League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Ignite

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Nem rossz indulatból mondtam egyébként, de tényleg simán kezelhetõ.

Köszönöm a gratulációdat én is ismerem a hõsöket , de ez van ulti alatt össze rakott mint a szart ,exhaustokkal is olyan critet ad mint senki más .

Csak gratulálni tudok ha Nocturne fear és Rammus taunt+gombóc combo mellett egyáltalán killje volt teamfightban Tryndamerenek. Lehet nem is Trynda az op?! :o

Én csak azt nem értem miért nem képes a riot végre nerfelni tryndát jó tudom minden kezdõ azzal játszik és csak vele képesek elérni valamit, de egyszerûen nem értem ,hogy lehet egy ilyen hõst csinálni,menekülõ skill, heal, halhatatlan ulti, borzalmas sebzés és még spell shieldje is van + még lassítás is egyszerûen hihetetlen ,hogy rankeden feed nélkül 3 exhaustal nem tudtuk megölni és ultija alatt 2 önket elrakott egy 3000 hps rammust kb 280 armorral meg egy nocturnet pillanatok alatt, ezzel az új upgraddel rosszabb mint volt...

Szerintem sem op a monkey king, sõt egyáltalán nem, elég jól kell játszani ,hogy játék végén oda tudjad tenni magad, szerintem most jól balance olt lett.

Bár az poénos volt, amikor az enemy malz leultizta a hasonmásomat 😄
Szerintem okádék egy karakter. GP megeszi reggelire.
RedDevilsza
Hiába ha a damage-e lószar 😊

megvettem, kipróbáltam, egyáltalán nem érzem op-nak
sõt, early game-re némi dmg buff talán rá is férne szvsz

Fec papa
Kicsit sok belõle hogy tud dashelni, van eltûnése, felbasz a levegõbe...

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

RedDevilsza
Dehogy OP, nagyon jól be lett lõve a normál szintre.

Fpocok
Soon.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kérdés akart lenni 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Kérés. Miként tudok region-t váltani?

Grr1234
op

wukongról véleményeket kérek op up?

Fpocok
Hehe... most olvasom, hogy a HoN F2P lesz... izá...

- Basic: The standard, free account new players will receive upon sign up.
* Access to the weekly 15 free heroes
* Matchmaking restricted to All Pick
* Can purchase access to additional Heroes through the in-game store

- Verified: Basic accounts that have been upgraded through a show of commitment to their account, by either purchasing Goblin Coins or surpassing a certain threshold of play time
* Access to everything a basic player has, plus the ability to participate in Verified Only Matchmaking, to guarantee separation from Basic players if desired
* Can choose to play all matchmaking modes, however the use of Tokens or Passes are required (some tokens are awarded once a Basic account upgrades to Verified)

- Legacy: anyone with a paid HoN account before the F2P switch has automatically been upgraded to a "Legacy" account
* Access to Verified Only matchmaking
* Can continue to play all game modes without the need for Tokens or Passes
* Will continue to enjoy free access to the general hero pool

"The new basic account is a free account new players receive when they sign up. Once a player has surpassed a certain threshold of play time, or purchase Goblin Coins, their account is upgraded to a Verified account. Players who were already paid users will have Legacy accounts. Legacy accounts receive a lifetime of free access to all HoN heroes and are able to play in Verified Only games, to ensure that experts and beginners are separated. Legacy accounts can no longer be purchased."

No comment... és mindezt azután, hogy teleszemetelték a lol fórumot, hogy 10dollárért megveheted... hehe

pluhi
Cleanse
tescodr
xinnek rakok phantom dancer/frozen mallet/Berserkers Graves/The Bloodthirster/

ez az alap:

választható még mellé:Banshee's Veil/Infinity Edge/Randuin's Omen/ Esetleg Frozen Heart

+2 Skill nálam a:Flash/Ignite

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem. Phenom 2 x4 965, 8gb 1600Mhz Kingston ,Ati hd 4670 1gb

