League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Tényleg nincs elo hell, meghalt a junglerem és a supportom 9x 20 perc alatt, a mid 7x, a top solo 7x, én 1x asheval, az összes arrowom defre ment el, hogy megmentsem õket, csak ezért haltak ennyiszer. NINCS ELO HELL!
Gubberx
nekem is 3 dc volt éjjel, 68 perces meccs volt 😄 40:68-ról hoztuk vissza magunkat és nyertünk

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

byzhouse
Semmi pont.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

CharrDen
Na az RP-t megkaptam, alapból nem írta, de amikor rámentem a shopra hogy megvegyem ami kéne, és "Unlock", akkor már kiírta és frissítette.

Nos! Becup-al kapcsolatban nem tudni még semmi pontosat a LOL-ról,mert még egyeztetés alatt van a dolog. Ha tudok valami pontosabbat írom.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

ronihun
<#nevetes1>

...

byzhouse
hajnali 3kor sikerült belépni! na megyek aludni báj... VICC

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Itt kettõ disconnect, szerencsére nyertünk.

Fabio Capello
Remek, egy meccs alatt három disconnect, enemybõl persze nem dczett senki, úgy szétkúrtak mint a francot

GRATULÁLOK RIOT, KÖSZÖNÖM AZ ÚJABB DEFEATET.

ronihun
nem arról van szó mivel kezded, egyébként meg tök felesleges errõl beszélni, ha ti úgy gondoljátok az a jobb maxoljátok azt elõbb.

...

jovan ha kivergodted magad low elobol majd szoljal
Miert nem kapom meg az ip-t meccs utan?
Vagy csak nem látom még mert bugos? Xp hozzáadodik rendesen, de IP az elmult 3 meccsben nem(mindet most jatszottam 3 oran belül)...
W E W Q W R W E W... innen már érted a lényeget
hogy miért?
1. sokkal jobb a dmg/mana ratioja, és mivel mumuval az elsõ után minden bluet oda kell adnod vkinek, ez egy nagyon fontos szempont
2. sokkal jobb a dmg/idõ ratioja, elmész gankelni, egyszer elnyomod az E-t, nem üt senki, egyszer elnyomtad egy gank alatt, ügyi vagy, nincs kill, mert nincs dmg. W-t elnyomod, másodpercenként fix dmg, ami összeadva bõven több mint ami az Ebõl jön
3. nincs casting timeja -> nem lesznek tõled húsz kilométerre, mire befejezed a skillt, mivel elég csak mellettük futni, nem szakítja meg az autohitet, stb
a dmg reductionnel meg ne is gyertek, mert tök lényegtelen, Wvel se hal meg senki junglebe

szerintem itt az emberek arrol vitatkoztak h mit kell maxolni mumunak, es az bizony az E, W vel kezdesz lvl 1 en h tudj golemezni utana E es 3 ason Q h tudj gankelni, de ezutan az E-t huzod mert abbol lesz dmg ed nem a W bol
be engedett a lol, bár ne tette volna, ki fogtam két csodálatos magyar srácot, ügyesek voltak no😊

senki alfonz és anyádd õk azok😊

Czdano
Egyet kell hogy értsek a kollégával, mumuval dzsungelba W-t kell rakni, azzal pont lehet bluebuffot szerezni. Ha végzel blueval meg lvl 2 vagy és ott az E...és elõbb fog elfogyni a HP-d mint a manád 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ronihun
ezért mondtam én is elõször hogy szerintem jobb, ha ronesz úgy játssza akkor õ dolga, engem nem érdekel különösebben, csak nem low elo attól valaki, azért mondtam, bár én low elo vok szal ezzel nem nagyon sért meg 😊

...

Különc
Játékstílus kérdése az egész

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronihun
mármint Dan Dinh is E-t maxolja...

...

ronihun
érdekes, mert Dan Dinh is W-t maxolja, pedig õ nem low elo, nem sok értelme van szerintem, én így szoktam lv1:W lv2:E lv3:E lv4:Q lv5:W és utána már csak akkor rakok rá mikor kimaxoltam az E-t

...

