League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#11675 TheRainMan
やられたらやり返す。倍返しだ!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Pláne ha a Riot ilyen jó lépéseket tesz mint ez az új játékmód ami szerintem is nagyon okos ötlet.
Jön ez a dominion, állitólag jó móka, a split után nincs gond a szerókkal se.
A RIOT legnagyobb húzása amúgy szerintem az, hogy ilyen közel hozták magukhoz a közösséget. Nem sok játékfejlesztõ cégnél lehet közvetlenül érintkezni fejlesztõkkel, akár vitázni velük a fórumokon. A patchekkel is jó irányba haladnak, elég csak megnézni a Dreamhack pickjeit meg a mostaniakat. Ott gyak. boritékolni lehetett a 10-bõl 5 választást banoktól függõen, most már jóval változatosabbak a felállások, elõkerült Jax, Urgot, Ezreal, Cassi, Fiddle, Cait. Cserébe mondjuk eltûnt Corki, Nunu...
A különbség az hogy én próbáltam objektív értelmes véleményt írni. Lehet neked nem sikerült felfogni mert csak azt láttad benne hogy támadom a kis áldott játékod. Amit egyébként nem is tettem hisz dicsértem inkább.
A LoL azért nem fog elbukni, mert most lecopyzták a battlefieldbõl a CQ módot (ami itt dominion vagy mi a rák) amivel egy új játékot kapunk, és akinek ez bejön az már itt is marad. A HoN jobban foshat, az egy FULL dota copy (map/hardcore/deny rendszer). A LoL a HoN-hoz képest sokkal egyedibb (kis cd-k -> agresszio, bokrok, butított halálozási rendszer stb).
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
#11650 Fanatikus vagyok mert leírtam a véleményem kicsit hosszabban? Egyébként nyilván nem izgalmas úgy nézni valamit amikor azt se tudod mi van a képen, ez a te bajod ettõl még nem általánosítható amit írsz.
A fanboyos dologról. Lehet úgy tûnik hisz évek során ez a játék típussal játszottam legtöbbet és ez kötött le legjobban. Amiket kiszedtél mondatok mindig okkal írtam. De lehet nem is fogok dota2zni hisz nem lesz rá idõm. Ettõl még véleményem lehet. Pláne hogy van tapasztalatom mind a 3 játékról. Neked van?
Tökéletes játék nincs is nem is lesz, én ezt mikor is írtam?
"Most ami lol verseny megy gyakorlatilag minden pillanatát végig izgulom," Ennyi erõvel én is mondhatnám rád hogy fanboy vagy.
Most ami lol verseny megy gyakorlatilag minden pillanatát végig izgulom, dota2-nél ez nem volt meg.
Mint a dota2 topicban is itt is ilyen kijelentéseket tettél, hogy: "fogalmad sincs mirõl beszélsz", "látszik, hogy buta vagy", "látszik, hogy nem értesz hozzá, akkor minek dumálsz", ez ilyen tipikus fanboy dolog, igenis a játéknak vannak rossz részei egyrészt mert béta, másrészt ha lenne tökéletes játék nem lenne szükség további játékokra.
Bloodline Champions szerintem más kategória, nem értem miért sorolják moba közé. Az egy jó kis játék csak picit monoton.
Viszont egy idõben nekem vonzó volt a Bloodline Champions féle játékmenet is, amit úgy néz ki részben megpróbálnak átemelni a lolba is. Kétlem, hogy túl nagy sikere lenne, de azt is megnézem majd.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Bár LoL streamet nem néztem sokat, tehát itt nem tudok korrekt véleményt alkotni. Lehet igazatok van ebben.
"Én most hogy már a lolba is picit(!) bele kóstoltam úgy látom hogy az nagyon casual játék, nyilván ha akarja az ember komolyan veszi. Aknakeresõt is lehet komolyan venni de attól még az hogy verseny játék lesz belõle más dolgokon múlik.
HoN-nal nem tudom mi lesz. Ahogy olvasom az utóbbi pár patchlogot próbál a saját útjára térni. Szerintem bukni fog hisz dota klón-nak indult és arra semmi szükség és másik moba-ra sincs hisz akkor ott a LoL.
A LoL viszont nem. Ott meg fog maradni egy bizonyos számú közösség hisz a játék remek a maga módján. Hisz nem dota utánzat akart lenni úgy mint a HoN hanem egy szórakoztató MOBA, és az is.
Tehát az én jóslásom szerint a régi õs dotások szép lassan, szenvedve de váltani fognak, honosok rögtön jönnek (90%ba tuti ami igazából nem is létszám), és a lolnál úgy 50-65%-ra tippelek, ami a riotnak is jó hisz marad elég játékos.
A fõ kérdés az hogy hogy teszi az új belépõknek barátságosabbá ezt az amúgy elsõre elég nehezen eltûrhetõ játékot. Itt gondolok a nehéz tanulási folyamatra és a közösségre."
Az elõzõ hozzászólásom ezekre írtam leginkább:
"Hatalmas látványos és áttekinthetetlen skillkavalkád" Te nem látod át.
"Vannak akik erre azt mondták mert a dota inkább csapatjáték. Nos ez szép meg jó, de egy esportnak legalább annyira kell a csapatjátékról szólnia, mint a látványos egyéni teljesítményekrõl."
Teljesen igaz. Dota-ba -és így a 2be is ahogy nézem- a csapatjáték a legfontosabb, de az egyéni skill és megmozdulások legalább annyira és ha ez neked kimaradt azt jelenti hogy nem ismered eléggé a játékot.
Ne flameljetek le rögtön, nem a LoL szidom. Mert ahogy fent írtam jó játéknak tartom, moba téren. De ha összehasonlítani kéne a dotával egyértelmû melyik jön ki gyõztesen ha verseny játékról van szó.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Vannak akik erre azt mondták mert a dota inkább csapatjáték. Nos ez szép meg jó, de egy esportnak legalább annyira kell a csapatjátékról szólnia, mint a látványos egyéni teljesítményekrõl.
Meg ugye sokan casual-nek mondják a LoL-t Dota2-höz képest ami valszeg igaz is , de ha ez kell a tömegeknek akkor meg hiába a hardcore dota játékmenet. Nem hinném, hogy a Dota 2 LoL gyilkos lesz majd, ez kb olyan lenne mintha a SWTOR "legyilkolná" a WoW-ot.
Ennél már csak Dyrus lett volna rosszabb.