League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Legjobb Cassioverõm miden. <#gonosz1>#gonosz1>
Hol van amúgy Zippo? Nekem hiányzik, így nem mehetek el vizsgázni!
Kumiho #2179
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Ám mik az elsõ benyomások Varusról? Vagy még nem elérhetõ? Szegény jókor jött, Diablo 3 elõtt, legalább nem lesz sorotok a szerverre
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
-----
Range: ~Ashe
Q: ~Cait
W: ~Vayne(/Teemo)
E: ~MF
R: Skillshot snare relatíve nagy range-dzsel és balance-olt sebzéssel (Sejuani), ami lassan terjed.
OP
Scientia potentia est.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
---------------------
Btw, aki érez hozzá kedvet:
EUW-n 1 v. 2-t embert keresünk. (Nem ranked teambe, csak úgy.) TS3 + LvL30 legyen meg. Athem -et lehet keresnie annak akit érdekel a dolog.
Why so serious?
Jut eszembe, majdnem ilyen mesteri szinten mûveled:
és a MESTERMÛ
Kumiho #2179
Én ahhoz úgysem értek.
Na megvan má a dobogó? : D
Kumiho #2179
Akinek van kedve jöjjön tesztre Tryndájával. NEM állítom hogy az enyém über, 3 vs 3ozni szoktam vele csak. Fel se soroltam azok között amikkel jó vagyok 😛 Olvass vissza 😛
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Mellesleg, ha szabad kérdeznem, a hüllõemberek már köztünk vannak, vagy elõbb elviszik a Holdat, és majd utána jön az invázió a negyedik dimenzióból?
A videót se én csináltam ugye? 😛
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
EUW: Rócsild. Random emberek normálisabbak ott mint Easten. Mármint kevesebb az AFK meg a leaver.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz