League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
<#idiota>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
ISTENEM 😄😄😄😄😄😄😄😄D

Fabio Capello
a harmadik helyezettõl volt díjazás, a Dignitas 3400 dollárt kapott plusz hardver (gondolom processzor, elvégre az Intel szárnya alatt megy az egész)

Azt a képet meg neeeeee, Phreak vigyora már beégett az agyamba így is, hátmég hogy rákopizták a másik háromra

SzirmosSzisza
Sonat kb mindig first pickelik legjobb support 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Nem néztem.

Don, ezek mind kaptak anyagi juttatást? : D Mert a képen az utolsó meglehetõsen boldognak látszik <#eplus2>

kép

Kumiho #2179

Mivel már díjátadó is volt, elég egyértelmû, hogy õk a gyõztesek 😄
Fabio Capello
nem, ez a vége.

1. Moscow 5
2. Team Solomid
3. Team Dignitas
4. SK Gaming

böröczk
Szerintem nem az öltözet miatt.

Kumiho #2179

böröczk
Akkor elég ostoba volt. Mi lett volna, ha késõbb pickelik Sonát (ha valóban Kátyust akarták volna), és úgy cserélik el. Nem volt ez pettyet átlátszó a Szolomidnek? Márpedig, ha tényleg instalokk volt, akkor nem, és valóban ostobák.
Lesz még valami, vagy ruskik az abszolút gyõztesek?

Kumiho #2179

Fabio Capello
Regi kicsit sem morcos, áááá 😄

Ezek télleg elég furán néznek ki egyen öltözék nélkül .P
Fabio Capello
Azzal, hogy kb 20 másodpercig Karthus volt a pick, az utolsó pillanatban pedig Sonára változtattak. Erre Regi bepickelte és instalockolta Karthust. Az m5 pedig rátett még egy lapáttal, és Mordét lockoltak midre, így lett tökéletes a trollkodás - Regi azt hitte, Karthussal simán veri miden mordét.

SzirmosSzisza
Én se figyeltem, de általában Soraka ban szokott lenni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

ronihun
Azzal, hogy övék volt a first pick, kipickelték, aztán a végén változtatták meg Sonára, így a TSM gondolta, azt akarják majd pickelni és elvitték elõlük

...

böröczk
?

Kumiho #2179

Különc
Akkor még néztem, de nem értem, mivel sikerült az?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fabio Capello
Amúgy nem tudom kinek tûnt fel az a zseniális húzás, amivel Regi-t rávették arra hogy Karthust pickeljen, BAIT OF THE YEAR 😄😄😄😄😄

Különc
LoL elmentem megnézni a kézimeccsünk elsõ felének második 15 percét erre ennyi idõ alatt kiszop a TSM... Na majd akkor youtuberól

Hát esélye nem volt a TSM-nek, szép munka volt!
Fabio Capello
hát ezt a TSM-et elég csúnyán elpakolták. De ekkora hülyeséget, hogy a Baron "barlangjába" bemennek úgy, hogy ott van ellenük egy Sona és egy Kennen mindkettõ ultival - no comment.

óóóóóó, ezt már meg is nyerték 😄
Ez a beszéd! 3-0 akció!
Fec papa
Van pólójuk, biztos kinõtték õket. 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
TSM-nek nem nagyon van szponzora, azok szokták a felsõt venni 😊

jazzy
Egy brandet szívesen néztem volna a fosunalmas mordekaiser helyett 😞
jazzy
Ja ezen gondolkoztam, minek van egy az orosz tolmács miatt, meccs közben kit érdekel?
ronihun
fix hogy ezt direkt csinálták Karthus-szal az oroszok

...

Különc
Elmondta az elsõ meccs elõtt a faszi, a nyakukban lévõjét használják mikrofonnak, van egy az orosz tolmács miatt(?) meg valami harmadik ok, de ilyesmi

Fabio Capello
Btw, vicces, hogy az oroszok mind egyenmelegítõben vannak, a TSM meg még csak arra se vette a fáradtságot hogy valami egyforma cuccot öltsenek magukra... 😄

Fabio Capello
Csak azt ne mondjátok, hogy nem számítottatok arra, hogy három meccs lesz 😊

ronihun
nem értem, miért van az oroszoknak 3 fülesük?

...

Tán majd most 😊
ronihun
õ az ap carry ,Alex Ich, nézd meg west ladderen, általában elsõk közt van, és én úgy tudom Brand a mainje, de még nem láttam vele itt a tournamenten

...

jazzy
A mides.

Egyébként ezt a Nunu supportot nem értem, tegnap láttam 1 wint vele azóta mindig massive lose a nunu support..
Kicsoda Alex btw?
Hát igen, ezt elvitték. Na a döntõre nagyon kíváncsi leszek...
ronihun
Alexnek Brandeznie kéne

...

Reméljük, hogy így lesz...
Scrimek után (ahol M5 szana meg széjjel verte TSM-et) állítólag ment a trash talk M5 részrõl, hogy TSM igyszar-ugyszar. Erre meg jött ugyebár TSM trash talk, hogy M5 igyszar-ugyszar ruszki fiucsapat.

M5 eldobja a meccset hogy a döntõt egy 20 perces stomppal elvigye.

Különc
Furcsállom, hogy Nocturne jungle egyáltalán nincs

Nyugi, én is a ruszkiknak szurkolok 😛
ronihun
nem akarom, hogy a TSM nyerjen a végén,bár ez a meccs már az övék

...

jazzy
Amúgy is ha mindent átvesznek a playerek azt is átvehetnék a proktol, hogy a moscow5nál mindenkinél van ward kivéve az ad carryt.
jazzy
Azt tudja valaki, hogy reginyomi meg a másik másik mides srác (alex?) között mi történt?
SzirmosSzisza
Fed trondomore !😄

huhu... TSM szépen kezdett most...
jazzy
Na ez cumi volt
Elég durva befejezés 😊
jazzy
Skarnerhez nem jár OddOne, szóval megveheted
ronihun
hihetetlen jól gondolkodnak, mindent elõre kiszámítanak basszameg 😄

...