League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Én szívesen olvasom amiket írsz, és próbálok belõlük tanulni. Szerintem hasznos infokat közölsz, de tehetnél még be gameplayeket is. Úgy egyszerûbb egy kicsit.
Fec Papa | ma 19:53 | privát | válasz | #18000
Pedig ti kezdtétek el flamelni, nem én 😄
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Az olyan fórumnak ahol csak egyfajta vélemény lehet, semmi értelme.
És engem jobban irritálnak a belinkelt angol nyelvû feliratos képek ... most azon az a nagy szám hogy megtalálta õket neten, vagy hogy érti mi van rájuk írva vagy mi?
Kapok admin jogot egy fórumra és én leszek az Atyaisten? 😛
Bazz végre van célja az életemnek 😄
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Leona
Malphite
Vladimir
Annie
Olaf
Warwick
Caitlyn
Kayle
Talon
Twisted Fate
Eternal life; endless torture.
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Eternal life; endless torture.
http://imageshack.us/photo/my-images/163/fiddlevsjax.jpg/
10 éve jobban mûködött ez a fórum, kepfeltotes.huról nem enged képet linkelni, imageshack buzul, most béreljek egy szervert ? 😛
[/url] Uploaded with ImageShack.us[/img]
15 perc munkámba kerül 😛

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Na szal ... ha sokat sebez az ugye jó. Még jobb ha egyszerre mindenkire sebzi, vagyis AOE. Ha emellé van még CCje is, akkor már elég OP szvsz.
Ha lenne olyan hõs akinek AOE DMG + CC, akkor az lenne A legerõsebb.
Úgy tudom ilyen nincs ...
Mindenesetre én mindegyik hõssel játszottam már, sokkal vagyok jó, néhánnyal szar vagy csak közepes (ezeket nyilván gyengének tartom) nekem Fiddle OPnak tûnik, persze speciális játékstílust kíván ahogy a videón is látszik.
Persze noobok ellen mindegyik hõs OP mert felfeedelik.
Elég "PRO" volt a válasz? 😛
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
De ha már felnyitottad a szemem, igazán érdekelne, hogy véleményed szerint melyik a legerõsebb champion a játékban?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Aztán valahogy téged se látlak túl sûrûn flamelésen kívül mást csinálni 😛 Btw, akár játszhatsz is vele együtt 😄
Nagyon helyes, mert semmi sem idegesít jobban mint mikor a noobok nem csak feedelnek de még mást hibáztatnak is érte 😄
...