League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RedDevilsza
A hõs a fos nem a rúnákkal van a baj.

Talonak milyen runákat? armor pen, fos neki.

Győri Devi
és jön egy enemy veiger és rád nyomja az ultiját XD

やられたらやり返す。倍返しだ!

pluhi
Szerintem tök mindegy mivel kezd játszani, skillshot vagy nem, kutyát nem izgatja, ha kicsit bénázik az elején normál PVP-ben/AI-ban.
SZVSZ a játékélmény messze jobb skillshotos karikkal, a csúcs meg Lux ultija, bárki bármit mond (Ezreal ua, csak az szarabbul néz ki). Egy keresztbe futót elkapni egy lekötéssel, Gragas-szal úgy ultizni, hogy kettõ berepül közétek a többi meg elfelé, azok a szép pillanatok.
Ja meg mikor Mundoval ötödszörre is mellékúrod a bárdot<#idiota>. ("Mundo misses when he pleases")
SzirmosSzisza
Majd Dominionban :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Grr1234
Húúh, ha minden körben így indulhatnék... :p

SzirmosSzisza
Ez se rossz, bár ez botok ellen van 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

csak, 12.000IP- T sikerült össze hoznom ebbõl a supportos szarból .

Grr1234
Most játszottam egy Swain-nel, akinek 928 AP-je volt. :o

ronihun
Elejéhez annyit szólnék, hogy bátyámnak annyira megtetszett nocturne hogy nem érdekelte hogy mondtam neki, hogy sok idõ kifarmolni, nem vett semmit addig amíg össze nem jött neki a 6300, szóval a 3150 az nem sok szvsz

...

jazzy
Fura gamem volt tryndával most, eleinte junglebõl tudtam gankelni 3-4 jót, midgame erõs voltam emiatt féltek is, aztán ahogy jött a lategame ahol egyre erõsebb a trynda elvileg egyre estem vissza, végül 7/7/14-ben zártam 6/2/7 körülbõl, mert mindig lefocusáltak és az egész enemy team tanky volt (Warwick, Morde, Talon (de õ mindig eltûnt, meg elég tanky volt õ is), Singed, Udyr). Így nem nagyon tudtam érvényesülni. Ahogy megláttak focus, levittek, 2 sec ignite. De mindegy nyertünk a végén, csak fura volt.
daemonervosa
veigar könnyu kari.. sure

Trolling is a art.

Szerintem kezdõnek ezek a könnyû karik amik olcsók egyik se több 1350-nél
közel harci
Warwick
Jax
Master yi
távol
Ashe
Soroka (bár nem tom mennyire nerfelték, valaki sírt emiatt, csak azért tudom)
Veigar
Grr1234
Van olyan livestream, ahol mondják, hogy mit miért csinálnak?

Czdano
Azt írta ryze nem jött be neki, amúgy én is azt ajánlottam volna be elsõnek.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

-

SzirmosSzisza
ja.

MONDOM azt jelenti? ( mert az angol nem az erõsségem)

SzirmosSzisza
Katt a laptop képernyõjére. Van 1-2 LoL os bevágás. Igazából engem qrvára zavarna, ha oda le kéne nézni, de akkor is faszán mutat 😊

Pont nem kellene azt megtanulnia kezdõként, hogy indokolatlanul pusholja a creepwavet az aoeval, mert "az sok pénz".

SzirmosSzisza
20 alatt tök mindegy mivel mész, Morgana meg még kezdõ barát is passzívja miatt, csak mana kell neki 😊

jazzy
Te minek jöttél vissza? Megint olvasni kell itt a baromságaidat. Kezdõknek skillshot, persze, rögtön ezrealt meg luxot kéne gyakorolnia, nem elég figyelnie a pozícióra, a lasthitre, a térképre, az itemekre.. ráadásul a morganát kb SENKI nem használja sehol, 1-2 ember elvétve, ha már ilyen karakter legalább olyan, ami megéri az árát.. mondjuk ryze..
Czdano
Mert az sokkal jobb hogy beajánlod neki katarinát, ami 3150 IP-be kerül (mennyi idõ kifarmolni kezdõként? Nem két nap), nincs ccje, csak 2 gombot kell spammelni folyamatosan.

