League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az emberiség k***** unalmas lenne ha mindenki egyetértene mindenben. Az igazán nagy baromságokon viszont jó röhögni. Nem úgy a mi csodálatos vezetõinken a parlamentben akik szép lassan tönkreteszik a mi országunkat. Hiába vagyunk lazák valahogy mindíg a barmok jutnak a vezetõi székbe.
+1, errõl van szó

én eltudtam olvasni:D:D

jazzy
Akkor nyomj 50 szóközt mert mire a 3. sorhoz érek jojózik a szemem az egybefolyó írástól.
SzirmosSzisza
Franc se olvassa el ezt a sok szöveget sry. Aki OP champokat akar menjen Dota2-zni :c

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Az enter gomb momentán inaktív bocs. Kell szereznem egy új billentyûzetet, mert lassan eltörik az ujjam ezen és a gombok már lekoptak. Igazi régiség lassan még a kilencvenes évek elejéröl a DOS idõszakából.
Unknow
Zippofcy ne hallgass rájuk! Ronihun felnyitotta a szememet és már értem miért volt kiakadva. Mindenkit lehurrogunk akitõl végre lehetne valami újat és jót tanulni. Végre jött valaki aki tudja mifán terem ez a játék és mindenki neki esik.

Én szívesen olvasom amiket írsz, és próbálok belõlük tanulni. Szerintem hasznos infokat közölsz, de tehetnél még be gameplayeket is. Úgy egyszerûbb egy kicsit.

Fec Papa | ma 19:53 | privát | válasz | #18000

Pedig ti kezdtétek el flamelni, nem én :D
jazzy
Fec papa
Persze Unknown is hibás.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Czdano
Nem az a baj hogy írsz, hanem az hogy baromságot, és nagy arccal.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fec papa
Jah, csak nemmind1 hogy írod le a véleményed. Bejöttél mint a faszomnagypro és kiosztottad az észt, miközben eddig szerintem senki nem tudta hogy ki vagy. Lehet normálisan is véleményt kifejteni.

jazzy
Majd ha megtaláltad az enter gombot talán elolvasom.
zippofcy
Engem meg gtronic irritál. Bannold már lécci. Meg mindenkit aki nem tetszik vkinek. Végül is ez a fórumok lényege. A csókosokon kívül mindenkit bannolunk, így aztán létrejön a jó kis belterjes társaság.
Az olyan fórumnak ahol csak egyfajta vélemény lehet, semmi értelme.
És engem jobban irritálnak a belinkelt angol nyelvû feliratos képek ... most azon az a nagy szám hogy megtalálta õket neten, vagy hogy érti mi van rájuk írva vagy mi?
Kapok admin jogot egy fórumra és én leszek az Atyaisten? :P
Bazz végre van célja az életemnek :D

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

roland2293
Free week champion:
Leona
Malphite
Vladimir
Annie
Olaf
Warwick
Caitlyn
Kayle
Talon
Twisted Fate

Annyira sok az OP champ, hogy nehéz lenne megmondani mik igazán OP-k. Kassa az egyik legkeményebb, de láttam 1v5-ben Fiorát nyerni. Láttam Akalit 1v5-ben megölt 3-at aztán elhúzott. És láttam mundot aki 1v5-ben 3 percig tartotta magát mire valakinek eszébe jutott az ignite. Gyenge champek vannak AP YI Eve, és még lehetne találni szerintem, de igazán ultratápokat nehéz összeszedni. Kassa Morgana baromi erõs. A legalább 5-6 champ van ami letud hozni 1v5-öt ha kellõen fedelve van, és legalább a champek kétharmada tud rohadt kemény lenni, ha jól van fedelve. Az igazán profikról csak 2 dolgot tudok ami szinte minden játékra igaz: 1. szeress játszani ne csak azért játsz, hogy nyerjél hanem azért mert élvezed magát a játékot is, ha azon szorongsz és pöcsölsz, hogy jézusom, hogy állunk akkor nemtudsz kellõen odafigyelni. 2. Tökéletes játékos nem létezik semmien játékban ahogy tökéletes játék sem. Bizonyos játékosok és champek erõsebbek vagy mások mint te. Egyszer Jedi Academy-n 3-an voltunk a szerón én levertem az elsõt aki leverte a másodikat, de a második levert engem. Midenki 1 embert vert el és egy másiktól kapott ki. Nem lehetett eldönteni ki az erõsebb. LoL-ban is egy champ egy megfelelõ játékos kezében elver téged, de õt is elveri valaki.
ha jól (tényleg jól csinálja) akkor mid lane két tornya között lvl 6-tól akár 3-szor is lestunnol
ki ez a zippofoy ? cat bannold már, irritál :s

Bármit. El akarom lesni minden tehetségedet, elvégre nem mindenki tud megverni egy 150 wines Akalit topon normal gameben, illetve 4v3-ban megnyerni egy meccset level 3-on Jax ellen, ami anti AD karakter, egy Fiddlestickssel. :D

Eternal life; endless torture.

