League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grr1234
Nekem R-rel kezdõdik a login nevem, a summoner nevem E-vel, de még nem kaptam.

S
pluhi
Milyen acc kezdõbetûvel?
Nekem megjött az rp...😄
Saccard
Értem hát akkor lehet h mondjuk nemlesz több heti 1-2 óra szórakozásnál több😞 de sebaj <#worship> a fejlesztõknek!

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

SzirmosSzisza
Hivatalosan nincs, Custom Gamekben néha van 1-1, de az is annyi, hogy megbeszélés alapján játszanak.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Saccard
Nagyon tetszik a játék😄 el lehet vele mókázni😄 viszont egy kérdésem lenne, van más játékmód is? (eddig csak a három irányból nexust lecsapós dolgot játszottuk barátommal)

SzirmosSzisza
Spell Vamp.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

mordekaisernek milyen cuccokat érdemes venni? ^^

Fec papa
Lezárták vele LOL-ban a season 1-et, és kb volt egy vb szerû valami is. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Czdano
Basszus nem vagyok faq -.- A világ kb legnagyobb lan rendezvénye. Most volt pár hete

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

angyal2232
mi az a dreamhack?😄

Czdano
Ez ember és szituáció függõ. Nincs a játékban megölhetetlen hõs. Talán melee-k közül yi, tryndamere, olaf, jax ajánlott, rangedek közül ashe, vayne, caitlyn a gyakran használtak

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Grr1234
Meele-nek ajánlom Xint.

Czdano
Igen vayne hasznos, dreamhacken nem egyszer bannolták/használták

ronihun
szerintem ne õt vedd, van nála jobb ad carry, egyébként azt írtad Shaco és Yi tetszett, õk meelek próbálj ki valami más meelet akkor, ha meg ranged akkor inkább caitlyn, ashe vagy miss fortune szvsz

...

Grr1234
DPS championok közül melyiket ajánlod?

angyal2232
akkor vayne jó ész hasznos is? nem az hogy mint pl 5v5re nem kell shaco mert semmi értelme?😄

Czdano
Könnyen döglik, oracle és megdöglik 1 sec alatt. Felesleges, early gamebe ér vmit mikor gankel.

Grr1234
Twitch-rõl vélemények?

Czdano
Akkor örülök a 120 IP-mnek amit a következõ 20-30 perc után kapok 😄DDDDDDDD

Grr1234
...és ha az ellenfélnél van Yorick? 😄

Czdano
Egyébként én már eljutottam arra a szintre hogyha yorickot látok kilépek inkább és várok 5 percet míg új meccset tudok kezdeni..szánalmasan gyenge karakter

Czdano
Vegyél vaynet, nagyot üt eléggé.

Loss forgiven. XP IP-t meg kapsz.

Saccard
Köszönöm! Király!😄

tommyknockers
És disconnect. Remek, az ilyet de úgy megtorolnám

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

angyal2232
nem muszáj olcsónak lennie van IP-m bõven 😊

Grr1234
tryndamere. olcsó, jó.

az hogy nem a legszarabb, nem azt jelenti, hogy a legjobb
egyikre se mondtam hogy op, nerf most, hanem azt, hogy heimer és yorick sokal rosszabb mint galio és udyr, errõl pedig felesleges is vitatkozni (ha nem így gondolod, lowelo vagy)

tommyknockers
Nincs is szebb, mikor 3v3-ba, 45. percben 1 turrent után Xin AFK

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

angyal2232
Shaco ról mi a véleményetek? mielõtt abba hagytam vele játszottam csak meg master yi vel, de shacot nerfelték anno yi papír...azon gondolkodom milyen hõssel kellene játszanom.. olyan érdekelne ami ilyen assasin szerûség és crit kell neki stb.. szal mint pl shaco vagy yi

Különc
Unsuccessful

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Gubberx
Remélem bannolnak örökre 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Fabio Capello
trololol 😄

nem én akartam beírni

Fpocok
MÉ HAZUDSZ TE PÖCS?

Parasite Eve 2, best game EVER!

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4d4ec391574d0043110971
Aki itt regel be a játékban , azt +Ipboostal jutalmazzák, és 1 hétig 15 db ingyenes hero .
A marha..... XDDDDD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Czdano
😄😄😄

Grr1234

Czdano
Hát 1v1ezni nemérdemes vele semmiképp se. Én próbáltam párszor és mindig +ban végeztem kill/deathben...

vegeta22
Hali.
gondolkozok hogy megveszem Jax-at de gondoltam elõtte megkérdezem jó ötlet-e😄
http://www.youtube.com/watch?v=2m2YNMHQ62c ez alapján elég jónak tûnik.

Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)

Na engem már sorban állni se ereszt vissza, jó volt amíg tartott...

ronihun
High elo-n udyrt gondolják szar junglernek egyébként

...

Czdano
Igen de csak a következõ free champion váltásig! 😊 Szerintem megéri megvenni.

High elo-sok is szarnak gondolják Galio-t. Amikor kijött állítólag jó ideig OP volt de most egy szar és senki sem mondta, hogy tank de még off tanknak is gyenge mint a bûn a jelenlegi állapotában. Udyr jó jungler nem is azt írtam, hogy full szar karakter csak azt, hogy sok helyzetben használhatatlan mert egy ranged skillje sincs.

TruckerDave
Annie az a kis lány nem ? Az van alapból. Lehet nem jól tudom.

Czdano
Akkor AP-t játszol..ajánlom 1800 IP-bõl Annie-t, Fiddlesticks-et 😊

TruckerDave
Katarina-val vagyok

Czdano
Milyen karaktereket játszol? Mage, tank? Esetleg AD carry?