League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Arnoux
Hú gyerekek, nagyon király lett a fórum!

[Rush]
magic sztem...

hTTp://ror.hu/

Jaxnek magic pen, vagy armor pen inkább?

daemonervosa
Az a 2 kennenes frag nagyon durva, a többi csak faszmak

Trolling is a art.

még hogy swain gyenge, meg az ultija már szinte semmit nem tölt vissza, DE IGEN IS HOGY JÓ 😊

jazzy
#1 milyen durva 😄

Grr1234
Leona milyen lett?

daemonervosa
Szarul bannoltak, szarul játszottak, nem meglepõ, hogy kikaptak.

Trolling is a art.

pluhi
Azt mondta, hogy a TSM sokkal jobban ismeri õket, ezért lenne jobb a Fnatic. Mellesleg a Fnatic láthatólag rosszabb formában van a split miatt.
jazzy
Sajnos Fnatic ellen Gragas mostantól instaban, bár Alistart játszhatott volna, mindegy, majd köv versenyen.
pedig már bizonyítottunk(TAK) párszor érted ..

fnatic lose, mindjárt behányok

jazzy
Csak nem értem, úgy lenézik az EU teameket nekem ez fura😊
+ 1 csak felidegesítenek az ilyen kijelentések ..

jazzy
Ez a Zenon arról beszélget, hogy a CLG jobban örülne, hogyha a Fnatic menne ellene, mert sokkal könnyebb ellenfél mint a tsm? Ember, te a Dreamhack gyõztesérõl beszélsz.
jazzy
De mondjuk igaz, mert az a Brand, 373 AD !! urgot meg karthus elég durván pumpál 😄
nice match fnatic : )
Így tovább

Én se értem hol a damage, szerintem offtanknak készül, vagy valami ilyesminek .

jazzy
Milyen fura ez a QSS, Ninja tabi, sunfire, wriggles build nocturnen sose láttam ilyet még 😊
Csak nem értem mire van annyira magával, arra hogy egy undorító kocka, és a nõ jelentése számára egy kieset tényezõ ?!

És +1 jazzy,teljesen igazad van.

HAJRÁ FNATIC !

jazzy
Elég homokos ez a dupla wriggle, nem rossz ötlet.

Sajnos nem lehet, nem bírom ezeket az embereket.
+1

Undorító az az ember a folyamatos nigger majmoló stílusával meg fõleg.

RedDevilsza
Aha, szerintem meg ezzel a stílussal le kéne állni.

jazzy
Amikor szétownolták a hónapok óta szarrá lagoló Európaiak a hülye amcsi fejüket dreamhacken akkor miért nem volt ekkora arcuk a patkányoknak?

Lehetne mostmár 1 nagy verseny elõtt amerikát is szopatni, nem csak eut.
+1, de aztarohadt hogy milyen undorítóak .

jazzy
<#eljen>

gyakorlatilag ugyanezt akartam írni de visszatöröltem, mert még a végén túl agresszívnek néznek..
daemonervosa
Legalabb arca legyen, ha mar egy biologiai hulladek koreai nigger

Trolling is a art.

jazzy
Ez meg hogy Reginald befut az enemy spawnba mikor már majdnem nyertek, arc van, paraszt.
jazzy
Ez egy fos különben, mert a Fnatic nem tudott együtt játszani a szaros EU kettéválasztás miatt.. Meg is látszik, jól játszik az US, de ez inkább ismét az EU szopatása.
jazzy
Végre itthon vagyok, nézem is a Fnatic TSM-et..
- már semmi : D

SzirmosSzisza
Lényeg, hogy lesznek még olcsóbbak, illetve új csomagok is (remélem nem RP-ért). Amúgy lassan kezdõdik a meccs !: D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ezt nem igazán értem, leírta hogy eddig kit redukáltak olcsóbbra...

and next ?

