League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Figyelj, mondok durvábbat, ülj le hozzá, van, hogy guardian angelt is veszek ad carrynek, jujj <#rinya>. Tiszta pazarlás, tiszta pazarlás.

Egyébként én azt hittem, hogy szituációfüggõ, mivel kezdesz neki a botlane-nek például, Graves ellen armorpennel megyek. <#lama>

Én tényleg nem tudom, miért, majd Te úgyis elmagyarázod, erre vár az egész sg community.

Kumiho #2179

Különc
Te sárgába kajak adt, armorpent vagy mrt raksz ranged AD-nak?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

zippofcy
Hahaha ebbe is tévedsz. Addig olvasgasd míg megtalálod 😛

Na de unom már hogy olyanok ellen védjem az igazamat akik nem is tudják értelmezni amit írtam.
Belinkelem a videókat, aki akarja megnézi aki nem azon nem tudok segíteni. Majd rájön 1-2 év múlva.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
1. Mennyi armorod van abból? +15?
2. Aztán mennyit veszel még hozzá? Hogy néz ki mondjuk 10., 20., 30. percben a hõsöd armor / AD tekintetében?

Amúgy használnak AD rangeden armor rúnát? Mondjuk olyanok akik premadeba tolják. Mert szerintem early game-ba is hasznosabb számára az AD. Vagy az armor penetration. Vagy a mana (ha kell neki). Sõt még az MR is. Na vajon miért? 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

BoneDragon
Nem is értem mit keresek ebbe a topicba lvl10-esként. Majd 1 év múlva visszanézek, ha már pro gyerek lettem. <#zavart2>

Early game, tudod amikor még nincs teamfight, csak 2 ember lent, vele szemben másik 2 ember, néha egy befailolt gank, sok anyázás, vér, verejték, könnyek. Lategameben már se az early AD se az early armor se számít.

Why so serious?

Czdano
Te esküszöm trollkodsz, de kurva jól csinálod. Félek tõled.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
"1-5-ig melyikbe kötsz bele?"

Abba, hogy csak négy lehetõség van, nem öt. 😄

böröczk

Kumiho #2179

Magic resistre építsd át, ne sebezzen akkorát az enemy support.

Why so serious?

zippofcy
Aha. Arra gondolsz hogy 1 vs 1ben kiállnak egymás ellen?
De várj csak.
1. Egyiknek több az armorja, tehát jobban bírja a támadást.
2. A másik armor helyett ADra költött. Tehát nagyobbat sebez.
3. Mivel a LoL egy csapatjáték, ezért melyikük hasznosabb a csapatának?
4. Mert ugye egy jó csapatban hányszor is kell tankolnia az AD rangednek? 5. És hányszor kell sebeznie? Mi is a feladata? Mikor támad és honnan?

Beszámoztam a könnyebb érthetõség kedvéért. 1-5-ig melyikbe kötsz bele? 😛

Fabio Capello
" rúnapédzsembe"

PR0 ENGLISH FTW

böröczk

Bakker, igazad van, akkora balfék vagyok, hogy az ad carrys rúnapédzsembe is armor sealeket tettem az early game megkönnyítésére, mekkora idióta vagyok. Át is építem crit damage-re, ha lesz rá ip-m.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Hogy botlanen tovább bírja és ne haljon meg a másik AD carrytõl. Úgy 100-200 win után erre már rájönnek az emberek.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
"Ha lenne olyan hõs akinek AOE DMG + CC, akkor az lenne A legerõsebb.
Úgy tudom ilyen nincs ..."

Tényleg nincs. Oh wait.

IM GALIO.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

zippofcy
AD rangednek? Minek is?

zippofcy
Ez olyan kijelentés részedrõl mintha én azt mondanám: MrAndree hülye.
Hogy miért gondolom ezt? Mert az. De folytassa csak, jól szórakozom.
Teccikérteni? 😛

böröczk
Fujj armor, én amúgy se szeretem az armort, minek az egyáltalán.

Kumiho #2179

Azért gondolom annak mert az. De nem baj, jól szórakozunk itt páran, folytasd kérlek.

Why so serious?

zippofcy
Idézd az egyiket és írd mellé miért baromság szerinted.
Szerintem azért gondolod annak mert félreérted. Ahogy a tankos dolgot.

ÉS 3 darab 30as karival ennyi baromságot tudsz beszélni? Az a gg.

