League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grr1234
Eleinte csak a Q-val és a W-vel szórakozz, nem kell rögtön ölni. Ha meg lesz a Guinsoo's Rageblade és a Lich Bane, akkor megállíthatatlan lesz.

Zsolek123
gyakorolni kell, ki kell tapasztalni. nem megy ez egyrõl a kettõre

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Mydgard
Ahh nem megy ez nekem Akalival... Az a gaz, hogy az elejne konnyen hal es nem tudom felerositeni illetve azt se tudom eldonteni, hogy dam/att. speed/critre menjek vagy inkabb ability-re? Ez utobbi inkabb a pvp nel hatekonyabb ha jol gondolom.

Nem birom reprodukalni azt a buildot, de az szerintem inkabb harcos, mint mage fele hajlott.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Zsolek123
rossz napja volt, veszekedtek az asszonnyal 😄
(és az a durva, hogy tényleg)

[Rush]
ahhoz képest Õ telejesített szinte a legrosszabbul😉

hTTp://ror.hu/

Zsolek123
csak vayne volt 30-as, többiek 10-19 között mozogtak

[Rush]
Shyvana build is jó a dupla infinity-vel..

RedDevilsza
Még jó hogy deathcap passiveja nem stackel 😄 sokkal több abi powert lehet kihozni 1 DC + archangel spammel.

[Rush]
az minõségi😄

SzirmosSzisza
Ellenfél függõ. Elõzõ meccsen 20 mejai stackes AP Trynd volt velem 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[Rush]
1általán nem vagyok magas szintem, de csak nézünk, ha nincs jungleres a másik oldalon...Elõfordul persze, de ált az loss...mert senki nem gakel semmit, tök nyugis a meccs nekünk így😉

SzirmosSzisza
Akkor te magasabb szinten vagy, mondjuk én kihagytam nagy karival 1-2 hónapot, szóval lehet azért kapok most alacsonyabbakat.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[Rush]
lvl30-nál 50-bõl max 1 meccsen😉

SzirmosSzisza
Megesik hogy nincs 😊

[Rush]
junglerek nincsenek? ez lvl30-as game?

Zsolek123

fiddlenek 1300 körüli ap-je volt, kösz

Szerintem meg mindenki kurvára azon az elon játszik, ahova tartozik. Én már season 1-ben és most is elértem azt a szintet, amin ha feljebb lépek, akkor érezhetõen nálam erõsebb játékosokat kapok és bukok pár meccset. (sajnos 😄 )
Nem könnyû dolog átalakítani, mert pl. nem lenne rossz, ha a kill/death/assist ratiot a cs-ket és a buildent is figyelembe venné a rendszer és az képet adna arról ki mennyire van képben, de azért ezt megprogramozni nem lehet egyszerû dolog😊 Ráadásul a support a cs figyelés miatt pl hátrányba kerülne, vagy náluk azt nézné a rendszer ki last hitel kevesebbet 😄

Mydgard
Ha egyenlore nem megy ugy, ahogy terveztem, de remelem jobb lesz. 😛 Eddig Fizz-re gyujtottem, nem tudom mikorra lesz meg. 😄

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Mydgard
Azt hiszem megtalaltam. :-)

Mydgard
Koszi. Es a sima Markbol, hogy lehet Greatert csinalni?

SzirmosSzisza
Elsõ kettõ, Westrice csinálta õket, egyik legjobb Akali játékos 😊

Mydgard
Csao!

Tanacsot szeretnek kerni. Az Akali egy eleg brutal hos, ma egy jatekban vagy 40x leolte a csapatunkat, gyakorlatilag tehetetlenek voltunk ellene. Ezutan gondoltam egyet es megvettem. Sajnos akkor csak futolag lattam, hogy mibe volt oltoztetve (nem az ajanlott dolgok) es ezzel kapcsolatban kernem a tanacsotokat, milyen equip-ot rakjak ra?

Czdano
Tehát a 3 ember jogosan vesztett ELO-t, ha meg tényleg igaz amit írtál akkor ti ketten meg nyertek majd az elkövetkezendõ meccseken..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Majd amikor lesüllyedek 1000-es elo-ra önhibámon kívül, biztos az fog eszembe jutni hogy én megtettem mindent a csapatért 😄 .

Fabio Capello
Egy szóval nem taglaltam a high elo-t és az elo hellt, egyszerûen arra világítottam rá, hogy az Élõ-pontrendszert nem erre az alkalmazási formára találták ki.

