League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Championt hülyeség. RP bõl csak skint.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TruckerDave
1800 Influence Pontból vegyek valami championt ? És ha igen melyiket ? Vagy inkább még gyûjtsek ?

galio inkabb egy ap offtank/carry, aki fõleg magic heavy csapatok ellen jó, nem pedig egy sima tank, ezért gondolja a sok láma hogy szar
udyr pedig egy teljesen jó jungler, ennyi erõvel azt is mondhatnád, hogy annie egy tök szar kari, ha valaki jungleözik vele

Unknow
Heimer és Yorick jelenleg semmire nem használható. Galiot legalább kitudod buildelni, hogy csináljon valamit 😛
Czdano
Azért udyr elég idegesítõ tud lenni..igaz dreamhacken nem láthattuk ennek is meglehet az oka. Én utálom még így is. Heimer csak solozni jó a kis szarjai miatt + bokorban gankelni. Toltam már vele quadrát is egy kombóból mikor ingyenes volt, de nem az én játékstílusom...yorick viszont tényleg fostalicska xD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Távolról sem igaz, sztem Galio az aki nem ér semmit plusz sok helyzetben Udyr, fõleg ha vki lane Udyr-t játszik vele.

Unknow
Kb egyik se ér...semmit? Mármint...tényleg majdnem a két leghasználhatatlanabb hero 😛
Heimer szerintem nagyon erõs. Nem véletlenül van vele a legjobb winratem ...
Úgy beszélsz mintha ez a két hõs lenne a leggyengébb.

biztos beownolta egy yorick vagy heimer, most meg sír mert full balfasz

Czdano
Kajak mondd már el mi nincs balanceolva ^^

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Unknow
Mi az ami nincs balanceolva? Mesélj a problémáról...
angyal2232
hát ez vicc ez a játék,már játszottam betaban is de azóta csak roszabb lett, elég durván unbalanced.. gyerünk nethuszárok lehet osztani az észt hogy lama vagyok stb, de mindenki tudja hogy unbalanced és hogy vicc az egész

Akit érdekel én ma megyek Lurdy-ba egyeztetni Becup ügyben. CS 1.6-ban indulunk az tuti. Meg kérdezem a szponzort,hogy LOL-ba akarnak e csapatot szponzorálni.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ronihun
játszottam rankedot, lanewick top voltam, eléggé ownoltam mindenbe malphiteot, gankelni se tudtak semmi, szal nagyon jol ment fent,DE lent közbe egy caitlyn amumu páros volt nálunk, enemybe urgot,sona és urgot 11-0 volt mikor elõször ránéztem a statokra o.O mondom mi a büdös szar ez? és caitlyn 0-8, jarvan(jungle) 0-7, feedeltek,bénák voltak, és ki is kaptunk mert feladták, pedig egyébként engem alig bírtak megölni még 5en is, aztán jön megint egy DE nem vont le ratinget 😄DD loss forgiven

...

Czdano
Én mondtam 😄 ha early gameben van rod of ages-ed akkor vége a meccsnek kb 😄DD

Fabio Capello
Gyerekek ez a Singed egy vadállat. Kipróbáltam, elsõ meccsen rögtön 3-0-4, enemy surrend 20-nál.

Czdano
Hozzáteszem ezzel a builddel nem biztos hogy alázni fogsz, de ezek ajánlottak. Minden build szituáció függõ igazából, amihez ismerned kell mit tudnak az ellenséges hõsök, és mivel lehet õket counterelni.

Czdano
kezdésnek amplifying tome, + mana poti és W-t raksz neki (draint)
Késõbbi core itemek :
Sorcerers shoes
Abyssal scepter
Rabadons deathcap
arcangel staff
rod of ages
banshee's veil vagy akármilyen defenziv item

Rod of ages helyett lehet crystal sceptert is rakni hogy lassítson mindened 😉 Ráadásul 500~ hp-t kapsz belõle ami elég jó.
Ha kevésnek találnád a drainbõl visszajövõ hp-t akkor pedig rakj neki hextech revolvert (elég jól javítja a healt)

tommyknockers
Na, megvettem Fiddlestickset, hátha tudom idegelni én is az ellenfeleimet. Viszont miket pakoljak neki? Nézem a buildokat, de itt is érdeklõdnék.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

ronihun
Armort, egyébként attól függ milyen az enemy, Thornmail nagyon jó neki W spellje mellé, de persze csak ha van enemybe olyan AD aki sebez keményen

...