Grr1234
lóveló vagyol <#idiota>

W sokkal jobb junglebe, ha nem így gondolod... (szerintem be tudod fejezni a mondatot)

Különc
Nekem a queen skin szerelem volt elsõ látásra, de csak addig míg meg nem néztem elõtte hogy néz ki ingame. Arra számítottam, hogy hasonló a ruhája, mint Sonának, szép nagy szoknyaszerûség, erre csalódnom kellett.

jazzy
Igazából ezek nem voltak a választások között felajánlva, mert szerintem mindkettõ átszínezett fos, akkor már inkább az eredeti.
pluhi
Sherwood vagy Freljord. Mondjuk az utóbbi úgy világit, ennyi erõvel a homlokodra irhatnád, hogy "FOCUS ME". Queen a leggázosabb mind között.
CharrDen
Én meg se kaptam, minek nekem RP. Belépni se tudok hogy elköltsem.

Fpocok
Jaja...
Úgy kellett volna, hogy elöl ki van vágva a szoknya, és ahogy megy, libeg a hátulja... mint a normál skinnél...
Alapból tök olyan, mintha egy koton mászkálna... mindig az jut eszembe.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Különc
Mert low elo vagyok

Olyan okos vagy, miért nem dolgozol nekik és oldod meg a problémákat?

jazzy
Ja engem is idegel a queen ashe, baszki abban a szoknyában akkorákat lép mint egy mamut, annyira hülyén néz ki.. meg a másik kevés embernek van meg, de az is kicsit fura.. 😊
Fpocok
queen ashe járása olyan béna... Szerintem a másik jobb.

jazzy
hmm, woad ashe, vagy queen ashe?
Különc
Biztosan látták hogy hogyan növekszik a játékosok száma, Dreamhack miatt vagy csak elég arra gondolni, hogy itt a nyár, este vagy akár a nap folyamán többen is játszanának, jó lett volna erre felkészülni.

Ha más a probléma, akkor pedig nem tudom mi lehet az amire nincs még 1 hét után sem megoldás

Különc
Ha kéket ütöd ki elõször jungleben (amit ugye az Amumuk a legtöbbször szoktak) akkor spammolható az E ráadásul ütnek is, szóval a CDje is kisebb, a kék miatt is kisebb=több dps, gyorsabb dzsungelezés.

Én így látom

Fabio Capello
Egy megjegyzés a fórumról:

"Érdekes amióta a Riot bejelentette az 550RP-s kompenzálást, azóta csak rosszabbak lettek a szerverek, egyre nagyobbak a sorok és egyre többször nem érhetõ el a szerver"

és milyen igaza van....

Fpocok
Szerintem a W az jobb. Ha erdõbe mész akkor biztos, de szerintem lane en is... azt többet használod.

SzirmosSzisza
Nekem is annyiról indult, aztán elszabadult 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

byzhouse
most meg server is busy

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Különc
45 percnek kellene lennie vagy akörül, szerintem próbáld újra

byzhouse
2óra múlva bejutok <#nevetes1>

pluhi
Egy a lényeg, ha nincs rajtad kék buff, nem tudsz eleget QQ-zni<#idiota>.
ronihun
mindig E-t maxolom elõször,,sztem az jobb

...

Fpocok
Erdõbe jó a flat armor is.

Fpocok
Én amumuval mindig erdõbe megyek.
Ha van ellenségnél ADs, akkor dodzsos cipõ, filozofer sztón, annak átalakítása, szánfájr kép, utána frózen hárt a CD miatt... és utána tetszõlegesen. Hp quintek, magic pen, manaregen és magic resist... Maxold a W skillt.

ronihun
az ultidat* teamfightba...

...

ronihun
ja múltkor engem pl éjszaka engedett be, szal ilyen 1-2 fele lehet játszani 😄

Amumuhoz tipp: ne lödd mellé a Q-dat, menj a jungle-be, az teamfightba akkor told el ha az ellenfélbõl legalább 2-en benne állnak,és ebbõl a kettõbõl az egyik egy carry mondjuk, és azért legyen melletted a csapatod, mert ha nincsenek stun után elkapnak és megrapelnek

...

Grr1234
Konkrét kérdésem nincs, tippek, trükkök kellenének, illetve tapasztalatokra is kíváncsi vagyok.

Különc
Tegyél próbára minket és tedd fel a kérdésed 8)

Grr1234
Ki ért Amumu-hoz?

Shushei streamjén látszik hogy európai... Shu