League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
hihetetlen ma milyen csapatokat kaptam 😄, utolsó game:
Shaco pick, megkérdezem megy e dzsungelezni, azt mondja nem mert nem tud, erre írja a premade társa h nagyon jó shaco higgyük el, mondjuk neki h válasszon mást mert Shaco szart nem ér, végül vesz egy smiteot és mondja h akkor junglezik.
2 percnél meghal, elkezd nyávogni h mi hibánk mert miattunk erdõzik stb, mondjuk menjen akkor lanere ha akkora pro, aztán utána nem nagyon láttuk, néha meghalt, de konkrétan 1 teamfightba se jött, és ezen nagyon jót szórakozott h farmolt végig, szándékosan segítve az enemyt, a Gragas a társa meg olyan ultikat dobott h rossz volt nézni, és a vicc hogy a másik teambe meg egy Heal+Ghost Ashe lett elfeedelve õ általuk...

...

crackyS
kapsz érte egy buksi simogatást

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

szucsy89
Megvettem a skorpiót... hát enyhén szólva is buffolásra szorul... annyira nincs dmge hogy az már fáj... az ultija FUN, de azon kívül gyengus...
BEAST
Ellenem volt most egy. Lanezésnél volt egy jó mozdulata amikor elkapott az ultijával és nem engedett vissza a toronyhoz, de 5v5-nél már sok hasznát nem vették. Nekem sem tûnik túl jónak, viszont ki tudja mit tudnak majd kihozni belõle a jobb játékosok.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

jazzy
Az ultija jó, más nem tûnt jónak.
Különc
Nézegettem a streameket és a legfinomabb szó a "terrible" volt, amivel illették

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronihun
Hát igy pár game után Skarner még se tünik olyan jonak, sõt eléggé gyenge, ha velem volt feedelt ha ellenem akkor is, gyengének tünik

...

Különc
Itt van!!!!!!!

tommyknockers
Igazából nem tudom... Egyszerûen csak megfogant ez a gondolat, és valóságosnak tûnt ez az ok. Akkor jól tippeltem? Kapok valamit érte? Esetleg egy Taric skint?

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

crackyS
erre hogy jöttél rá?
új taric skin tényleg fasza, fõleg az eddigiekhez képest

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

tommyknockers
Szerintem azért van queue, mert mindenki most jelentkezik be, akinek már fen van a pöccse. Gondolom a szerver nem tudja egyidejûleg kezelni a sok bejelentkezést.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

jazzy
Relogoltam így nekem is..
ronihun
1 min 20 sec nekem

...

jazzy
1hr 47 min login queue? Wait, what?
jazzy
Veszem is meg, de WW attól még opshit. Szóval játsszad azt 😄
ronihun
Pantheon elég nagy buffot kapott ha megnézitek, szóval szvsz elég op lesz most

...

ronihun
Hát 1200 fölött még nincs nagy változás, inkább 1400 az ahol már egy kicsi változás van, de mindenhol vannak balfaszok.

Egyébként tényleg van ilyen, hogy irányítod a csapatot rögtön jobb az egész, de néha meg a fenének van kedve ilyen tök alap dolgokat irogatni, olyan egyértelmû lenne, pl hogy nem egy Alistart focusálunk mondjuk hanem az Ashe-t.

...

Különc

Különc

Biztos nehéz lett volna megoldani, hogy ne ugyanaz legyen.

Más: tölthetõ már a patch

talán azért mert ugyanaz a voice actor 😊
Különc

Szerintem tök ugyanaz a két hang

Hm...Tetszik az ultija. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Ingame nekem hasonlit a lineage2 Nightmare set-re. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Jah meg van ^^

Hi all!
Vki véletlen nem tudja h meddig tart a karbantartás? 😊 vagy nem írták ki sehova?
Köszi 😊)

Tegnapi solo ranked meccs...
WW-vel jungle-ezek. A 2. percben nekiáll vonyítani az Amumunk, hogy mekkora szar jax a bot lane-en, meg így meg úgy. megállás nélkül nyafog, felidegesíti a másik 3 játékost,6 percnél már kijelenti, hogy surrend at 20 , és õ afk.

