League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igyekezz olyan témákat feldobni, amik megosztóak, amiken tényleg vérre menõ vitákat lehet folytatni, valamelyest moderáld ezeket a vitákat hogy ne menjen agyatlan kurvaanyázásba át a dolog, de amúgy hadd lobogjon mindenkinek a haja. Legyen kicsit gonzó a blog, legyen saját véleményed a dolgokról, amiket be is vállalsz és le is írsz - szerintem így lehet sikeres a dolog.
...
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ha kell guide, akkor felmegyek a leaguecraftra, solomidre, és olyan emberek guideját olvasom akik 300-500 meccset letoltak azzal a championnal.
Ha vélemény kell akkor szívesen elolvasom persze, de ez nem biztos, hogy egyezik az én véleményemmel.
#9966 ezt jó ötletnek találom.
Mert itt van már rögtön ez a caitlyn, mf vita vs ashe, nekem meg az a véleményem, hogy a caitlyn early gameben sokkal erõsebb, mint az ashe, az mf szintén és ha hamar vége lesz a gamenek ashe nem tud kibontakozni.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Érdekességeket is leírhat (DotA-ban ugye ilyen, hogy ursa korán be tudja zúzni roshant, animáció megszakítás stb.).
Ezek után lévén igényes és jó az oldala, kiépíti a magyar LoL közösséget és egy kemény magot. Fel is veheti a kapcsolatot Riot-tal, nem hiszem, hogy elutasítanák, hogy egy x tagú közösség versenyét szponzorálják pár RP-vel díjazásként és így akár versenyeket is szervezhet (házon kívül is). Persze ahol x<>10 (2 csapat) hanem egy nagyobb szám.
De ahogy olvasom #9964 mégsem lesz semmi ilyen. 😞
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
olyanokra gondolok, h caitlyn,mf nem éri meg, vagy soraka egyedüli heal ability a játékban.
egyébként mi a célod FAQ? mert azt sem teljesen értem, hogy miután leírod az alapokat,championokrol véleményed, pár guideot esetleg utána mi lesz?
...
...
Különben tényleg érdeklõdj a tapasztalt játékosoknál, hogy ki szállna be, nem csak azért mert kapásból le tudjátok csekkolni egymás cikkeit, de nem kell mindent egyedül csinálnod. Pláne ha elfoglalt is vagy a hétköznapokon.
És képzeld el, ha már sokan olvasnak téged és ezt hallod/olvasod majd, hogy 'olvastad tegnap a leírást a xumux-on?'. Szerintem nevezd át valami egyszerûre 😊
Azok a parancsok mint a /t, /j, /dance stb
Hogy kell videóval rögzíteni a játékot.
A legális skinek berakása (erre még most se jöttem rá)
Az autófókusz meg hasonlók
Hirtelen ezek ugranak be amikre rákerestem s kezdõként jó lett volna ha egy helyen megtalálom.
'League of Legends'
'Defense of the Ancients'
Különben nyugodtan rágd át magad egyszer vagy kétszer a kezed közül kikerülõ cikkeken. Én ezt a leírást sem olvastam olyan szívesen, aztán ha még a championokról írnál...
(Vagy, hogy egyszerûbb legyen szervezz be még valakiket szerkesztõnek).
Talán még a 3v3-as mapot is belevehetnéd a leírásba.
GYIK-ba egy rendszerkövetelmény mehet szerintem.
Több most nem jut eszembe.
Gondoltam még szakszavakra, a HUD leírására, de tõletek is kérnék segítséget.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Parasite Eve 2, best game EVER!
(Active): Amumu entangles surrounding enemy units in bandages, dealing magic damage upfront and rendering them unable to attack or move for 2 seconds.
Radius of AoE: 600
sehol nem látok stunt, mivel nem is stunnol ^^
Gragas pedig sose volt 4800 Trundle volt az elsõ aki 4800-ba került
Viszont ha angol lenne (bár van rengeteg angol leírás), nagyon szívesen olvasnám. 😊
Gragas ára akkor ezekszerint lement, nidale csapdát pedig jó helyre kell rakni és akkor ward :>> Az a durva hogy nidale még így is pokollá teszi a legtöbb mides hõs életét, egyedül talán fiddlestickel tudtam megenni szerencsétlent...
Gragas 3150-es
Nidalee csapda nem mûködik wardként, csak ha belemegy valaki.
meg még pár dolog amiben nem értünk egyett, de ezek pontatlanságok
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-Karthus tényleg nagyobb területre sebez de az nem lassít és abból nem kap bónusz effektet mint anivia a freezebõl, szerintem anivia jobb, de a fallal kapcsolatban igazad van, tényleg vesz le defet, ezt elfelejtettem beleírni. Ban listához már nem volt erõm, azt majd legközelebb
Kérdés azoknak akiket érdekelne egy ilyen blog : Megfelel-e ha angolul írnám (és akkor külföldi testvéreinknek is próbálgatnék segíteni ilyen kis leírásokkal) vagy ragaszkodtok a magyar nyelvû irományokhoz?
-Malzahar és WW suppress, nem stun. Apró, de lényeges különbség, mivel a cleanse nem szedi le az elõbbit, csak a QSS.
-Caitlyn nem irnám le, van slow-ja(+csapda) és jobb a túlélõképessége a "beépitett flashnek" köszönhetõen. Ja, és a szafari skin baromi jó😄.
-Karthus AOE nagyobb hatókörû, mint amit Anivia tol és nem mellesleg megy veled, az a fal pedig messze nem csak lassit (80%!!!), hanem armor és MR reduction, ami minuszba is viheti ezeket a statokat (bár ennek esélye elég kicsi, mivel elõszõr vonódik le, nem a penetration után). Az ultija tuti nem "ragad be", mivel halál után elnyomható.
- ezek közül sok a counterpick, Vladira Swain, stb.
- a BAN listát is belevenném, ott ülnek még OP karik (Rumble pl.)