League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tribunal:
Srác neve: SuckMyCockBich
Chat így kezdõdik:
BlitzGrack <15:24:34>15:24:34>: who mids?
SuckMyCockBich <15:24:42>15:24:42>: ur mother fuking mom
BlitzGrack <15:24:56>15:24:56>: ok kiddy
SuckMyCockBich
Parasite Eve 2, best game EVER!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
...
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
igen pontot kapsz annak függvényében hogy vesztesz vagy nyersz, ha nyersz milyen erõs ellenfél ellen stb, és így egyre jobb/rosszabb playerekkel kerülsz össze, az elo hell az egy olyan dolog amin mindig vitázik mindenki h van-e vagy nincs a lényeg az, h 30as szinten 1200as elo-rol kezdesz, 1200 körül találhatók legtöbbször a legrosszabb játékosok, akikkel nehéz játszani, együtt dolgozni, és fõleg nyerni.
...
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
...
egy kis elo hell: ranked solo: hosszú lenne leírni azt a flamet amit 3 playerünk csinált a champion select alatt, ezért csak azt mondom ami a meccsen történt.
Team:Amumu(jungler akart lenni),Warwick(jungler lett),Teemo(instalock),Urgot(troll,de még egész normális) és én Ashe.
Elkezdõdik a meccs lent meghalnak, amumu elkezd ugatni h noob mindenki, fõleg a laning partnere teemo, ezután ww elkezd harcolni enemy erdõbe, odamegy még két enemy szétszedik ww-t, de akkor már ottvan amumu és teemo is, mindkettõ meghal, ww elkezd caps lockkal ugatni h milyen szar csapat stb, amumu ekkor már lelépett, 7! perc telt el a játékból, ww még szerencsétlenkedik kicsit, megöleti magát párszor 2v1be teljesen hülyeségek miatt, majd bedob egy orosz linket és lelép, 3v5be maradunk és 20 percnél feladjuk, nem hiszem h itt az enemy megérdemelte a ratinget és azt se hogy ez a vesztés rajtam v a két társamon mult volna, de levon az elo-bol a gép, és ez nem az elsõ amikor ilyen van.
vicces még az is h ugye utána mindenki reportolta volna WW-t,Amumut, hát tudtuk reportolni? Dehogyis Session closed rögtön... gg riot thxbb
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
vagy adtak most 550 RP-t hogy kuss legyen, és nem lesz semmi?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
néha olyanokat betalálok ultival hogy még én is meglepõdöm 😄
...
ha lvl 6 ig nem is tudod leolni aki lanel ellened lvl 6 on ahogy betolt a masodik shadow dance azzal 100% os kill lvl 6 on nem lehet tulelni 2 Q R combot es a ketto koze meg egy E-t is betudsz szurni persze 1v1 lane kell hozza duon lofaszt nem er, es rusholj rylaira
...
...
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
#9579: hát ezen meg megint jót nevettem😄
...