League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szarok a szerverek jelenleg.
Hi! Nem tudjátok mitõl van az h állandóan ledob pvp client disconnectel, kb 5 percenként, régen nem csinálta...újratettem 2x és akkor is ledob, kitöröltem minden file-ot, de lövésem sincs miért nem jó. Ha valaki tud segítsen. Elõre is köszönöm.
Kass ellen még fiz is jó, az elugrása miatt. A maci meg dzsungelben elég erõs szerinte, fõleg h kb csak hp-t kell építeni neki, meg egy wits end-et azt csá.
Új hõssel találkoztam tegnap, de a játékos nagyon láma volt, szóval sokat nem tudok róla nyilatkozni. Egyébként én is Singedhez hasonlítanám. A dobása elég idegesítõ, meg nehezen hal meg, de ennyi.
Meg tegnap rámszólt hõsválasztásnál egy gyerek, hogy ne hozzam Sivirt, mert nagyon lenerfelték. 9/0/5-tel végeztem... Szegény Kassadint miden 9 perc alatt kétszer megöltem és lebontottam a tornyát. Mondjuk Kassa ellen talán a legerõsebb karakter a pajzs miatt.
Meg tegnap rámszólt hõsválasztásnál egy gyerek, hogy ne hozzam Sivirt, mert nagyon lenerfelték. 9/0/5-tel végeztem... Szegény Kassadint miden 9 perc alatt kétszer megöltem és lebontottam a tornyát. Mondjuk Kassa ellen talán a legerõsebb karakter a pajzs miatt.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
o.o

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"ha az egyébként játékban nem eltölthetendõ idõt is azzal tölti ki, hogy játszi" -> Azért én irigylem azt aki pl melóban is tudja tolni és stb 😛
Szerintem Don a szmörfökre értette.
Egyébként meg sajnálom azt az embert, ha létezik, akinek az nyújt szórakozást, ha az egyébként játékban nem eltölthetendõ idõt is azzal tölti ki, hogy játszik, míg ki nem sül a retinája, és le nem olvad arcáról a bõr.<#violent>#violent> Biztos rengeteg friss és társasági levegõt szívhat az ilyen, és rettenetesen irigylésre méltó lehet a "baráti köre" is.
Egyébként meg sajnálom azt az embert, ha létezik, akinek az nyújt szórakozást, ha az egyébként játékban nem eltölthetendõ idõt is azzal tölti ki, hogy játszik, míg ki nem sül a retinája, és le nem olvad arcáról a bõr.<#violent>#violent> Biztos rengeteg friss és társasági levegõt szívhat az ilyen, és rettenetesen irigylésre méltó lehet a "baráti köre" is.
Kumiho #2179
az igen, te se szarral gurigázol 😄
3 nap alatt hogy a píbe húzol fel egy accot 1,9k-ra?
3 nap alatt hogy a píbe húzol fel egy accot 1,9k-ra?
nem osztogatják a perma bannt csak ugy, nekem ez az 5. 1napos/3napos/1hetes bannom és nem egyszer volt már hogy 200 ratinget trolloltam le egyhuzamba
de ez a 3 nap pont elég egy ujabb smurf 1,9k+ra huzására ugyis van az egyiken 5k rp amit most elis zuzok pár skinre
de ez a 3 nap pont elég egy ujabb smurf 1,9k+ra huzására ugyis van az egyiken 5k rp amit most elis zuzok pár skinre
Kezdhetsz egy új akkontot a ruski szerveren.
Napi 20 perc, de nem garantált, hogy helyesen ítéltél, én is beleuntam a tribunalba.
Napi 20 perc, de nem garantált, hogy helyesen ítéltél, én is beleuntam a tribunalba.
Kumiho #2179
Káromkodás, feeding, ellenfél csapatának erõsítése, draft pick upoltam, bannolták Morganat amikor elõre szoltam hogy ne, felbasztam magam és feedeltem
Azért napi 20 perc nehogy már ne érje meg 😄
mi miatt lettél bannolva ?
emailbe írják
én is ma kaptam levelet xD
én is ma kaptam levelet xD
Elég smucigok.Baromira nem éri meg a belefektetett idõt...Kár érte,pedig jól kitalált rendszer,néhány reporton jókat lehet nevetni<#idiota>#idiota>
Akkor én még jól jártam a 250-el.Elég pofátlanul kevés,valahol mintha 1000 körüli plusz IP-rõl olvastam volna...
Én általában 130 körül.
ezmost uj skin ? vagy teljesen megváltozik a karik nem-e?😄
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Kinyírható, de öten kelletek hozzá, négyen még csak-csak, de rizikós, és kizárólag akkor támadjátok, ha egyedül van. <#idiota>#idiota>
Amúgy amit látok, hogy early-ben nagyon idegesítõ, általában hp-t meg armort buildeltek neki, de akkor meg nincs demidzse ugyebár, viszont az átdobásával sokat segít a csapatnak, ha mázlija van, és akár torony alól ki tud valakit szedni az elelnségbõl. Mindenesetre így új champként nem szívesen látom a csapatomban, amíg nincs kitapasztalva, eddig teddy macis csapatot mindig vertünk (ma). Néhol borzasztóan emlékeztet Singed-re <#gonosz3>#gonosz3>, de persze sosem lehet annyira opé, mint Don Szörfmestere. <#banplz>#banplz>
Amúgy amit látok, hogy early-ben nagyon idegesítõ, általában hp-t meg armort buildeltek neki, de akkor meg nincs demidzse ugyebár, viszont az átdobásával sokat segít a csapatnak, ha mázlija van, és akár torony alól ki tud valakit szedni az elelnségbõl. Mindenesetre így új champként nem szívesen látom a csapatomban, amíg nincs kitapasztalva, eddig teddy macis csapatot mindig vertünk (ma). Néhol borzasztóan emlékeztet Singed-re <#gonosz3>#gonosz3>, de persze sosem lehet annyira opé, mint Don Szörfmestere. <#banplz>#banplz>
Kumiho #2179
vélemények pedómaciról?
