League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Kösz

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

zippofcy
Nem én vagyok az aki gúnyolódik 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

böröczk
Nálunk szerda, ha minden igaz, ha ma hajnalban, illetve holnap reggel, nap közben lesz spotlight, akkor szinte biztos.
Bár most annyira nem izgat a champion, meg tanulás idõszak volt, ezért nem is néztem a hivatalos fórumokat, de ott biztos többet ódáznak róla, esetleg pillants fel, ha van idõd. 😊

Kumiho #2179

zippofcy
Ízlések és pofonok .. én speciel a rózsaszín hajtól kapok hányingert.
Cirmos cica elvihetné azt is 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

DUO ranked 😞

amúgy vicces , 2 napja az van hogy, 1235,aztan nyerek egyet, +12, vesztek egyet, -12😄😄 élvezem

jazzy
Ne haragudj, de nem látod, hogy most sztárvendég van köreinkben?
Fabio Capello
Elvileg ezen a héten érkezik, ha normális a patchtime, akkor NA-n holnap, EU-n holnapután.

NagyiBMX
Emberek elnézést hogy igy beleronditok eme csodálatos eszmecserébe, de tud valaki valamit Varus érkezéséröl ?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Fabio Capello
Súlyos tévedésben vagy - nem állítottam hogy rossz játékos vagy, azt állítottam, hogy valamilyen titokzatos oknál fogva nem osztod meg velünk a karaktereid summoner nevét - félsz, hogy elözönlenek a friend requestek? 😊

böröczk
Nagyon szép az avatarod.

Holnap szegény Cirmosnak sok dolga lesz itt.

Kumiho #2179

Különc
ELO Hell, várj míg a negyedik smurfjével zippo felhúz téged majd

böröczk
Bõgök.
Nem azért vesz az ember Kenennek Hourglasst, mert azt írja a recommended, hanem, mert logikusan gondolkozik, tudja, mire képes az item, és mire Kennen.
Oh, rím. <#idiota>

Kumiho #2179

zippofcy
"Hiszen ha ilyen jó vagy Fiddle-vel, nyilván a ranked játékokat is zsinórban nyered.
4. Miért titkolod? Ilyen tudással, és képességekkel nincs okod rá.
Vagy talán valami érzékenybe tenyereltem?"

Szóval most arra célzol hogy ha random emberekkel nem rankedezek, akkor már nem vagyok jó játékos? Vagy ha velük nem nyerek mindig?

Ahogy írtam, fele-fele az arányom, de épp ezért keveset toltam rankeden.
Bízzam az arányom a szerencsére hogy kiket kapok társnak?

Mi mást keresnék itt mint olyanokat akik legalább így (de inkább jobban mert ugye én noob vagyok 😛 ) játszanak?

gyer ranked duozni😄

jazzy
1320on vagyok any thoughts?
Különc
Én ennél jobb troll vagyok, elég kezdõ a srác

Fec papa
ÍRD BE

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

zippofcy
Na egy sorstárs. Csak nekem a netem még jó 😄

Fabio Capello
1. Nem fikázlak, csak érdekel a háttere annak, miért úgy állsz hozzá a dolgokhoz, ahogy.

2. Nem áll szándékomban rankedezni veled

3. Én csak a summoner neveidet kértem, mert érdekel, hogy milyen okból kérdõjelezel és cáfolsz meg mindenkit. Hiszen ha ilyen jó vagy Fiddle-vel, nyilván a ranked játékokat is zsinórban nyered.

4. Miért titkolod? Ilyen tudással, és képességekkel nincs okod rá.

Vagy talán valami érzékenybe tenyereltem?

zippofcy
Te ezeket hol olvastad hogy ezek a tuti itemek Fiddlének? A Bibliában van benne? Vagy Phreak írta? Szinte látom: "I play Fiddle as a jungler." "Fiddle does tons of damage." 😄 😄

jazzy
Te különc vagy, vagy unknow
böröczk
Ne már, unalmas már a blind pickelõ núb barátaimat szpektálni, Jazzy meg offline 😄
Egyébként próbáltuk beüzemelni Donnal a sztrimet nálam, de sajnos Göd város netszolgáltatója nem volt képes az elvárásoknak eleget tenni, így hát várok egy szebb jövõt. 😄

Kumiho #2179

zippofcy
De ha annyira fikázni akarsz gyere rankedezz velem. Na persze tudom ahhoz te túl pro vagy 😛

Fec papa
ÍRD BE

zippofcy
Úgy érted random csapattársakkal? Fele gyõzelem fele vereség. Miért, te randomokkal is mindet nyered? 2/3-ot? 😛
Vagy talán okos ember nem rankedezik randomokkal? 😄

Czdano
Ez nem tervezés kérdése, ép eszû embert 6x megölt volna ezen a meccsen. A DOT fogalmáért külön köszönet, eddig nem tudtam mit jelent! ja de.....