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
<#eljen>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Balintrial
Az ESM az más, ha jól tudom az neten indult, és csak a döntõt játsszák Gamescomon.
Kiesett SK? ESM Final match SK vs. TSM most a streamen. Vagy elírták?

pluhi
Nem semmi, hogy pár másodperc tétovázás Baronnál és elúszott a meccs. Persze attól még lehozhatta volna a CLG, de az volt a fordulópont, óriási mák volt az Ashe arrow Fiddle-re mondjuk.
pluhi
Ezt csúnyán elszúrta a Millenium, simán jók voltak. Rendes teamfight helyett, ahol Amumu elõnyt jelentett volna, összevissza kóricáltak és kinyiratták magukat, Anivia-val az élen.
Mindenesetre a balansz patchek használtak valamit, picit változatosabb felállások vannak most.
Különc
Hogy õ-e a legjobb nem tudom, de a CLG most nagyon jól játszik, szerencsére az SK kiesett már, a többi csapattal semmi bajom

Hotshot-ot jobban sztárolják most mint Dreamhack-en (bár úgy néz ki jobb formában is van). A német rokkerfejû kommentátor már ki is kiáltotta a bajnokság legjobbjának. Még jó, hogy nem akarja befolyásolni a szavazást...

TSM vs CLG meccsre lennék kíváncsi.

tommyknockers
Komolyan nem értem mi a franc van velem, zsinórban a 3. meccsemet vesztem el, csak azért, mert béna vagyok. Kezd felidegelni.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

RedDevilsza
Köcsög Hotshot egy 10essel drágább. Amugy manapság minden pro e-sportot lehet tanulni a nagyoktól.

tommyknockers
Solomidnél is adnak leckét. De érdekes, hogy szinte mindegyik csapatnál van ázsiai. 😄

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Különc
Most vettem csak észre40-50 dolcsiért tréningeznek, wtf

Jockey
hmm koszi, raprobalok

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

daemonervosa
clg

Trolling is a art.

FrostBite
Ki nyert ? Mert el kellett mennem itthonról, és lemaradtam a végérõl. 😞

jazzy
Rendben akkor most megosztom veled minden carry szupertitkát. NE vegyél phantom dancert first itemnek. Minek? Ha kibaszott gyorsan lõsz 100akat nem csoda, hogy megölnek. A skilljeibõl is 2 AD alapján scalel (mint a legtöbb ad carrynél), ezekhez se ad a phantom.

Kezdj tier1 cipõvel, meg BF Sworddel, utána infinity, aztán ha kell nagyon az a runspeed meg attack speed vegyél zealt, de a phantom még fölösleges. Ha sok az enemynél a CC mercury, ha nem akkor mehet a berserker. Mondjuk megvetted a zealt, utána építs egy bloodthirstert ha nem fókuszálnak mindig le. Ha nem hülye az enemy és mindig téged fókuszál a te csapatod meg nem tud megvédeni akkor most vegyél def itemet.. Banshee, vagy Guardian Angelt szoktam. Bár GA-t szoktam. Igaz GA late game item, de sokszor ha látják rajtad nem annyira támadnak.

Én spec frozen malletet nem vennék neki, van lassításod, és amúgy is kurva gyors vagy ha menekülnek. Meg ugye van zealed késõbb phantomod, ami nekik nincs. Ha meg van akkor fusson haza.. Last Whisper fasza ha stackelik az armort.

Cipõ - Infinity - BT - Banshee és/vagy GA - Phantom - Last Whisper, de LW helyett vettem már ha csak 1 armorosuk volt Még 1 BT-t, vagy akár Black Cleaver.

Szerintem Madred is fölösleges, de ha mind HP-t stackel az se rossz.
Jockey
doran, berserke cipo, phantom dance és itt vagy bloodthirster vagy infinity froyen mallet last whisper.
blood vagy infinity- mind2-t megveszem, csak enemy-tõl függ melyiket hamarabb

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

games4ever
Hogy ellopta GG a baron buffot! 😄