Mindent meg lehet venni a nyert játszmák során nyert IP-bõl, kivéve a skineket, de azok csak a játék kinézetén változtatnak. (értsd: más lesz a hõs kinézete). Amennyire én tudom.

Ha majd belejössz, játszhatunk együtt is.

6-5-22 Rammus-al az elõzõ meccsen, ti mit pakolnátok neki? (Ugye tanknak megyek).

Saccard
Üdv! Új player vagyok elkezdtem a tutorialt egész tetszetõs. A kérdésem viszont az lenne h ez hosszabbtávon is játszható lesz ingyen vagy ha komolyra fordul a szó akkor ígyis ugyis venni kell majd a shopban itemeket? Elõre is köszi!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Ezt mondtam én is, nem lenne rossz, ha 2-3 ezer forint lenne a játék, minden kapható lenne IP-ért (skin is) és mondjuk loss-ért nem járna IP.

Busy. :S Miért nem egyszer fizetõs ez a játék?
Köszi, amúgy server busy.

SzirmosSzisza
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AmWgp7Ro_e86dFFUck53dmlJbGp0NXl5dVBRckRTalE&hl=en_US&authkey=CMCqsq0K#gid=0

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
mondjuk ilyen flash meg ilyenek nem mennek, meg igazából ötletem se nagyon van, lehet jobb lenne a bannermûhelybe kérni(ha van még olyan), meg akkor már egy házigazda is lehetne, a trollkodás elkerülése végett 😊

...

ronihun
én régen csináltam logókat, bannert meg hasonlót, de nem tudom, hogy még mindig menne-e, majd lehet nekiülök valamikor

...

Czdano
Amúgy tényleg kéne egy normális banner linkekkel mert ez már elég uncsi..valaki ért hozzá valamilyen szinten?

Ó basszus, session closed és ledobott.

Azt a listát az sg-s játékosok nevével bedobja valaki? (A legegyszerûbb lenne kirakni a kép alá a linket amúgy, vagy nekem bekönyvjelzõzni).

ronihun
hmm, hát én is gondolkozom ezen, mondjuk amumu skint amúgy is akartam, szóval h félárú lesz az jó, de inkább kéne egy féláras ww skin, csak úgyse bírok addig várni, míg lesz ...

...

Czdano
Nekem tökéletesen fut és elment mindent. Próbálkozz reinstallal.

#9341 Olyan itemeket kell neki rakni ami egyben ad HP-t és AP-t esetleg armort/resistet. Pl rod of ages, crystal scepter (elég idegesítõ mikor a poison lassít), hourglass, abyssal scepter. Eredmény = egy bazinagyhp-s, megölhetetlen, sokat sebzõ vadállat 😄

Fpocok
Nektek is fekete színû a Youtubeon a csúszka része? Vagy csak engem tiszteltek meg ezzel...

Grr1234
Tudom, noob vagyok, de singedet egyszer próbáltam ki, amikor free volt, és majdnem hánytam...

pluhi
LolReplay mûkszik nektek? Valami errorokat hányt és nem csinálta meg a fájlt a meccs végén. Pedig triple kill volt benne Lux ultival<#falbav>.
Czdano
XumuX a nickem -.- Gyorsan átnevezem magam vmi F betûsre 😄😄 Amúgy a mai nap fõ mondata : OP singed is OP. Ma vettem meg, és eddig még egy legendary morde se bírt velem 😄😄

jazzy
Minek ezek az extended salek ilyenkor😊
5 ember ezt a skint akarja 350 meg másikat, azoknak ez rossz..
Fpocok
Többen is írták, hogy megkapták. Ha nem is mutatja fent, attól még lehet megjött... a boltban vásárlásnál meg lehet csekkolni 😄

Unknow
Hm, én már megkaptam az RP-t meg haverom is. Athem - > Dantone tehát nagyjából számolható ,hogy ki - mikor fogja megkapni.
Grr1234
Ha megkapjuk harmadikáig, akkor bandito fiddle skin.

