League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
#12416: 8-0, 319 cs lett a vége....
...
Mi a véleményetek Garen-rõl és Renekton-ról? (remélem jól írtam, ha nem akkor bocs elõre is)
[PC GAMING]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
JA és használom az agyam : ) e legfontosabb.
EU west sokkal jobb !!!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ugye a Lay waste spamm irgalmatlan range-el rendelkezik, hiszen már a
hatókörének közepét is nagyon távolra lehet lerakni, és ehhez még hozzáadhatod a robbanás rádiuszát. Simán tudot terelegetni lay waste-ezéssel akár Ezreal-t is, pedig az õ Q-ja is tisztes távolságot ver át, csakhogy a Lay Waste -el ellentétben azt megfogják a fedezékként használt mobok.
Az elsõ pont tehát lay waste-re megy, a második defile-ra (E -skill, tüdõrák aura ) Nem azért, mert használni akarjuk - úgy szárítja ki a mana poolt másodpercek alatt, hogy öröm nézni alacsony szinten ) hanem mert kell a mana regen, ugye a passzívan ha kinyírok egy mobot , kapok manát )
3. szinten jöhet a fal és kezdõdhet a szivatás. Ellen mögé falazol, ha ostoba beparázik és menekülni kezd, ha rossz a mikrója vagy nagyon megijed belemegy a falba. Leesik a magic resistje, és a lassúság miatt simán beszed két lay-waste-et.
Ezt kétszer háromszor megcsinálod és már tuti hogy fél hp alatt van, így jó célpontja lehet egy jungler gank-nek, vagy akár le lehet rohanni egy fal+flash+defile kombinációval is.
Szóval azt gondolom hogy nem gyenge earlyben, lehet vele mit kezdeni... Igy visszagondolva, akik megizzasztanak azok .. Leblanc - >nagyon kevés hpja van Karthnak az elején és két becsúszós kombóval Leblanc earlyben leolvasztja a hp-t, szóval nem gyerebe.
Durva még Annie is - de mondjuk a macizás mindenkit megizzaszt miden szerintem akinek nincs elég hp-ja, szóval Annie ellen is kellemetlen midezni, gyakran catalystra megyek ha megkapom hogy túléljem a maciatombombát kis szerencsével, és hát totálisan passzív játékra kárhoztat. Brand érdekes módon nem annyira kezelhetetlen mint annie, mert valamivel mintha lassabban mozogna, igy jobban eszi a lay waste-eket, akármyilyen ügyes player játszik vele - bár ez inkább megérzés mint kijelentés, meg kéne nézni hogy igy van e.
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
vagyis az esetek több% így vettem észre 😊
...
...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX