League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[PC GAMING]
jobb a healelõs Nidalee.
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
BIN_0x00000 0% complete, 0:00 remaining... elõbb is megállt valahol akkor ujrainditottam a launchert és elég gyorsan eljutott idáig, de hogy most mi van azt nem tudom
...
Egy új klienst feldobhatna a riot, hogy ne kelljen szarakodni ekkora patchel.
Earlyben kurvanagy zsugás, jól harassol, és kombózva veri simán a squishyket, mid-lateban ha nincs hozzá kellõ mennyiségû AD, akkor kicsit gyengusznak érzem...
Q - jó kis ability, extra damage, plusz tudod követni egy darabon
W - a legjobb képessége, maxolva õrült damaget osztanak
E - ultizó fiddlere, amura kurvahasznos, amúgy meg azért nagyon jó, mert könnyen az ellenfeledhez kerülhetsz
R - Ez az, amit a legjobban be kell gyakorolni, ha jól helyezkedsz, egy teamfightban az ellen csapat hp-jának a felét le lehet simán kapni
Passziv - egy Frozen Mallet mellett kurvajó tud lenni, ami btw. Talonnál musthave, nem csak a HP de a slow miatt is, amit a W-ddel tudsz kombinálni.
Amúgy eldurrantasz egy Q-E-W kombót, és a fél hp-ja lement a squishynek, ha ezt még egy jól célzott ultival is meg tudod spékelni, akkor biztos a kill.
Kivételesen úgy tûnik Rioték alkottak egy kibalanceolt championt.
...
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Ha valakit érdekelné :
-healje miatt gyenge early-mid gameben, nem tud annyit lanelni, eléggé manahungry, 40 percnél chalice of harmony + blue buff mellett néha kellett a manapoti
-lategamere a spear viccen kívül 1100-nál többeket üt a carryken, és erre van egy 3 seces CD, köszönjük RIOT! Vayne megvolt 3 dobásból falon át. (mindez ugye kevesebb mint 15-10 másodperc alatt)
Egyébként eddigi legjobb patch, meccs végén kiírja az összeszedett goldot + jobb a fragek kijelzése is, és van ingame ignore a TAB lenyomásakor (nem kell /ignore-t írni). Ezenkívül van fall back parancs is amit hozzá lehet rendelni egy toronyhoz, így nem kell brb-zni.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Ha újrarakod, akkor egy launchert kell elindítani, ami letölti az addigi patcheket, meg a mostaniakat is. Na márcsak 500mb kell 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Na ez érdekes... eddig kellett 67mega... most kell 150mega. 97%-nál volt. Most visszaugrott 33%-ra. Nem tudok mit csinálni, lehet hamarabb meglesz, ha újrarakom ezt a fost.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Most épp scannel egy órája, már 5ször újraindítottam...
やられたらやり返す。倍返しだ!
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
én tegnap csináltam meg szóval biztosan megy
やられたらやり返す。倍返しだ!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Utoljára ezt kaptam:
You must have visited the store in PVP.net at least once before redeeming the Riot Girl Tristana Skin.
Ezt h kéne?
[PC GAMING]
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[PC GAMING]
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
...
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
...