League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RedDevilsza
<#eljen> Végre heal nerf, úristen ez mennyire hiányzott. Egyedül nidalee buffolása baromság, de amugy jó lesz.

SzirmosSzisza
Az a volt a baj, hogy Nidalee qrva sokat healel, talán CLG-nek volt olyan meccse ahol nem banolták és még volt mellette egy Soraka és folyamatosan pokeoltak, mert nem vissza healték õket. Simán meg gondolom nem akarták nerfelni, ezért adtak neki egy kis cd reductiont spearre.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pluhi
Jó ez összességében, csak egy dolgot nem vágok, a spear buffot Nidalee-n. Elég lett volna a formát buffolni szvsz és a healt nerfelni.
jazzy
Taric ezelõtt is ütögetett ha lower cd-ket akart, ez nem változás, meg a taric amúgyis support tank, sona nem volt erõs, taricnál szerintem ez nem igazán nerf, soraka tényleg nerfelni való, idegesítõen nagyokat healel és túl sokat, ilyen idióták is 1 jó sorakával simán tudnak nyerni, nem véletlen volt csomószor a versenyen is firstpick.
Czdano
Rengeteg komment szól arról minden patch vidi alatt (többek közt ennél is) hogy kéne morde nerf, most is ez szúrta ki a szemem

Support változtatások nem zavarnak be szerintem, annyival lesz másabb az egész hogy még agresszívabb játékot kapunk (ettõl függetlenül ugyanúgy megmarad a szerepük). Ha nagyon sírnak fórumba meg úgy is variálnak még rajta.

Nidale pedig eddig is OP volt solo lanen, nem értem az egészet o_0.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Különc
Milyen Morde nerf? Hogy jön az ide?

A probléma azzal van, hogy a support/healer karakternek a lényege, hogy hátul marad és healel, nevében is benne van: támogat, nem megy oda ütni 50-ket mint ahogy a videóban is mutatják Taricnál.

Nidalee változtatások szerintem nem is nerfek hanem buff. Lvl6-tól még erõsebb lanen a macska miatt, teamfightban a kisebb CD dárda még jobb poke.

Sonát, Taricot, Sorakát meg tényleg nem értem miért kell bántani

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Czdano
Morde nerfet akar mindenki csak nem értem miért...

Egyedül a nidale spear furcsa, veszek neki egy deathcapet + kérem a bluebuffot és kb szarrádobálok mindenkit...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
lol keci

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
Commentekben le van írva, amikkel furcsa, de néhánnyal egyet is értek

Czdano
Ezzel mi bajuk van õszintén?

SzirmosSzisza
Van egy olyan érzésem, hogy jövõhéten Nidalee nerf lesz. Amúgy az a vicces, hogy Sona kb annyit healel mint Alistair ...

jazzy
Lehet én vagyok nyomi, de ezen nincs mit dislikeolni. Ezek szerintem teljesen helyes változtatások.

Elrontotta a játékot ez a mennyiségû heal.
jazzy
😄

Nekem amúgy a supportos neve tetszett: Casual Carrot
Fpocok
Több dislike, mint like van YT oldalon... kiváncsi vagyok, mikor tiltják le megint...

Parasite Eve 2, best game EVER!

http://www.youtube.com/watch?v=hEVEl-sr9C4&feature=player_embedded

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

linket :s

tommyknockers
Kinn van az új patch preview. Érdekes lesz.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

ronihun
nekem kb. három napra rá írt, csak mivel nem voltam itthon nem válaszoltam, de azért jót nevettem a levele végén:

"Please let me know if you have any further questions or feedback. Good luck on the Fields of Justice!

Good Hunting,
Lextonian"

...

tommyknockers
Megvettem Mordekaiser-t, 3 meccsbõl 2-t nyertem, bár lehet azért, mert szerencsénk volt, nem tudom. Mindenesetre Dyrus buildját használom. Ti mit gondoltok róla? (Dyrus szerint minél több az AP, annál jobb, ezért szerepel olyan itemek, mint Hextech Revolver, Lich Bane, Rabbadon's Deathcap)

nekem még nem : (

FrostBite
Végre válaszolt a support a levélre.<#vigyor2>

ronihun
hasznos oldalakhoz odatenném a solomid.netet, én legalábbis egy ideje csak onnan nézek guideokat, oda csinál egy rakás pro guideot, és nem csak solomidesek

...

szucsy89
😄DDDDDD
SzirmosSzisza
TheOddOne, TSM

SzirmosSzisza

ronihun
Jézusom 372 új hsz., házigazda, banner minden egy hét alatt, na elkezdek olvasni...

...

SzirmosSzisza
Elvileg nem volt már sok hátra, de grat CLG 😊

Különc
Ja, visszahozták valami mentett állásból de annak is csak a felét láttuk

Győri Devi
erre vissza se kellett volna hozni a gamet 😄

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

Fpocok
Na folytatódik?

Különc
lol

Különc
Utolsó 2 teamfightot nyerték, Baronnál 3 wardjuk van, fagyás elõtt is Solomid betámadta õket muszájból de abból is csak az lett a vége, hogy Nidaleenak el kellett szaladni, szvsz nem látom esélyét hogy innen forduljon, bármit döntenek a bírák, nehéz dolguk van

jazzy
Persze újrakezdeni nem fair clg részérõl, kihirdetni meg nem fair tsm részérõl.. van jó döntés? Nincs, fix the game.
jazzy
80%-ban megnyerték volna lehet több is szerintem..
pluhi
Bárhonnan lehet, de most újrakezdjék? Az meg meghal 20 percnél...
daemonervosa
Kapnak 270 riotpontot és mehetnek vissza amcsiba

Trolling is a art.

Fpocok
Most akkor mivan?
Újrajátszák? Nem hiszem, hogy akkora elõnye volt a CLGnek...

jazzy
Igen de nem adhatják oda nekik a meccset, mert innen lehet fordítani.
SzirmosSzisza
Szegény kommentátorok is, nem tehetnek róla, de mi a fszt mondjanak.

pluhi
Hát ebbe nem konnektálnak már vissza...
CLG nyert 2 inhibitor elõnnyel azt kész. Szégyen, de ez lesz szerintem...
Különc
Szerintem nem annyira döntetlen az állás mint ahogy Zenon mondja, egyértelmû volt a CLG elõnye, 5k gold, 2 inhibitor...

Fec papa
Hát ez hatalmas FAIL. 😄D

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

tommyknockers
Ez akkora FAIL, hogy szétszakítja a tér-idõ kontinuumot, és az egész világmindenséget.

daemonervosa
"3 ip boost"

Trolling is a art.

jazzy
Ez egy vicc
pluhi
Égés
SzirmosSzisza
Na most mi van :/

jazzy
Majd küldenek postán egy gombóc fagyit 😊
tommyknockers
OMG, miért nem IP boostot adnak, vagy RP-t 😄 Stream nézõkkel mi lesz? 😄

daemonervosa
A Riot ezt is megengedheti maganak. "majd kaptok 2 ip boostot"

Trolling is a art.