League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Jazzy csak fél, hogy meghal a nagymellû varázslója.

Kumiho #2179

Különc
Erre mérget vennék, fel fogsz te még nézni a hc karakteremre

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Megszedjük magunkat rmahn és elmegyünk honolulura amíg te huszonötödjére kezded újra a barbárod
böröczk
<#mf1>
Egyébként igen. <#idiota> Sok vót a lol. <#miaz>

Kumiho #2179

Különc
És te is softcore punci leszel, mint jazzyke haverod?

böröczk
Azon már túl vagyok, fizikailag már felkészítettem magam a megjelenésre.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Nocsak nocsak, nem tanultunk év közben ? Tele a pótlási hét ? <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Remélem lesz szakállad is
böröczk
Így van, és a szívroham kerülget, amikor meglátok egy spoileres hozzászólást,
hogy még véletlenül lenyitom.
Videókért, képekért szoktam benézni csupán, de csak a pucér idiotizmus fogad az utóbbi egy hónapban. Túl kicsi vagyok ahhoz, hogy én oda írjak.
Jövõhéttõl felejtõs a LoL, péntekig kell túlvészelni a vizsgadömpinget, aztán

Kumiho #2179

jazzy
Mi is végig 1300-1400-asokat kaptunk amikor indultunk, lehet nincs alatta senki <#zavart2>
SzirmosSzisza
Ne flémeljetek, inkább azt mondjátok miért nem randed teamezik senki 3v3-ban, elõbb 1030-as csapatunk kapott valami 1300asokat <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pesszimista vagyok , de te ezt nem értheted

jazzy
-> aláírásod
sok itt a szkeptikus ember ...

ki kell hogy ábrándítsalak ...

"nagyon nehéz a sorok mögé látni" 😊

jazzy
Tudod van ez a mondás, hogy hülye kérdésre hülye válasz 😊
Különc
Mert a sok keménygyerek (mint gtronic) megvette és azzal akar játszani, ha banolod vagy pickeled, instant ragequit, várj 1 hetet és helyreáll a rend

én így is felfogtam kirõl, és mirõl van szó, azért mégse a diplomám múlik rajta, de ha te mondod, hát úgy legyen 😊

SzirmosSzisza

jazzy
Azoknak az embereknek, akik tudnak helyesen olvasni kedves gtronic cimborám.
szerintem is bele kell kötni, mert 2r van benne bazdmeg, ez már szánalmas jazzy barátom😄 kinek jatszod magad?😄

ronihun
varrus op ez ügyvédelve van

...

jazzy
Valszeg azért, mert nincs Varrus nevû champion.
Miért van az, hogy Draft picken amint kibanolom Varrust valaki kilép?!
Különc
Kösz a pluszt D3 topikban, te mér nem írsz oda? A félõrültek szegik kedved?

böröczk
Én is szeretnék.

Kumiho #2179

Fabio Capello
d3, VIP jog, mi a faszom, bankot raboltál? 😄

Különc
Istenem, végre <#eljen>

jazzy
Beújítottam d3-ra köszönet Hunternek 😄
Különc
Engem speciel érdekelne, hogy mikor mit miért csináltál, iskolában is megkönnyítette a tanulást

zippofcy
Aki tud játszani annak nincs szüksége magyarázatra, a többi meg úgyse értené 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Czdano
Jó a speciális játékstílus

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ayden
Én egy dekát nem játszom rankeden, de kezdem nem is bánni mert amiket itt olvasok😄
A lényeg hogy mégis szórakoztat a játék😊

Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.

jazzy
Itt vagyok. Szuper a videó. Bár túl hosszú, 2 másodperc után bezártam, de leszûrtem a lényeget. Ügyes.
Unknow
Kis segítség képpen rakhatnál mellé kommentárt is, hátha az segít megérteni ,hogy mit miért csinálsz. Néha személyem is csak néz,hogy "omg ezt,hogy csinálta"...segítene ha elmagyaráznád pl,hogy hogyan lopakodsz a bokrokba!
zippofcy
Egy már megszólalt 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Értelmes embereknek? És õk hol vannak mert ebben a topikban csak mi vagyunk. Várnám, hogy az úgynevezett "értelmes emberek" mikor szólalnak meg a védelmedben úgy 10en. De minimum 1.

Why so serious?

zippofcy
Van egy 12-0-ás meg egy 7-0-ás Nida LoL recordom, de vele kb 20-at játszottam, Fiddlével meg kb 400at. Lehet megcsinálom az utóbbit azért, a 12-es az 50 perces, én se nézném végig.

zippofcy
A videókkal bizonyítottam az értelmes embereknek, hogy ti mik vagytok 😛 😄

Unknow
Tegyél fel még egy videót. Az az igazság,hogy sokan nem vesznek észre semmit akkor sem ha az orruk alá dörgölöd mert,hogy "lehet,hogy szerencséje volt".

Bár nem értem mit kéne még bizonyítanod, lehet, hogy az a bajuk,hogy mindig csak Fiddlestickel játszol és azt hiszik csak azzal megy neked.

Most viszont tedd azt amit Jax is tenne: "I ate an orange and it was k."

Amúgy a következõ videódban játszhatnál egy Alistarral, kíváncsi vagyok skillshotos championnal milyen vagy.
Mi elkönyveltünk téged itt valaminek. És valóban bizonyítottad is két videóval, hogy igazunk van.

Why so serious?

RedDevilsza
Mindenesetre ezen a mondatodon nagyon jót nevettem.

RedDevilsza
"Erre bizonyítottam két videóval." xddd Te most tényleg nagyon buta vagy, vagy csak trollkodsz?

Panzeradler
Elõször is nem értem, hogyan jön a képbe a hely ahol lakom.
Nállam se mennek a ranked meccsek ugy ahogy szeretném, DE mégse jövök ide 30percenként sírni, és leírni, hogy milyen pick volt hány leaver stb.
Jobb lesz neked tõle? Kevesebb leavert kapsz, kétlem.
zippofcy
Szal én mondtam vmit, ti lehurrogtatok.
Erre bizonyítottam két videóval.
Akkor most ki is a hülye? 😛

Különc
lol u mad

böröczk

Kumiho #2179

böröczk
Lopol-e

Kumiho #2179

Bezzeg Sárisápon mennek a faxa dolgok gondolom 😊