League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nos, a magam szerény módján megpróbálok válaszolni eme kérdésre, melynek fontosságával csupán a "Mi volt elõbb? A tyúk vagy a tojás?" vetekedhet.
Lássuk hát.
AP Yi nem tud sebezni. Semmit. Van viszont OP healje. Tehát szóló támadó nem tudja agyonütni. Kivéve ha mondjuk fiddle ráugrik ultival és befeareli.
Vagy vmi critre speccelt hõs belelõ hármat. Mer HPja az nincs neki. :D
Tehát mondhatjuk hogy AP Yi totál fail.
AP Blitz ezzel szemben két skilljével tud ölni. Úgy a meccs 10. percéig. Amikor is már annyira papírrá válik hogy ha a légy rászarik, meghal.
Tehát egy jó AP Blitz akár 4-5 killt is összeszedhet. Egy jó csapat ellen a végén a scoréja mondjuk lehet 5-15-10.
Tehát az AP Blitz kisebb szopás a játékosnak, nagyobb a csapatának.
Hogy miért?
Mert nézzük meg most a helyesen speccelt Blitzet illetve Yit.
Egy helyesen speccelt Yi tud ... ütni. Gyorsan ütni. Ez jó mondjuk ... összeszedni a menekülõ ellenfeleket. A probléma akkor jelentkezik ha az ellenfél nem menekül. Mert mondjuk õ a jobb. Akkor az AD Yi mindenre jó amire mondjuk ... Akali. Csak Akali jobb. Vagy Tryndamere. Csak Tryndanak ott az OP ultija. Yinek mije is van? Olcsó skinje. :P
Tehát kijelenthetjük hogy Yi mindenképp szopás a csapatnak. A játékosnak hozhat sok killt, HA a csapata jobb mint az ellenfélé. De akkor úgyis több killjük lesz szal ..
Ezzel szemben egy tank Blitz. Ölni tud az elején. Úgy kb. 5-öt. Mint az AP. Pontosan. Ám nem is kell neki többet. Mert övé a legjobb CC a játékban. Behúz, feldob, interruptol 1mp-en belül. Ha van mögötte jó csapat, akkor ez instakill. Tankokkal szemben is.
Tehát egy tank Blitz nem csak jó kari, de egyenesen carry is lehet.
(tom hogy a noobok szerint a carry az akinek csomó killje van, én arra használom ami az eredeti jelentése volt, vagyis aki cipeli a csapatot, aki miatt nyernek)
Szal összefoglalva melyik a rosszabb, AP Yi vagy AP Blitz:
A nyertes az AP Blitz. Mert Yi mindeképp fos kari, legyen AP vagy AD. Semmi nincs amiben õ lenne a legjobb. Ezzel szemben egy tankos Blitz ... nyammm.
Na lehet fikázni :P
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2õt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Why so serious?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
De team rankedben aki jó eredményt akar elérni annak nem elég ha 1-2 hõssel jól játszik, oda épített csapat kell, vagyis egymáshoz illõ hõsökkel kell hogy jól tudjanak játszani a tagok. Vagyis a vállalkozókedv szerintem alapkövetelmény, hogy hajlandó legyen más hõsre váltani.
Ha még nincs kiépített csapat én tudok javasolni de abba kell két olyan tag aki skillshotos hõssel jó. Annyi a lényeg hogy kell CC (crowd control) hogy ne tudjon az ellen szétszaladni, meg AOE hogy mind sebzõdjön egyszerre. Ezen kívül csak a szokásos (AP + AD, 1 tank + 1 support)
Kumiho #2179
http://www.youtube.com/watch?v=Vw3vrbgSBGY
Lehet véleményezni, fikázni (beképzelt majom, stb :P )
Jó hosszú de most legalább zenét is jót raktam alá (elõzõ videómnál sokan fikázták :) )
Profi csapatot keresek Easten vagy Westen (de USen is 30as vagyok csak a 200as ping miatt nem szeretem)
Fiddle, Nida, Pantheon, Singed, Blitz, Lux egyformán jól megy.
Olyanokat keresek akik már tudják hogy nem "minden hõssel egyformán lehet nyerni" hanem "CC+aoe 4tehwin".

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
-Olyan gép, ami 30fps alá sosem esik LoL alatt.
-17+
-Mikrofon, angol nyelvtudás,(esetleges külföldi játékosok miatt) itt nem felsõfokú nyelvvizsgára gondolok.
-Minimum 1250 elo(Egy ideig a játék teljes lényegét igyekszünk "felfogni", miszerint 2 hét után olyan 1400 körül minimum lenned kéne)
-Elõre megbeszélt idõpontokon meg tudj jelenni, ez hetente olyan napi 2 óra játék biztosan, a hétvégéket leszámítva(az elején legalábbis)
-Minden NightCup, minden ESL, késõbb minden Go4LoL-on való részvétel. (Nem vagyok ennyire kocka, persze sokszor a kocsmázás fog nyerni. De sajnos kell a gyakorlás)
EuNE Ingame: Frostyc
Várom a jelentkezõket.
Frostyc - East
Egyébként nem egyszerûen igényesen vannak megcsinálva a ruhák se ^^
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
tegnap pont láttam mikor valaki 2000 dollárt adományozott streamen, szép dolog volt, egyébként egy fiatal csapat van körülötte akik már évek óta jótékonykodással meg ilyesmikkel foglalkoznak, a karakter lényege pedig az volt hogy figyelmet szerezzenek, ami sikerült és pár év alatt mindenki ismeri az interneten szinte, és én azért tiszteletreméltónak tartom, hogy ma fiatalok jótékony célokra gyûjtenek pénzt, akármilyen ellenszenves vagy sem
on
...
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az egész Athene karakter kitaláció, bár gondolom ezt te is tudod, de nagyon vicces videói vannak(pl.: http://www.youtube.com/watch?v=f2pYO-aFpRk), máskor meg nagyon érdekesek (pl ez). Persze nem a legjobb LoL, SC2, stb játékos, de egyáltalán nem egy szokásos youtube retard. Tudja, miket beszél. Ezen kívül óriási mennyiségekben jótékonykodik. Segít kezdõ youtube-osoknak elindulni, egyszer egy lánynak is segített pénzt gyûjteni egy új kerekes székre. A mostani projektjében pedig már több, mint félmillió dollárt gyûjtött össze egy afrikai gyerekeket segítõ alapítványnak.
Persze, valakinek nem tetszik még így se a karaktere, de sokan egyszerûen nem is látnak át a karakteren, amit játszik.