League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Én nem veszem meg ezrealt mert speciális játékstílust ígényel. Maradok a szar useless castereknél mint anivia, galio, vagy ryze, de nem is sorolom tovább mert ezeket te kisujjból kirázod!

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk
75 farm 30 perc alatt jessz! A többiérõl ne is beszéljünk.
Dat hidden elo, jessz!
Retardált ráta mindkét csapatnál 100+%, és látni se kell a megállapításához azt a 30 percnyi játékot.

Mellesleg hol látni egy színvonalas meccsen ENNYI killt-death-t? <#wow3>
DIABLOHÁRMATAKAROK

Kumiho #2179

zippofcy
MÁSODIK játékom vele ... (elsõben 2-0-3at csináltam de két csapattárs 0-9 és 0-11 volt) játssz már vele egyet kettõt és linkeld be a képet, köszi nagyeszû.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Czdano
Szerintem se a varusotok meg a blitzcranketek hozta le egyébként..egyedül a junglereteknek volt kevesebb goldja az egész csapatodban <#idiota>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

zippofcy
Kipróbáltam AP EZt, második játékom vele:

http://www.kepmegoszto.com/201205102318/4fac30bcedab6-miez.html

miEZ

""

Ha a range nagyobb lenne, jó lenne. Megnézem ADban is.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Különc
Nem is neked írtam, hanem Szirmosnak

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Zickler
Én 22 óránként kapok First Win-t.

Battletag: Muhee#2716

BoneDragon
Úristen mekkora meccs volt az elõzõ. Szana szét aláztak minket, bázisunknak megmaradt a fél hp-ja, erre 3-an odamentünk baronhoz a buff miatt és végigvertük az egész midet... Ezzel az egy rushal hoztuk a meccset. Áhh, nagyon faszántos volt. 😊

Különc
Nem 24

SzirmosSzisza
24 óránként, de elvileg kiírja a profilodban már.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zickler
A kis accodon azért van boost mert arra kapsz alapból egy kb. 5 wines boostot. Egyébként meg 22 óránként az elsõ gyõzelemért kapsz bónusz 150 IP-t.

Battletag: Muhee#2716

és mikor kapom meg azt a naponta egyet ? (hány órakor , vagy az most hogy van )
jazzy
de van egy egyes színtû accom és neki meg jár , de nincs megvéve semmi , akkor ez most hogy ?
jazzy
IP Boostot a storeban vehetsz Riot Pointért, amit a storeban vehetsz valódi pénzért. Ergo ami szürke az nem jár alapból.
de szürkével írja ki és azt írja hogy IP boosts not enabled vagyis nem kapom meg a + ip pontot . Ez mitõl van ?
SzirmosSzisza
Naponta van 1, illetve nemrég kaptunk 10 darabot, mert szarakodott a szerver.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

sziasztok lenne egy kérdésem. minden csata után van ez az Ip boosts .
Ma meg azt írta ki a játékom után hogy Ip boosts not enabled ez miért van , és meddig tart, és mitõl van ez ? (fontos lenne ,mert igy 70-100 IP-t nem kapok meg)
Fec papa
változtass jelszót. <#miaz>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

ronihun
az elsõ nem olyan nagy szám, a másodikban viszont a ward+golem wq szép volt 😊

...

Én csak egyen voltam ott, hé. Többihez semmi közöm. 😊

Why so serious?

böröczk
DE arról nem volt szó, hogy az én akkontomra vazeg! : DDD
Mi ez a 4 coop-ai win meg normal defeat halom??
Supporttal én alapból meg se halok, mi ez?! <#banplz><#violent>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Lee Sin, 2. nem gyengén nem gyenge 😄

Ridley
hát varussal toltam párat szóval az még ment,de most semmi....

AmdPower

zippofcy
Nekem akkor csinálja ezt ha idle voltam egy ideig és disconnectelt a szerver. Újra be kell jelentkeznem.
Talán a legújabb patch óta van ez.

Ridley
Sziasztok!

lenne 1 kérdésem:
tegnap óta ha bejelentkezek a játékba nem mutatja a pontjaimat,a champion menüre se
reagál ha play-t nyomok és jönne a karakter választó kép ott fekete minden

miért van ez??

köszi elõre is

AmdPower

BoneDragon
<#eljen>

ronihun
you just have to ask son.

...

SzirmosSzisza
Szerintem a zene nem tetszik neki. De, hát mindenki tudja, hogy két fajta zene van, ami neki tetszik, meg a szar 😊

Borzgy
Nyisd meg youtube lapon a videót, mert itt a fórumon akadozik....

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

zippofcy
Ez télleg nem olyan mint az én videóim.
Igaz ugyan hogy ez is replay, frapssal felvéve de jó zene helyett vmi nyálas, akadozó borzadály van alatta 😄

(amúgy ügyi a srác)

SzirmosSzisza
Onnan izgalmasabb LoLozni, sose tudhatod mikor jön a lagspike <#idiota>

Jó kérdés. Addig mi gyûjtjük szoraglmasan a defeateket. 😊

Why so serious?

Fabio Capello
Te se.

böröczk
Tûnjetek má innen a dijablos avatarjaitokkal, vagy csináljatok nekem is!
Én csak úgy vagyok hajlandó zippo ellen játszani, ha õ egyedül van, mi meg öten, máskülönben a játék neki nem kihívás.
Miért vagyok még mindig suliban?:l

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

Különc
Nem tettél pontot a mondatod végére

jazzy
Van annak a srácnak elég baja :/
SzirmosSzisza
Hihetetlenek vagytok amúgy, egy Varrusba instant beleköt valaki, a steam mellet meg elsétáltok :/

Unknow
Ezt a vitát hamar le lehet zárni. Aki nem hiszi el,hogy Zippo tényleg ilyen penge, az játszon egyet ellene! Persze nem 1v1-et, mert a rutin miatt az semmi képpen nem fair, és úgy nem hiszem, hogy lesz ellenfele Zipponak.

Viszont lehetne egy Zippo + bárkik Vs Kételkedõk meccs! Ott végre látszódna,hogy végülis akármennyire vészes a helyzet, Zippo megoldja. (Legalábbis nekem ez jött le a videókból.)

Hajrá Zippo!
Morphh
Hagyjuk szerintem ezt a témát, bármennyire is divatos egy-egy lelkes amatõr szárnybontogatásán vergõdni. Ha valaki kiemelkedõ játékot nyújt, annak véleményére adni kell. Nyújtson mindenki azt, ha ennyire ügyesek a népek.

Frostyc - East

zippofcy
Ja gondolom te szívesebben néznéd Cho-t 😛

jazzy
Ennyi erõvel spectellek ha akarlak, de nem.
zippofcy
"összevágod a szép jeleneteket" - ja az a kozmetikázás. Talán 20 meccsbõl is össze lehetne vágni a "szép jeleneteket", nem gondolod?
Amit én csinálok abból az egész meccs lekövethetõ. Mint egy steam, csak bele lehet tekerni és vissza is lehet nézni.

Ne dumálj, csinálj jobbat!

Why so serious?

jazzy
Mármint minél? Egy videónak az a lényege, hogy összevágod a szép jeleneteket, nem az, hogy felveszed a replayt frapssal és aláraksz zenéket.
zippofcy
Csinálj jobbat 😛

Fyrex
nem sokszor írok ide, de ne haragudj, sajnos ez a videó tényleg kurva gáz, fõleg azért mert azt gondolod ez bármit bizonyít

Avanti Crociati!

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
😄