League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
GRATULÁLOK RIOT, KÖSZÖNÖM AZ ÚJABB DEFEATET.
...
Vagy csak nem látom még mert bugos? Xp hozzáadodik rendesen, de IP az elmult 3 meccsben nem(mindet most jatszottam 3 oran belül)...
hogy miért?
1. sokkal jobb a dmg/mana ratioja, és mivel mumuval az elsõ után minden bluet oda kell adnod vkinek, ez egy nagyon fontos szempont
2. sokkal jobb a dmg/idõ ratioja, elmész gankelni, egyszer elnyomod az E-t, nem üt senki, egyszer elnyomtad egy gank alatt, ügyi vagy, nincs kill, mert nincs dmg. W-t elnyomod, másodpercenként fix dmg, ami összeadva bõven több mint ami az Ebõl jön
3. nincs casting timeja -> nem lesznek tõled húsz kilométerre, mire befejezed a skillt, mivel elég csak mellettük futni, nem szakítja meg az autohitet, stb
a dmg reductionnel meg ne is gyertek, mert tök lényegtelen, Wvel se hal meg senki junglebe
senki alfonz és anyádd õk azok😊
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
...
...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Úgy kellett volna, hogy elöl ki van vágva a szoknya, és ahogy megy, libeg a hátulja... mint a normál skinnél...
Alapból tök olyan, mintha egy koton mászkálna... mindig az jut eszembe.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ha más a probléma, akkor pedig nem tudom mi lehet az amire nincs még 1 hét után sem megoldás
Én így látom
"Érdekes amióta a Riot bejelentette az 550RP-s kompenzálást, azóta csak rosszabbak lettek a szerverek, egyre nagyobbak a sorok és egyre többször nem érhetõ el a szerver"
és milyen igaza van....
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha van ellenségnél ADs, akkor dodzsos cipõ, filozofer sztón, annak átalakítása, szánfájr kép, utána frózen hárt a CD miatt... és utána tetszõlegesen. Hp quintek, magic pen, manaregen és magic resist... Maxold a W skillt.
Amumuhoz tipp: ne lödd mellé a Q-dat, menj a jungle-be, az teamfightba akkor told el ha az ellenfélbõl legalább 2-en benne állnak,és ebbõl a kettõbõl az egyik egy carry mondjuk, és azért legyen melletted a csapatod, mert ha nincsenek stun után elkapnak és megrapelnek
...