League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Az a lényeg hogy most se offolunk. Valaki szóljon már egy moderátornak..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

miért adnám meg olyan embernek a nickem akiét énsem tudom? 😊 irl se ugy ismerkedsz hogy te meg kiageci vagy, bár amekkora paraszt vagy belõled kinézem
Fec papa
Amúgy játék közben is igy tolod chaten? mert akkor játszanék egyet veled. 😄DD

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

ha szerinted egy 2000 elos és egy 1800 elos játékos között olyan kurva nagy különbség van, akkor low elo vagy (az elo inflálódásáról pedig már említést se teszek, mert fingod sincs az egészrõl)
nickedet meg dobhatod te sztár

ha 2 percig tart elolvasnod egy ilyen hosszu iromanyt az bizony szomoru, ha ketszer kellett elolvasnod h meg is ertsd az meg szomorubb
Most elbasztAl 2 percet az EletembOl.

Czdano
Nem utálunk azért mert megmondtad, sõt 😉 Az utolsó mondatot pedig kibaszottul adom..Tipikus magyar mentalitás minden online játékban az hogy másban keressük a hibát elõször...

Aki meg azt hiszi hogy csak 1200 környékén vannak retardáltak az téved. 1457es ratinggel ma toltam egyet és semmilyen értelmes teamfightot nem tudtunk kezdeni a csapatunkkal. Elértük a maximumot amit magunkból kibírunk hozni, ez van.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Elo hellrolc sak annyit hogy a heten amig bannolva voltam, haver accjaval toltam aki abbahagyta kb fel eve 1230 on volt kb olyan 70 lejatszott meccsel szoval nem a "kezdo vagy ezert 40 ratinget kapsz meccsenkent" dologgal toltam es gond nelkul elhuztam 1600 ra, tovabb azert nem ment mert szar volt a server es csak keveset tudtam jatszani. erre egy lapattal ratesz az is hogy runak nincsenek normalisak az accon, van attack speed meg mana regen es ennyi.

-+100 al ott vagy ahova tartozol az esetek 98% ban, persze lehet talalkozni nem egy emberrel aki a veletlen folytan joval magasabban van mint ahova tartozik, de nem marad ott tul sokaig, nem reg pl jot rohogtem ket magyaron akik felkapartak magukat valami rejtelyes modon 2000+ ba aztan az egyiknek feltortek az accjat mert kibaszott nagy balfasz es lezuztak neki 1800 ra, riot visszaadta az accjat, de azota meg lejebb kerult

Es hogy miert is nicns elo hell? mert mindenki azt hajtja hogy elo hellbe van 1000-2000 ig, akkor megis wtf? hat kerlekszepen az hogy ebbe a kurvaegyszeru jatekba amiben ket dologra kell figyelni meg 8 gombot hasznalni mindenki azthiszi hogy mekkora kibaszott pro pedig igen sok embernek ez kibaszottul nagy kihivast jelent megiscsak.

Lehet engem utalni mert megmondom a frankot, csak hat sajnos kurvara igazam van, es mielott magasabb ratingre akartok jutni ahelyett hogy azt nezitek a csapattarsaitok mit basznak el inkabb azt probaljatak analizalni hogy ti mit kurtatok el azon a meccsen.
Poppynak milyen build és skillek kellenek? Ló elón.

Legalább nem kamuzik, hogy valami pluszt ad.

SzirmosSzisza
😊))

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fec papa
Kösz elküldöm minden barátomnak, meg azok barátainak, és akkor szerintem õk is tovább küldik.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Ha valaki esetleg szeretne most Eu szerveren accountot kezdeni, annak itt van egy regisztrációs link: http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4e08b45af1a5e963507390

Fpocok
Az. 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fabio Capello
heime=TROLOLOLOL

crackyS
kemény 😄

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Fpocok
Jaja... az nagyon tetszik nekem is 😄

Czdano
Jóféle, fõleg az annie quadra :o

Fpocok

Fpocok
FAIL! 😄

ronihun
<#szomoru2>

...

Fpocok

CharrDen
Jogosan? Azt én is megcsinálom bármikor, hogy 5 hp-val nekem futnak 3an, elnyomok 1 gombot, triple kill, és ez vagy 5-6szor. Nagyon remélem s2-vel lesz egy jó kis elo reset, mert így a ranked használhatatlan.

