League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fnatic lose, mindjárt behányok
Így tovább
És +1 jazzy,teljesen igazad van.
HAJRÁ FNATIC !
Sajnos nem lehet, nem bírom ezeket az embereket.
Undorító az az ember a folyamatos nigger majmoló stílusával meg fõleg.
Lehetne mostmár 1 nagy verseny elõtt amerikát is szopatni, nem csak eut.
gyakorlatilag ugyanezt akartam írni de visszatöröltem, mert még a végén túl agresszívnek néznek..
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
and next ?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Mindenesetre a balansz patchek használtak valamit, picit változatosabb felállások vannak most.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
TSM vs CLG meccsre lennék kíváncsi.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Kezdj tier1 cipõvel, meg BF Sworddel, utána infinity, aztán ha kell nagyon az a runspeed meg attack speed vegyél zealt, de a phantom még fölösleges. Ha sok az enemynél a CC mercury, ha nem akkor mehet a berserker. Mondjuk megvetted a zealt, utána építs egy bloodthirstert ha nem fókuszálnak mindig le. Ha nem hülye az enemy és mindig téged fókuszál a te csapatod meg nem tud megvédeni akkor most vegyél def itemet.. Banshee, vagy Guardian Angelt szoktam. Bár GA-t szoktam. Igaz GA late game item, de sokszor ha látják rajtad nem annyira támadnak.
Én spec frozen malletet nem vennék neki, van lassításod, és amúgy is kurva gyors vagy ha menekülnek. Meg ugye van zealed késõbb phantomod, ami nekik nincs. Ha meg van akkor fusson haza.. Last Whisper fasza ha stackelik az armort.
Cipõ - Infinity - BT - Banshee és/vagy GA - Phantom - Last Whisper, de LW helyett vettem már ha csak 1 armorosuk volt Még 1 BT-t, vagy akár Black Cleaver.
Szerintem Madred is fölösleges, de ha mind HP-t stackel az se rossz.
blood vagy infinity- mind2-t megveszem, csak enemy-tõl függ melyiket hamarabb
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)