A rabadon-ra nem mondok semmit, ha nem építesz 3 dorans ringet vagy rod of agest vagy LEGALÁBB egy hourglasst akkor vége a dalnak. Szar volt az enemy és mákod volt...de mindegy 😊 élj abban a hitben hogy #1 EU FIDDLE vagy..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Fabio Capello
Szabad megérdeklõdni a három 30-as accountod nevét? Nagyon kíváncsi lennék, hogyan teljesítesz ranked játékokon.

Fec papa

Szólj majd ha kihaltál a topikból, én nem bírom. 😄

zippofcy
Rivenre gondolsz? Elmondanám hogy ha nem vártam volna a drainnel addig míg le nem stunnolt, simán megölt volna.
Na akkor melyikünk ért jobban hozzá? 😛

BoneDragon
Pedig engem érdekelne, noob létemre.

Fabio Capello
Akkor most nincs noobelo stream? 😞

Czdano
Nem merek mert kapnám a savat (meg holnap matekérettségi)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

zippofcy
Ez parázs vita? Ennél többet kapok minden második meccsen (vagy mert alázom az ellent, vagy mert kritizálom a csapattársaimat) 😄

zippofcy
Aki nem tervezi hogy meghal, annak mi a jobb a Mejainál?
Plusz, Fiddlét azért elég könnyû KSelni. Nem DDje van, hanem DOTja (damage over time). Szal burstje nincs. Így ha leKSelnek az se számít sokat.
A Rabadon meg A legtöbb APt adó item. Fiddle mivel is sebez?

Mondd csak szerinted mit kéne vennem neki, és miért?

ronihun
inkább streamelj czdano, mindenkinek lenyugodna tõle egy ilyen parázs vita után

...

Czdano
Mellesleg a videódban az ellenfél színvonala meglátszik 12:17-nél. A tiéd meg ott hogy mejait és deathcapet raksz elsõnek..de mindegy..erre is lesz 1 frappáns magyarázatod..

zippofcy
Tõlem mehetünk rankedezni, ott a nevem vegyél fel 😛

Czdano
<#falbav>

Gyere velem rankedezni kérlek, carryzz fel 2500 elora ahol nyilván vagy, mert ennyi bölcsességet régen olvastam bárkitõl egy nap.

Why so serious?

Még mindig nem érted? Pedig elég szépen el lett magyarázva.
#18066 +1

zippofcy
Szóval akkor szerinted nem én fordítottam meg az állást 17:15-nél.
Szerintem meg igen. 😛

zippofcy
Feedeltek, 4et öltek 13x haltak. Aztán én fordítottam az állást.
Nézd meg a videót ha érdekel.

Fabio Capello
Többször hangoztattad itt a hozzászólásaidban, hogy a League egy csapatjáték. A kérdés nem az, hogy te nyerted e meg, vagy sem, hanem hogy a végén TI nyertetek, vagy nem.

Ha tartod magad ahhoz, hogy ez egy csapatjáték (ami mellesleg így igaz), akkor miért állítasz olyat, hogy TE vagy egyedül az, aki az egész csapatodnak megnyeri a játékot? Akkor is megnyerted volna, ha a négy csapattársad áll a kezdõn, és egymagad vagy a pályán? Kötve hiszem.

Nagyban hozzájárultál a CSAPATOD gyõzelméhez, ez vitathatatlan. De hogy te lennél csakis és egyedül az, aki megnyerte - merõben hamis. A csapattársaid nélkül egy nulla vagy, bármennyire is übergyepálod, agyonvered, kicsinálod, agyongankeled az ellenfeleidet - nélkülük sehol se leszel.

Ennek fényében, nem, nem te nyerted meg. A csapatod nyerte meg, jó kombinációkkal, és kellõ helyezkedéssel, melynek te is részese voltál.

Mind a 4 csapattársad afkolt az elejétõl? Ha nem, akkor nem TE nyerted meg, hanem TI nyertétek.

zippofcy
Én nyertem meg vagy nem? Indoklással ha lehet hogy el is higgyem 😛

Fabio Capello
megnéztem, képzeld. Na erre varrjál gombot makimanó. Mind a 2160 másodpercet.

Találtunk mi bõven, csak egyiket se fogtad fel már az elején se, azóta nem is próbálkozunk.

Why so serious?

Ja tudjuk, mindenki hülye csak te vagy helikopter.

Why so serious?

zippofcy
Nem én trollkodok, velem trollkodnak. Csak nem találnak fogást rajtam. Kis különbség 😉

Pl. a belinkelt videót véleményeztetni jöttem ide. Fogadok egy ember se nézte meg. OMG 36 perc OMG ! Max ennyit tudnának róla mondani.

A legtöbb ember aki AD carryzik flat armor sealeket használ mert az éri meg legjobban.
Az a +2.5(?) ad amit sealekbõl kitudnál rakni semmit nem ér.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.