Czdano
<#taps>
Egyébként a mejai akkor felesleges ha már el van feedelve az ellen. Amíg nincs, addig részt veszel teamfightokban, nem halsz meg, és dõl az AP.

jazzy
Bár én nem emlékszem, de tudomásom szerint Jiji a legjobb TF. Amit õ mûvel AP TF-el, na az a valami.
pluhi
AP TF tökéltesen counterelhetõ magic resisttel. Nincs semmiféle iszonyatos sebzése, midgame van egy nuke kombója ami jól húz, lategame-re már gyenge. AD TF-fel a range az egyedüli baj, túl közel kell állnod a tûzhöz=halál.
Meg lehet nézni Reginald (világ egyik legjobb TF játékosának tartják) mit alkotott össze a DH-n AP TF-fel. Saját bevallása szerint is majdnem elbukta a meccset a csapatának...
Amúgy 7:3:1 mellett a Mejai pénzkidobás. Kemény +40AP-t adott a végjáték környékén.
LoL-hungary-n a shoutbox a legjobb.

De majd visszanézem mennyi volt pontosan, ha végre lesz újra szerver.

Most csináltam valami 22-2-10 és 11-4-6 ot dmg-es tf-el. (Ugyanazokat raktam ki: aspeed boots-infinity-phantom-phantom-phantom-elfelejtettem). Persze gondolom nem csinálnám meg ugyanezt egy rendes meccsen. Azért a másodikat (11-4-6) elvesztettük.

Czdano
Ne attack speedet rakj neki. Most leírom a titkos receptet, de lehet hogy neked még nem fog átjönni :p Szóval AP tf 1000x jobb mint az AD. Miért?
AD TF = 2-es attack speed ami tökéletesen counterelhetõ mind warden's mail-el, frozen hearth-al, és még lehetne sorolni armoros, lassítós itemeket. Következtetés = attack speedes TF = kuka.

Itt jön a trükk. lvl egy, elindulsz, mit veszel? Amplifying tome-t Farmolsz farmolsz, veszed a mejai soulstealert. Ekkor lvl 5-6 vagy. Ultival gankelsz, gyûjtöd a stackeket. Ha minden jól megy lvl 10-re 150 AP-d lesz. Hozzáteszem hogy végig Q-ra és W-re rakod a skilleket. Megvan a mejai, pénztõl függõen elkezded rakni a magic penetration cipõt vagy a lich banet. Innentõl kezdve lesz 250~ AP-d (ha jól csináltál mindent).

A gankelések a következõképpen fognak kinézni :
-elnyomod az ultid, a lich bane proccol, (következõ attack dmg = lesz az AP-val ami 250.
-leugrasz a semmibõl az ellenfeledre ami tegyük fel rendelkezik 800 HP-val. Leérkezel sárgakártyával mert az ugye alap ilyenkor.
-Az ellenfeled pofájába kapja a jól megérdemelt stun-t a lich bane proccot és így veszt durván 400 HP-t
-Elnyomod rá a Q spellt ami gyerekjáték hiszen áll a szerencsétlen.
-Az ellenfeled hallot és twisted fate még mindig legendary 😄DDDDD

Nagyjából ennyi. Hülyén hangzik, de beválik. Ezzel a módszerrel csináltam 3 ranked meccs alatt 7.3:1-es killassist/death arányt ami valljuk be elég faszányos.

Jah és még valami..az AP tf elõnyei ha nem gyõztelek volna meg.
-iszonyatos dmg
-lich bane proccal + kék kártyával egy torony 4-5 ütés (maximum)
-lategame-be instant stun a pálya akármelyik részén
-lategame-be a Q spelled üt 600-700at
-kék kártyád egyenlõ lesz az instant full manával

Btw E spellre azért nem érdemes rakni a meccs elején mert lósz@art se érsz vele 20 AP-val...a Q-val viszont annál többet.
Nagyjából ennyi, jóéjt mindenkibe =D