League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
hogy még véletlenül lenyitom.
Videókért, képekért szoktam benézni csupán, de csak a pucér idiotizmus fogad az utóbbi egy hónapban. Túl kicsi vagyok ahhoz, hogy én oda írjak.
Jövõhéttõl felejtõs a LoL, péntekig kell túlvészelni a vizsgadömpinget, aztán

Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
A lényeg hogy mégis szórakoztat a játék😊
Love is like wind, even though you can\'t see it, you feel it.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Why so serious?
Bár nem értem mit kéne még bizonyítanod, lehet, hogy az a bajuk,hogy mindig csak Fiddlestickel játszol és azt hiszik csak azzal megy neked.
Most viszont tedd azt amit Jax is tenne: "I ate an orange and it was k."
Amúgy a következõ videódban játszhatnál egy Alistarral, kíváncsi vagyok skillshotos championnal milyen vagy.
Why so serious?
Nállam se mennek a ranked meccsek ugy ahogy szeretném, DE mégse jövök ide 30percenként sírni, és leírni, hogy milyen pick volt hány leaver stb.
Jobb lesz neked tõle? Kevesebb leavert kapsz, kétlem.
Erre bizonyítottam két videóval.
Akkor most ki is a hülye? 😛