League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NagyiBMX
Caitlyn mindent visz, Q-val messze tudod tartani az ellenséget, ha mégis közeljönnek E-vel elugrasz, + Flash és ennyi, ha valakinek kevés HP-ja van akkormeg R-el beméri és hiába menekült el vége, W-s csapdát nem nagyon szoktam használni, max ha turet közelbe vannak akkor oszlopba rakok 3-at aztán csak beleakadnak, de persze õ is 6300-as kari

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Grr1234
Most játszottam egyet, 21-5-4 statom volt Talonnal, vesztettünk. Csapattársaim szerint én basztam el. Lehet. 😊

Grr1234
Hát igazából mindegyik karival ellehet baszni... Vayne esetleg, de õ drága.

Gubberx
Tristana egész jó pl.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Sziasztok, tanácsot kérek. Mit ajánlotok ranged kezdõ karinak magas HP-van? Most kezdtem a játékot, próbáltam Ryze-t, Ashe-t, nem igazán jöttek be. Melyik az a kari, amit könnyû játszani, nagyon nem lehet vele elcseszi a csapatot, és jól bele lehet tanulni a játékba? Segítségeteket elõre is köszönöm 😊

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

Különc
Épp a minap volt egy jó kép hogyan hangzik a brit angol egy amerikainak és fordítva, épp idevágó majd megkeresem, de a lényeg annyi, hogy sokat használnak relatíve csúnya szavakat, amik jelentése vulgáris, de (magamból indulva ki) én is sokszor mondom, hogy "szar" "óbazdmeg" stb. Szerintem nincs vele baj, ha nem kóros (annak van valami neve is)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Balintrial
Rain Mant ne nézd akkor inkább 😄D
SzirmosSzisza
Pedig Elementz korrektül streamel. Ha igazi úriembert szeretnél nézni, akkor ott van Guardsman bob 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ScOrpY
Nyilván én is felszólalok egyszer kétszer, de hogy az egész stream abból áll ki, hogy káromkodik... Most pl Elementz játékost néztem és egy fél percen keresztül WTF holy s*it, ezek mennek. Én nem várok semmit, de lehet hogy csak nekem sok. Mind1, csak megkérdeztem, hogy csak én fogok ki ilyeneket? 😊 hallgatok zenét közbe inkább 😊

Enny1

Unknow
Ez neked már kultúrálatlan? He? XD Te most komolyan azt várod, hogy mindenki fapofával, és max "a kutyafáját" felkiáltásokkal játszon? Az azért nem semmi 😛
ScOrpY
Nemrég kezdtem el a játékot, tetszik, noob vagyok még, ezért is nézek streameket, hátha akad aki olyannal játszik mint én, és tanulok belõle. De azt nem hiszem el, hogy ezek ilyen kultúrálatlanok, egyfolytában azt hallom, hogy WTF OMG WTF WTF f*ck me és még sorolhatnám... És nem senkiket nézek, hanem akit több mint 9 ezren néznek. Komolyan ilyen az összes nagy játékos? Másból nem állnak ki?

Enny1

FuRiONight
Annie-nek milyen cuccokat ajánlotok?

[PC GAMING]

Különc
Törölve lett xD

jazzy
Hol? Nem látom ^^
BEAST
😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Czdano
<#eljen> Jobban jársz, én is így tettem.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

RedDevilsza
velem: zsinórba 5. gamem erdõzöm, mert semelyik fogyatékos nem képes rá. Olaffal tolom, minden lanet pusholják, jólvan erdõzöm tovább. Beindul az akció gankelek mindenfele 6-1es statom van, teamstat: 9-10, csapattárs caitlyn 0-7. MOndanom sem kell kikaptunk. Utóbbi 4 meccsem 4 defeat, és azokból 1en lett minuszos statom. Most ilyenkor nehéz megmagyarázni hogy nem az olyan seggretardáltak miatt kapok ki mint pl: soraka üldözésre használjha a flashét, az említett caitlyn minden nidalee dárdába beleáll, feed, leave, anyázás felsõfokon. És persze arról ne beszéljünk amikor instalockolnak 4 solo hõst. Az meg a másik hogy nem értem az ilyen feeder vérpistik ezen mit élveznek? Ha ekkora szar lennék tuti letöröltem volna már rég a játkot.

Grr1234
észreveszed*

Grr1234
Azt csak észre veszed ha 3 ellenfél eltûnik. 😄

ronihun
de azok is szoktak, csak nekik nem látom a chatjüket 😄

...

