League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Dehogynem történt, én voltam <#nevetes1>#nevetes1><#mf2>#mf2>
Vihar a biliben, gyerekes ostoba faszság mind Jazz-ék mind pedig a Te részedrõl. Ezer és egy alkalommal kell még majd mondani a másiknak hogy te öreg ezt nem így nem úgy, mert igy vagy úgy jobb lenne... bölcs ember örül a kritikának, az ostoba meg be-emózik rajta. A stílus nem mindegy, az biztos, de ha eleve olyan csapatban vagy ahol vicces módon folyamatosan megy a szívózás nem lesz vérig sértõdés ha valaki tényleg mókába burkolva elmondja hogy pl. nem kéne bebukni WW-vel egy solo lane-t twitch ellen. Nem mintha történt volna ilyen, csak egy példát mondtam.... 😄DDDD
Szóval kialakult a feszültség, ki vagytok egymásra hegyezve, és ha a világ legjobb ötletét írnád be ide, akkor is beléd kötnének, ami tök idióta dolog, bár az is, hogy te meg nyomod nekik a magas labdát 😉 Szerintem az egésznek 0 értelme van, csak felesleges feszkó a topicban - bár helyenként szórakoztató 😉
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Te veszekedtél Hunterrel, mi választottunk, ennyi, majd a német csapatban jól érezheted magad ahova egy dán hívott egy magyart.
Jók voltak azok a premadek, mert mindenki a maximumot akarta kihozni magából (ami ritka itthon), csak ugye "megváltozott a stílusom" és felhagytunk/felhagytam az egésszel, meg egy dán gyerek hívott német csapatba, így nem nagyon érdekelt mi történik, csak mehessek már másik szeróra.
Én szívesen játszanék most is, nekem nincs bajom senkivel se személyesen (talán jazzy reakciói zavarnak, de már az se különösebben mert van elég bajom itthon, nem baszom fel magam ilyeneken 😄DD), de egyrészt mumble-n kapnám a savat orrba szájba (amit megértenék), másrészt pedig #1 nem kívánatos személy vagyok a társaságban (talán te nem utálsz még)
Tény hogy volt egy idõszak mikor túlzásba vittem az egészet, okoskodtam, de sose az volt a célom hogy kiégessek másokat..
ui.: Olvasd vissza az utóbbi hozzászolásaimra a reakciókat, már tök mindegy mit írok/állítok/kérdezek, még az is oszt akihez egy büdös szót nem szóltam sose <#idiota>#idiota> Ez van, ezt érdemlem :>
Ha Te akarsz játszhatunk még, de a 2-es premade nem poén egyáltalán..
Ha ennyi port kavarok ebben a rohadt topikban, akkor sajnálom hogy egyáltalán kérdezni merek <#miaz>#miaz>
Peace.
(Most gondolom jön a szavaim kiforgatása a topiklakók részérõl, hogy mekkora egy fasz vagyok én, mert írni mertem ide. Nem baj, nem kell sokáig kibírnotok mert suliidõben nem vagyok itthon + márciusban fizikai felvételi nemzetvédelmire szóval a LoL-t még jobban le fogom szarni)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
...
Akkor a 3150es mao ugyanolyan leárazás volt mint most a többi :>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Chogath ,taric 3150ról 1350re
Maokai 3150-rõl 6300-ra..
Nem értem mit kell variálni, most viszonylag normális balance van, nincs az az érzése az embernek egy rumble (vagy akármilyen) picknél pl, hogy nabasszameg most kikapunk...Talán shaconak vissza kéne rakni azt hogy stealthben maradjon mikozben JITB-t rak le -> ismét használható lenne.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Fasza lett
kerlek forditsatok le nekem😄