League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyat is írnak, hogy nézd meg, hogy helyes-e a windows timeod és a bios timeod, mert neki 2006-on volt, átállította és most mûködik.
Azt olvasom fórumon, hogy valakinek bevált hogy elõre felrakta a pandot, a telepítõ kihagyta, van akinek nem..
Legújabb ofc.
Esetleg megpróbálhatom elõtte valahonnan telepíteni a pandát, aztán indítani installert.
Esetleg megpróbálhatom elõtte valahonnan telepíteni a pandát, aztán indítani installert.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Feltételezem igen, de azért megkérdezem: A legújabb lol installert szedted le, vagy egy régebbi letöltöttet akarsz felrakni?
De nem tudok választani semmit. Még azt se, hogy hova rakjam. Kiválasztom a nyelvet. Amcsi meg lengyel, aztán egybõl elkezdi tölteni a pandot és nem tudok vele mit csinálni.
#13517 Megnéztem neten, de csak olyanokat találtam, hogy már "dolgoznak rajta", persze ezek ilyen februári postok... sajnos ötletem sincs.
Egy könnyû.

Egy könnyû.

Letöltöttem EU klienst. Indítom el a launchert, végig megy az elsõ csík a pando media baszással, aztán ezt dobja ki és nem tudok mit csinálni. Próbáltam kivételekbe berakni, próbáltam kikapcsolni a tûzfalat, próbáltam feldugni az USB-t a seggembe, de semmi nem segített:
Ashe ? <#idiota>#idiota>
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz