League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csinálj te is vmi vidit 😉
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
De akármikor beírod ide a keresõbe, hogy ranked, bármikor kidobja neked azokat az információkat, amik ezt megerõsítik.
Kumiho #2179
---
Megnéztem a videót és szupcsi vagy!
Szerintetek ez normális, hogy rankeden ilyen elmebetegek még játszhatnak? Biztosan nem csak mi 9-eb reportoltuk, vajon miért nem banolják?
Kíváncsi vagyok a "pro"-k mibe kötnek bele. 😛
Lenyomtam a méretét is 15 percre, annyit kibírtok 😄
http://www.youtube.com/watch?v=pcRbetyKhL4
Fiddle vs Fiddle
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Kumiho #2179

Lehet megnézem a 20-at mikorra érem el vele.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy meg 15.-tõl lesz hely fogadok 😉
wtf?
Késõbb már tudnak ellene játszani, nagyon könnyen counterelhetõ, azért nem oly közkedvelt.
Preferáltabbak a cc-s csampik, ettõl függetlenül lehet jól játszani Yi-vel is magasabb szinten, akár Katarinával, Twitch-csel.
Ha érdekel, én tényleg javaslom, nézegess kiemelt streameket, a LOL azok közé a játékok közé tartozik, amiket szerintem baromi érdekes nézni is, nem csak játszani.
Nem tudom, szabad-e ilyet linkelni, úgyhogy csak így.
Kumiho #2179