League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Jah és ha updatel figyeld hogy kiszedd a replayeket a mappából ahova menti, mert eltünteti az eddigi replayeket, így veszett el a tegnapi morde quadrám :<

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fpocok
A mai repek mennek. De ami tegnap, vagy az elõtt, ott ezt írja ki. Amúgy a legfrissebb van mindenbõl.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Czdano
Tökéletesen fut, szerintem nem updatelted. A keleti kliens a nyugatiakat kék képernyõként mutatja a betöltõképernyõnél meccs elõtt, és aláírja hogy unlocalized.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fpocok
Ha valakinek van lolreplaye, nézze már meg pls, hogy le tud e játszani bármit is vele... köszi.

rhazid
megtaláltam kösz.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

crackyS
<#taps>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Czdano
<#idiota><#idiota>

ZsaZsaZsaZsa.....Hatalmas! <#alien2><#alien><#hehe><#nevetes1><#taps>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

crackyS

Fabio Capello
Kijött a maki!!!

rhazid
hogy mit?

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Fec papa
És õ ki? Õ akar lenni Brand? 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fec papa
PMB-t lõdd ki onnan.

rhazid
a patchel nincs gond,(letöltöttem, felrakta, megy is a játék problémák nélkül) csak magát az internet böngészést vágja teljesen tönkre. ezt az üzenet is kb. 3-4 percig tartott mire meg tudtam írni.
amikor leállítom a clientet akkor utána még pár percig szar (taskmanager-be már nincs benne) és utána megint jó.

crackyS
吉田四郎

SzirmosSzisza
Lux és Morgana

Both:
Adjusted autoattack frames to be more responsive.
Slightly reduced bind cooldown.

Morgana:
Increased movespeed.

Végül is eddig jónak tûnik.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

MrStokes
Ugy altalaban, vagy csak most, hogy tolti az uj mega patch-et?

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ez komoly😊

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

rhazid
nekem tökre beakasztja a netet amikor elindítom a clientet...
van ilyesmi nálatok is?

SzirmosSzisza
óóóóó :Ö

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

Nem vadászok verébre ágyúval azért 😊

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Rakj új rendszert és telepítsd újra. Nem érhet meglepi 😉
Valahogy érzem, hogy majd este, ha hazaérek és elkezdem letekreni, agyérgörcsöt fogok kapni, mert megint jön majd, hogy a nagy patch letöltésben kidob/megszakad majd, mert valami nem sikerül....juj de jó lesz, alig várom....😛

Fabio Capello
300 megás patch, megújult a store, a champ page, szinte minden, plusz két rework, egy új champion, egy tucat nerf és buff.

Fec papa
Valami húdenagyváltozásvan vagy miért tölti le a fél játékot újra a patcher?? Letöltötte az összes kibaszott képet a hõsökrõl, skineket loadin screent, wtf?

Fabio Capello
Nincs, elõször csekkolják hogy nem szúrt e el valamit a patch, amcsiban is ez volt tegnap, patch után 3 órával releaselték.

Fpocok
Ja látom, kiírták, hogy soon...

Fpocok
LOL, most nézem, hogy nincs monkey king a store ban?

Fpocok
Jó, hagyjuk már 😄 Azt sem lehet elhinni, amit kérdeznek.

Végülis az East most elég stabil (lekopogom...) 😄

Czdano
Legújabb cikket olvasta már valaki?

Röviden tömören :
-köszönik nekünk hogy játszunk
-leírják hogy mennyit fejlõdtek és hogy játékos centrikusak
-és a hab a tortán

Our recent division of the EU platform into EU West and EU Nordic & East is our most major, visible improvement to stability, but we’re constantly working to ensure you can continue to play in a reliable environment.

<#falbav>

Czdano
Ja de megvan ott csücsül MF mellett a 2 ronda skinjével együtt amelyiken olyan pofája van mint mr beannek <#idiota>

RedDevilsza
300 mega körüli a patch, jóval nagyobb mint szokott lenni.

Czdano
Lehet én vagyok vak de én ashe-t se látom.

Btw hihetetlen mekkora OP kari ez a malza, tegnap verettem vele pár kört..az E spellje kimaxolva 30-40 APval akármelyik spellcasternek megeszi a 20% hpját.

SzirmosSzisza
A patch nagy vagy az update lassú ? o.O

Grr1234
Nincs rajta Brand.

Fpocok

kisfigi
Amugy fórumon irták hogy 6300, szal annyi 😄

Destiny. The design is clearly ancient.

Biztos nem 450 😉
kisfigi
A szerver már online, de storeban nincs még ott...

jazzy
Majom 6300-as?
MrStokes
Fel nap maintenance... tudnak vmit a sracok...

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Különc
<#szomoru1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

kisfigi
Scheduled Maintenance from 23:30 GMT 7/26 until 10:00 GMT 7/27

ez most komoly? usa szeró megy, west megy east meg nem??? wtf?

Sh1t happens 😊 Pedig egyszer már utánna néztem... korán van még.
SzirmosSzisza
Mivel Élõ Árpádról lett elnevezve, ezért belefér szerintem 😊

sry my bad 😊 Tényleg így hívják xD
OFF: Index cikk részlet:

"Horváth szerint a Pandix becsült Élõ-pontszáma 3300 feletti, viszonyításképpen a világranglista-vezetõ norvég Magnus Carlsennek 2826 Élõ-pontja van."

ÉLÕ PONTJA!!!