Borzgy
Erõs AOE DMG + CC? Például Kennen? Elég szépeket küld beléd ultival és ráadásul ha jól csinálja kétszer stunol mellé és meghaltál...

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

zippofcy
Mit fizetsz? :P

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Taníts már meg játszani. :D

Eternal life; endless torture.

Fec papa

zippofcy
Az én szomszédom vagy a tiéd? Jah lehet nem ugyanarra gondolunk :P

zippofcy
Fapad

http://imageshack.us/photo/my-images/163/fiddlevsjax.jpg/

BoneDragon
Lázár jani buzi...
Te is kreatív vagy.

zippofcy
Pedig nem is a farkam van rajta :S
10 éve jobban mûködött ez a fórum, kepfeltotes.huról nem enged képet linkelni, imageshack buzul, most béreljek egy szervert ? :P

zippofcy
Hátha jobban mûxik mint a videóbeszúrás :)
Uploaded with ImageShack.us

Különc
Hajaj

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

zippofcy
Három évvel régebben regisztráltam mint te ... én bannolhatnálak téged :P

BoneDragon
Tegnap együtt játszottam egy Brand-el akinek 904 AP-je volt... Enyhén darált. :)

Fec papa
ban

zippofcy
Azzal remélem minden "pro" egyetért hogy 1 vs 1ben Jax az egyik legjobb champ. Na pont ma toltam egyet, lvl 1-esként egy lvl5-ös Jax ellen, tisztán látszott mennyivel erõsebb egy CCs meg AOEs hõs ... felrakjam a videót?
15 perc munkámba kerül :P

zippofcy
Ha rám érted én rühellem Trundle-t :P

Fec papa

zippofcy
Specceld critre inkább Gankplanket, vele még carryzhetsz is :P

NagyiBMX

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

zippofcy
Hát ez egyszerû ... Akali mert felstackeli mindhárom stackes itemet és 1vs1be bárkit leöl. Ahh nem jó, ha CCt kap és fókuszálják, halott.

Na szal ... ha sokat sebez az ugye jó. Még jobb ha egyszerre mindenkire sebzi, vagyis AOE. Ha emellé van még CCje is, akkor már elég OP szvsz.
Ha lenne olyan hõs akinek AOE DMG + CC, akkor az lenne A legerõsebb.
Úgy tudom ilyen nincs ...

Mindenesetre én mindegyik hõssel játszottam már, sokkal vagyok jó, néhánnyal szar vagy csak közepes (ezeket nyilván gyengének tartom) nekem Fiddle OPnak tûnik, persze speciális játékstílust kíván ahogy a videón is látszik.

Persze noobok ellen mindegyik hõs OP mert felfeedelik.

Elég "PRO" volt a válasz? :P

Fec papa
Basszus, pedig én szerettem ap blitzt játszani. :(

Fabio Capello
Nem is tudom, hogy lehettem eddig ennyire tudatlan, én amióta lolozok, úgy tudom, hogy az Alpha Strike négy ellenfélre megy, és sebzi.

De ha már felnyitottad a szemem, igazán érdekelne, hogy véleményed szerint melyik a legerõsebb champion a játékban?

zippofcy
Ja, nagyot sebez 1x fightonként, 1 ellenfélre ... azta. Nincs jobb kari !

Fabio Capello
meg végülis a Q-ja se sebez kurvanagyot az AP Yi-nek -.-"

Czdano
Erre már csak ez

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Unknow
Ja, tudom, hogy abbahagytad a csúcson <#idiota>
Különc
Nem merek írni

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

ronihun
nem szoktam játszani, inkább csak idejövök a lol topikba flamelni mert az élvezetesebb

...

Unknow
Nem mindenki volt lehurrogva aki csapatot keresett, csak van egy bizonyos pont ami kivált egy érdekes reakciót az emberbõl. :P

Aztán valahogy téged se látlak túl sûrûn flamelésen kívül mást csinálni :P Btw, akár játszhatsz is vele együtt :D
zippofcy
Hát mert megunták hogy a játékba írogassák az OMG OMG-t mikor az ellenfél 10.-jére öli le õket, szal inkább itt trollkodnak.
Nagyon helyes, mert semmi sem idegesít jobban mint mikor a noobok nem csak feedelnek de még mást hibáztatnak is érte :D

jazzy
csitt lowelo, mer idehívom különcöt
ronihun
csak nekem rémlik, hogy legutóbb is mikor bejött valaki aki csapatot keresett le lett hurrogva, meg csodás szarkasztikus viccekkel lett kifigurázva? irigylem néhány ember kifinomult humorérzékét itt, unknow te nagyon mókás egy srác vagy

...

Unknow
"Elõbb utóbb minden pro-ban felvetõdik a magvas kérdés: melyik a szarabb? AP Yi vagy AP Blitz?"

Ez mekkora igazság... Nagyon így vagy!