League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Shaco pick, megkérdezem megy e dzsungelezni, azt mondja nem mert nem tud, erre írja a premade társa h nagyon jó shaco higgyük el, mondjuk neki h válasszon mást mert Shaco szart nem ér, végül vesz egy smiteot és mondja h akkor junglezik.
2 percnél meghal, elkezd nyávogni h mi hibánk mert miattunk erdõzik stb, mondjuk menjen akkor lanere ha akkora pro, aztán utána nem nagyon láttuk, néha meghalt, de konkrétan 1 teamfightba se jött, és ezen nagyon jót szórakozott h farmolt végig, szándékosan segítve az enemyt, a Gragas a társa meg olyan ultikat dobott h rossz volt nézni, és a vicc hogy a másik teambe meg egy Heal+Ghost Ashe lett elfeedelve õ általuk...
...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
...
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
új taric skin tényleg fasza, fõleg az eddigiekhez képest
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Egyébként tényleg van ilyen, hogy irányítod a csapatot rögtön jobb az egész, de néha meg a fenének van kedve ilyen tök alap dolgokat irogatni, olyan egyértelmû lenne, pl hogy nem egy Alistart focusálunk mondjuk hanem az Ashe-t.
...
Biztos nehéz lett volna megoldani, hogy ne ugyanaz legyen.
Más: tölthetõ már a patch
Szerintem tök ugyanaz a két hang
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Vki véletlen nem tudja h meddig tart a karbantartás? 😊 vagy nem írták ki sehova?
Köszi 😊)
WW-vel jungle-ezek. A 2. percben nekiáll vonyítani az Amumunk, hogy mekkora szar jax a bot lane-en, meg így meg úgy. megállás nélkül nyafog, felidegesíti a másik 3 játékost,6 percnél már kijelenti, hogy surrend at 20 , és õ afk.
Megfogom a csapatot. Azt javaslom mindenkinek, hogy ignore-oljuk az idiótát, és viszem õket. Gankelünk sikerrel, leverjük a tornyokat. Ha valaki szép killt csinál, megdícsérem. Az ellenfél noob és ott is van egy balfasz, jönnek szépen a /all üzenetek az enemytõl, hogy team noob ( tipikus felelõsséghárító faszság, ki az anyámat érdekel, hogy miért szopnak ? ) 4v5 még így is , de tartjuk magunkat, folyamatosan irányítom a csapatot pingekkel és írom hogy hol pusholunk.
Egyértelmû elõnybe kerülünk 25 nél. Megkérem Amumut hogy jöjjön ölni a bárót. Nem tudom mit válaszol, mert ignore-on van, de lejön, megöljük, és a baronra érkezõ enemy csapatot is, aki el akar minket kapni. Scriptekkel utasítom a csapatot hogy push, középsõ inhibitor lemegy a baron -os ACE után. Backelünk , összekapjuk magunkat, megnyerünk még egy teamfightot és beverjük a nexust.
Mindenki engem ünnepel, fel akar venni friendnek ( nagy szart idióták ) az egyik játékos el akarja rólam nevezni a lányát Freddynek.
Ha ilyen játékból többet tudnék csinálni, mint amennyit bebukok ( 60% ) akkor lassan ki kell hogy kerüljek ELO hellbõl... azt beszélik 1200 fölött már normálisabb emberek vannak, de addig megmásíthatatlan tény, hogy minden meccsedbe be fog kerülni egy negatív és / vagy noob seggfej, akinek a balfaszságait valahogy ki kell oltanod - alapvetõen carryzned kell, de óvodás szinten. Sem support-al, sem tankkal nem_lehet_feljönni ELO hellbõl, vagy beszarsz olyan nehéz.
Á,nem... de... nem... de ííííííííííí puff
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
...
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Egy Brand, Twitch páros volt (ez már maga megért volna egy dodgeot) de mikor a 8 perc alatt összehozott 1/6/0 0/4/0 statjukkal mondták nekem, hogy béna szar vagyok hogy nem megyek gankelni, kajak meguntam ezt a szart.
Ezreal, Soraka ellen btw
...