League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Gratula! 😄

Galio simán lehoz egy játékot hozzáértõ kezekben, plusz ha nem teljesen retardált mellette a csapat, és ki tudja használni az ultiját. No1 mid, top solo <#puszis>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
a, nyílt forráskódú, vizsgáld át nyugodtan
b, lépj be valamelyik smurföddel, amiatt kell csak login, hogy hozzáférjen a szerver adataihoz.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
Galio amúgy viccen kívül sleeping OP

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Az jutott eszembe, hogy egy ügyes tank Galio bármikor lehoz egy teamfightot ha van ultija. Befog 3-4 ellent és mire lejár a csapat szétszed mindenkit. (már ha nem agyonfedelt az ellen)
Az "NK" mit jelöl?
Czdano
Végülis csak login nevet meg jelszót kér. Seems legit..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Fabio Capello
nem néz ki rosszul, majd rálesek :]

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fabio Capello
ezt hol?

SzirmosSzisza
Végre \o/

Nem érted a mondani valót. Nem azt mondom hogy én vagyok jobb, (mert nem is) hanem hogy a meccs volt egyhangú, és élvezetesebb meccset játszok egy normal gameben is akár, mások mégis úgy vélik, hogy milyen fordulatos és remek meccs volt.

Eternal life; endless torture.

Különc
Ez általános jelenség, hogy jobbnak látod magad a másiknál, kibicnek semmi sem drága, biztos ismerõs a mondás

a nép 80 % csicska, ennyi

Nem tudom, hogy nézte-e valaki a mai LoL East NC döntõt. Mindenki áradozott, hogy micsoda gameplay, meg milyen fordítások, meg milyen élvezetes játék. Rivennek 30 percnél 50 creepje volt, jungler nem bírt smiteolni, fightokban semmi focusa nem volt senkinek. Szó mi szó, szerintem egy kaotikus, és egyben elég gyatra játék volt, mert kb solo queueban jobbat tolok. Csak én vélem ezt így? (Ez abszolút no offense, csak nem értem, mi tetszett ebben ennyire a népnek.)

Eternal life; endless torture.

jazzy
Vénember
nem semmi, bezzeg mikor én voltam nem volt ilyen ...

ronihun
nem tudom mióta, de 3as szinten kap mindenki 400 rp-t

...

haverom most regisztralt , ugye csereltuk karit hogy tobebt champot ki tudjon probalni erre van 400riot pontja mié?

😄 😄 😄

SzirmosSzisza
peanut butter jelly time!

böröczk

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
o_o

Ellenséget megmenteni könnyû, de csapattárs megölése elég érdekes bug, vagy hack. Szerintem az elõbbi.
Panzeradler
Ti találkoztatok már olyannal, hogy a saját csapattársatok ölt meg? Luluval volt haverom és még a killing sprees bonusom is megkapta, assistot meg az ellenfelek. Ez hogyan lehetséges?<#idiota>
Dixtroy
XZ <3

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

ronihun
Dyrus streamjén eu top elon evelynn jungle az ellenfélnél 😄 de rég láttam ilyet

...

SzirmosSzisza
8 lose zsínórban, fuck yeah 😄

lee sin hihetetlen op junglera, olaf meg ignite, ghostal solora ..

amúgy ha nem ma jön a patch, akkor mikor? ..

SzirmosSzisza
5 man jungle 😄

böröczk
Különc
Szakállas

NagyiBMX
felnyerítettem 😄DDDD

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

jazzy
nonicks
vmi forrás?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

jazzy
😄D
SzirmosSzisza
TSM-et banolták IPL4 helyszínérõl korhatáron aluli ivás miatt 😄 (illetve más csapatot is)

böröczk
Nézd, engem nem érdekel, hogy játszik ez a srác (egyébként láthatóan semmi kiemelkedõ), én csak azt láttam a pár órás streamje alatt, hogy egy irdatlan nagy tirpák, közönséges ruski mentalitással.
Fogalmam sincs, milyen posztot tölt be az M5-ben, soloq-ban viszont megmutatta, mekkora paraszt, és semmivel se különb a többi szitkozódó, másokat hibáztató játékosoknál.

Hozzáteszem a lobbiban direkt megkérte az egyik tag, hogy had midezzn, erre persze M5-ös hõsünk bepickelt midre valami karit, de be se írta, hogy mit szeretne, sõt, míg mindenkinek sikerült megbeszélnie a másikkal, milyen posztot kíván betölteni a játékban, õ fosott az összesre, és szó erejéig se vette fel a csapatával a kommunikációt lobbyban.
Kizárólag a sírás, meg caps lockozás ment neki már a játékban. Ez hol a fenében csapat játékos? Azért azt legalább frankón megmutatta, hogy egyedül nem lehet carryzni, pláne nem 6 játékon keresztül zsinórban.

Vagy csak vodkaivó társaival hajlandó kapcsolatot létesíteni a majomketrecben.

Ja, és még mindig bármikor szívesebben nézek egy Guardsmant, még több ilyen streamerre lenne szükség. Remélem, az a pingvin mindig ott fog ülni a szomszédos székben : D

Btw délelõtt rankedeztem egyet Donnal, hát én még ilyet nem láttam, support Teemo egy Ashevel rommá alázta a bot lanet, de oly brutálisan <#wow1>

Kumiho #2179

jazzy
Mondjuk nem a support carryzi az m5öt se, de egy m5 után solo queuezni nem lehet élmény, azok a srácok más szintet hoznak. Ez olyan, mint amikor megnézel 1 top streamet, ahol 20 percig farmolnak, te nem tudod utánuk csinálni, mert low elon nem farmol az enemy top is ignorolva téged, hanem folyton harrassol, más játékstílust igényel..
böröczk
Végig spamelt, facecheckelt, közölte, hogy lehetetlen lekerrizni a csapatát így, ha ekkora gyökerek, anyázott folyamatosan, majd ignore all, de ehhez képest továbbra is irogatott a csetbe, bár a válaszokat már nem láthatta <#idiota>
majd az 5. loss streakje közepén lezárta a streamet : D
Enemi meg osztotta rendesen, hogy mekkora balfasz, nem hiszik el, hogy m5 tag.
Mindenesetre vicces volt, hogy lobbyban mindig azt banolta, aki elpakolta a teamjét elõzõ játékban.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
o_o

Fec papa
Gragas jófféle. <#idiota>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Kly
Gragas lemaradt a listáról. Mellesleg ez most jó körnek ígérkezik, több hõst is régóta ki szerettem volna már próbálni (gragas, yorick, lulu).

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
AP Tristana is <#idiota>

FrostBite
Agreed

NagyiBMX
na mégegyszer

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Czdano
Most vettem meg MF-et mert lanen counter sorakára.

SzirmosSzisza
Én néztem valami random m5-osat és all caps-ban írt, hogy why u suck team vagy valami 😄

Mondjuk Yorick spec engem is érdekel. MFet megveszi még bárki is? Kéthetente free.

Why so serious?