Hogy szabadultál ki?
pluhi
Lux-szal lézert a seggébe, Jax-szel lámpát az agyába.
Czdano
"Xinzaonak mit raktok?"
"Aki tud jobbat/tippeket mondani az ossza meg velem kérem :>"

Igen. <#wilting>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Különc
Te most ide írod a LoL blogod? <#csodalk>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Czdano
Xinzaonak mit raktok? Próbáltam mindent már de legjobban a következõ adta be
Szóval:
-junge xin, alap kezdés armor 5 potion
-lantern
-frozen mallet
-wits end
-banshee
-cipõ mercury vagy as (szitufüggõ)
-késõbb atma's impaler

Frozen mallet kegyetlenül adja neki <#eljen>

Runák
Piros lila armor pen
sárga flat armor
kék AS (most alakitgatom még de már hárommal is könnyebb a jungle)

Aki tud jobbat/tippeket mondani az ossza meg velem kérem :>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
ez TB, nem hivatalos RIOT cucc 😊

Czdano
Erre van idõ meg pénz, a split normális megcsinálására nincs

Fpocok

Anthrax
Pedig ugyanúgy megkapod õket csapattagnak vagy ellenfélnek, tapasztalat

SzirmosSzisza
Ha jól tudom ez úgy megy, hogy a log fájlt feltöltöd meccs után, tehát korántsem pontos.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
Akit kérdeztem eddig külföldieket mind azt mondták hogy nem látták többet az ignoreolt egyedeket. És én is ezt tapasztalom.

Czdano

Persze, nem látod többet amit írnak, de semmi több. Az ignore nem jelenti azt, hogy nem rakhat össze vele egy játékba.

Czdano
Ez van.. Próbáld ignoreolni õket akkor elvileg nem látod õket többet. Bár már az is bugos, jelentem is fórumba.

Gubberx
Akkor adj hálát az úrnak 😄 Én már annak is örülök ha csak 1 leaver van 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Czdano
Split óta nekem 10~ olyan gamem volt ami lement 5v5ben végig

Gubberx
Tök jó mióta nem megy a Tribunal megint tele lett nyomorult leaverekkel a game.....

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Czdano
Nocturne nem jó lanelni csak junglebe (de oda nagyon jó), kennen lvl 6tól meg egy vadállat tud lenni

BEAST
Mire?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Kennen vagy Nocturne? melyik a jobb?
Fpocok
Felraktam új verziót, ami nem rég jött ki (érdekes, hogy a lolr. nem jelezte, hogy van update, na mindegy). Aztán próbáltam a régieket, próbáltam fixelni mindennel, de semmi. Semmit nem játszik le. Azt hiszem én részemrõl feladom a videókészítést, mert több idegességet okoz, mint örömöt <#nemtudom>

Plenta kill :-) Tralalalal Uhh Annie Baby 😉)))

Fec papa
Lehet beizzitom majd megint lolreplayt valahogy mindig kimegy a fejembõl, meg lusta vagyok bogarászni hogy mikor történtek a dolgok, de mostanában elég jól megy AP alival meg kassadinnal, vannak vicces jelenetek. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Fpocok
Nekem sem még. Elég pipa vagyok :S

Czdano
<#nemtudom>Akkor nemtudom..sose volt ilyen problémám, ha volt akkor repair megoldotta.

Fpocok
Próbáltam... próbáltam mindegyik verziót... de ugyanaz.

Czdano
Lolreplay megnyit -> jobbklikk a replayre és repair. Biztonsági másolatot csinálj azért ha véletlenül elcseszné.

Fpocok
<#fejvakaras> Az szomorú... Nekem ilyen még nem esett meg.

Két jelenet kéne a régi repekbõl, csak baszki nem tudom megnyitni, pedig 0652 van.

Czdano
Nekem is más helyen voltak, ugye kiadtam neki az útvonalat hova mentse õket. Na most ott nincs egy se a régiek közül, pedig kb 1 hete szelektáltam.

Fpocok
Nekem tök máshelyen vannak a repek, mint ahova telepítettem, ha erre gondolsz.