League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hetente szokták váltani a hõs rotát?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

a q-ja 2.5 secenként sebez: Magic Damage: 60 / 85 / 110 / 135 / 160 (+0.4 per ability power) plus ugye vonja lefele a rsistet folyamatosan nagy szinten a helaje is kellemes meg ottvan ugye az ulti jelenleg plussz silence is. soraka az egyik (ha nem az eggyetlen olyan) full support kari aki képes szétszedni 1v1-be egy melee-t
Azt tudom, hogy a heal-je gyengébb lett, és a Q-ja meg erõsebb, de ettõl még nem hinném hogy op...

minden második menetbe látok, de nekem nem tûnik op nak : S

ezek szerint patch óta nem láttál sorakat 😄....jelenleg OP carrynek is
Vadul healel? 😮

lux a vadállat egy gyönyörû comboval triple killeztem elöbb : D

Gubberx
omg Soraka egy vadállat 😄 megvan az új kedvenc hõsöm

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

tommyknockers
Nálam ez történt meg a napokban. Kb 6-7 Victory, szép zöld volt a Match history....majd bumm, defeat, defeat hátán. És nem is tudok másokat hibáztatni, hogy afk, vagy leave, mert mi voltunk szarok haverral, és az ellenfél volt a jobb. Na ez az idegesítõ - mármint, hogy szarok vagyunk.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

FuRiONight
és hogyan lehet eladni a karaktereket?

[PC GAMING]

ronihun
pont ,hogy ha egy hónapon belül vetted, akkor nem adhatod vissza

#12416: 8-0, 319 cs lett a vége....

...

Fabio Capello
Egy hónapon belül vett karaktert lehet visszaadni, maximum három darabot és csak egyszer. Ha ellõtted az egy lehetõséget, akkor nincs rá mód.

FuRiONight
Arra van lehetõség, hogy amiket vettem karaktereket valahogy eladjam?

Mi a véleményetek Garen-rõl és Renekton-ról? (remélem jól írtam, ha nem akkor bocs elõre is)

[PC GAMING]

SzirmosSzisza
Ja, nekem is volt ilyen, aztán utána ugyanennyi szar meccs.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
wickd, ireliával megy cup meccsen és heal+flasht pickelt <#fejvakaras>

...

jazzy
Örülök, hogy visszajöttél, kötözködj még, 25 pont után perma.
nem lehet mindenki ilyen okos 😊

daemonervosa
Végre valaki..

Trolling is a art.

jazzy
Nos már többször láttam ezt a gangelést itt, csak hogy tiszta legyen:

GANK vs GANG

Amikor csapatostol valakit tervezetten levadásztok, az GANK, amikor a pajtásoddal kimész a parkba kutyaszart rugdosni akkor gangeltek.
nem feedelek, nem solozok, nem játszom a forever alonét, és ezenkívül miden aprítok luxal, és kennenel is. + gangelni is járok : )

JA és használom az agyam : ) e legfontosabb.

jazzy
De te konstans jó vagy gondolom.
EU west, 6 ik játékom amit nyerek egymás után mert jó csapatot kapok, eu másik szerverén pedig 7 menetem volt amit buktam a csapat miatt.

EU west sokkal jobb !!!

jazzy
Attól még lehet értelmesen beszélgetni róla, hogy sokan 2 lépést sem tudnak tenni és minden szart megkérdeznek. Hozzál fel értelmes témát.
Grr1234
?

RedDevilsza
Na jó -fav, úgy látom ez nem az a topik ahol értelmesen lehetne beszélgetni a játékról.

