League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
nickedet meg dobhatod te sztár
Aki meg azt hiszi hogy csak 1200 környékén vannak retardáltak az téved. 1457es ratinggel ma toltam egyet és semmilyen értelmes teamfightot nem tudtunk kezdeni a csapatunkkal. Elértük a maximumot amit magunkból kibírunk hozni, ez van.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
-+100 al ott vagy ahova tartozol az esetek 98% ban, persze lehet talalkozni nem egy emberrel aki a veletlen folytan joval magasabban van mint ahova tartozik, de nem marad ott tul sokaig, nem reg pl jot rohogtem ket magyaron akik felkapartak magukat valami rejtelyes modon 2000+ ba aztan az egyiknek feltortek az accjat mert kibaszott nagy balfasz es lezuztak neki 1800 ra, riot visszaadta az accjat, de azota meg lejebb kerult
Es hogy miert is nicns elo hell? mert mindenki azt hajtja hogy elo hellbe van 1000-2000 ig, akkor megis wtf? hat kerlekszepen az hogy ebbe a kurvaegyszeru jatekba amiben ket dologra kell figyelni meg 8 gombot hasznalni mindenki azthiszi hogy mekkora kibaszott pro pedig igen sok embernek ez kibaszottul nagy kihivast jelent megiscsak.
Lehet engem utalni mert megmondom a frankot, csak hat sajnos kurvara igazam van, es mielott magasabb ratingre akartok jutni ahelyett hogy azt nezitek a csapattarsaitok mit basznak el inkabb azt probaljatak analizalni hogy ti mit kurtatok el azon a meccsen.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Parasite Eve 2, best game EVER!
de persze hitegetheted magad továbbra is, hogy te 2000 elo vagy, csak a sok noob lehúz meg elo hell, de ez az út nem visz elõre
...
Amúgy ma reggel engem is betalált 3 barom. Pickeltem egy singedet, és gondolták kell a support..kapásból Janna, Zilean, Soraka pick és instant lock in. Én pedig instant kiléptem :>
Namármost, pont most nézem HotshotGG stream-jét és betett egy állandó reklámot ami a stream alján villog. Sokan is reagáltakerre a stream chat-jében és Hotshot azt válaszolta, hogy a reklámokkal és a streameléssel egy valszeg egy állandó megélhetést tudna magának biztosítani. Érdekes dolog bár a mai világban egyáltalán nem meglepõ, mindenestre azért kíváncsi lennék, hogy mennyi pénzt csinál ebbõl az egész stream bizniszbõl.
working as intended
(csak zárójelbe, de ha szerinted a halálok száma akármit számít abban, hogy ki játszik jól, akkor....)