League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Még nincs. Majd ha behozzák új summoner spelleket, stealth reworkot, etct, akkor lesz valami, legalábbis remélem.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fec papa
Nekem még1szer. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
Hányszor kell még leírni, hogy preseason.

Kumiho #2179

Fec papa
??? Már rég Season 2 van.

ronihun
elég nagy változások lesznek most, kíváncsi vagyok rá mennyit javít vagy ront majd a játékon, de akkor most kezdõdik a season 2 már?

...

böröczk
Már megint zsinórban másodjára nerfelnek két karaktert is, mert a sok rinyagép, akik képtelenek játszani ezzel az istenverte játékkal, teli bõgik a fórumot, ahányszor kikapnak egy csempion ellen.
Kog, Cait, Graves nerf? Utóbbi kettõt már elõzõ peccsben is nerfelték, Caitlynnel semmi gond nem volt, azzal, hogy megint vesznek le a range-ébõl, kb megölik a karaktert. Bár igaz, nem ártana még squishybbé tenné, mert így még mindig túl OP.. <#rinya>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
if you were watching IEM (and most of you geeks were) you were probably thinking; "why the fuck is Hotshot so good?", and "wtf? reginald is playing nidalee ? shit just GOT REAAAL!". But BEFORE that, you were probably thinking "why the fuck is Chaox building wriggle's on EVERY single AD carry?". And friends, I am here to introduce you to this solo queue philosophy known as
WRIGGLE'S 4 GOLDEN RULES
Rule 1 - Your jungler sucks
welcome to solo queue! Looks like some asshole wants to jungle, and he's being terrible! No worries! Ever see enemy jungler and mid go top for a gank, and you're thinking to yourself "man we should pick up dragon right about now" No worries! with the power of wriggle's, you can do it yourself! Just remind retard jungler to help you out with the aid of 10-12 pings on dragon nest
Rule 2 - Your support sucks balls
Awesome! 5th pick didn't want to support already, and now that healing got nerfed, he's basically this chicken with his head cut off running around and taking damage. Don't worry best friends of reddit! Wriggle's will heal FOR you! On top of that, your asshole support player thought that he needed to build tier 2 boots before getting a single ward, which leads us into ......
Rule 3 - Your team sucks and nobody wards!
Fear not! Wriggle's gives you the power of nonstop ward coverage for your lane! Late game, you realize that baron vision is important, but your team is too busy farming the wolf camp, and deciding which pretty shoes look best in their inventory. It's all good! Just use the mighty wriggle's to ward baron yourself! No surprise baron's on MY watch!
Rule 4 - YOU suck!!
ya! that's right! you are probably bad! But with the mighty wriggle's lantern, not only does last hitting become elementary, you can usually get lane advantage because you warded, you have armor, you have lifesteal, and your creep wave isn't the one being raped by turrets. Wriggle's makes your life easier, and since it's a pretty cost efficient item, you will soon realize the magic powers of this OP item.
TL;DR everyone in your game is bad, but it's all good cas Wriggle's is OP as fuck especially on AD carries

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
Kinek mi a véleménye az USA metagameröl? Gondolok itt pl a..
-3 doran's ring vs rod of ages
-vagy a first item választásra..lantern vs BF sword..asszem valami amcsi csapat tolt 3 lantern-t early gamebe a dragon miatt..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

>kassa
>nehéz karakter

válassz egyet

Maak
aterzem amit irtal,nalam detto ez volt...😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

böröczk
Én ehhez annyit tennék hozzá, hogy kassát nehéz játszani, és akkor valóban op, ha tudják kezelni (retek kevés jó kassa játékossal találkoztam).
Blitz hasznos a csapatnak, én legtöbb solomat (már amennyit játszottam) Brand-del nyertem (holott közel nem a mainem, csak a pickek megkívánták, hogy õt vigyem), aztán Caitlyn, majd Sona. De supportként rohadt nehéz, ha fostaliga csapat van mögötted.

Kumiho #2179

Jockey
mainjeim sorrendben:
Blitz, gragas, kennen, cassio, MF..
de ez is keves😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Vagy amikor a lanen ottvan 10% hp-val enemy meg fullon van és leugat miért nem tudod megölni 100% hp-ról amikor õ meghal.

ronihun
én szeretek dzsungelezni, mert sok meccs volt már amit pl rankeden is az early gankek miatt nyertem meg, én engem jobban zavar a pofázásnál az, amikor kimegyek gankelni és ott valami balfasz van aki nem indul el, nem nyomja el a stunját, vagy mikor megyek oda megpusholja a lanet és akkor elbasztam egy csomó idõt arra, hogy várjak.