#11923 A legjobb ranged ami most pörög és tanulsz vele az annie. A Q spellel tudsz ingyen last hitelni (nagy elõny), bazi nagy sebzése van, és tudsz stunnolni is területre.

Morgana majdnem ugyan ez, csak ott a W-t maxolod elsõnek és egy creep wave lemegy 4 sec alatt = bazi nagy pénz. A passzívjáról már nem is beszélve (minden sebzõ spelled gyógyít). 1350 IP, de kapsz egy jól farmoló, stunnoló, nagy sebzéssel rendelkezõ ranged hõst.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Dear David,

I can go ahead and refund Wukong, but according to our records Lee Sin and Kennen were purchased more than 30 days before you submitted this request, so I will be unable to complete your request. You can also see when you purchased these items in the “Purchases” tab in the League of Legends store. Please let me know how you would like to move forward and I will gladly proceed 😉 I am sorry for this inconvenience.

magyarul nem tudja teljesíteni mert nem 30 napon belül van?

RedDevilsza
persze ajánljunk kezdõknek csak skillshottal rendelkezõ karit <#wilting> kis szintre katarina ahogy már le lett írva.

SzirmosSzisza
Akkor már Lux szerintem 😊
(mondjuk árban nem vagyok képben hol vannak)

Czdano
Morganát próbáld ki, 1350-be kerül, és van mindene ami szükséges egy ranged karinak.

jazzy
Igen, katarinát, mi mást? Nyomkodd CD-re a képességeket és ultizz jókor. Semmi mást nem kell vele megtanulni. Tudja szakítani az ultit és? Persze, high elon.

Hagyjuk ezt szerintem, AP sion is szar, mert csak le kell focusálni, mégis viable, mert nem teszik az emberek soloban, fõleg nem lvl30 alatt. Tankot se szabad ütni, mégis ütnek, etc. Katarinát se szakítja senki, fõleg nem kis szinten.
Akkor már inkább brand vagy malz... szerintem legegyszerûbb brandet elfeedelni.
Katarinát ajánlani? Van, nem tudom, kb 80+ champion, abból 40+ szakítani tudja az ultit...
SzirmosSzisza
7-10 perces.

rhazid
mekkora?
nekem is volt tegnap de csak 4-5 perces

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Pofám leszakad. Login queue az easten ;(

crackyS

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Fabio Capello
nálunk 3v5 volt rankeden, fasza, instalose, persze a két leaver, cho 0-5, brand 0-9 volt amikor leaveltek 12 perc után... -.-"

jazzy
Újaknak nem tudom miért nem Katarinát ajánljátok. Legegyszerûbb champion a játékban. Szóval azt vegyétek meg év ownoljatok lvl30ig.
tommyknockers
Végére 2v5, remek.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

tommyknockers
Hozzá teszem én is fos vagyok.

tommyknockers
Ezt nem hiszem el, törlöm ezt a fost a picsába, elején simán hoztuk a meccset ,erre 1 leaver...most megint 1. MI A F*SZOM TÖRTÉNIK ITT?

rhazid
nem úgy értem 😄
hanem az "sg játékos listán" öntelt vagyok ezért kétszer beírtam magam aztán kicsit vicces így azt hittem így tudom majd javítani de nem jött össze :q

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Fabio Capello
ranked meccseket játszol, ha nyersz, elot kapsz, ha vesztesz, elot veszítesz.

crackyS
procelote<#idiota>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

SzirmosSzisza

rhazid
hogyan javítok elo statot a játékos listán vagy az már úgy marad?

Grr1234
Lux is jó.

FrostBite
Szép is lenne, ha patch függõ lenne a leaverek száma...

tommyknockers
Most nem tudom, hogy az új patch miatt van-e, de most 3v4-ben vagyunk, és mi vagyunk 3-an...lol.

ok, köszi, akkor megnézem tristanat, ha meg lesz elég pénzem, akkor megsasolom a drágákat 😊 Az unlock kamera volt az elsõ 😊)

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

pluhi
Ha nem jön be a ranged, próbáld Garent. Tanky és az ultijával könnyû killt csinálni. Amúgy a legfontosabb dolog: unlock kamera, ha még nem tetted meg!
Győri Devi
tristanat szerezd be ingyenes ha facebookon likeolod õket
kezdõ rangednek még morgana jöhet szóba szerintem

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!