League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Panzeradler
Srácok nem arról volt szó, hogy kiveszik a dodge-t?
böröczk
mondjuk egy lux-cait párossal elég csúfosul lehet harrassolni boton, volt már rá példa <#vigyor1>

Kumiho #2179

jazzy
Igen kis ap scaling nem ártana, early-midben jó tényleg. Bár én néha szoktam supportolni is vele ha épp nincs kedvem semmivel, vagy balfasznak érzem az ad carryt.
zippofcy
Te írtad a wardozást nem én. 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

böröczk
Egyik favorit csempionom, és szerintem, ha jól használod ki a passzívját, erõs is (nem csak supportként, sõt, annak szerintem kifejezetten kaka), viszont ha egy játék hosszú ideig tart, akkor sajnos elgyengül, és nem tudja más hõsökkel felvenni a versenyt, inkább early-mid games Lux, viszont a cd csökkentéssel sokat dobnak rajta, remélem, egy kis damage bónuszt is hozzácsempésznek majd.

Kumiho #2179

jazzy
Én is várom már😊 Lehangoló amikor egy full skillshotos champion gyengébb még akkor is, ha minddel találsz, mint egy targetes.
böröczk
Luxos minibuffot már nagyon várom <#gonosz1>, remélem, nem várnak vele a következõ csempionig..

Kumiho #2179

böröczk
Fiddlet akkor is rohadt egyszerû counterelni, ha már ultizik vagy "mûködik", akkor is, nem a wardozáson a hangsúly.

Kumiho #2179

ez természetes. De az továbbra is áll ,hogy az ellenfélnek szándékában se állt "ésszel" játszani. így pedig nem volt nehéz nyerni 😄
zippofcy
Jó kifogás sose rossz ... vesznek wardot mi veszünk oraclet. 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

SzirmosSzisza
Jungle már bent van, Luxról gondolom lesz spotlight féle.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Ez a keddi nagypecsben lesz, vagy még elõbb valami minipecsben?

Kumiho #2179

Nem ti voltatok übergigajók, hanem az ellenfél noob (bár csak beletekergettem) sehol egy ward semmi mapkontroll...egyszerûen nem counterelték fiddlet..így nem nehéz érvényesülni
SzirmosSzisza
Így állnak most a csapatok IEM Kieven.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

zippofcy
Ma csináltuk haverokkal, aki akar csatlakozni írjon 😄

SzirmosSzisza

UnknownAsshole
link plx 😄
Fabio Capello
Lux buff a következõ patchben - Mana és CD csökkentés minden abilityn.

Valamint holnap várható egy hotfix a jungle-ra - több gold, több xp, illetve "banking system" - minél tovább vannak életben a jungle campek, annál több goldot érnek - ez arra az esetre, ha a jungler gankjei besülnek, és lemaradna a többiekhez képest.

zippofcy
Vedd át havertól felinstalláltan, akkor csak az Adobe Air-t kell felinstallálnod a gépedre és fut.

NagyiBMX
Beraktam még korábban pár skint amik nem csak a skint modositották (kinézetileg) hanem pár skillt is (Fear ilyen kékes zöldes, MF ultija kékes zöldes, GP E-je zöldes kékes) Lassan már minden skill ilyen kékes zöled lett, van hogy egykettö nem is látszodik, letöröltem a lolt felraknám de kapok egy ilyen hibaüzenet hogy Pando Media Booster müködése leállt... nem tudom telepiteni se, valaki valami ötlet?<#worship>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Unknow
Pár patchel ezelõtt XD Már nem mûködik a bug, és Mordet se tudod túlságosan durvára megcsinálni 😊
Grr1234
Halhatatlan Morde build hogy van?

booooooooyaaaa

De 2222ben a leszármazottai milyen boldogok lesznek, hogy újra használhatják az accot...

Why so serious?

Tegnap játszottam utoljára, majdnem mindennap tolom, ráadásul a közelmúltban 4 napja volt egy 1-12 es statom lee sinel ami azért volt mert nem voltam formába és azt hittem tudok ölni de elmondtam mindenkinek hogy bocsi érte, szal nem hiszem h ezért kapnék ilyen hosszú ideig banánt. :S

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

UnknownAsshole
na ez se semmi 😄
UnknownAsshole
ez bug is lehet, volt egyszer nekem is ilyen csak ott valami régi dátummal.. (2 órán át volt) 😄 mindjárt meg is keresem neked.
várj egy kicsit és megoldódik.
daemonervosa
mit vagy ugy oda? mindjárt lejár..