Grr1234
Persze az ellenfelek soha nem ilyen nyomorékok.

ronihun
Belépek, kipickelem renektont udyr instalock, aztmondja biztos nem junglezik, kayle udyr premade megy botra, és mivel nincs jungler talon megy junglebe. elkezdõdik a meccs én 2v1 top egy sion+yorick ellen, de a legszebb hogy két perc után malzaharunk középen meghal és lelép, ezután jungler nélkül percek alatt szétkaptak fennt, de én még cska 1-1-be voltam mikor a talonunk már 0-5be és kb 6 perc telt el a meccsbõl, aztán mondta mind a három hogy hagyjuk õket nyerni, mondom wtf és ott álltak a kezdõn végig én meg egyedül harcoltam <#beka3> na mindegy szánalom

...

tommyknockers
Ennyi volt a LoL mára, istentelenül felbaszott. Gondolkozom, hogy átmegyek Westre, ha ugyanolyan marad mint East az se gond, nem veszítek sokat.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Skypack
egész jó lett a patch után kicsit áttekinthetõbb dominionra leszek kiváncsi

ASUS STRIX B550-F | Ryzen 5 5600X | Sapphire Nitro+ Radeon 6650XT 8GB | HyperXRenegade Fury 2x16GB DDR4-3600CL16 | CM Elite 350K | Fractal Ion+2 Platinum 760W | Samsung 970 EVO 250GB + 1TB |

Grr1234
Maradjon is ott.

ronihun
szvsz nagyon fun champion, lehet használni mind lanen mind jungleben, õ az a champ akivel a legtöbb embert felidegesítettem, mert nagyon jól lehet vele menekülni, ugyanakkor gankelni, és üldözni is.

...

trundle-rõl valami véleményt tudtok mondani???
SzirmosSzisza
Két kedvenc emberetek 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tommyknockers
Nem igaz, lentre kaptunk Urgotot, és Fiddlestickset, és megesznek minket, én Xin-el, társ Shen-el. Kurvára idegesítõek.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Különc
Ronesz visszatért a Dota 2 topikban <#ticking>

RedDevilsza
20tól felfelé márpedig ez van.

Viszonylag sokat játszottam vele,elég jó tanky dps, viszont nem könnyû vele játszani.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

Grr1234
Miért kell 22-esen 30-as full runázott ellenfelek ellen játszanom? Így nagyon nem jó...

jazzy
Másnak is van particle bugja? Fekete szarok vannak mindenfele.
FrostBite
Megnézné nekem valaki, hogy játékban tud-e HUD Scalet állítani, mert nekem nem reagál semmit a patch óta ha állítom.

Maak
masfelszer letoltott patch utan ugy nez ki meg ma lesz gama <#csodalk>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ronihun
most meg pár perc alatt kész lett az egész, nem értem, de mindegy

egyébként tetszenek ezek az újítások, amiket csináltak mind a shopban, a gameben vagy akár a meccs után, jól néznek ki.

más: Renektonról vélemények? van aki játszik vele, vagy megvan neki?
erõsen gondolkozom hogy megvegyem, kb õ most az egyetlen champion amelyik érdekel, talon nem annyira tetszik

...

Fec papa
NEM

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

ronihun
nekem 99%-nál kiírt valami errort és most kezdi elõröl zsir

...

Czdano
Luxon változtattak? Mintha messzebbre menne minden spellje + nagyobb területet ütne az E-je is..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Grr1234
Nekem ugye megállt, újraindítottam launchert, leléptem egy 5 percre és mire visszajöttem kész volt.

Maak
ujrainditottam, kabe 340 mega volt meg hatra, most 640 mega van meg...fasza

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Grr1234
Folytatja.

megvettem talon-t, hát elég jó 27/10/5 meg 21/6/3 😄
ronihun
nem értem tényleg, ujrainditottam a patchelés eljutott egész gyorsan 96%ig aztán megint áll, viszont ha most kilépek és ujrainditom a launchert akkor elõröl kezdi az egészet vagy folytatja?

...

FuRiONight
Jah csak az Al van Miss Fortune-al, és állandóan megöl, esélyem sincs ellene.

[PC GAMING]

ronihun
marha lassú a patch, pedig a multkori 300 megás lejött egy 10-15 perc alatt max, ezt meg már órák óta szedem és még a felénél se jár...

...

Grr1234
Megvettem Talon-t, elsõ kör után:

ronihun
NA szerveren most beszélik hogy bugos a patch, van valamilyen shield bug, meg elõbb egy Cho'Gath egy autoattackkal one shotolt egy 70%on lévõ Rumblet livestreamen <#nevetes2>

...

pluhi
Amúgy itt se ment még fel a patch, bár volt kis áramszünet napközben, az se segitett neki. Szerintem a P2P nem mûködik, kölönben nem lenne ilyen lassú.