League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jazzy
Szándékos feedért sem? Akkor meg minek van a report rendszerben, mint ok?

Panzeradler
Lassan félek benézni ide, szörnyû ami itt megy perpill
Különc
ok

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Következõ meccs: 1 alapból afk (õ bannolt). Varus és Morgana az enemy teamben. Bot lane ashe + teemo 7 perc alatt összesen 12 dead. Ezután mindenki afk kivéve mid kennen és én. Majd 10 percig tartottuk a tornyokat ketten. Erre belogol az afk és indít egy szavazást, feladtuk. Ez is ranked.

Unknow
Az ilyeneknek mond azt amit Fiddle is mondana: "It's all skills." aztán ne is törõdj velük.
zippofcy
Savanyú a szõlõ? 😛
Csinálj te is vmi vidit 😉

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Wow köszi, el se hiszem hogy ezen a fórumon vki megdícsér 😄 😄 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Igazad van, térdre borulok a mester tudása elõtt és mostantól nagyon nagy istenként imádom.

Why so serious?

Unknow
Nem tudom mi a bajod. Amikor lassítva öli a videón a skarnert és még a zene is olyan, hogy sikít a gitár. Igazából esélye nincs az ellenségnek. Szerintem nem számít,hogy ez most blind pick , draft vagy akármi. A tudás , minden játékmódban tudás!
Mert feedelésért sajnos nem bannolnak.

Why so serious?

Blind pick ahol egy skarner midezik egy kassadin ellen, lent meg sion van supportnak egy olyan vayne mellett aki ha meghallja azt a szót, hogy "farmolás" akkor valószínûleg a facebook játékra gondol. Pro vagy, hogy ezt lehoztad...

Why so serious?

böröczk
Ez teljesen normális sajnos.
De akármikor beírod ide a keresõbe, hogy ranked, bármikor kidobja neked azokat az információkat, amik ezt megerõsítik.

Kumiho #2179

Unknow
Végre végre végre! Na, ahogy Fiddle is mondja: "Time for a true display of skill!"!

---
Megnéztem a videót és szupcsi vagy!
Fickó a csapatomban harmadikként választ. Elõtte mid top van. Pickel Cho-t, majd rájönk, hogy õ akar a support lenni cho-val. 0 18 0 a vége. Az utolsó 10-et már direkt halta be, csak befutott. Én voltam az ad carry. 3 3 1-lett a végem. 7- percben ellenfél vayne 7 1 0 val ment.

Szerintetek ez normális, hogy rankeden ilyen elmebetegek még játszhatnak? Biztosan nem csak mi 9-eb reportoltuk, vajon miért nem banolják?

zippofcy
Elkészült, lehet véleményezni.
Kíváncsi vagyok a "pro"-k mibe kötnek bele. 😛
Lenyomtam a méretét is 15 percre, annyit kibírtok 😄

http://www.youtube.com/watch?v=pcRbetyKhL4

Fiddle vs Fiddle

Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

ronihun

...

jazzy
ronihun

...

Különc
Én is kíváncsi vagyok mint mond rá Kombinátor, csak gyõzzem majd elolvasni a wall of textet

jazzy
Kombinátor?
ronihun
Gragas egy erõs champion!

...

böröczk

Kumiho #2179

FrostBite
kaptam négy ip boostot, biztos megsajnalt a riot ...

böröczk
Csak ne tegyél armort az AD Carrynek !

Kumiho #2179

zippofcy
http://img839.imageshack.us/img839/3120/lazalom.jpg

zippofcy
Buzi Lázár Jani lvl 10-es lett. Tegnap csináltam az accot 😄
Lehet megnézem a 20-at mikorra érem el vele.

Bírtam volna ha WW le ulltizza az egyiket vagy Brand bestunolja a másikat ha Olafnak nincs éppen ultija elég hamar vége a mókának. Egyébként jogos kellõen elfedelve bárki szétszed mindent AD-ként.
Na ezt a témát nagyon gyorsan fejezzük be.
RedDevilsza

zippofcy
Ki melyik hármat szúrná leginkább? Én Ahri, Lux, Cait.

zippofcy
Ezt most miért kellett? Kiderült hogy fogyóznom kell !

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zippofcy
Bocsi de a buzi Lázárt húzom már 8as. Meglesz ma a 9. 10-nél kisorsolom köztetek 😛

Különc
Ez a sok szar amit linkelsz néha az internet melyik mély pöcegödrébõl bugyogtatod fel Szisza?

SzirmosSzisza
O_O

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Unknow
Nincs olyan meccs amit megérné felvenni. Majd ha egyedül lehoz egyet megint, azt majd kirakja <#idiota>
böröczk
Egész nap vártam rá, de semmi, pedig tegnap megígérte.

Kumiho #2179

Különc
Én zippo videójára várok, de hiába <#lama>

böröczk
Don nem akarja streamelni a 3v3 rankedjeinket. 😞

Kumiho #2179

zippofcy
Ezért kell acc. mindkét szerverre.
Amúgy meg 15.-tõl lesz hely fogadok 😉

west server. position over 2000. estimated login in 22 mins.

wtf?

jazzy
Dehogy, az valami trollbuild, 2 spellje ad scale
Ez egyébként ,hogy nézni is élvezetes szinte az összes Moba stílusú játékra igaz, de hogy miért azt én se tudom megondani
böröczk
lvl10-en totál jó cucc a Yi mester, használd egészséggel!
Késõbb már tudnak ellene játszani, nagyon könnyen counterelhetõ, azért nem oly közkedvelt.
Preferáltabbak a cc-s csampik, ettõl függetlenül lehet jól játszani Yi-vel is magasabb szinten, akár Katarinával, Twitch-csel.
Ha érdekel, én tényleg javaslom, nézegess kiemelt streameket, a LOL azok közé a játékok közé tartozik, amiket szerintem baromi érdekes nézni is, nem csak játszani.
Nem tudom, szabad-e ilyet linkelni, úgyhogy csak így.

Kumiho #2179

böröczk
Dzsezi, próbáltad már lich bane-nel?

Kumiho #2179

BoneDragon
SzirmosSzisza
Én csak egy AP Yi-t láttam, de az eléggé nem ért semmit 😄