...

Még ami tetszik, hogy értelmes enemy wardol+counter jungelezik is így te nem tudsz genkõni, de ennek ellenére pl. lent a support nem vesz oracle-t vagy pink wardot, akkor is te vagy a húnyó 😄
jazzy
Én sem nagyon akarok már, mert elegem van, ha gankelsz és carryzel az természetes, de neked junglerként nem lehet rossz gamed amikor nem tudsz rendesen gankelni. Meg mindenhol legyél ott, ha te hibázol, akkor bizony NOOB VAGY.
Ezért nem jungelezek 😄 És ha a ganknél elbassza a lanes, még akkor is te vagy a hibás 😄
jazzy
Miért van az, hogy az a kevés jungle player (én), amikor nem úgy jön össze a jungle rögtön a kurva anyánkat?

Ha a lane feedel nem számít, de ha nem megyek azonnal mindhárom lanere gankelni lvl4-ig akkor bizony takarodjak a picsába, balfasz vagyok, kösz a ganket, nyomorék jungler, bezzeg ez bezzeg az..

Tele a faszom és kezdek nem csodálkozni azon, hogy nem junglezik senki, minden a jungler hibája, ha balfasz a laner, az is, mer NEM GANKELT.. basszák telibe.
Én pl karthussal húztam ki sokszor a csapatot a szarból...(low elo-n) El se kell mozdulnod középrõl, csak farmolni...pár low hp-sat leszedni lane-rõl, azt nesze fél hp-s ultik teamfight közepén. (mivel low elo és basznak counter itemeket venni)
Pl. ha valaki nyomorék akkor nem leugatod és demotiválod az egész csapatot...és inkább arra koncentrálsz,hogy a te munkádat jól csináld. Volt, hogy alistarrál "suportról" átváltottam AP buildre,mert nyomorék volt a bot AD. Igaz nem volt killem...valami 6-3-xx, amikor a csapatomnak átlag 8 halála volt, de sikerült az enemy csapatot mindig szétbontanom. A végén mondták is, hogy "ali won the game for us". Season 1-ben én is leestem 1100-ra, bár kb 30 meccsembe került, de ki tudtam mászni 1400+ ra.
(trollok kedvéért tudom,hogy még az is gyenge)
Czdano
Ranked solot lowelon legtöbbször olyan OP karikkal lehet nyerni mint pl..
-kassadin
-akali
-annie
..vagy olyan karikkal amiknek túl erõs ccjük van és kibírod iktatni az ellenfél carryjét pl.:
-fiddlesticks (fear)
-rammus (taunt)
-blitzcrank (supportként -> behúzás+felütés+silence)
..vagy olyan karikkal amikkel szimplán jól játszol..nálam ez pl udyr, v nidalee (mindkettõvel 5ön felüli KA/D ratiom van)

persze most kapni fogom a savat hogy ezek nem OP karik meg hülyeség amit írtam, én OP-nak találom õket és csak segíteni akartam Neked..szerintem 1 próbát megér.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Jockey
és hogy húzod fel? ez érdekelne..

Azért sokminden múlik rajtad is... haverom leesett 1200 alá(ahol aztán tényleg balfaszok vannak), de pár játék alatt felhúztam neki 1350+ ra. Majd újra lerontotta 😄 Az én win/loss arányom kb 6:4-hez, sajnos béna vagyok ahoz, hogy jobb legyen 😛
Fpocok
Hát a lolreplayes srácok nem sokat szaroztak. Elég jól kipofozták a programot!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Problem solved, csk ki kellett kapcsolnom az Avirát...-.-
Hello, tudnátok segíteni?torrentrõl leszedtem a játékot, installáltam, de mikor elinditom nem talál servert...meg hivatalos oldalról is leszedni, de az meg kiírja h nincs hozzáférésem a serverükhöz, tûzfalon mind2 kipipálva :/
Fec papa
Valószinûleg normálon több nyert meccsed van mint vesztett és jóval többet is játszotál normálon mint rankeden, normálon is van egy ELO-d ami alapján keres ellenfelet, néha fogom a fejem, amikor egy friss 30assal játszok duoban, és hogy kiket rak be, mert már hozzászokok a másikhoz.