Cassiot is nyugodtan felveheted azon hõsök közé akikkel karthus nem igazán tud mit kezdeni miden
Czdano
Pont az ilyen hõsök miatt kötelezõ miden a cipõ first itemnek.. 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Szerintem nem gyenge early gameben Karth miden... sõt.
Ugye a Lay waste spamm irgalmatlan range-el rendelkezik, hiszen már a
hatókörének közepét is nagyon távolra lehet lerakni, és ehhez még hozzáadhatod a robbanás rádiuszát. Simán tudot terelegetni lay waste-ezéssel akár Ezreal-t is, pedig az õ Q-ja is tisztes távolságot ver át, csakhogy a Lay Waste -el ellentétben azt megfogják a fedezékként használt mobok.
Az elsõ pont tehát lay waste-re megy, a második defile-ra (E -skill, tüdõrák aura ) Nem azért, mert használni akarjuk - úgy szárítja ki a mana poolt másodpercek alatt, hogy öröm nézni alacsony szinten ) hanem mert kell a mana regen, ugye a passzívan ha kinyírok egy mobot , kapok manát )
3. szinten jöhet a fal és kezdõdhet a szivatás. Ellen mögé falazol, ha ostoba beparázik és menekülni kezd, ha rossz a mikrója vagy nagyon megijed belemegy a falba. Leesik a magic resistje, és a lassúság miatt simán beszed két lay-waste-et.
Ezt kétszer háromszor megcsinálod és már tuti hogy fél hp alatt van, így jó célpontja lehet egy jungler gank-nek, vagy akár le lehet rohanni egy fal+flash+defile kombinációval is.
Szóval azt gondolom hogy nem gyenge earlyben, lehet vele mit kezdeni... Igy visszagondolva, akik megizzasztanak azok .. Leblanc - >nagyon kevés hpja van Karthnak az elején és két becsúszós kombóval Leblanc earlyben leolvasztja a hp-t, szóval nem gyerebe.
Durva még Annie is - de mondjuk a macizás mindenkit megizzaszt miden szerintem akinek nincs elég hp-ja, szóval Annie ellen is kellemetlen midezni, gyakran catalystra megyek ha megkapom hogy túléljem a maciatombombát kis szerencsével, és hát totálisan passzív játékra kárhoztat. Brand érdekes módon nem annyira kezelhetetlen mint annie, mert valamivel mintha lassabban mozogna, igy jobban eszi a lay waste-eket, akármyilyen ügyes player játszik vele - bár ez inkább megérzés mint kijelentés, meg kéne nézni hogy igy van e.

Saccard
köszi 😊 MORDEKAISER MORDEKAISER MORDEKAISER.... 😄

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Fabio Capello

SzirmosSzisza
Én anno Stinger + Malady + Guinsoo's Rageblade-del jól elvoltam vele, de az újítás óta nem próbáltam.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Saccard
lássatok* ofc <#ijedt>

Saccard
Sziasztok! Kayle-hoz látsatok el kérlek néhány jó tanáccsal. Nagyon tetszik, néztem buildet, de egyértelmûen núúbocska (😄) vagyok vele. Kivel érdemes párban menni? Mi az amire mindig figyelni kell? Illetve bármi hasznos tanácsnak örülök! Igazából még csak 2 meccset játszottam vele szóval nem várok magamtól sem csodát.😊 Köszi elõre is!

SzirmosSzisza
Tehát olyan mint Lux ? <#idiota>

normalon, többször volt rá példa hogy supportal volt és carryként játszott mind itemileg, mind stílusilag, szóval szerintem karma, inkább supportként használható, és mint fentebb említettem, ezért nem igazán választják, lehet még most se lehet érteni amit mondani akarok, de fáradt vagyok nagyon : S

daemonervosa
WAT

Trolling is a art.

Yorick jelenleg az egyik legjobb pusher a játékban, de összeségben van nála jobb karakter bõven
Atwa
Yorick mihez képest nem túl erõs? Mert én olyan championt szeretnék ami megállja 1v1-be a helyét.

Különc
Te figyuka, mivan? <#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

hát figyuka full support képességei vannak ellenben van pár support akik jól ks elnek meg ilyenek, normálon nem azért pickelik hogy télleg assistként segítsenek, hanem hogy carry hassanak.

vagyis az esetek több% így vettem észre 😊

böröczk
mégse nagyon pikelik

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

ronihun
ellene voltam többször topon, amivel jellemezhetném: idegesítõ, nem annyira erõs, de mivel alig van cd a minionjain, ezért folyamatosan tud vele harassolni, szerintem nem rossz karakter bár kétségkívûl van nála erõsebb, de ha tetszik, vedd meg szerintem.

...

böröczk
Karmával mi a baj, miért nem látom egy meccsen se?

Kumiho #2179

Atwa
Igazából nem azért írtam Yorickot,mert offtankozni akarok,csak maga a karakter tetszik,a minionos spellek miatt elég "fun to play"-nek tûnik,szóval valami bõvebb tapasztalat Yorickal kapcsolatban ?<#idiota>

ronihun
Inkább a probléma ott kezdõdik, hogy te gyengén trollkodsz, és értelmetlenül, egyszerûbb lenne megpróbálni elmondani a saját véleményed ahelyett, hogy elismételed azt amit az elõtted szóló mondott gúnyosan,de ha te ettõl a "szarkazmustól" király leszel akkor csináld.

...

Czdano
Nem nagyon. Ha sokat akarsz költeni offtankra ottvan irelia, szétkur mindent.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Atwa
Sziasztok,Yorick-ról valami vélemény ?Megéri a 6300-at ?<#ravasz1>

jazzy
Te óvodás szinten próbálsz oltani, meghúzom a kislányok haját, Fec papa pedig ha ajnározza roneszt mehet utána el a topikból.
Unknow
Szarul áll ahogy postolok? XD Te egy zseni vagy, szintén kreatív csoport?