League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BoneDragon
Utóbbi napokba elég tápos yi-kkel találkoztam. Elõbb 2-en rámentünk, tanknak volt 4,2k hp-ja, nekem meg 3,6k és akkora volt a lifestealja, hogy 1 ütésre visszatöltötte magát max hp-ra. Lazán kiszedett minket.

SzirmosSzisza
Ki nem ? 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
Nem tudom miért mondjátok, hogy yi gyenge... Ha fel van gearelve darabokra szed mindent. O.o

Czdano
<#eljen>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

zippofcy
Utolért a való élet, de hamarosan jövök újabb videóval, lehet majd leszólni 😛 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

jazzy
Ultija nagyon jó, 2 sec immobilize, E lassítás is elég jó, a Q late game hasztalan, egyrészt nem éri meg channelezni nagyobb dmg miatt, mert nincs autoattack addig (vagy ha van is, nagyon lassú), csak arra jó, hogy 3 autoattack után kisütöd a stacket. Amúgy nekem bejön. Bár Gravest erõsebbnek érzem.
böröczk
Orianna trollpick? -1

Legjobb Cassioverõm miden. <#gonosz1>

Hol van amúgy Zippo? Nekem hiányzik, így nem mehetek el vizsgázni!

Kumiho #2179

Maak
mehetnenk duoban botlanere az lenne akkor a tuti fail<#vigyor5>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Különc
6 nap igen, csak az a baj, hogy én akartam veled játszani, de te nem akarsz HC-zni, úgy tûnik majd nekem kell valami csicska softit csinálni miattad

Ám mik az elsõ benyomások Varusról? Vagy még nem elérhetõ? Szegény jókor jött, Diablo 3 elõtt, legalább nem lesz sorotok a szerverre

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Nekem az ad carry alapból trollpick, mert nem tudok, tehát a varus is az 😄 Oriannázni se tudok, xerathot frissen vettem, de tryndázni igen, azt jól beszoptam 😞 (6nap)
Különc
Pedig most nincs annyi trollpicked (mondjuk nekem Tryndamere, Xerath meg Orianna az) <#nevetes1>

jazzy
De igen, mit gondolsz mér játszok frissen megvett championokkal, meg hétvégén 10-15 meccseket? 😄
Maak
utobbi napokban elnezve a historydat, csak nem 200-as ratingre palyazol?<#hehe>

Különc
Kü-Kü-Kü-Különc!!!

jazzy
FUCK THAT PATCH DAAAAAAAAAAAY Go Go ranked! 😄
Fabio Capello
Varus elérhetõ a storeban.

Kly
Varus
-----

Range: ~Ashe
Q: ~Cait
W: ~Vayne(/Teemo)
E: ~MF
R: Skillshot snare relatíve nagy range-dzsel és balance-olt sebzéssel (Sejuani), ami lassan terjed.

OP

Scientia potentia est.

jazzy
I PICK YOU, KÜLÖNC!
roland2293
hol vannak a free karik ? 😊

Varrus valszeg a szokásos riothoz híven: tápos de rohadtul, minden 2. f*sz azzal akar menni és ha bannolod draft picken má leavel is valaki, 2-3 hét múlva nerf. Fiora után azt gondoltam a köv. AD champnek olyan lessz, hogy minden auto attack sebzést true damage-be rak és az ultija az, hogy megnöveli az attack range-t 250000-re az attack speedet 75%-al attack damaget 200%-al crit chance-ot 50%-al life steelt meg 1000%-al.
LestatVenom
én is erre gondoltam mikor néztem, "but i play as a jugler" 😄

hu hu hu huuuuuuuuu

Fabio Capello
ROFL 😄😄😄:

SzirmosSzisza
Tiszta noob, armor rúnák ... <#nezze>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Unknow
Bár én lennék, akkor már leálltam volna XD Esküszöm ha tudtam volna,hogy ez lesz belõle, még a magvait se vetem el a dolognak.

---------------------

Btw, aki érez hozzá kedvet:
EUW-n 1 v. 2-t embert keresünk. (Nem ranked teambe, csak úgy.) TS3 + LvL30 legyen meg. Athem -et lehet keresnie annak akit érdekel a dolog.
Fabio Capello
Y U NO JUNGLE!

Nehogy, folytassa csak, legalább nevettem egy jót így reggel.

Why so serious?

RedDevilsza
Csak neked akarok jót, amikor azt mondom: ne égesd tovább magad a hozzászólásaiddal.

ronihun
TÖKÖSMÁKOS hát én ezen nevetek egy fél órája<#nevetes1>

...

böröczk
Ezt így a végére: KÖSZÖNÖM, zseniális.

Jut eszembe, majdnem ilyen mesteri szinten mûveled:

és a MESTERMÛ

Kumiho #2179

böröczk
😄 Mondtam én, hogy õ tudja, majd mi kell a carrynek.

Én ahhoz úgysem értek.

Na megvan má a dobogó? : D

Kumiho #2179

zippofcy
Képzeld, láttam jó Tryndát +crit% és critdmg nélkül. Azta !
Akinek van kedve jöjjön tesztre Tryndájával. NEM állítom hogy az enyém über, 3 vs 3ozni szoktam vele csak. Fel se soroltam azok között amikkel jó vagyok 😛 Olvass vissza 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

böröczk

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Trondomore rúnapédzsen van neki +9% crit 😄

zippofcy
Easten: Tökösmákos

jazzy
Hülye lenne bárki kibannoltatni téged, 1 hétig kell mulattass.
Czdano
Kijátszotta a match historyt is, ugy is csak fiddle win van benne

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

zippofcy
Elmentem, holnap linkelek még videót aki akar oltogathat. Feltéve hogy vmi csókos nem intézi el a bannolásom 😛

SzirmosSzisza
USA-n vagy ? Mert Easten nincs ilyen, Westen meg 21-esnek mutat (mondjuk match historyd nem látszik, azt nem tudom mire vélni 😄)

Fabio Capello
Naugye, nem volt ez olyan nehéz.

Mellesleg, ha szabad kérdeznem, a hüllõemberek már köztünk vannak, vagy elõbb elviszik a Holdat, és majd utána jön az invázió a negyedik dimenzióból?

zippofcy
Ne magadból indulj ki.
A videót se én csináltam ugye? 😛

NagyiBMX
<#worship>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

zippofcy
US: Zzozickzzrck de ott rég voltam. 200-as pinggel skillshot reménytelen és last hit is nehéz.
EUW: Rócsild. Random emberek normálisabbak ott mint Easten. Mármint kevesebb az AFK meg a leaver.

össze vissza hazudgál

NagyiBMX
I am sorry 😞

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

zippofcy
Kizárt dolog 😛 Szerinted melyik a valószínûbb: te elnézted, vagy én nem tudom a saját karim szintjét?

SzirmosSzisza
Néztem, az a karakter 21-es 😄

Fabio Capello
Igen, az az accountod már megvan. De korábban három level 30-ast emlegettél, engem a többi érdekel.

SzirmosSzisza
Francokat, mindjárt top1 a topik <#idiota>

zippofcy
Akit érdekel a nevem nézze meg a videót. Nem álnéven csináltam. Nem is kiskarival.