Trolling is a art.

Fabio Capello
elvileg levelet kapsz a ban okáról.

Egy dolog biztos, 2222-ig csak azok kapnak bant, akik valami baromi súlyos dolgot követtek el, vagy irtózatosat vétettek a felhasználói szerzõdés ellen.

személy szerint egy ilyen esetrõl tudok, a srác azért kapta a bant, mert rp-t vett, viszont tartozás miatt a srác számlájáról nem íródott jóvá az összeg a riotnál.

Fec papa
Akkor biztos azért mert inaktív voltál. <#ravasz1>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

A 2222 Május 22.es dátum szerintem nem igazán bannt sejtet, valószínübb hogy valami más van a háttérben.

Na ez már Waddafakk. Miért függesztették fel a karimat????
Nem csináltam ég világon semmit.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Czdano
Vicc hogy mennyien nem tudják ireliát counterelni 😄DD amúgy n1

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

zippofcy
Társakat keresek LoL klánomba, EU East-North szerón.

Ez a jelenlegi ELOm rajta: ELO

Mint látjátok szólóba is egész jól megy, de azért ez elég nagy lutri, 3x már sikerült totál amatõröket kifognom társaknak 😊
Amúgy lenyomtam már több mint ezer meccset három accounton, itt a másik két accom (US ill. EU West)
US
EU West

(a képeken a lejátszott meccsek száma a lényeg)

Olyan embereket keresek akik már tudják hogy szólóban nehéz jó ELOt elérni ezért állandó társakkal akarnak játszani és legalább egy de inkább két championnal JÓL tolják és délután / este ráérnek.
A többi (mikor kell pusholni, gankelni, stb) nem lényeges, az tanítható 😊
Ha baráti körödben van 1-2 béna akikkel rankedet ezért nem tolhatsz, na itt nem lesz 😛

Ezt a leírást is én követtem el bár már ideje lenne frissíteni 😄 ismertetõ

Akit érdekel a dolog az írjon a [email protected] vagy [email protected] címek vmelyikére. Ha tudsz küldeni LoL Replay-es meccset arról hogy tolod a választott championnal, még jobb. (én tudok küldeni 😉 )

Grr1234

böröczk
Jaja, így szerencsére nem látszik, mennyire rasnya valójában, de valami kegyetlen élvezhetetlenek számomra a sztrimjei, még egy ilyen unott hangot és vérkoncentráltságot, jobban kedvelem a lazább, jó arc formákat, akik még ugyanakkor tudnak játszani.

Kumiho #2179

kkthxbye
UnknownAsshole
persze még próbálgatok mindenfélét majd, ez csak az elsõ pár játék volt 😊
majd ma este rá is állok
cserélj le valamit force of nature-re, akkor van fasza speedje 😄
UnknownAsshole
Tegnap megvettem a macikát és mentem vele 1-2 solotoppot.
Háttö hogyismonnyam magának... megettem vele mindenkit és egyszer se sikerült begenkelniük. (persze nem 2k feletti rateden, szóval volt pár érdekes ember)
Mastery armorpenig offensiven többi defre. Build az warmog, frozen mallet, atma, wit's end, sunfire cape és resistes cipõ. a sorrend változó volt. 4,8k HPval carry és magek ~800-900 körüli sebzést kaptak W-bõl. és mindenkit utolértem és lelassítottam szóval nekem nagyon tettszett vele a játék 😊
csak egy kis kedvcsinálo ha valaki meg akarja venni.
jazzy
Shushei épp streamel és mikulásnak van öltözve 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jóvanna 😊

Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz

jazzy
Jó az, nálunk a Malzahart mondják mindig Malhazarnak😊
Panzeradler
uhh bazz ekkora fail-t<#idiota>
Fabio Capello
mert gangplank, nem gankplank 😛

Panzeradler
65/88 de gankplanket vmiért nem számolta
eightmiles
47 out of 88 😞

eightmiles
Haha, ez nagyon jó 😄 Kár h a számláló az agyamra megy, és nem tudok koncentrálni :p

Fabio Capello
73/88 answers correct

Ti jöttök, hány championt tudtok felsorolni fejbõl 15 perc alatt?

Ne csaljatok, elvész az izgalom 😊