League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Free Yorickok <#duma>

Kumiho #2179

Zickler
Jövõ heti rota:
Malphite Miss Fortune Veigar Shen Sivir Xin Zhao Annie Yorick Lulu

Battletag: Muhee#2716

böröczk
M5 GoSu Pepper streamjét néztük páran, borzasztóan lejáratta most magát, hányinger az a stílus, amit mutat a nézõknek a jelenlegi meccse alatt.
Miután beragelt, szépen nyomott egy tabot, és egyenként ignorált mindenkit, mindezt persze egy allchates atomspam után.
Ahányszor meglépett egy gank elõl, beírta enemynek, hogy "easy".
Bob, mikor streamelsz már? <#nyes>

Kumiho #2179

Fpocok
Seems legit...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Czdano
Semmit se bír csinálnitojásban, érdemes low hp-n ellõni..aztán még tojás..aztán még kiszedsz vagy 2 embert ^^

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Kly
(Elvileg) nem.

Scientia potentia est.

crackyS
anivia tud hourglass aktiválni amikor tojás alakban van?

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

GAYLIFE😄

azt õk nem kockák aha 😄

Különc
Ejnye Regi, én azé táncoltam volna Rivennel 8)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Zickler
Köszönöm

SzirmosSzisza
😄DDDDDDDDD

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ennek a fajta bajnokságnak az a lényege, hogy kétszer kell "kiesni" tehát két Bo3t kell elveszteni ahhoz hogy kiess, ugyebár CLG már bukott egyet, TSM viszont nem. CLG megnyerte az elsõ Bo3-t, és bukta a másodikat.

Zickler
El tudná nekem valaki magyarázni, hogy most végülis hogy lett a TSM-é a gyõzelem? Vagy hogy volt ez a "bajnokság", "kiegészített bajnokság" ?

SzirmosSzisza
Kezdõdik!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Majdnem bealudtam rajta, miközben néztem, de megérte. Azok a Baronok amiket az MM letolt valami hihetetlenek voltak. 😄

Az se volt semmi mondjuk, hogy Crs vs TSM meccsben Crs Kayle AD Carryt pickelt, a junglerük meg meghalt a farkasoktól. 😄DD

Eternal life; endless torture.

SzirmosSzisza
1 óra és kezdõdik!

ronihun
érdekes, hogy egyik csapat se pickel már cv-t

...

ronihun
rosszul emlékeztem, az EG meccsek után volt

...

böröczk
: D Vidéken ez a szokás

Amúgy azt írtad a clg-s után volt, én akkor ebédeltem : D vagy csak simán félreértettem, de a lényeg, hogy megnézem majd visszajátszásban.

Kumiho #2179

ronihun
#16826-re válasz bocsi :>

...

ronihun
ez hajnali 3-4 körül volt, jó étvágyat 😄

jazzy: Még csak a game1 van fent, hamarosan biztos fent lesz a második is, azt érdemes megnézni.

Most megy valami francia tournament amin az európaiak vannak AL,CLG,M5 stb. CLG vs eC megy éppen.

...

jazzy
linket pls videóról?😊
Fec papa
Most mennek valahol ismétlések, vagy hajnal ebédeltél? 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Gordis2k
A CIKI😊 megnézném az egész interjut

Shanway(Sieghard)81MM/78ST/79DC/75DA HUNCsuzlee 81/79/77/58 BestBD BD(Franz) Tikirino PPR(Franz)ShAnGron TH(Franz) Shanael KamaNOOB(Sieghard)

böröczk
Azt már nem láttam, pont ebédeltem.. De én komolyan mondom, semmi más játékot nem tudok nézõként végigülni, ezeket a versenyeket viszont valami baszott jó nézni : D
Majd ezt lehet, visszajátszásban megsasolom.

Kumiho #2179

ronihun
azután volt az MM - Crs meccs, hát én ilyen durva fordítást még nem láttam, az elsõ meccset simán nyerte Crs, a másodikban még jobban álltak 20k gold elõnnyel, és végül az MM úgy megfordította, kihúzták a végéig, solozták baront stb, eszméletlen volt és nyertek is, a harmadikban már összetört a Crs mert MM viszonylag könnyen megnyerte

...

böröczk
A v8 (?) - clg end game volt igazán jó, nyomtak egy kellemes kis bézrészt, clg nyert.
Az ap Siont Irelia ellen nem igazán értettem amúgy.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
😄DDD

SzirmosSzisza
Nem is tudtam, hogy most is torna van. Azt írták, hogy eddigi legjobb volt talán. Jó szervezés, jó meccsek!

böröczk
Don, Neked ki nem érdekes csampion, aki még nem jött ki? : D <#idiota>
Másfelõl legalább nem veszünk ezúttal össze az új csampionon, majd Te kiélheted vágyaidat az ismét kicsit méretesre sikeredett lovon, én pedig kisajátíthatom mindenféle akadály nélkül Varust. : D

btw, igyekezzé!

Kumiho #2179

Fabio Capello
mindkét hõs érdekesnek tûnik, majd meglátjuk 😊

és mielõtt elkezded hogy uncsi AD bruiser, mint tudod, nem igazán vagyok otthon a ranged carryk világában, szóval nekem nem unalmas - ahogy neked nem unalmas a ranged. 😛

btw, este jövök, brace yourself! 😄

böröczk
Húsvétot és boldogságos hétvégét mindenkinek :

Kumiho #2179

NagyiBMX
Ezek szerint még szerencsés voltam az 5min-es queue-val.<#csodalk>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

böröczk
Azért ez a 30mines log in queue elég brutális.. <#miaz>

Kumiho #2179

böröczk
Én csak Bob streamjét néztem, és õ is hasonló problémákba ütközött, bár inkább szerencséjükre, mint kárukra : D

Kumiho #2179

NagyiBMX
Mostmár jó, nem tudom mi volt ez...

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

NagyiBMX
Nálatok is kifagyott ? Játszottam haverral erre kifagy mindkettönkek mintha elment volna a net, de nem ment el mert ts-en beszéltünk, bögészõ ment hibátlanul.

elég nyíltak most😄😄

úgy hogy kiszivárgott, magában a szóban benne van .. most épp több mint átlagban

böröczk
Már mindegy, mert megerõsítették red postban, hogy Varus késõbb jön.
Lehet, nem kell rá 3 hetet várni, de az is lehet, hogy csak hónapok múlva érkezik, mint Wukong, Ahri, bár akkor nem értem, miért van ennyi információ kiszivárogtatva róla.
Legalább összegyûlik az ip rá addig : D

Kumiho #2179

Unknow
Már mondtam,hogy történt ilyen ^^ Pantheon és Gragas egyszerre jött ki. 😛
2õt egyszerre? kétlem amióta én játszok, ami lassan 3 éve van, nem történt még ilyenre példa. most se fog

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk

Kumiho #2179

Különc
LoL most mutatták streamen a Windows asztalt amirõl megy a stream, jobb sarokban a build számmal ill. a szöveggel, hogy not genuine

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronihun
õszintén szólva én nem tudom, én úgy vettem le késõbb jön, de tény, hogy sok info kint van róla már, szóval elképzelhetõ

...

jazzy
Most szerdán jön mind a kettõ champion?
BEAST
<#whatever>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

böröczk
Totál Vayne.

Kumiho #2179

ronihun
Az ingame video alapján még jobban tetszik ez a Varus, már csak ip kéne...

...