League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Why so serious?
#14738 Engem csak az érdekel, hogy rájöjj hogy buta vagy, és azon leszek hogy minél hamarabb bekövetkezzen ez (mármint hogy rájöjj, nehogy összezavarjalak)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Why so serious?
Why so serious?
...
Why so serious?
Why so serious?
Végülis a te szemszögedbõl igazad van
(smite <#szeret>#szeret>)
Kumiho #2179
Why so serious?
Why so serious?
Zeros pedig az a földönkívüli típus, akivel senkinek sem kívánom a személyes találkozást az életben, mert vagy szörnyethal, vagy csak szimplán elokádja magát. <#fogmosas>#fogmosas>
És egyébként még a büdös életben nem hallottam errõl a ruszki csapatról, nem is láttam õket játszani, de biztosan nem olyanok, mint azok az oroszok, akikkel nap, mint nap találkozunk játékban. Ja, és mondjon bárki is egy jó tapasztalatot velük kapcsolatosan a lolban, codban, vagy bármilyen más csapatjátékban.
(Nekem egy játékbajnokság nem tartozik a sport közé, ja és a sakk sem, mert valaki ezt említette.)
Kumiho #2179
Mondjuk MrAndree "te vagy" óvódás szintû oltása se hiányzik
...
Why so serious?
pont errõl beszélgettünk tegnap, hogy mennyire unalmas, és miért vannak azok baszogatva, akik próbálnak eltérni a metától, és jól is csinálják.
Kumiho #2179
...
azonban a legelsõ alázás amit kaptak tõlük nemtudom pontosan hogy milyen verseny illetve qualifyer keretein belül, de az ashe nunu botlane volt karthus middel
(ezután indult el nunu support karrierje)
Napi 20 commentet írsz sg re és közbe arról beszélsz hogy mindenki nolifer, amennyiben nem otthonrl hanem telefon/laptop stb.. rõl irogatsz az még inkább bizonyitja hogy a háló nélkül már lassan létezni sem tudsz, amennyiben az otthoni pc-d mögül osztod az észt folyamatosan az szintén csak azt bizonyitja hogy semmi jobb elfoglaltságod nincs mint hogy büföld a billentyûzeted...
nap mint nap bizonygatod hogy mennyire ászok vagytok és milyen jó móka pwnolni a noobokat, ennek ellenére neked ugyanugy fogalmad nincs az egész játékról mint azokban a gamekben az ellenfeleiteknek, ugyanazon a szánalom szinten vagy mint akikkel és akik ellen játszol
random leszolsz top teameket akik olyan szinten játszanak amirõl te még álmodni se mersz és mi alapján? az alapján kérlekszépen hogy hogy néznek ki illetve milyen új metával áltak elõ, ami az egész tournament alatt mûködik nekik (az pedig hogy leszolsz olyan team compot ill metát ami szted szar csak és kizárolag szûklátókörûségedbõl következik, amiben igen sokan osztoztok itt a lol communityben, van egy mükõdõ metagame de ez nem azt jelenti hoyg ez az egyetlen , ez az ami elterjedt ez az amit a legtöbben játszanak, mert a jelenkörülmények között a legegyszerûbb és a legkevesebb kockázati tényezõt tartalmazza)
az pedig hogy "a másik fog nyerni" azt sugalja hogy többre tartod magad mint hogy nevén nevezd az SK-t akikrõl nyilván tudod hogy kicsodák ( az más kérdés hogy az sk egy szar csapat, nem játék tudást nézve hanem a hozzállásukat, aminek köszönhetik hogy sose fognak tournamentet nyerni, majd talán ocelote nélkül)
<#mf2>#mf2>
A LoL-ban is ugyanúgy van pszichológia, ugyanúgy kell gyakorolni, taktikázni mint akármelyik sportban. Csak itt ugye nem te mozogsz hanem egy karakter ^^ és igen, ott tartunk 2012ben hogy van eSport.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
A többihez, csak hogy ki ne maradjak: Az eSport sem rosszabb semminél, csak azért mert nem futnak? Sakk is sport, a pingpong is sport, pedig nem mozognak, a másikban meg nem annyit, mint egy focimeccsen, mégis sport. Az meg, hogy kockák.. ha nem a gép elõtt ülnék a tv elõtt szabadidõmben, nem megyek el kirándulni télen, amennyit kell annyit kimozdulok, etc.
Egyébként a smite nélküli jungle az viccnek jó, csak egyébként én teljesen komolyan gondolom, hogy nem játszok olyan playerrel egy meccsben aki nem fogja fel mire kell a Smite.
De.. nem értem egy kocka miért szánalmas? Ti is játszotok napi órákat, vagy honnantól kocka a kocka? Nincs munkája? Az munkanélküli nem kocka, szünete van? Az tanuló. Nincs barátnõje? Az egyedülálló. Faterom sokáig napi több órán át olvasott, õ könyvkocka?
Pl CLG is mehetett volna, de inkább passzolták emiatt (illetve most épp Koreába vannak, úgy, hogy fizettek nekik mindent)
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
...
Kidolgoztak egy troll taktikát és bejött nekik mert az SK nem tudott rá reagálni csak néztek ki a fejükbõl, hogy ez most wtf
Bocs, de nem hagyhattam ki, kitalálhatnának valami más nevet is neki.
Egyébként nem ez volt a szándékomban, való igaz, hogy nem tartom azokat az embereket túl sokra, se az egész versenyt, viszont azt elismerem, hogy a lol az egyetlen olyan játék, amit nem csak játszani, de nézni is jó (szubjektív).
Kumiho #2179
#14693: és miért játszanak kreténül? mert kétszer annyit creepel a morde mint az anivia? vagy mert ellopják az összes buffot az SK-tól?
...
Why so serious?