
5 M Linak 223 43 2062
6 M Kujaa 269 61 2056
Egyébként hihetetlen, megint olyan csapatot kaptam, h beszarás, simán nyerhettünk volna, ellenfélbe viszont fiddle annie volt és mindig beálltak a két ultiba, meg 2v5be nekirohantak az ellenfélnek mert valakinek kevés hpja volt, a focus borzalmas volt, pedig eleinte jonak tünt a csapat, nem tudok ma nyerni ez van 😄
...
megnéztem a spotlightot, de ennyire gyenge bemutató vidit rég csinált phreak szvsz
ami problema a lollal az egyetlen egy dolog, amit meg a jatek elinditasa elott csinaltak, szarul van megirva az egesz program, kezdodve azzal h nem tudtak egy normalis klienst csinalni hanem fogtak egy marek fost felkentek az adobe airre, majd a barnat atszineztek h megse ugynezzen ki mintha egy felig csak kutyaszart dobaltak volan egyik irodabol a masikba
Ennek ellenere van egy "mukodo" jatekuk meg serveruk, amire egyre tobb ember akar felcsatlakozni csak hat az nem birja, mert szar az egesz ugyahogy van, de csinalni egy teljesen ujat evekbe telnek foleg ugy hogy melette a szarbol epitett varukat probaljak toldani foldani.
Us serverek eu-n csinaltak azt a szajbakurt tehermentesito server parkot amit mendket regio kisegitesere hoztak letre, csak hat eu-nak sokkal nagyobb szuksege volt ra, mig us nek kb semennyi, de mind1 csinaljuk meg itthon egyszerubb, egyszer mar rabiztak a dolgot a franciakra, azota is szar az egesz, btw meg mindig a goa uzemelteti a szerverek nagy reszet de az 1 evvel ezelott jelmezes balon gyorsan riot kosztumot adtak mindegyik beka evo retardaltra es mostmar a kutyat se erdekli h riot vagy goa, mert nincs is a koztudoattban h az egesz csak szemfenyvsztes volt. volt egy szerzodesuk a goa val amire hivatkoztak mikor a sirt a kommuniti? mitortent vele? gyanitom semmi, de hat kenyeret es cirkuszt a nepnek es mindnenki happy h kiul a szenatusba lofaszt nem erdekel. Es igen visszaterve a serverekre ugy csinaltak meg h random dobja oda a jatekokat, betoltak a tobbi server koze barmi fele gondolkozas nelkul igy ugyanakkora eselyed van h us-t kapsz mint franciat vagy nemetet.
Es egyebkent minel tobben mondjak h ez mekkora egy szar jatek nekik ennyi volt, annal jobb lesz az itt maradoknak, riot ezzel nem sokat veszit, ha regi jatekost veszit aki meg nem koltott a jatekra ezutan se fog, vagy csa minimalisat koltene, ha olyat veszit aki mar koltott akkor meg kiafaszt erdekel fizetett tavozott mar megerte, ha viszont jonnek ujabb es ujabb emberekek azok joval tobb penzt hoznak a kasszara mert ha azt akarod hogy ne keljen fel evig farmolnod mire lesz normalisan feltottott 10 rune paged es meglesz a herok egy resze is akor az bizony sokba kerul.
ui.: a legszebb az egeszbe hogy a community azon resze aki a legjobban sir meg egy kurva centet nem koltott a jatekra
ui2.: barcsak lenne havidijas legalabb mukodnenek a serverek es kevesebb retardaltal talalkozna az ember
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Valóban volt egy DDOS támadás hullám pár játék ellen és akkor azonnal be is jelentették a legtöbbnél (ahogy a LOL-nál is), de kétlem, hogy heteken át csak a LOL-ra koncentrálnának.
Amúgy is, vajon miért van az, hogy az US LOL teljesen jól mûködik, míg az EU LOL mindig is szarabb volt szolgáltatás terén?
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
na jólvan, nagyon helyes
itt a teljes post
...