League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fec papa
Oké csak szarul áll ahogy csinálod. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Unknow
A probléma ott kezdõdik ,hogy én komolyan fogom a fejem az itteni hülyeségeken, õ meg nem XD Annyi kreatív csoportos ember van itt ,hogy félelmetes. Karthus OP meg hasonló baromságok 😄
Fec papa
Te legalább ezt stílussal csinálod nem ugy mint unknown. Cat nyugodtan kipaterolhatná vagy valamit lehetne kezdeni vele.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

>benézek pár hónap után
>karthusnak nagy ratio-i vannak
>lowelo

ronihun
<#sniffles>

...

Unknow
Ne szólj be neki jó? Õ DYRUS LIVESTREAMET NÉZ! Akkor hadd tudja már jobban oké? Oké, persze voltak már dolgok amikben tévedtek, pl Rumble, Zilean és egyebek, de az csak azért van mert bugos a játék mechanika. Ha nem lenne az Dyrus mindig mindent tudna. Red Devil pedig az õ helytartója itt Mo.-n. Szóval ezt vagy elfogadod vagy sose leszel azon a szinten amit mi itt csak minimumnak hívunk.
Saccard
Heimerdonger azóta ugyanúgy csak fun kari?😛

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

crackyS
"És ez igaz is. Karthus early-je nagyon gyenge, miden kb az összes hõs veri"
érdekes a logikád

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

crackyS
skilleket jól kell idõzíteni, ami egy kezdõnek nehéz, de gondolom te high elo uber pro vagy aki csak az idióta lengyel csapattársai miatt hal meg

böröczk
mintha valami japó animébõl szabadult volna.
Amõgy tetszetõs, de tuti, hogy az új mágus atomüberopé lesz.

Kumiho #2179

RedDevilsza
Ja meg gondolom azért hiszik páran nehéz hõsnek, mert a Q-ja olyan amilyen. Hát ha valaki játszott vele, az tudja hogy kb 3 perc blejönni, onnan meg már hiányzik, hogy a többi hõsnél nem smartcast minden.

RedDevilsza
http://solomid.net/videoplayer.php?v=689
címre felívnám a figyelmet. Dyrusnak van egy csomó karthusos game, és minden arról magyaráz hogy tökmind1 mit csinálsz, lategameben akkora OP a hõs hogy bármit csinálsz, nyertek. És ez igaz is. Karthus early-je nagyon gyenge, miden kb az összes hõs veri, játszál te akármilyen jól, ha az ellen se fullkezdõ, akkor bizony csúnyán veszted a lanet. Lategame meg a nagy ratiok miatt+halál utáni sebzés+ulti miatt a tiétek. De érdekel ti mit gondoltok.

SzirmosSzisza
Germany vs Spain, most kezdõdött. Egyik arc benyomott egy kiadatlan Alastair skint <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
ranked még mindig ugyanolyan mint pár hónapja, van egy jó meccs, a másik csapat jobb, nem is idegeskedem, de egyszerûen a csapatom irányíthatatlan, és folyamatosan panaszkodik, aztán mikor "gg" van akkor persze, hogy beírják "bg", nem értem ezt, na mindegy, legalább kaptam egyik csapattársamtól dicséretet, szóval nem miattam kaptunk ki 😄

...

jazzy
Jah hallottam hírét, de olyannak is aki AP Sionnal 1100ról 1900ra 😄
SzirmosSzisza
Kezdõnek semmiképp.

Jazzy: ha valaki rááll, tuti nem para, valaki 1400ról húzta magát 2000re revive + teleport Karthussal 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Ilyen 1300-1400-on lehet nem, ahol mi vagyunk, de az okosok azt mondják, hogy high elon nehéz vele.
Grr1234
fight

RedDevilsza
"contra: nehéz játszani vele"
nevettem

NagyiBMX
Urgotról valaki vélemény?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Grr1234
Szerintem igen.

szerintetek talon megéri az árát,megéri megvenni?

crackyS
pro: 80% slow, global ulti, rövid cooldown q skillnek
contra: nehéz játszani vele

tommyknockers
A jó mocskos életbe, Fiddle Shaco ellenünk, 2v3, és megesznek minket. Meghalok.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

SzirmosSzisza
lol

jazzy
Õszintén szólva elég erõs, sokat használják magasabb szinten, de nem hinném, hogy nerfelnék, mert már kapott nerfet.
Karthus, elírtam, sorry 😊 Akkor nem nerfelik, gondolom?

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

jazzy
Pro: Erõs, Kontra: Nem Khartus a neve.
Sziasztok, Khartus kap valami nerf-et, nem tudjátok? Õ lenne az elsõ 6300-as karim, amit megvennék..pro/kontra?

