League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már a mi csapatunkban valaki farmolt végig, és 4v5 toltuk, õ valahogy mindig egyedül tolta és halt is persze.

Annyira nem tûnik nehéznek, sárga=stun piros=aoe kék=mana, ultival tp-zek. Amúgy meg dmg és speed et pakoltam. De a jópofa, hogy 40-10-es kill-death arányról elbuktuk egy farmer miatt :'D

Czdano
Pont beleválasztottál abba ami nehéz kezdõknek 😄😄 (bár nem tudom elõtte mennyit játszottál hasonló játékkal)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Megvettem TF-et, elsõ meccsem lesz vele.

550-t adnak? Akkor lehet skint veszek a kedvenc championomnak. Csak még ki kell találnom ki lesz az. (Rúnát veszek majd IP-bõl)

Czdano
Egész nap ilyen, max 20 perces várakozási idõk vannak..kezd visszaállni a rend, talán köv hónap végére simán betudunk lépni..(addig meg kib@szott gyorsan adjáj az 550 RPmet 😄😄)

Btw ti mire fogjátok költeni? Kalkulálgattam és arra jutottam hogy nekem új rúnaoldal lesz belõle, az 6,3k IPbe kerülne...skin-t meg nem veszek mert attól még senki se játszott jobban ^^

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

5 perc várakozási idõ. Megjavult a szerver?

Fabio Capello
elvileg loss forgiven

Czdano
Na jó, 2 embert dobott ki közülünk így 3v5ben voltunk 20 percig..ez idõ alatt 1 fraggel vezetett az ellen szóval gondolhatjátok mennyire prok voltak 😄DD Annyira idegesítõ mikor dc miatt kapunk ki az amugy nyomorék ellentõl

crackyS
én 18:50 óta próbálok belépni

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Czdano
Shaco-t high ELO-n legutóbb talán hotshotgg használta. Teamfightban haszontalan, és elég squishy. Semmiképpen sem ajánlom..max 3v3ban funolni. Ha AD carry akkor : tristana, vayne, ashe, miss fortune, caitlyn (ezek rangedek), yi (bár elég papír, de mégis jól használható),irelia, jax, poppy, trundle, warwick, xin zao...ezek a meleek

angyal2232
nagyon crazy ez a sorbaállós dolog..

Fabio Capello
solomid.net

angyal2232
még1kérdés, amikor régen játszottam shacoval játszottam általában, de aztán csúnyán lenerfelték.. most hogy áll shaco? vagy azért nem annyira unbalanced a játék hogy 1-2 hõsellen semminek sincs esélye?

BEAST
Én leginkább a leaguecraft-ot használom.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

angyal2232
köszönöm szépen!!!!

Czdano
Mobafire. Részletes, átlátható leírások, nem csak hõsökrõl hanem wardozásról, csapat összeállításról.

angyal2232
na úgydöntötte mhosszú idõ után újra leötltöm a LoL-t mégis.. van valami normális megbízható populáris oldal ahol a különbözõ hõsök buldjei vannak leírva részletesen?

Fabio Capello
Az isten bassza már meg az összes mordekaisert...

Ez nagyon nagy!!!!!! <#nevetes1><#nyes><#vigyor2><#nyes><#taps><#eljen><#worship>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Czdano
Gyors, tanky jungler, aki kitud focusálni egy embert viszonylag messzirõl (kb olyan távról elkap mint jarvan ulti)

ronihun
én nem tudom mért sztárolják, én már akkor is játszottam mikor nem sztárolták, egyébként, sztem azért mert nagyon jó offtank, vagyis full defense builddel is nagyon erõs, persze nem azért mert 1k-t üt, hanem mert nagyon nehéz megölni és attack speedje miatt van azért sebzése rendesen, ultija meg tényleg hasznos, igazából lategamebe egy állat lesz, legalábbis nekem egy csomószor volt olyan h tanky lettem a végére és egy elveszett meccset megfordítottam

#9305: Mercury's Treads-et veszek általában, esetleg ha vmi full ad cspat ellen vagyok akkor ninja tabi, de az ritka, ha lanewick-kel játszok akkor meg sorcerers shoes. egyébként sztem egyáltalán nem lassú, sõt az E-je miatt pont hogy gyorsabb a többieknél

...