Czdano
Tehát az ellenfél jogosan kap ELO-t 😉

Fpocok
Bármelyik ranged ADval jó páros, mert ad neki buffot a pajzsal.

Grr1234
Valaki írta, hogy Vayne-el jó párost alakít, igaz ez?

Fpocok
Baromi jó support... cipõ nem kell neki az elején egy ideig akár... Erõs pajzsa van... kedvenc supportom.

CharrDen
Egyik, ha nem a legjobb support.

Grr1234
Janna-ról vélemények?

CharrDen
meccs vége, néhányan elérték a 0-7-0 statot is, 20percnél meg rögtön bedobták, nem is próbálkoztak, basszus egyedül védtem a tornyot mivel várták hogy eljöjjön a 20 perc és bedobhassák... szánalmas

CharrDen
Nem létezik elo hell?
Statom: 3-3-0
Csapatom tagjaié: 0-6-0
0-3-1
1-5-0
0-3-0

crackyS
nektek megjött már az rp?

jazzy
Kár, hogy továbbra is buta vagy mint a föld.
Grr1234
Milyen jó Amumu flémet indítottam #9479-es postommal. 😊

Czdano
Most döntöttem el magamban hogy nem tankolok többet normal gameben. A csapatom elkezdett flamelni mert jax és ashe ellen thornmailt mertem venni (ami amúgy kötelezõ rammusnak a tauntja miatt). Oké, jaxnak tényleg van spell dmgje de az egyre gyorsuló autoattack ellen mi a fasznak rakjak magic resistet könyörgöm? Ráadásul last hitelni se volt esélyem ashe + zilean ellen és csodálkoztak hogy egy thornmailre futotta mid gameig.

tudom, nehéz belátni, hogy szar vagy, de erõsen ildomos lenne számodra
de persze hitegetheted magad továbbra is, hogy te 2000 elo vagy, csak a sok noob lehúz meg elo hell, de ez az út nem visz elõre

crackyS
hát nekem nem nagyon akar megjönni az rp

Fabio Capello
+1

Fpocok
SMSben NEM SZABAD VENNI, mert hatalmas lehúzás.

ronihun
az lesz valszeg

...

crackyS
várd meg amíg akciós lesz

ronihun
megkaptam de fogalmam nincs melyik skint vegyem, legszívesebben 975öst vennék, de ahhoz még kell 335, milyen szar hogy SMS-be 2000 ftbol kapsz 400 rp-t...

...

Czdano

Czdano
És vajon az 5. ember is megérdemelte hogy ELO-t veszítsen? Elvileg nem. A halálok száma pedig igenis mérvadó lehet (feed/nem feed).

Amúgy ma reggel engem is betalált 3 barom. Pickeltem egy singedet, és gondolták kell a support..kapásból Janna, Zilean, Soraka pick és instant lock in. Én pedig instant kiléptem :>

Fpocok
Igen. Pénzt kapnak érte.

jazzy
Miért szeretsz olyan emberrel diskurálni, aki legszívesebben 6m mélyen elásna a föld alá, mert buta vagy?
Egyébként akik streamelnek ugye (fõleg TSM és CLG) pénzt is keresnek vele? Gondolom úgy lehet, mint a youtube-nál, hogy minél többen nézik annál több garas gurul be nekik.

Namármost, pont most nézem HotshotGG stream-jét és betett egy állandó reklámot ami a stream alján villog. Sokan is reagáltakerre a stream chat-jében és Hotshot azt válaszolta, hogy a reklámokkal és a streameléssel egy valszeg egy állandó megélhetést tudna magának biztosítani. Érdekes dolog bár a mai világban egyáltalán nem meglepõ, mindenestre azért kíváncsi lennék, hogy mennyi pénzt csinál ebbõl az egész stream bizniszbõl.

Fpocok

a csapatodban levõ 4 ember megérdemelte, hogy elot veszítsen, míg ezek szerint az ellenfélbe lévõ 5 meg megérdemelte, hogy elot kapjanak
working as intended
(csak zárójelbe, de ha szerinted a halálok száma akármit számít abban, hogy ki játszik jól, akkor....)