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

ronihun
mindkettõ érdekesnek tûnik, várom õket!<#eljen> de mondjuk a mágusnak a low energy formája az érdekes<#idiota>

...

Fabio Capello
a mágust várom!

SzirmosSzisza

Grr1234
Én.

FrostBite
Nemrég megvettem Yoricot, eléggé jó kis hõs szerintem, bár mikor kijött nagyon gyengusznak láttam, talán egy meccset játszottam vele mikor ingyenes volt, de most eléggé megtetszett, bár nem nagyon látok vele játszani senkit. <#shakehead> Egyetlen hátránya mint brandnek, hogy elbörstölök mindent amikor kell, és marad az auto attack a hosszú cd-k miatt.Valaki esetleg szokott még vele játszani ?

böröczk
Morde gusztustalan, legalábbis tegnap egy olyan példányhoz volt dolgunk.
Morde, Jax, Brand, többire már nem is emlékszem, 20. percnél feladtuk : D

Kumiho #2179

jazzy
Csak nekem unalmas?
Unknow
Nem mert high elon a trynda, morde a legveszélyesebb! Nerfet a mocskoknak!
Különc
Tryndának miért nerf? Haszontalan az így is

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronihun
lategame azért ha vki tud játszani vele akkor tényleg durva

...

Saccard
Pedig sztem nem kellene... annyira nem tápos csak ha felfeedelik. Kapna inkább nerfet fiddlestick meg tryndamare...

RedDevilsza
Talonnal ha engednek solozni akkor énis tudok vele alázni rendesen. De elvileg kövi patchbe kap egy elég erõs nerfet.

tommyknockers
Én Brand-el smartcast-al játszom, ami az alap billentyûkre van rakva. És haverral premade 3v3 meccseket tolunk. Kb. 10 játékból 7-8 win. Szóval akik gyorsan akarnak fejlõdni premade 3v3, nekem bejött. Más: toltunk egy 5v5-öt, ellenünk Talon, szépen felfeedeltük sajnos, de megnézve a profilját, amikor Talonnal volt, mindig gyõzött, és volt vagy 10, 20 killje.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Saccard
na most azon gondolkodom, hogy kéne úgy játszanom melóban h ne vegyék észre😄

jazzy
Nekem valahogy nem jön össze a rota, nem tudom normálisan helyezni a W-t, inkább Orianna 😄
Fabio Capello
csak meg kell tanulni stunolni vele, onnan meg puffnyekk.

jazzy
Meg malzának ugye a W ami iszonyat hpt eszik %-onként, meg aoe silence, csak ügyesen kell lerakni.

Brandet többet látok, én nem tudok vele játszani, de aki tud.. pff nagyon durva..
Fabio Capello
Brand= E+Q -> W -> R = Die. Láttál már brandet játszani, tudod mekkorát lehet vele verni.

Swain+Malza: Elfeedelve iszonyatosan erõsek, Swainnél a nevermove a nagy fegyver, illetve az ultija, malzának a DoT-ja iszonyatosan nagy harasser, és a jól idõzített ulti simán szétkap bárkit.

Jarvan két féle úton építhetõ szvsz, heavy dps-nek, vagy golyófogónak, mindkét esetben kikúrt nagy teamfightkezdeményezõ a két crowd control képességével (E+Q kombó, ulti)

Wukongnak az ultija ér bármit is perpillanat, a többi képessége csak parasztvakítás, ettõl függetlenül dps-nek és offtanknak is építhetõ, relatíve közepes-nagy sikerekkel.

Saccard
Brandt egyszerûen brutális, ha szereted a firemage típusú karikat egyszerûen epic. Swain (nekem megvan) sem rossz de endgameben szerintem csak felfeedelve ér bármit is. Wukongot azóta nemláttam játékban mióta lecsengett az "új kari toljuk azzal" hullám. Ez az én véleményem és csak egy casual player vagyok😊

böröczk
Visszakerestem, de nem nagyon szóltatok itt még Brandrõl.
Tegnap nagyon durvákat gyakott egy az ellenben, nem volt kinyírhatatlan, viszont még mielõtt a közelébe érhetett volna bárki is, bumm. Dobott a dolgon, hogy egy agyontápolt, armorozott Mordekaiser védte meg egy Jax.
Aztán ott van még Swain meg Malzahar, de nem sok jót olvastam itt róla, viszont a játékban tapasztaltak mást mutatnak.
Valamint ami még érdekelne Jarvan és Wukong, láttam velük aranyosakat, viszont nagy bénázásokat is.

Kumiho #2179

jazzy
Semmit, egy tank tankoljon, a carry sebezzen.