Fec papa
Milyen cipõt szoktál neki venni? Egyik nagy problémám hogy kurva lassú, de nem szánom rá sose magamat hogy vegyek neki egy swiftness vagy mobilitys cipõt.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Grr1234
Nem értem WW-t miért sztárolják annyira... gyorsan visszatölti a HP-ját, meg fasza az ultija, azt bumm. Magyarázd el, noob vagyok. 😞

ronihun
elsõ és eddig azt hiszem egyetlen hõs amelyiket úgy vettem meg, hogy nem próbáltam ki az Warwick volt, elõször valaki mást akartam venni, aztán nézelõdtem shopba, megtetszett és hirtelen felindulásból megvettem, akkor nem ment vele egyáltalán, aztán késõbb rájöttem milyen kurvajo és azóta õ a mainem, rankedba eleinte 75-80%-os win ratio-m volt vele 😊

...

Czdano
Sose veszek meg hõst amíg ki nem próbáltam ingyenesen 😉 Így nem érhet meglepi

RedDevilsza
Na ezért nem szoktam sose új hõst megvenni egybõl. Ez a Yorick akkora egy hulladék hogy nemigaz, kidobtam 6300 ipt. KOmolyan mondom semelyik hõsnek nem láttam még hogy alapból ilyen kevés hpja legyen. de elfogadnám, ha mondjuk sebeznének a skilljeim. Ráadásul még a manája is kevés. Szóval aki gondolkozott rajta hogy megvegye, gyorsan felejtse el.

ronihun
szoros, de volt egy összevágás amibe úgy mutatták, hogy mindkettõ üti a nexust egyszerre, és mintha egy mp-n múlt volna, de így is mondjuk a playereknek nagyon meleg volt, nem tudták figyelni hol jár a másik

...

Fpocok
Egy turret... azért az szoros szerintem. Én láttam élõben, nagy volt... dehát csak így tudott nyerni ellene az amcsi csapat.

Parasite Eve 2, best game EVER!

ronihun
ezek tényleg jók <#nevetes1>

...

ronihun
igazából annyira nem volt szoros mint amennyire utána mondták, szóval élõbe nyilván izgalmas stb. de egy turrettel vezetett a TSM

...

Grr1234
Twitch odamegy fél HP-val cigánykodni. 😄DD

FrostBite
Ez hatalmas! 😄
Elnéztem volna még egy pár percig.

crackyS

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Grr1234
Twitch-rõl vélemények?

Czdano
3:16-tól ki látta ezt élõben? 😄😄 hatalmas

ronihun
az ilyen gyereknek megnézném az élete h néz ki, gondolom ott ül a gép elõtt, rejszol, aztán nem lép be a lol és szétver mindent, meg ugat baromságokat, tiszta szánalom

...

jazzy
Az az oldal nem ér semmit, egyedül normális postok Aullah videói, megnéztem még ott 1-2 postot, meg 1-2 videót, te jó ég, elsírtam magam. De azért a kommentekbe is beleolvastam és aztán sírtam tovább 😊

Csinál egy teljesen unalmas videót, amiben 1 darab normális kill sincs, se csapatjáték, se poén, semmi de semmi értékelhetõ, kiposztolja, 15en gúvadt szemekkel írják, hogy ILYEN JÓ VIDEÓT MÉG NEM LÁTTAM (akkor milyet láttak?), 2 odaírja, hogy unalmas volt és olyan szinten leoltja õket a készítõ, mintha legalább nobel-díjas mûvére tettek volna kifogást.
Unknow
Nem kell aggódni, a LoL-hungarys MODERÁTOROK szerint ez teljesen normális XD Azért nem levágós, hogy hány évesek üzemeltetik és ,hogy milyen a szint 😛
jazzy
Idézek a topicból:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
rákos faszé nem lehet megcsinálni a kibebaszott geci szervert, a homlokon térdelt kurva isten verje bele a faszát a deszkán baszott félcsöcsü anyádba, rászarok a hátatokra és habosra csapkodom 1 rozsdás láncal

😄D
Unknow
Jah, végülis nem égõ a magyaroknak a dolog..abszolúte XD Kis 16 évesek csinálták a topicot. Apuci pénzébõl befizetett 1-2× aztán most verte a nyálát. Grat nekik 😄
jogosan

Czdano
Vkinek elpattant az agya 😄DDD

Gubberx
lol

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

pluhi
pluhi
Maak
30 perces queue utan bejutottam, gondoltam belepek a shopba, erre session closed valami adobe air hibaval, ujabb 25 perces queue utan server busy...nc

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Fabio Capello
Server busy.

MINÕ VÁLTOZATOSSÁG BASSZAMEG.

RedDevilsza
Nem jár ide véletlen egy "Túrha" nevû értelmes ember? Ha látjátok ingame messze kerüljétek el.

Czdano
Ráfér, mivel lószart se ér, de mindenki vele megy "mert új"