League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Bár most annyira nem izgat a champion, meg tanulás idõszak volt, ezért nem is néztem a hivatalos fórumokat, de ott biztos többet ódáznak róla, esetleg pillants fel, ha van idõd. 😊
Kumiho #2179
Cirmos cica elvihetné azt is 😛
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
amúgy vicces , 2 napja az van hogy, 1235,aztan nyerek egyet, +12, vesztek egyet, -12😄😄 élvezem
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Nem azért vesz az ember Kenennek Hourglasst, mert azt írja a recommended, hanem, mert logikusan gondolkozik, tudja, mire képes az item, és mire Kennen.
Oh, rím. <#idiota>#idiota>
Kumiho #2179
4. Miért titkolod? Ilyen tudással, és képességekkel nincs okod rá.
Vagy talán valami érzékenybe tenyereltem?"
Szóval most arra célzol hogy ha random emberekkel nem rankedezek, akkor már nem vagyok jó játékos? Vagy ha velük nem nyerek mindig?
Ahogy írtam, fele-fele az arányom, de épp ezért keveset toltam rankeden.
Bízzam az arányom a szerencsére hogy kiket kapok társnak?
Mi mást keresnék itt mint olyanokat akik legalább így (de inkább jobban mert ugye én noob vagyok 😛 ) játszanak?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
2. Nem áll szándékomban rankedezni veled
3. Én csak a summoner neveidet kértem, mert érdekel, hogy milyen okból kérdõjelezel és cáfolsz meg mindenkit. Hiszen ha ilyen jó vagy Fiddle-vel, nyilván a ranked játékokat is zsinórban nyered.
4. Miért titkolod? Ilyen tudással, és képességekkel nincs okod rá.
Vagy talán valami érzékenybe tenyereltem?
Egyébként próbáltuk beüzemelni Donnal a sztrimet nálam, de sajnos Göd város netszolgáltatója nem volt képes az elvárásoknak eleget tenni, így hát várok egy szebb jövõt. 😄
Kumiho #2179
Vagy talán okos ember nem rankedezik randomokkal? 😄
A rabadon-ra nem mondok semmit, ha nem építesz 3 dorans ringet vagy rod of agest vagy LEGALÁBB egy hourglasst akkor vége a dalnak. Szar volt az enemy és mákod volt...de mindegy 😊 élj abban a hitben hogy #1 EU FIDDLE vagy..
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Szólj majd ha kihaltál a topikból, én nem bírom. 😄
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Na akkor melyikünk ért jobban hozzá? 😛
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Plusz, Fiddlét azért elég könnyû KSelni. Nem DDje van, hanem DOTja (damage over time). Szal burstje nincs. Így ha leKSelnek az se számít sokat.
A Rabadon meg A legtöbb APt adó item. Fiddle mivel is sebez?
Mondd csak szerinted mit kéne vennem neki, és miért?
Why so serious?
#18066 +1
Szerintem meg igen. 😛
Nézd meg a videót ha érdekel.
Ha tartod magad ahhoz, hogy ez egy csapatjáték (ami mellesleg így igaz), akkor miért állítasz olyat, hogy TE vagy egyedül az, aki az egész csapatodnak megnyeri a játékot? Akkor is megnyerted volna, ha a négy csapattársad áll a kezdõn, és egymagad vagy a pályán? Kötve hiszem.
Nagyban hozzájárultál a CSAPATOD gyõzelméhez, ez vitathatatlan. De hogy te lennél csakis és egyedül az, aki megnyerte - merõben hamis. A csapattársaid nélkül egy nulla vagy, bármennyire is übergyepálod, agyonvered, kicsinálod, agyongankeled az ellenfeleidet - nélkülük sehol se leszel.
Ennek fényében, nem, nem te nyerted meg. A csapatod nyerte meg, jó kombinációkkal, és kellõ helyezkedéssel, melynek te is részese voltál.
Why so serious?
Why so serious?
Pl. a belinkelt videót véleményeztetni jöttem ide. Fogadok egy ember se nézte meg. OMG 36 perc OMG ! Max ennyit tudnának róla mondani.
Az a +2.5(?) ad amit sealekbõl kitudnál rakni semmit nem ér.
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.