Fec papa
Egyetértek azokkal akik aztmondják hogy nem CSAK rajtad múlik a soloranked, mert ha segghülyékkel rak össze, nincs esélyed, fõleg ha nem valmai tápolt tryndával vagy jaxxel vagy. Ha a csapatból 4 játékos normális veled 1ütt 1 lehet még hülye és a másik 3nak se kell pronak lennie csak értse mit mikor kell, miért meg hogyan, és már nyert ügyed van, merta másik csapatba biztos több hülye van ennél. 1400-1500 alatt az dönti el, ki kabb kevesebb balfaszt szinte. nyertem sorozatba 6 rankedet, majd utána 3 loss sorozatba és egyszerûen csalódott voltam hogy nagyobb elon is még hülyét kapok magam mellé, és ez leginkább akkor látszik meg ha supportolsz. egyszerûen ha hülye a partnered nem tudsz mit tenni ellene, de ha kapsz magad mellé egy normális carryt vagy esetlegesen egy olyat aki nagyon érti a dolgát, akkor ott taroltok. Lehet aztmondani hogy elcarryzik a seggem, de nélkülem baszhatná, mert ward, cv, heal nélkül ugyanugy szopna. 😊 Persze könyebb ha te kezedben van a DPS, kevesebbet dob bele ha a support balfasz.

Jockey
hat, en nem tartom magam kiemelkedo jatekosnak, de baromira nem latom ertelmet ranked solot mennem..
persze en is hibazok, de hogy ad carrie 3-6-2/el latt 20 percnel, a jungler 2-3-3on, es komolyan mondom, rendszeresen ugy erzem, hogy normal playen jobb embereket kapok a csapatomba a ami latszik a jatekukon is, ez rohe..
14-16 a winloss, ez sosem fog valtozni?😊

Gubberx
Yes or No? 😄 Yes 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

daemonervosa
Epic troll 😄

Trolling is a art.

Győri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

SzirmosSzisza
Az pl fasza lenne, ha vízhez kapcsolódó passzívja lenne, bár Dominion miatt ez nem esélyes :/

jazzy
Amúgy elvileg ez az elsõ water based champion. Már csak egy Q-val kezdõdõ nevû kell 😊
Fabio Capello
when smite is too mainstream...

Fec papa
I Trigger ingite to make sure the golem's healing abilities are reduced by 50%

huehuehuehuehue

SzirmosSzisza
Van amúgy új Shaco spotlight, megyek ki is próbálom az õ buildjét 😊

jazzy
Nem kérdezem mindig.

Wukongra nem emlékszem, mert én nem játszottam még akkor amikor a wukongot bejelentették szerintem. Mert arra emlékszem, hogy egyszer volt monkey king bejelentés és rá kb 1 hónapra kijött.
Fabio Capello
De nem te vagy az egyetlen aki mindig kérdezi 😛

A másik felére meg csak azt tudom mondani, hogy Wukong. 1 év.

jazzy
Egyrészt egyedül vagyok, nem vagyok többesszám, másrészt elolvastam és ez a 3. champion azóta. A jóval elõbb az nekem nem 15 évet jelent.
Fabio Capello
Nem olvassátok el rendesen a híreket, le volt írva, hogy mostantól (mint Wukongnál), néha egy-egy különleges championt jóval elõre közölnek majd a communityvel, ilyen a ninetale is, valamikor jönni fog, de nem mostanában.

jazzy
Hol van már ninetales?😞
Unknow
Sztem meg túl sokat nézték a Lilo&Stitchet 😛
Fabio Capello
Rioték megint mariskáztak amikor ezt kitalálták 😄DD <#idiota>

Fpocok
Jójó, kinyomtam, átraktam angolra és nem a pandóval kezdte, hanem egybõl töltötte le és telepítette a klienst.

[Rush]
jó lesz az😄

hTTp://ror.hu/

jazzy
Mert van lengyel lol kliens
jazzy
Hát én azért nem hagynám lengyelen 😄
Fpocok
Hoppá. Felraktam amit linkeltem, aztán átnyomtam lengyel nyelvre és most telepíti. De remélem csak a telepítõ lesz lengyel, illetve most nem tudom melyik hatott, gondolom, hogy felraktam elõtte.

Fpocok