Jaja, nem vagy hülye... társam is ugat velem, hogy mifaszt csinálok, amikor akkora laggot kaptam, h mellém termett 1 annie és szétbaszott kettõnket 😄
<#taps>#taps>
Amúgy arra emlékszel, amikor az ellenfél Jax-e a végén már csak ninja tabikat vásárolt, mire tõlünk megkérdezte valami idióta, hogy miért teszi, mire az: hogy proccolják egymást? sügér <#fejvakaras>#fejvakaras>
Amúgy arra emlékszel, amikor az ellenfél Jax-e a végén már csak ninja tabikat vásárolt, mire tõlünk megkérdezte valami idióta, hogy miért teszi, mire az: hogy proccolják egymást? sügér <#fejvakaras>#fejvakaras>
Kumiho #2179
én hálás vagyok érte 😄
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Random: "Why do you use two sorc boots?"
Guardsman Bob: "Two feet two boots!"
<#idiota>#idiota> A sztori amúgy annyi, hogy véletlen két cipõt vett. 😊
Más - patchnote fordítást dobjak, vagy hiába koptatom a billentyûzetemet minden második héten? 😄
Guardsman Bob: "Two feet two boots!"
<#idiota>#idiota> A sztori amúgy annyi, hogy véletlen két cipõt vett. 😊
Más - patchnote fordítást dobjak, vagy hiába koptatom a billentyûzetemet minden második héten? 😄
az 1850 meg az 1700 is smurf, a mainem az lulzelon van westen 😊
Hihetetlen, már rég megkezdõdött a zombi apokalipszis. Csak el kell menni rankedra és megnézni mennyi agyhalott van. Már champ választásnál írom hogy megyek midre nem érdekel mivan mert elegem van a first timerekebõl, 4/3 mondta oké õk úgyse akarnak menni midre. Erre Srác firstpick benyögi hogy akkor õ most kipróbálja malzát, próbáltuk neki magyarázni hogy ne itt rankeden próbálgasson, de nem belockolta. Inkább dodgeoltam mert ilyenhez nincs kedvem. 3 win után (zsinórba) ez lett volna a 3. lose (zsinórba).
Azért abban van valami epic, hogy belogolok a játékba és rögtön kapok egy connection timeout: session closed hibát.
Nem tudom mit basztak el, de megint rengeteg a lag, dc, ok nélküli kifagyások, connection hibák...
Nem tudom mit basztak el, de megint rengeteg a lag, dc, ok nélküli kifagyások, connection hibák...
Azt hiszem, most a két karakter nem elérhetõ (minipatch erejéig), nekem egyik sincs meg, így nem tudom, alapból szürkék nálam : D
Kumiho #2179
+1
Nekem is az vagyon meg, és ugyan minek egy karakterhez 2 skin, ez volt a másik érv, ami lebeszélt az újról : D
Az viszont az elsõ Triss skin szerintem, ami nem retardált, még az ingém modellje is pöpec, örvendetes lenne, ha lassan elkezdenének nem csak 975ös skineket kiadni, illetve alapból lejebb vihetnék a felsõ határt. Majd, ha akciós lesz.
Nekem is az vagyon meg, és ugyan minek egy karakterhez 2 skin, ez volt a másik érv, ami lebeszélt az újról : D
Az viszont az elsõ Triss skin szerintem, ami nem retardált, még az ingém modellje is pöpec, örvendetes lenne, ha lassan elkezdenének nem csak 975ös skineket kiadni, illetve alapból lejebb vihetnék a felsõ határt. Majd, ha akciós lesz.
Kumiho #2179
Nem rossz skin, nekem az a tüzes annyira nem jön be. Viszont felszisszentem a lux skin láttán, mert nekem a Spellthief van meg, de lenyugodtam, mert ez randa, még mindig a Spellthief a legszebb.
Volibear személyében végre újraéledt a jó öreg Ulfsaar aka ursa warrior. Hasonlóan OP-nek tûnik is így elsõ pillantásra, de majd három hét múlva a teszt során kiderül.
Scientia potentia est.
Én már egy Nasus reworkre várok.
Nidalee azért szerintem abszolút nem vészes. Hát még a Bewitching Nid.
De akkor már Anniet meg Katarinát is lazán ide lehetne sorolni, vagy akár Kassát, Karthust, Morganat, etc.
Nidalee azért szerintem abszolút nem vészes. Hát még a Bewitching Nid.
De akkor már Anniet meg Katarinát is lazán ide lehetne sorolni, vagy akár Kassát, Karthust, Morganat, etc.
Kumiho #2179
Nem értem egyébként, hogy miért pont Gangplank kinézetét tervezték újra, mivel van jó pár champion ami borzalmasan baltával faragott (Twisted fate, Nidalee). Gangplank teljesen korrektül nézett ki régen is, de mindegy...