Why so serious?

zippofcy
3 db lvl30-as karim van. Felhúztam vagy 16 db kicsit lvl 5-re.
De a "pro"-k tudják hogy nem ettõl lesz vki jó játékos. 😛

zippofcy
Továbbra is kötekedsz ... a tank eredményességét nem lehet az endscore-n lemérni. Kill vagy assist vagy halál számán.
Persze, jó ha tud ölni, assistolni vagy farmolni és lesz pénze. De lehet neki masterybõl, rúnából meg itemekbõl is.
De ha elég pro a csapata nem is kell neki pénz. Vacak cuccokkal is képes rá hogy elkezdje a harcot, a pro társai meg leölik az ellent. Max belehal, nagy cucc. Az a dolga 😛
(további kötekedés kivédésére: NEM, nem KELL meghalnia, de inkább neki kell mint másnak. Szal életbe maradhat. Akár. Vagy nem. Teccikérteni? 😛 )
Akkor ki trollkodik most? :S

SzirmosSzisza
Ezek nagyon buta kijelentések, amíg nem éred el a lvl 30-at (ha jól látom 21-es vagy) addig ne nagyon írogass, mert jogosan fognak neked esni.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

És akkor mibõl lesz pénze? Kölcsönt vesz fel?

Why so serious?

zippofcy
Tanknak? Kb. annyira mint AD rangednek az armor 😛

Te ezeket tényleg komolyan gondolod vagy csak szórakozol ?

Nem számít az assist? De jó, én azt hittem az fontos.

Why so serious?

zippofcy
Most miért kell direkt belekötni a másikba?
Jó, a #18010-ban az 1.-es pontban nem vettem külön a tankot, de mi is az utolsó mondat? "Ideális csapatban ennek megfelelõen csak a tank halhat sokszor 😄"
Tanknál nem számít se az ölés se az assist. Nála csak az számít megnyerik-e a meccset 😄 Az béna ha a tank életben marad mikor a csapata kihal, de ez se csak tõle függ hanem a csapatától is.
Viszont ha túl sokszor hal elfeedelheti az ellent. 6 még okés de 10-nél már vagy õ a béna vagy a csapata. Hagyják halni (keveset sebeznek, nem fókuszálnak) vagy elhúzzák a meccset.

zippofcy
http://www.youtube.com/watch?v=Vw3vrbgSBGY

25:10-nél törtek meg. Az volt a harmadik ultim ami miatt az egész csapatuk kihalt.
26:50-nél már ki se mertek állni teamfightra csak futottak ... ha ilyet látok a csapatomon már spammelem a /surrender-t. Onnantól nem nyerhettek (esetleg akkor ha én megöletem magam és vérszemet kapnak)

Fabio Capello
uninstall pl0x.

Múltkor Rammus-al voltam 1-6 és volt 40 assistom akkor én béna vagyok a te mércéddel ezek szerint. Szar nekem.

Why so serious?

kéne külön szájkarate topic asszem

Fabio Capello
én az általad linkelt képre gondoltam, videót sehol nem találtam, linkeld még egyszer.

NA NE KIVERTÉL EGY 6 WINES TOTÁL FAIL embert, hallod külön grat neked ..

ui: lehet itt ignorálni ? mert ez a gyerek totál agyfasz

zippofcy
Játszottam, nem pofáztam 😛 😄

zippofcy
4-et ölt a csapatom. Én hármat. Az ellenség 13-at, és már a második torony alatt szorongatták a noob társaimat. Amikor is két ultival legyaktam õket gyakorlatilag egyedül, erre összezuhantak. Hol volt a DC és mennyi ideig? Mert pontosan lehet látni a videón hol adták fel. Onnantól csak futottak. És az nem Kata miatt volt 😛

NEM ÉRTEM, NEM TUDOM .. hogy nem ismertelek eddig, mert hogy én is és itt sokan 3 éve játszanak és én ahogy elkezdtem játszani, rá kerestem a magyar közösségekre, találtam e forumot, meg lol hungaryt ..
jól elvoltál veszve fiam

zippofcy
Most voltam mid-en Brand ellen, lvl5-ös volt én 3-as. Nem egyszerûen lealáztam hanem megsemmisítettem.

http://img38.imageshack.us/img38/8015/fiddlevsbrand.jpg

Lehet megcsinálom videónak, nagyon tanulságos 😉
Csak sajna akkorát bakiztam benne a gólemnél... így jár aki az orrát túrja játék közben 😄

Fabio Capello
Nyilván, az enemybõl két DC volt, de miattad nyertetek. 😛

zippofcy
"A bölcsesség nem életkor függvénye." 😛

zippofcy
Képzeld, ha rossz csapatban vagyok akkor miden jobban meg tudom nyerni nekik.
Mert ha elmegyek jungleba, akkor 8 perc 20 mp-kor tudok elõször ultival gankelni. Ha már lvl 3-on gankelek egyet akkor még késõbb. Addigra elfeedelik az ellent. Pláne a közép.

