League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mikor én elkezdtem ezt a játékot egy-két meccs után ráébredtem hogy az a csapat gyõzedelmeskedik, amelyik több damage-t tud leosztani anélkül, hogy õk megdöglenének. Ehhez mi kell :
-crowd controll effektek az ellenség kiiktatására (akármilyen stílusú kari képes erre)
-sok dmg (carry)
-egy ember aki mindezt elnyeli az ellenség részérõl (tank)
-egy ember aki megvédi a carryjeinket (support)
Kezdem a leggyakrabban pickelt hõsökkel:
NUNU - 18 PICK - 67% WINRATE - 450 IP
Tanky jungle hõs, erõs counterjungle, slow, AoE slow, és egy erõs attack speed + sebesség buff. HA tudsz junglezni kötelezõ.
JANNA - 18 PICK - 50% WINRATE - 1350 IP
A leggyakrabban használt, de nem a legeredményesebb support. Rövid cooldownos AoE cc, ingyen boots a W passzívjából, slow, és egy erõs shield + heal, ami szintén rendelkezik cc-vel. 4 Spellbõl 3 cc, mi kell még több? Kötelezõ darab.
ASHE - 17 PICK - 76% WINRATE - 450 IP
Szinte mindegyik meccsen láttuk, a legeredményesebb carry az egész dreamhack során. 4 sec cooldownos slow, slow autoattackból, ingyen ward 40 másodpercenként, és egy erõs stun 60 secenként. Olyan carry ami mozgásképtelenné tesz egy embert + lassítja a a körülötte lévõket. Egyértelmû a fontossága.
MALZAHAR - 16 PICK - 56% WINRATE - 6400 IP
Erõs solo mage, területsilence, és egy stun az ultiból ami félig megöl. Erõsségéhez képest kicsi a winrateje, de megér egy próbát.
SONA - 15 PICK - 60% WINRATE - 3150 IP
Magasabb winratel rendelkezõ support, támadásra/védekezésre/gyorsabb mozgásra alkalmas aurával, slowal, heallel, és egy területstunnal. Több teamfightot döntött el az ultija.
CORKI 15 PICK - 53% WINRATE - 6400 IP
Az egyik legerõsebb carry, 10%-os true damage, és egy 35%-os blind effekt. Nem éri meg annyira szerintem mint ashe, de a hatékonysága látszik a winrate alapján...
ALISTAR - 13 PICK - 62% WINRATE - 1350 IP
Tank, de dreamhacken full AP alistart is láttunk. Erõs cc, területheal, és egy cleanse spell az R betûre rakva. Mostanában egyre többet látni, azt híresztelik róla hogy OP ^^
JARVAN - 13 PICK - 69% WINRATE - 4800 IP
Nagyon erõs tanky dps, teambuffal, erõss ccvel (knocked airborne a zászló-behúzás kombóval), és egy bezáró ultival (ami amúgy counterelhetõ flashel, de ez már részletkérdés 😄) Erõsségét jazzyékkel is megtapasztaltuk, mikor az ellenfél vett neki egy trinityt és szarba pakolt minket)
WARWICK - 11 PICK - 55% WINRATE - 3150 IP
Tanky, dps, jungle, % alapú képességgel, gyors attack speeddel, és egy stunos ultival ami félig megesz. Kötelezõ.
AMUMU - 10 PICK - 30% WINRATE - 1350 IP
Kedvenc tankom, junglezni lehet vele, single és területstun, % alapú sebzés. Bansheeval bõven counterelhetõ az ultija és ez látszott is dreamhacken.
TARIC - 10 PICK - 30% WINRATE - 3150 IP
Stun, heal, armor + dmg aura. Mindez kevésnek bizonyult, 3 winnel zárta a DH-t. Ha bannolják sona-t és janna-t, akkor esetleg jó.
ANIVIA - 9 PICK - 56% WINRATE - 6400 IP
Stun, nagy dmg, egy fal ami elzárja a menekülõket (vagy éppen segíti õket :p), erõs AoE dmg és slow. Ajánlott miden, nem egyszer szivatott már meg.
VLADIMIR - 8 PICK - 38% WINRATE (TROLOLOL) - 6400 IP
6400 IP = pénzkidobás szerintem erre a hõsre. Nem tud kiiktatni senkit se az ellenfél csapatából, tud lassítani de nem ér annyit mint anivia vagy nunu lassítása. Egyedül miden okozhat problémát mikor leszívja az életed. Én nem ajánlom senkinek, egyedül az ultijából származó +15% dmg ér valamit a csapatodnak, de ez megmenteni sose fog.
