League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként én azt hittem, hogy szituációfüggõ, mivel kezdesz neki a botlane-nek például, Graves ellen armorpennel megyek. <#lama>#lama>
Én tényleg nem tudom, miért, majd Te úgyis elmagyarázod, erre vár az egész sg community.
Kumiho #2179

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Na de unom már hogy olyanok ellen védjem az igazamat akik nem is tudják értelmezni amit írtam.
Belinkelem a videókat, aki akarja megnézi aki nem azon nem tudok segíteni. Majd rájön 1-2 év múlva.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
2. Aztán mennyit veszel még hozzá? Hogy néz ki mondjuk 10., 20., 30. percben a hõsöd armor / AD tekintetében?
Amúgy használnak AD rangeden armor rúnát? Mondjuk olyanok akik premadeba tolják. Mert szerintem early game-ba is hasznosabb számára az AD. Vagy az armor penetration. Vagy a mana (ha kell neki). Sõt még az MR is. Na vajon miért? 😛
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Why so serious?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Why so serious?
De várj csak.
1. Egyiknek több az armorja, tehát jobban bírja a támadást.
2. A másik armor helyett ADra költött. Tehát nagyobbat sebez.
3. Mivel a LoL egy csapatjáték, ezért melyikük hasznosabb a csapatának?
4. Mert ugye egy jó csapatban hányszor is kell tankolnia az AD rangednek? 5. És hányszor kell sebeznie? Mi is a feladata? Mikor támad és honnan?
Beszámoztam a könnyebb érthetõség kedvéért. 1-5-ig melyikbe kötsz bele? 😛
Bakker, igazad van, akkora balfék vagyok, hogy az ad carrys rúnapédzsembe is armor sealeket tettem az early game megkönnyítésére, mekkora idióta vagyok. Át is építem crit damage-re, ha lesz rá ip-m.
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Úgy tudom ilyen nincs ..."
Tényleg nincs. Oh wait.
IM GALIO.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Hogy miért gondolom ezt? Mert az. De folytassa csak, jól szórakozom.
Teccikérteni? 😛
Why so serious?
Szerintem azért gondolod annak mert félreérted. Ahogy a tankos dolgot.
Why so serious?
De a "pro"-k tudják hogy nem ettõl lesz vki jó játékos. 😛
Persze, jó ha tud ölni, assistolni vagy farmolni és lesz pénze. De lehet neki masterybõl, rúnából meg itemekbõl is.
De ha elég pro a csapata nem is kell neki pénz. Vacak cuccokkal is képes rá hogy elkezdje a harcot, a pro társai meg leölik az ellent. Max belehal, nagy cucc. Az a dolga 😛
(további kötekedés kivédésére: NEM, nem KELL meghalnia, de inkább neki kell mint másnak. Szal életbe maradhat. Akár. Vagy nem. Teccikérteni? 😛 )
Akkor ki trollkodik most? :S
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
Te ezeket tényleg komolyan gondolod vagy csak szórakozol ?
Why so serious?
Jó, a #18010-ban az 1.-es pontban nem vettem külön a tankot, de mi is az utolsó mondat? "Ideális csapatban ennek megfelelõen csak a tank halhat sokszor 😄"
Tanknál nem számít se az ölés se az assist. Nála csak az számít megnyerik-e a meccset 😄 Az béna ha a tank életben marad mikor a csapata kihal, de ez se csak tõle függ hanem a csapatától is.
Viszont ha túl sokszor hal elfeedelheti az ellent. 6 még okés de 10-nél már vagy õ a béna vagy a csapata. Hagyják halni (keveset sebeznek, nem fókuszálnak) vagy elhúzzák a meccset.
25:10-nél törtek meg. Az volt a harmadik ultim ami miatt az egész csapatuk kihalt.
26:50-nél már ki se mertek állni teamfightra csak futottak ... ha ilyet látok a csapatomon már spammelem a /surrender-t. Onnantól nem nyerhettek (esetleg akkor ha én megöletem magam és vérszemet kapnak)
Why so serious?
ui: lehet itt ignorálni ? mert ez a gyerek totál agyfasz
jól elvoltál veszve fiam
http://img38.imageshack.us/img38/8015/fiddlevsbrand.jpg
Lehet megcsinálom videónak, nagyon tanulságos 😉
Csak sajna akkorát bakiztam benne a gólemnél... így jár aki az orrát túrja játék közben 😄
Mert ha elmegyek jungleba, akkor 8 perc 20 mp-kor tudok elõször ultival gankelni. Ha már lvl 3-on gankelek egyet akkor még késõbb. Addigra elfeedelik az ellent. Pláne a közép.
Ellenben ha én megyek középre, hátratolom a line-t hamar, így mehetek gankelni két oldalra. Még hamarabb mintha jungeleznék.
Szólót utálom csak, mert akkor nem tudok elmenni gankelni. Amit linkeltem videó azért is olyan nagy szám ... minden összejött ellenem mégis miattam nyertünk. Amúgy ha szólózásra kényszerítenek általában otthagyom a tornyot. +200g nekik, de ha legankelek egy ellent az már +200g nekünk.
"Pro"ságról eleve hülyeség solo játékban beszélni, mert ott sok minden közrejátszik, nem tudja tükrözni azt, amire képes vagy.
1, és 2-es pontod ugye nem jön elõ csapatjátékban, mert ott ezek alapdolgok (még akkor is ha nem vagy túl jó játékos), ha mégsem alap, akkor az illetõ hülye és/vagy nincs túl nagy rálátása a dolgokra ami = nem "proság"
1-es pontban ezt a matekozásodat sem értem, mibõl kell 2x annyi, mivan?
BTW Kassadin, Morgana, eceterá nem ban high elon. Há mé?
Szerintem itt egyedül Te vagy OP.
Kumiho #2179
Kassával még nem játszottam, de abból hogy rankeden bannolják, meg hogy õ az egyetlen aki ellen alulmaradok Fiddlével miden, gondolom hogy télleg OP 😊
Fiora is az, meg Riven is. CC nélkül szinte lehetetlen megölni õket.
Szvsz attól profi vki hogy
1. tud legalább egy champ-el JÓL játszani (ezen azt értem hogy ha nem tök béna a csapata akkor max 1-2x hal egész meccs alatt, és szerez minimum 2x annyi killt meg / és 3x-4x annyi assistot, ha pedig béna a csapata akkor is minimum annyi a killje és az assistja összege mint a halálai)
2. hajlandó azzal a hõssel játszani amivel jó. Pl. ha jól tud tankolni akkor nem hoz be egy AD rangedet azért hogy most killeket akar ...
Szerintem amivel igazán jó az ember azt már unja. Mert attól lesz jó vele hogy tökéletesen ismeri. Tudja mikor mit miért kell csinálnia vele.
Ez pedig megöli az izgalmat, ami -nálam legalábbis- fontos élvezeti faktor.
Másrészt viszont normális ember nyilván nem élvezi ha olyan hõssel játszik amivel állandóan szopik. (mert gyenge a hõs, vagy mert rosszul specceli vagy csak mert nem jön be neki ahogy játszani kell vele).
Igazából nekem ott kezdõdik a "pro-ság" hogy vki nem a killekre megy, hanem arra hogy ne haljon meg soha. Ha nulla halál mellett még ölni is tud, akkor asszem nyugodtan mondhatjuk hogy tökéletesen játszik a hõsével. Ideális csapatban ennek megfelelõen csak a tank halhat sokszor 😄