League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi, hogy linkelted, nem ismertem még😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha jól játszol és jól tudsz játszani (ez a kettõ két külön dolog 😊 ) Kennennel, MFel vagy esetleg más AOEs hõssel és tudsz használni mikrofont is akkor írj privit 😉
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
mindig este játszok,és eddigi tapasztalataim alapján be vállt !
Mivel a 6-ból 3-at úgy vesztettünk hogy vki AFKzott vagy feedelt, most csináljuk az állandó ranked csapatunkat.
Szal 1300 az lófasz, pláne hogy eleve 1200-ról kezdesz.
Keress társakat akik tudnak játszani, meglátod "egy tisztább, szárazabb érzés" 😛
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
1300 as rating felett már csak az istencsászárok vannak
Csak vannak még itt a jobb " réteg " közül
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
az egy dolog hogy 3-4 percet kell várni mire talál meccset, de hogy lvl22-24-es embereket dobál be? wtf?
Miért kik írnak ide? elo100?
Akkor pedig már megérte beírnia a topicba!
<#email>#email>
Kumiho #2179
innen max olyan csapatot szednél össze ami roszabb a random 1200 as szovjet terrortól is 😄
Munkatársam említett, hogy itt sok magyar lol-os van és, hogy itt kérdezzem meg, hogy hol lehetne magyar ranked 5v5 teamet találni? Esettleg ha itt lehet, akkor vegyetek fel, ugyanez a nickem mint itt.
Rólam:
season2-ben már több mint 450 ranked solo Q,
season1-ben kb felétõl játszottam.
Köszi mindenkinek a figyelmet😊
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kumiho #2179
pl 10játékban 8 , de pl 1200 felett 10jban,6-5, érted mire gondolok .
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
やられたらやり返す。倍返しだ!
https://hotshu.wordpress.com/
Ezek közül csak három nincs meg, és persze Swaint is most teszik ingyenessé, 2 napra rá, hogy megvettem. Zileant meg tegnap vettem. -.-"
Kumiho #2179
Alistar, Corki, Sion, Zilean, Mordekaiser, Shen, Swain, LeBlanc, Caitlyn, Riven
Kicsit késõbb észrevettem mind a kettõnkön van még 1 passive 😄
Zilean: "In my day, we would never have allowed an armored bear into the League of Legends"
Volibear: "Not even Zilean could keep an armored bear out of the League of Legends"
Rákerestem, ráadásul külön beszólásaik is vannak ha megölik egymást :-D
VIDEO
(én nem vettem észre hang le volt véve)