ANNIE - 8 PICK - 50% WINRATE - 1350 IP
1350 IP-ért megkapod azt amit vlad nem ad meg. Terület stun és NUKE egyszerre, egy aranyos maci, egy ingyen thornmail az E spelledbõl. Kifejezetten ajánlott
MISS FORTUNE - 8 PICK - 25% WINRATE - 6400 IP
Ismét tökéletes lehúzás, 6400 IP-ért megkapod azt amit ashe tud csak stun nélkül. Feleslegesnek tartom és drágának.
VAYNE - 8 PICK - 50% WINRATE - 6400 IP
Nagyon nagy dmg, szituációtól függõen stun (csak ha falnak kúr), true damage 3 lövésenként, láthatatlanság. Kell mellé tank vagy support és szétszedi az ellenséget. (Igaz? "Csak azért nem lett penta mert az 5. afk volt :>😉
BRAND - 8 PICK - 38% WINRATE - 6400 IP
Kevés winrateje ellenére szerintem megéri a pénzét. Ez az annie csak fiúban és ugyanolyan (talán még nagyobb) nukeal. Stun, nagy ütés, ez jellemzõ rá. A Combok miatt egy minimális idõbe telik mire kitanulja az ember, de akkor vadállat lesz.
SORAKA - 7 PICK - 29% WINRATE - 450 IP
A játékban egyedüli heal képesség, és egy 3 seces silence. Nem egyszer használtam és merem mondani hogy nagyon hasznos tud lenni lanen. Egy próbát minimum megér, bár ellenfelet nem fogsz vele hatástalanítani ^^
KARTHUS - 6 PICK - 33% WINRATE - 6400 IP
Erõs mides hõs, területslow, és egy global sebzés van a tarsolyában. Elég idegesítõ tud lenni, de stun nélkül kicsit haszontalannak tartom. Anivia is nagyot üt, mégis tud stunnolni, akkor minek venném meg ezt?
SWAIN - 5 PICK - 40% WINRATE - 6400 IP
Ugyanaz mint karthus. Nagy dmg, de csak snareje és slowja van ami valljuk be kevés. Még mindig anivia, annie a nyerõ...
CAITLYN - 4 PICK - 0, AZAZ 0 % WINRATE - 6400 IP
Egy ashe stun és slow nélkül. Pénzkidobásnak tartom, csak akkor pickeld ha van kismillió stunotok a csapatban...
GRAGAS - 4 PICK - 75% WIN - 4800 IP
Erõs solo hõs, sokáig kint tud maradni lanen a passzívja miatt. Tud lassítani, az ultija pedig szétrobbantja az ellenfelet, nemkis fejfájást okozva ezzel, több meccset hoztak le vele solo lanen.
NIDALE - 4 PICK - 75% WIN - 3150 IP
Szintén mides-solo hõs. Ingyen ward, egy nagyot ütõ dárda, heal, és egy cica form jellemzi amivel szétkapja a legtöbb mides squishyt. Csak ajánlani tudom mindenkinek, bár nem rendelkezik stunnal.
Aztan tegnap es ma kora delutan 15-20 perces varakozassal sikerult belepnem.
Tegnap pl. nem volt semmi gond, egesz delutan tudtam vele szepen jatszani.
Ma lement egy mecs, es mikor toltotte volna vissza az eredmenyeket, meg a lobby-t, akkor mar nem valaszolt a szerver.
Kileptem, most meg mar megint busy... >_<"
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
2 Turrets 1 Heimer
fiddle my stick
akali fisting in the shadow
Garen, waiting in the bush
Mundo does what he pleases
Bangplank (😄DDDDD)
Jarvan and IV virgins
Twisted Fetish 😄DDDDDD
Malphite : ROCK SOLID
"Wuju polish my sword?" - Yi
Tryndamere's Endless b0ner.
Cockmaw 😄DDDDDD
Ashe: "Right between the Eyes"
Annie's First Blood
Milf Fortune
>:C
meccs annyiból áll, hogy turretek, inhibitorokat,nexust kell lerombolni, nem nehéz, inkább megismerni a championokat telik sok idõbe (van kb.80 db)
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
>:C
Parasite Eve 2, best game EVER!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
...
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
#9883 : Valszeg valami videóbeállítási probléma. Próbálj új drivert keresni, próbáld ablakban futtatni, változtatgatni a beállításokon
normális ez?

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Btw rájöttem hogy TF nem lesz mainem rankeden. Olyan szinten lecountereltek az utobbi pár meccsen hogy az valami hihetetlen. Viszont akkor nem értem dreamhacken miért bannolták majdnem 20x. Valamiért csak tartanak tõle.