Ellenben ha én megyek középre, hátratolom a line-t hamar, így mehetek gankelni két oldalra. Még hamarabb mintha jungeleznék.
Szólót utálom csak, mert akkor nem tudok elmenni gankelni. Amit linkeltem videó azért is olyan nagy szám ... minden összejött ellenem mégis miattam nyertünk. Amúgy ha szólózásra kényszerítenek általában otthagyom a tornyot. +200g nekik, de ha legankelek egy ellent az már +200g nekünk.

RedDevilsza
Ha te elmúltál már 18 akkor megeszem a kalapom.<#idiota>

Különc
Ahogy mondod, nincs profi, nem is törõdik ezzel senki, nincsenek szponzorok, az embereket nem érdekli, nem nézik csak egy bizonyos réteg, aka mi, és akik játsszák. Legalábbis Magyarországon.

"Pro"ságról eleve hülyeség solo játékban beszélni, mert ott sok minden közrejátszik, nem tudja tükrözni azt, amire képes vagy.

1, és 2-es pontod ugye nem jön elõ csapatjátékban, mert ott ezek alapdolgok (még akkor is ha nem vagy túl jó játékos), ha mégsem alap, akkor az illetõ hülye és/vagy nincs túl nagy rálátása a dolgokra ami = nem "proság"

1-es pontban ezt a matekozásodat sem értem, mibõl kell 2x annyi, mivan?

böröczk
Fiddle mid?

BTW Kassadin, Morgana, eceterá nem ban high elon. Há mé?
Szerintem itt egyedül Te vagy OP.

Kumiho #2179

zippofcy
Tudom hogy a rendes jelentése ez, de kis hazánkban akkor egy profi sincs, és a Világon is max pár tucat.

BoneDragon
Kassával nagyon para a játék. Ha 3-an állunk egymás mellett akkor is engem focusolnak.

Különc
Valaki akkor profi, ha olyan szinten ûzi a dolgot, hogy pénzt tud belõe szerezni, és/vagy meg tud belõle élni, ha te vagy az atyaúristen is a játékban, de nincs anyagi vonzata akkor is max lelkes amatõr lehetsz

zippofcy
Szomorú hogy egy fórum közönsége már olvasni is lusta 😞

Kassával még nem játszottam, de abból hogy rankeden bannolják, meg hogy õ az egyetlen aki ellen alulmaradok Fiddlével miden, gondolom hogy télleg OP 😊
Fiora is az, meg Riven is. CC nélkül szinte lehetetlen megölni õket.

Szvsz attól profi vki hogy
1. tud legalább egy champ-el JÓL játszani (ezen azt értem hogy ha nem tök béna a csapata akkor max 1-2x hal egész meccs alatt, és szerez minimum 2x annyi killt meg / és 3x-4x annyi assistot, ha pedig béna a csapata akkor is minimum annyi a killje és az assistja összege mint a halálai)
2. hajlandó azzal a hõssel játszani amivel jó. Pl. ha jól tud tankolni akkor nem hoz be egy AD rangedet azért hogy most killeket akar ...

Szerintem amivel igazán jó az ember azt már unja. Mert attól lesz jó vele hogy tökéletesen ismeri. Tudja mikor mit miért kell csinálnia vele.
Ez pedig megöli az izgalmat, ami -nálam legalábbis- fontos élvezeti faktor.
Másrészt viszont normális ember nyilván nem élvezi ha olyan hõssel játszik amivel állandóan szopik. (mert gyenge a hõs, vagy mert rosszul specceli vagy csak mert nem jön be neki ahogy játszani kell vele).

Igazából nekem ott kezdõdik a "pro-ság" hogy vki nem a killekre megy, hanem arra hogy ne haljon meg soha. Ha nulla halál mellett még ölni is tud, akkor asszem nyugodtan mondhatjuk hogy tökéletesen játszik a hõsével. Ideális csapatban ennek megfelelõen csak a tank halhat sokszor 😄

Különc
Aludjatok inkább