League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kumiho #2179
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Kumiho #2179
Kumiho #2179
Kumiho #2179
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Valamint holnap várható egy hotfix a jungle-ra - több gold, több xp, illetve "banking system" - minél tovább vannak életben a jungle campek, annál több goldot érnek - ez arra az esetre, ha a jungler gankjei besülnek, és lemaradna a többiekhez képest.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
booooooooyaaaa
Why so serious?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
várj egy kicsit és megoldódik.
Egy dolog biztos, 2222-ig csak azok kapnak bant, akik valami baromi súlyos dolgot követtek el, vagy irtózatosat vétettek a felhasználói szerzõdés ellen.
személy szerint egy ilyen esetrõl tudok, a srác azért kapta a bant, mert rp-t vett, viszont tartozás miatt a srác számlájáról nem íródott jóvá az összeg a riotnál.
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Nem csináltam ég világon semmit.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Ez a jelenlegi ELOm rajta: ELO
Mint látjátok szólóba is egész jól megy, de azért ez elég nagy lutri, 3x már sikerült totál amatõröket kifognom társaknak 😊
Amúgy lenyomtam már több mint ezer meccset három accounton, itt a másik két accom (US ill. EU West)
US
EU West
(a képeken a lejátszott meccsek száma a lényeg)
Olyan embereket keresek akik már tudják hogy szólóban nehéz jó ELOt elérni ezért állandó társakkal akarnak játszani és legalább egy de inkább két championnal JÓL tolják és délután / este ráérnek.
A többi (mikor kell pusholni, gankelni, stb) nem lényeges, az tanítható 😊
Ha baráti körödben van 1-2 béna akikkel rankedet ezért nem tolhatsz, na itt nem lesz 😛
Ezt a leírást is én követtem el bár már ideje lenne frissíteni 😄 ismertetõ
Akit érdekel a dolog az írjon a [email protected] vagy [email protected] címek vmelyikére. Ha tudsz küldeni LoL Replay-es meccset arról hogy tolod a választott championnal, még jobb. (én tudok küldeni 😉 )
Kumiho #2179
kkthxbye
majd ma este rá is állok
Háttö hogyismonnyam magának... megettem vele mindenkit és egyszer se sikerült begenkelniük. (persze nem 2k feletti rateden, szóval volt pár érdekes ember)
Mastery armorpenig offensiven többi defre. Build az warmog, frozen mallet, atma, wit's end, sunfire cape és resistes cipõ. a sorrend változó volt. 4,8k HPval carry és magek ~800-900 körüli sebzést kaptak W-bõl. és mindenkit utolértem és lelassítottam szóval nekem nagyon tettszett vele a játék 😊
csak egy kis kedvcsinálo ha valaki meg akarja venni.
Aion: Telemachus - Cleric - Bogyo LOL: EU West - Morfonz
Ti jöttök, hány championt tudtok felsorolni fejbõl 15 perc alatt?
Ne csaljatok, elvész az izgalom 😊