League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Saccard
Azon gondolkodom, hogy mit kéne neki összerakni h kicsit többet sebezzen de tényleg jó tank is maradjon:S

Amitől a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Saccard
Oké köszi😊 Amumut kipróbáltam, jó kis kari meg nagyon aranyos 😄 😄 😄. Csak egyedül tényleg gyengus. Szóval lehet h még Malphite is ki lesz próbálva, végülis egyik sem drága kari akár meg is veszem (csak 1350 IP).

pluhi
Ezért kell fegyverrel meg spellekkel támadni, azoktól tökre megdöglik.
Nektek is elment a server easten? West mûkõdik nekem de eastre nem enged fel...

FrostBite
Most malphite ingyes szóval õt is kipróbálhatod. Mostanában megint sokat játszok vele mint anno. Armorral nem kell annyira bevásárolni neki, mert ott a W skill, inkább magic resbõl kell többet venni, ha tankot akarsz belõle csinálni. Én amire építek Cipõ(szituáció függõ) Soul shroud + Guardian Angel utánna meg ami még kell.(Csak azért említettem, mert írtad h malph v amumu és bár megvetted amumut van malphra még jó pár nap, hogy kipróbáld.)

Saccard
köszi megvettem😊
át is néztem gyorsan buildet meg csináltam hozzá masteriest. Meglássuk milyen😛

NagyiBMX
amumu armorral kinyirhatatlan ezért rávoksolok, maplhitot nem ismerem

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Különc
Inkább Amumu, bár mindkettõ megnyomja az R gombot és meghal típusú karakter

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Saccard
Segítsetek! szerintetek Malphite, vagy amumu? csak mert látom, hogy azt írja, h amumu nagyon csapatfüggõ. Nem tudok dönteni:S

Czdano
Igen.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ha átmegyek westre, pingem marad 40-50 ?

FrostBite

tommyknockers

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

ronihun
troll wannabe topik<#felkialtas>

...

Nekem is a damage taken meg a speed rúna a kedvencem. Nincs is annál jobb érzés mint handicap-el leownolni a sok lowelo noobot az egyedi erdõzõs lee sin buildemmel.
Unknow
Jaja , én is inkább damage taken rúnát veszek nekik. Nincs is jobb mint a "több sebzést kapsz be rúna" mert akkor tudod,hogy eszméletlen jó vagy,hogy még így is megy a jungle.

Éljen a Kreatív Csoport!
jazzy
Nem még soha, de ajánlom neked a #12310-et erre a hszedre is.
Iróniáról hallottál-e már?

jazzy
opsz kicsit nagy lett 😄
jazzy
Ha noob akkor ne nagyon nézegesd sztem.

Youtube-on van valami stonewall nevû noob akinek vannak erdõzõs videói, lehet érdemes volna megnézni egyet-kettõt...
link
Különc
Tele lett prokkal a topik, már nem merek írni

vettem armor,armor pen,runát junglera, de sokkal nehezebb így, inkább damage taken, és speed, azzal könnyebb nem is értem minek a picsnek magyarázzák meg irkálják mindenhova hogy kell armor, amúgy lee sin junglerol van szó.

pluhi
Ha leterheltek a szerverek, az az elsõ, amit letilt. Persze lehet, hogy itt másról van szó.
tommyknockers
Nálam is ugyanez a helyzet valamiért. Miután kipróbáltam Katarinát, Ezreal-al akartam játszani, erre kiírta azt az Errort.

FrostBite
Engem nem enged egyedül botok ellen játszani custom gameben(minimum 2 játékos), ez valami bug vagy nemrég kiszedték ?

SzirmosSzisza
Legalább a darkwind már nem produkál instant killt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szerintem fid. csak annyira op, mint bármelyik másik caster elfeedelve. Szerintem anivia sokkal erõsebb, sok manával és kék buffal endless ulti.
Attól még Janna tornádó is nagyobb menekülõ skill, mint amiben végigkövetnek egy oracle használatával.

pluhi
Hát én elfogadnám azt a stealthet menekülõ skillnek bármelyik karin...
Köszi.

A felsoroltak közül egyedül Vayne életképes, Vladimir egy hulladék, Twitch meg simán szar, nem bír kibontakozni mert az egész játékát hazavágja egy ward mellé pedig rohadt papír menekülõ skill nélkül. Majd stealth újradolgozás és twitch új skilljeire kíváncsi leszek, de addig felejtõs, csak nagyon noobok ellen mûködik.

Fabio Capello
Fidlirépában a kurvahosszú fear és a nagy darkwind sebzés az idegesítõ, a vicces inkább az, hogy hiába egy szájbabaszottul op champ a buff óta, még mindig megy a rinya a fórumon, hogy demégbuffoljukmertkurvaup.

Ezek viccesek. Nem.

Mik a vélemények Vayne-rõl, Vladimir-rõl meg Twitch-rõl? Mennyire használhatók komolyabb, esetleg rated meccseken? Vagy a "tankosabb" karakterek uralkodnak?

Van ám egy olyan item a játékban, hogy quicksilver sash...
tommyknockers
Fiddle-vel játszottam NA-n (ott kezdtem, aztán át jöttem EU-ra), hát, nem tudtam úgy alázni, ahogy az ellenfél engem. Egyszerûen idegesítõ, és félek megtámadni, mert silence + drain, vagy fear + drain, és game over. Teemo is benne van a TOP 10-es lista, gyûlölt ellenfelei között. Meg a többi poision karakter 😄

böröczk
Egyikkel se játszottam még, de gyûlölöm õket ellenben. Ahogy Teemo-t is a gombáival : D És hiába az oracle, ha telegombázza a bokrokat.

Kumiho #2179

Egyszer játszottam zorovpeterrel, lee sinnel akkorát rúgott hogy az eu-westen is meghalt két champion.

tommyknockers
ÚRISTEN, NE, FIDDLESTICKS... Utálom. Idegesítõ. Shaco is. Úristen.

böröczk
Fec papa
Várjon, többet ugyse tehet ilyenkor.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Saccard
Skacok havernek csak reconnect opciója van amikor belép, mintha bentlenne már egy játékban. Nincs bent természetesen. Ötlet?

Unknow
Mert azért Jazzy nem egy zorovpeter? Egyszer játszottam zorovpeterrel és úgy megölte az ellenfelet,hogy a következõ meccsben is halott volt ^^
Különc
Már nem jazzy?

Unknow
Istenem, annyira jó vagy!
leho94
egy újabb remek 😄

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

gecjovagy mondták már?
utóbbi egy-két master yi-s meccs: jungle, ki-ki néztem gangelni, néhány jó, de néhány nagyon troll társ (értsd: behúzzák elõlem a kéket, pirosat. ks-elnek de nagyon nyilvánvalóan...), majd elég farm után teamfight- beugrok (Q)- ulti és dmg (E) két ütés egy ember. csak reppent a quadra és aztán laza betolás.
("elég farm"= as boots, 250% crit, phantomx2, dmg+armor pen)
ja vannak rúnáim is.