League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
böröczk
Inkább az az érdekes, hogy tényleg egyszerre adják ki a két championt, helloszia Varus<#wave>

Kumiho #2179

böröczk
: DDDDDD

Kumiho #2179

Maak
megjavult

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Valami basz van, belepeskor kiirja hogy reconnect de semmi nem tortenik...mi is tortenhetne ha nem voltam jatekban.

de a lol oldala sem jon be

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Grr1234

TruBy
EU Westen klánt keresek. Unom már a solo play-t, és szeretnék komolyabban is játszani.
Ha megy majd a szerver, keressetek rám: Truby
Köszönöm!

west nem megy ?

Érdekes nerfek buffok :o

link

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fec papa
<#banplz>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

pfff 😄

Unknow
Bakker mióta megvettem rohadtul görcsöl a jobb kezem <#idiota>
Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Battle Bunny Riven skin elérhetõ, foggyon csak az RP.

Fec papa
4 lába van mint Pitlordnak, egyedül abban hasonlít hogy kék, és hasonló sisakja van. Semmi másban.

Czdano
LoL

DotA

Igen, csak azért mert kék ^^

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Kly
Hmm, magma chamber <#fogmosas>

Scientia potentia est.

jazzy
Remélem azért mert új mapon dolgoznak, figyelem riot, ha olvassátok ezt a fórumot, NEM ÚJ JÁTÉKMÓDON! ÚJ MAPON!
Riot bácsi azt mondta 3 hetente fognak jönni champek Hannover után, úgyhogy gondolom 3 hét mulva jön ez az akárkicsoda a mérges nyilas.

Fec papa
Jah, amugy ha nagyon Dotából akartok hõst, remélem megcsinálják Invokert. 😄 Kiváncsi vagyok ki hogy tudna vele játszani.

Fec papa
Ezreal átlépett a pubertás korba vagy mi?

Amugy miért hasonlít Svenre? Mert kék?

ronihun
"Varus joins the League in an upcoming patch."
szóval valószínûleg nem most még

...

Kly
Ezreal végre megleli párját <#idiota>.

Btw egy hetet "csúsztak" a new champ release-zel, valamint a lulu free week-kel, megérdemeljük a két új hõst.

Scientia potentia est.

böröczk
Én akkor még nem játszottam, viszont ha igaz, akkor ideje elkezdeni gyûjteni az ip-t, mert amennyire ez a ló nem érdekel, félmeztelen Legolas legalább annyira igen. : D
Már amúgy is csak Graves hiányzik az ad carry gyûjteményembõl, de a free héten úgyis kijátszottam magam vele.

Kumiho #2179

Unknow
Egyszer már megtették 😄 Gragas + Pantheon együtt jöttek. Lehet most megint lesz valami hasonló.
böröczk
Végre egy újabb ranged carry. <#pias> De tuti nem adnak ki 2 championt ugyanabban a peccsben. Majd kiderül kedden..

Kumiho #2179

ronihun
most kettõ champion jön vagy mi a szar?

...

Maak

Dixtroy
Ha igy belegondolok legyen a csavo alap speedje 300-330 kozott valami.
415 felett 50% 480 felett 80% a bonus speed reduction, tegyuk fel nem eroszakoskodjuk 480 fole jobban a movement speedet.
"Hecarim ignores unit collision and gains attack damage equal to a percentage of his bonus movement speed."
azaz 150-180 bonusz speed valahany %-at kapja +attacknak.
Nem tunik soknak.
Oke, kis szinten valoszinuleg kevesebb szazalek bonusz lesz, lvl6 felett meg valoszinuleg tobb.
eleinte van egy csukad az +50
mikor felfejlesztetted +70, vagy +90
a karik kezdo dmgje 50-60 shaco 95😊, tuti nem fogjak elbalanceolni az early gamet, 0.5%, 1% ilyesmikre tippelek lvl1en es ~40%-ra lvl18on.
Mondjuk ez pont eleg, hogy fightokat eldontson.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy
Valoszinuleg erdemes lesz ragyurni a speedre, az meg sosem artott.
Ha inkabb APn sebez Lich Bane, ha ads akkor a phantom dancer stack igy elmeletileg jo valasztasnak tunik.
Csuzo meg valoszinuleg mercury, manapsag mar fu-fa CCzik.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

petrox
Mivan jön az Ashe 2? Csak férfi változat?

PeTroX - Eune

a ghostblade pedig a melee karakterek BC-je (kivéve xin-t rá bc-t kell buildelni)
Kly
Õszintén szólva a Youmuu nekem eddig csak Talonon jött be.
Egy mid-game itemhez képest sokallom az árát, a late-game buildembe pedig nem igazán fér bele a többi karakternél.

Scientia potentia est.

Nem meglepõ, kb mindent a dotából lopnak 😄

Eternal life; endless torture.

Czdano
Külsõleg nagyon hasonlít Sven-re a dota-bol :p

petrox
Szép ulti

PeTroX - Eune

jazzy
Yoomuu?
böröczk

Kumiho #2179

Kly
Egynél több szerintem felesleges.
Én így buildelném: Cipõ (Swiftness/Mercury/Ninja), Warmog, Atma, PD, FoN + extra item (FM/shurelya/situational)

Scientia potentia est.

igen, ezek lesznek a skilljei

amúgy ez a passzív, wtf 😄 phantom dancer stack ftw ? 😄

Kly
Nem tudom mennyire lehet hinni ennek, de az infó mindenesetre wikirõl származik.

Warpath (Innate): Hecarim ignores unit collision and gains attack damage equal to a percentage of his bonus movement speed.

Rampage (Active): Hecarim cleaves nearby enemies, dealing physical damage.

Spirit of Dread (Active): Hecarim deals magic damage to nearby enemies for a short duration. Hecarim gains health equal to a percentage of any damage those enemies suffer.

Devastating Charge (Active): Hecarim gains increasing movement speed for a short duration. His next attack knocks the target back and deals additional physical damage based on the distance he has traveled since activating the ability.

Onslaught of Shadows (Active): Hecarim summons spectral riders and charges forward, dealing magic damage in a line. Hecarim creates a shockwave when he finishes his charge, dealing additional magic damage to nearby enemies causing them to flee in terror.

Így elsõ hallásra nekem tetszik, de majd meglátjuk...

Scientia potentia est.

Czdano

RedDevilsza
Amugy szerintem csak magát minõsíti aki ilyeneket mond hogy "tipikus magyar mentalitás/magyar lol scene". Ezzel konkrétan beismered hogy te pont ugyan olyan vagy mint az akit szidni próbálsz...

Czdano

böröczk
Van egy ilyen Jannával is : D

Kumiho #2179

Fabio Capello
Fec papa
Egy örök élmény marad. 😄

Czdano
Egy teamfightot néztem, taric nélkül beengageltek és csodálkoztak hogy összekenték õket. Ja morgana meg klikkelt az hourglass-re és a teamfight végén ultizott <#idiota>