League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
OddOne egyelõre csalódás nekem, pedig Skarner lenne a köv karakter akit megveszek

Szerk: Második meccsre gondolom megy a Shyvana ban

Szerk #2: chaten írják, hogy már élezik a nerfhammert Shyvanára, és félek hogy ez tényleg bekövetkezik

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza
Dehogyis, AD Kennen top lesz !😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Én is pont erre gondoltam 😄
jazzy
2v1ben elbassza a carryt meg a junglert 😄DDD
Különc
Ez a Dar1en gyerek eddig hol volt? Oké, mától mindenky Shyvanázni fog -.-'

jazzy
Rég láttam Chaoxot így lealázva
Huh, na ez még az én noob szememnek is gyönyörû volt 😄
Különc
LoL igazad lehet, jól kenik

böröczk
trükkös

Kumiho #2179

ronihun
hát azért az M5 elég durván tolja, szóval kemény lesz

...

Különc
<#eljen>

jazzy
http://de.twitch.tv/milleniumtv2 <- itt van high res stream, igaz francia, de ha ezt nézed, muteolod, a másikat meg hallgatod akkor fasza.
SzirmosSzisza
10 perc és döntõ 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Különc
TSM hozza ezt a tournamentet is

ronihun
Voyboy Akalival nagyon durván játszott mindig is, jól szétosztotta Ireliat

...

Különc
Durva SK fail

ronihun
szépen megnyerték, pedig early game szarok voltak, szoros volt

...

Czdano
Zsííír 😊 Köszi.

Egyébként az SK nem veszi észre hogy ryze csukja össze õket egyedül? 😄DD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
Színvak mód. Video fül alatt te is tudod engedélyezni.

Czdano
fakk. Pedig ez jobban tetszik

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
spectator módban így mutatja.

Czdano
Hp csikokat át lehet állítani kékre meg lilára? o.o

Fabio Capello
ocelote kb. a nyolcadik ganket bassza el, trolol

SzirmosSzisza
Yey, vége a 7 meccses veretlenségnek 😄

Különc
Jarvan IV, Leona bot lane, roflmao

Szerk: micsoda snowball megy itt

nem teljesen kihalt a server már mindenki csak passzivan chatelni jár fel
Ahrival sose játszottam, de azért van olyan, amit elég egyszerûnek találtam... Pl most mivel ingyenes kipróbáltam Kassadint, ha nem baszom el vele az elejét, akkor a játék végére 1 hitelek vele gyengébb ellenfeleket 😄
Kly
Westen játszik még valaki aktívan (ranked/normal)?

Scientia potentia est.

fergusonpapa
Probáld ki nem sokára ingyenes,(félek elöre :S )

kennen? 😮 na vele még nem voltam,söt játszotam ahrival már vagy 20-30 gamet de kennen még nem jöt szembe velem :S pedig ö is jó : )

am ahri-nál egyszerübb nem sok van.és hidd el elég nagy szám 😊 én már ráis untam h egyszerü :S

www.icewebhu

Panzeradler
Nah és kennen? Ahri most kapott úgyis nerfet nem hiszem hogy még jobban kéne, szerintem így se volt nagy szám
fergusonpapa
volt példa h katával voltam szemben na az nehezebb volt,de azse nehéz,inkább anie-töl tartottam edig legjobban.

vlad? ne viccelj már 😊 mire 9es szintre jut nagy elönyre teszek szert.
ugyhogy aza véleményem hamar nerf lesz a dologból.

www.icewebhu

Panzeradler
Szerintem nincs olyan hogy legjobb, játékos függõ és hogy milyen champion jön ellene. Pl Ahri-t Katával 90%ba lehozom, de szerintem egy vlad is simán countereli.
fergusonpapa
Szerintetek ki a legjobb midre?? én mindig azt hittem h LB ,de mióta ahri megvan,fél szemmel is hozzom,gank-elni se tudnak 6lvl után..,sztem ö a legjobb,de kiváncsi vagyok más véleményére,szóval,szerintetek?

www.icewebhu

SzirmosSzisza
Olyan jól scalelõdik az AP-ja, hogy be lehet vele vállalni. OddOne írta még irc-n régebben, hogy kísérleteztek vele és erre jutottak.

Regi meg tényleg fura alkat, komolyabb meccseken amikor láttam mindig feedelt. Legjobb az volt, amikor Xpecial azt mondta neki, hogy "dumb move" és 1 órás hiszi volt, hogy miért mond ilyet, ezzel csak rontja a morált etc 😄

Czdano
Nem vészes pedig, 1et raksz blindra, utána meg elõször E-t és W-t raksz neki. Mikor nem last hitelsz akkor autoattackkal ütöd az enemyt..

Nem csak ireliat, hanem nasust, tryndát, sõt frozen malettel még udyrt is el lehet vele picsázni elég csúnyán..

jazzy
Én se
Különc
Irelia ellen tényleg nem rossz, de a többség nem tud vele játszani

jazzy
Pont arra gondoltam, hogy teemozni fogok
Különc
Dejó, hogy Rainman Teemozik, most minden idióta követni fogja

Czdano
Rájöttem hogy a heal megerõsödése miatt érdemes megint jarvanozni (heal cv-t rak a support -> lvl 6tól free kill)..

ronihun
Dyrus és Chaox akiket szeretek onnan, mármint streamet

...

Győri Devi
Oddoneal nem vágom mi a bajotok. TSM házból övé a legélvezetesebb és leginformatívabb stream.

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

jazzy
Cassio warmoggal? wut? Mirõl maradtam még le?
Fec papa
Csak Soloban tolja a hisztit, én is sokáig azthittem hogy csak egy pöcs, aki sír folyton, de mivel msotanában sokat APzok, elkezdtem nézni Salce mellett, és mikor együtt játszanak, nagyon sokat hozzátesz a személyiségével, és csak megmondja hogy ki mit hibázik, és ez nem basztatás az õ részérõl hanem mint egy profi csapat ugy fogják fel, hogy ezeket a hibákat kell kijavítaniuk, mert tény hogy ezeket baszták el.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

tommyknockers
Igazi vezetõ, de tény, hogy sokat hisztizik, ami alapvetõen leronthatja a csapat teljesítményét szerintem.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Fec papa
Mi bajotok TSMel? Egy igazi csapat, Reginald egy igazi vezetõ, sose adja fel, ha ugy állnak, mindig biztatja a többieket, én csak Xpeicalt nem bírom. Bár nekem Epik a kedvencem, lehet nem a legjobbak, de csak gyakorolni kéne kicsit együtt nekik. 😊

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Különc
Én mindig azon gondolkodom hogy annak az OddOne-nak valami betegsége van vagy így sikerült?

jazzy
Ha stílusnál tartunk akkor inkább Chaoxon kívül az egész TSM-et utálom, Phreakkel semmi bajom.
Biztos, én azt se tudom kicsoda az a Phreak...
ronihun
most játszottam egyet, 4es premade-del rakott össze és double junglet játszottak, Blitz+Rammus, és a múltkori fail-el ellentétben ez nagyon jól mûködött, bár sok hátránya van, de early game nagyon erõs.

...