League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
>karthusnak nagy ratio-i vannak
>lowelo

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
érdekes a logikád
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Amõgy tetszetõs, de tuti, hogy az új mágus atomüberopé lesz.

Kumiho #2179
címre felívnám a figyelmet. Dyrusnak van egy csomó karthusos game, és minden arról magyaráz hogy tökmind1 mit csinálsz, lategameben akkora OP a hõs hogy bármit csinálsz, nyertek. És ez igaz is. Karthus early-je nagyon gyenge, miden kb az összes hõs veri, játszál te akármilyen jól, ha az ellen se fullkezdõ, akkor bizony csúnyán veszted a lanet. Lategame meg a nagy ratiok miatt+halál utáni sebzés+ulti miatt a tiétek. De érdekel ti mit gondoltok.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
...
Jazzy: ha valaki rááll, tuti nem para, valaki 1400ról húzta magát 2000re revive + teleport Karthussal 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
contra: nehéz játszani vele
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
...

Morde, Jax, Brand, többire már nem is emlékszem, 20. percnél feladtuk : D
Kumiho #2179
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Brandet többet látok, én nem tudok vele játszani, de aki tud.. pff nagyon durva..
Swain+Malza: Elfeedelve iszonyatosan erõsek, Swainnél a nevermove a nagy fegyver, illetve az ultija, malzának a DoT-ja iszonyatosan nagy harasser, és a jól idõzített ulti simán szétkap bárkit.
Jarvan két féle úton építhetõ szvsz, heavy dps-nek, vagy golyófogónak, mindkét esetben kikúrt nagy teamfightkezdeményezõ a két crowd control képességével (E+Q kombó, ulti)
Wukongnak az ultija ér bármit is perpillanat, a többi képessége csak parasztvakítás, ettõl függetlenül dps-nek és offtanknak is építhetõ, relatíve közepes-nagy sikerekkel.
Tegnap nagyon durvákat gyakott egy az ellenben, nem volt kinyírhatatlan, viszont még mielõtt a közelébe érhetett volna bárki is, bumm. Dobott a dolgon, hogy egy agyontápolt, armorozott Mordekaiser védte meg egy Jax.
Aztán ott van még Swain meg Malzahar, de nem sok jót olvastam itt róla, viszont a játékban tapasztaltak mást mutatnak.
Valamint ami még érdekelne Jarvan és Wukong, láttam velük aranyosakat, viszont nagy bénázásokat is.
Kumiho #2179