#14015 Carryztem ám a nagy büdös francokat, kibaszott szarul játszottam. Az, hogy még így is jobban, mint a csapattársaim, már más kérdés, de ha önmagamat nézem, kurvára nem vagyok elégedett, ment ez már sokkal jobban is.

Lezárván ezt a menzeszként havonta felmerülõ témát: mindenki gondol amit akar, egy dolog biztos: vannak retardáltak és trollok itt is mint minden játékban. Az, hogy te milyen ELO-n vagy, nem -kizárólag- rajtuk múlik. Épp ugyanannyit számít a te csapatmunkád, a te teljesítményed, mint az övék. Van hogy ez sem elég, de akkor legalább érzed, hogy te mindent megtettél, és ez elõbb utóbb ki fog fizetõdni.

böröczk
És még azt is hozzá tenném, mint költõi kérdés, hogy szerinted egy AFKokó Soraka és egy 3-14-es Lee Sin meg Nasus teljesen normális, igaz? És igen, mi ketten kerriztük a meccset úgy ahogy, egész addig, amíg egy amumunak, mert ugyebár nekik sikerült értelmesen pickelni egy tankot, ki nem fókuszolta az ad carryt, így hál az égnek, sikerült egy olyan csapat ellen kikapni, amiben volt egy lux és egy LeBlanc, akik mellesleg péppé rúgták a Nasusunk és Lee Sinünk seggét. Igen, amíg Lux és Cait az én lane-emen volt, addig egy rohadt killt se kaptak.
Befejeztem.

Kumiho #2179

15-5-6 Vayne Lost.
Átmentem Westre :-)
Aki még westen van és rankedozik felvehetne😊
ez a nickem ott is
Köszönjük Emese...

Why so serious?

böröczk
Szerintem Te meg próbáld meg értelmezni, amiket írtunk, és ne úgy viselkedj, mint egy 10 év alatti.
Én Don irományára kontráztam rá, 5 emberen múlik egy meccs.

Kumiho #2179

Czdano
Szóval solo botlanen 15-6ba lõtted magad és rajtad kívül mindenki szar volt, szerintem írj az SK-nak gyorsan hogy vegyenek fel mert rád nem érvényes az ELO rendszer és atomjó ad carry vagy aki ezt minden meccsen képes elérni!

Ezenkívül azt is írd meg még a RIOT-nak, hogy azok az emberek akik megnyerték az ellenfélnek az early gamet azok mind szar kamu alakok akik nem érdemlik meg a +ELO-t

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk
+AFK Soraka

(konfetti)

Kumiho #2179

böröczk
És újabb -elo, 15-6-os Mfem, Don 10-9-es Vlad, random 3-14-es Lee sin, 3-14-es Nasus, ehhez tehetség kell emberek!!!

Kumiho #2179

jazzy
Ezt mondjuk a 20/3/17 -es lost games Morganámnak ajánlanám, amióta nem játszottam gamet.
ronihun
Olyan, mintha azt mondanátok, hogy a rendszer a hibás azért, hogy valaki elo hellbe van, valaki meg high elon.
Amikor kaptok egy ace-t és végigverik a bázisotokat, pedig végig jobbak voltatok, akkor az azt jelenti, hogy nem voltatok végig jobbak, mert le tudtak acelni, vagyis jobbak voltak az utolsó fightba, egyébként általában ha végig jobb az egyik csapat, akkor azért több ace kell hozzá, hogy végigverjék.

...

Czdano
Én nem bánnám ha Kill, assist / halál arányt néznének, de szerintem mûködik az elo rendszer mert mostanában 1-et nyerek 1-et vesztek ami azt jelenti hogy belõttem a saját szintem.

Ez a leaver afk sírás meg tök felesleges, EU westen 1 rankedrõl se leaveltek még..aki meg maradt az orosz barátainknál az így járt

nem azt mondom hogy csak magának köszönheti az ember, azt mondom, ha miattad buktok el meccset, elrontod 4 ember játékát, akkor úgymond, egy szavad nem lehet, ha az utána következõ 4 gamet elbukják neked

Fabio Capello
A probléma alapvetõen abban leledzik, hogy az Élõ-rendszert nem csapatra, hanem egyénre találták ki, a saját teljesítménye alapján. A Riot módosítás nélkül használja csapatra, és itt a hiba. Te - mint a csapat egyik tagja - 1/5-d részben vagy felelõs azért, hogy nyertek, vagy vesztetek e, illetve hogy milyen pontszámotok lesz majd a végén. És itt a gyengeség - az Élõ-rendszer figyelembe veszi egy játékos egyéni teljesítményét, mint a leütött és megtartott bábúk számát, a fennmaradó idõt, illetve önmagában a verseny presztízsszintjét is. Ebbõl áll majd össze a játék végén az EGYÉN pontszáma.