Megfogom a csapatot. Azt javaslom mindenkinek, hogy ignore-oljuk az idiótát, és viszem õket. Gankelünk sikerrel, leverjük a tornyokat. Ha valaki szép killt csinál, megdícsérem. Az ellenfél noob és ott is van egy balfasz, jönnek szépen a /all üzenetek az enemytõl, hogy team noob ( tipikus felelõsséghárító faszság, ki az anyámat érdekel, hogy miért szopnak ? ) 4v5 még így is , de tartjuk magunkat, folyamatosan irányítom a csapatot pingekkel és írom hogy hol pusholunk.
Egyértelmû elõnybe kerülünk 25 nél. Megkérem Amumut hogy jöjjön ölni a bárót. Nem tudom mit válaszol, mert ignore-on van, de lejön, megöljük, és a baronra érkezõ enemy csapatot is, aki el akar minket kapni. Scriptekkel utasítom a csapatot hogy push, középsõ inhibitor lemegy a baron -os ACE után. Backelünk , összekapjuk magunkat, megnyerünk még egy teamfightot és beverjük a nexust.

Mindenki engem ünnepel, fel akar venni friendnek ( nagy szart idióták ) az egyik játékos el akarja rólam nevezni a lányát Freddynek.

Ha ilyen játékból többet tudnék csinálni, mint amennyit bebukok ( 60% ) akkor lassan ki kell hogy kerüljek ELO hellbõl... azt beszélik 1200 fölött már normálisabb emberek vannak, de addig megmásíthatatlan tény, hogy minden meccsedbe be fog kerülni egy negatív és / vagy noob seggfej, akinek a balfaszságait valahogy ki kell oltanod - alapvetõen carryzned kell, de óvodás szinten. Sem support-al, sem tankkal nem_lehet_feljönni ELO hellbõl, vagy beszarsz olyan nehéz.

Különc
Én is, ha használható, bizony elgondolkozom a full metal skinen. No meg az a Taric skin, nagyon jó...

Á,nem... de... nem... de ííííííííííí puff

jazzy
Skarner jónak tûnik, pantheonra leszek kíváncsi mennyire lesz használható a buff után.
Saccard
Gondolom most megint az összes random gameben lesz minimum 1 ilyen gusztustalanság mint a monkey king... mióta kijött nemsikerült olyat játszanom amiben nincs benne <#buck>

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Saccard
OK. Egy Picit be vagyok csípve. Igazad van😄 Akkor is gusztustalan😄

ronihun
RedDevilsza
??? Skarner az egy melee fighter karakter.

Saccard
Istenem... rózsaszín kristályskorpió???!!! Ember... Ilyen gusztustalan herot ki tervez?😄 Ugye yorick meg monkey king után gondolom akartak valami ranged mage karit de ez... lett volna inkább valami elementál vagy egy alakváltó, nekromancer, warlock vagy tudomén... de rózsaszín skorpió... sírok 😄 sebaj annie még mindig rulez!

ronihun
nagyon király ez a Skarner, olyan rusnya hogy az hihetetlen, meg nem is tetszett eddig, de most nagyon megtetszett, nem tudom mért általában az uj championok nem érdekelnek egyáltalán, de ez valamiért üt nálam <#miaz>

...

Fpocok
Karbantartás van.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Különc
Nem, mindenki számára az

Fec papa
Csak nekem elérhetetlen a szerver?

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Különc
...és Galio hangján beszél

Gubberx
ritka gányul néz ki ez a champ :S

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

jazzy
Most nézem Ireliával rankedben 2 won 7 lost matchem van, 60 / 33 / 48 kda ratioval, ami átlag 6.7, 3.7, 5.3 😄 lal
Különc
Igen

Mi ez a dodge? Leave?

jazzy
Különc
Új szabályt alkottam magamnak, ha van 2 bármilyen karakter, akik együtt játszanak és mondják hogy õk mennek botra, dodge.

Egy Brand, Twitch páros volt (ez már maga megért volna egy dodgeot) de mikor a 8 perc alatt összehozott 1/6/0 0/4/0 statjukkal mondták nekem, hogy béna szar vagyok hogy nem megyek gankelni, kajak meguntam ezt a szart.
Ezreal, Soraka ellen btw

ronihun
hát igazából a high elok azt mondják hogy lowelon nem számít a team comp egyáltalán, lehet igazuk is van...

...

Különc
Ja hogy te néha jó vagy? Szólj majd mikor <#mf2>

jazzy
Na ebben a gameban kifejezetten szar voltam és nyertünk.. no comment.. ezentúl szar leszek, akkor nyerünk.
jazzy
Firstpick Rumble, Second pick Orianna, kérnek junglert, 3. ként pickelem Xint junglezni, beírják okay, ad carry + support, erre pickelnek Irelia + Katarinát, miért a nyomorék legkisebb ratingû a lastpick?