Ha egy csapatot egyénként kezelsz, szükségszerûvé válik új ismeretlenek bevezetése a gyõzelem/vereség faktorán kívül: a csapat öléseinek száma, a creepscore, stb - hiszen ki lehet úgy is kapni, hogy a hatvanadik percig dominálsz, kaptok egy ace-t, és az ellenfél végigveri a bázist, hiába voltatok jobbak.

A LoL-ban valamiért csak a gyõzelem/vereség számít, és ez így a leggyengébb pontrendszer amit csak létre lehet hozni - nem egy ember (nem is kis nevek, Morello maga nyilatkozta, hogy rossz a rendszer) - panaszkodott már rá, hogy ez így nem mûködõképes, és teljes mértékben igazuk van. A járható út:

1. Az egyéni értékelés
2. A csapatértékelés, de több faktor figyelembevételével

lehet. De persze, ezt majd az idõ eldönti, hogy akarnak e változtatni.

UnknownAsshole
hát rohadtul nem csak magának köszönheti az ember, nem tudom hogy ezt honnan vetted. Rengetegszer volt hogy simán hoztam valamelyik lanet a többiben meg olyan szinten ment a feed hogy lategame-ben semmi esély nem volt lehozni a meccset. És ez sokakkal van így, egyszerûen nem tudsz mit tenni ilyenkor.
Biztos, hogy kevesebbet kapsz. Nem sokkal, de kevesebbet.
-10 elo ha leavelsz.
A lost pedig egyéni teljesítménytõl függõen:
-12elo-tól akár -25is lehet. (ehhet kb 2000es elo-n kellene "elérni" 0-20-0 t kb)

Amúgy meg nem magadnak köszönheted, elég ha van két retard aki nem tud megegyezni, hogy ki jungelezzen, vagy mindenki AD-t választ, ha te vagy az eslõ pick, már nem tudod befolyásolni utána..stb. LEAVE/AFK meg direkt feedelésrõl nem is beszélve in-game.
Szóval ez egy olyan játék ahol nem lehet hibázni, akkor mindenki ugyanott lenne és nem lenne nyertes se vesztes. Szarul van megcsinálva az egész rendszer, Riot le se szarja hogy mivan ezen az ELO-n lényeg hogy vegyed az RP-t. Aztán egyre másra adják ki a fantáziátlan hõsöket, mondjuk Ahri most kivételesen tetszik.
A Leavrõl meg, 6/3 meccsen nem tudták tisztázni a dolgokat, utolsó rankedemen még jungler se volt... Szóval errõl ennyit. Azt hiszem én befejeztem ezt a játékot, mert nincs kedvem ilyen szar meccseket játszani.

biztos vagy te abban hogy kevesebbet buksz ? ...
amúgy elo hell, nem tudom hogy van-e, okosok szerint nincs, csak magadnak köszönheted a sok vesztést, hisz gondolj bele, ha csak 1 meccset failelsz, akkor úgymond jogosan kaphatnál 4x egymás után olyan embert aki failezi neked a meccset nem?

nah amikor így instalockolnak akkor kell leavelni. Kevesebb elo-t veszítesz leave-l.
Ha ban alatt nem tudjátok tisztázni a szerepeket, leave. És nem bukod magad elohell-be.
Fabio Capello
Ma eddig rankeden két win, 1 loss, utolsó (vesztes) meccsen hatodik percben 0-9 solotop Jax, miután a lobbyban instalockolt a következõ szavakkal "No prob, I pro jax i carry".

SzirmosSzisza
Én tegnap nyomtam egyet botok ellen és tök jól elbeszélgettünk egymással a WCG-rõl <#idiota>

Hogy lehet ilyen szar communityje egy játéknak? utolsó 6 meccsemen feedeltek. 1359-ról lesüllyedtem 1237-re. Hihetetlen, tökmindegy mit játszok, veszítünk. Másik csapatba meg jobbnál jobb játékosok vannak. És ne mondja senki hogy Elo hell nem létezik.

SzirmosSzisza
Ez frissebb 😛

Grr1234
Idõsebb, mint az internet.

Panzeradler
Azért ez elég komoly, bár gondolom mindenki látta már

olyan Gagyi, katarina tûrhetõ benne 😄😄😄