League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
há' má' hogyne? 😄

Avanti Crociati!

RedDevilsza
Mi lenne ha a 500as hidden normal ELOs játékaid nem linkelnéd úgy mintha kicsit is mérvadó lenne mit hozol azokon össze?

Fec papa
😞 Well okay.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
Maradjunk a témánál 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Dehogy is, csak azon múlik, mikor gyûlik neki össze a mejai-ra.

Kumiho #2179

Unknow
Én is gyakorolni szeretnék, és azt csak jobb játékosok ellen lehet, szóval én is az ellenségben szeretnék lenni. Hátha ragad rám valami. Attól függ,hogy Zippo össze tud -e szedni egy csapatot.
Elõbb még gyakorolnunk kell mert jelenleg semmi esélyünk.

Why so serious?

Unknow
Mikor játszunk már egy Zippo vs Hitetlenek meccset?
Biztos nem a pro lol játékosok.

Why so serious?

Czdano
Én ezt nem bírom idegekkel komolyan. Tegnap átmentem rendõrtiszti pszichológia tesztjén, elbeszélgetésen egy pszichológus próbált idegelni 10 percen keresztül..szólok nekik hogy zippo-t kéne bevenniük..nekirontana mindenki 10 mp után 😄DDDDDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

böröczk
Vegyen neki inkább Leviatant <#idiota>

Kumiho #2179

zippofcy
Az a "telibekúrt" mejai választja el a jó játékost a rossztól. A rossz feedel, neki felesleges. A pro nem feedel, neki jó.

Azt kéne megérteni hogy nem az számít mennyit öl az ember, hanem hogy mennyit hal. Mert ha nem öl egyet se, de killt sem ad az ellennek, akkor a csapatából a többieknek még van esélye megnyerni a meccset.
De ha elfeedeli az ellent ...

Persze tudom ez olyan eretnek gondolat számotokra hogy bele se mertek gondolni 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Czdano
Azt a telibekúrt mejait felejtsd már el mert rossz nézni

böröczk
Ettõl függetlenül ez az ismerõs most Olaffal kerrizi magát,
félelmetes amúgy, hogy mennyire nem kell hozzá tehetség,
az meg még ijesztõbb mennyire ostobák játszanak ezen a szép, napos péntek délután. : D

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Ne ott próbálgassa. Ha meg tetszik neki vegye meg.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

böröczk
Így van, de õ úgy gondolhatta, ha már ilyen nagy befektetést tett, rögtön viszi is rankedre megmutatni, az õ karaktere milyen szép.
Vagy simán kellett egy ad carry, neki meg ez volt az egyetlen.
Lehet, mindent bundle-ben vesz RP-ért. Lehet.
Hétvégén a retardált ráta tetõzik, úgyhogy bármi elõfordulhat, mindenre fel kell készülnie annak, aki rankedre megy.
Egyébként 0-9 volt az a Varus, amikor feladták.

Kumiho #2179

jazzy
Na azért egy új ad carry nem egy agymûtét, mint mondjuk amikor Orianna volt új.. aki Varussal failel, minden ad carryvel failelne..
Elõbb néztünk egy ranked streamet ahol az egyik zsenigyerek Varusozott (skinnel természetesen), a vége valami 1-7 vagy 1-8. Komolyan, új champ után sem szabad rankedre menni 3-4 napig minimum az ilyenek miatt.

Why so serious?

Borzgy
AD Ezre szar? Kezdesz eltévedni <#idiota>

\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln

NagyiBMX
De te nem mindig ugyanazzal a Vladimirrel játszol, nem mindig XY-t kapod meg csapattársba vagy ellenségbe, lehet, hogy az összes first time még nem tud nagyon játszani vele... Az más kérdés hogy ilyenkor bemegy vele rankedba. De ha meglesz az IP és hülye ugyis megveszi és beviszi rankedba szoval...

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Teamfightban a carry kapja a killeket és õ tolja a dps nagy részét. Az AP bruiser tankos dps ami magic sebzést tol.
Na ez a nem igaz. Nézd meg a héten a sok fail vladimirt. 10-20 halállal végzik mind.

Panzeradler
Nah ha már belejöttem a "jó kérdés"-ek be akkor, mi a különbség az ap bruiser és az ap carry között?
böröczk
+

Kumiho #2179

Maak
rajtad kivul ezt meg sokan gondoljak igy...na miattuk csinaltak ezt a valtoztatast, vagyis merem remelni, hogy a masik fel miatt/miattunk/ akik szerint nem lehet...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Panzeradler
De, igen, 1hét alatt azért bõven belelehet jönni, annyira, hogy tudj vele rankeden játszani. fõleg, hogy nem csak 1x ingyenesek
Ezt ugye nem komolyan kérdezed?

Why so serious?

Maak
a kérdés jó...ja várj...nem jó

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Panzeradler
Miért ekkora gond, ha valaki rankeden f2p-es champpel játszik?
Végre egy értelmes ötlet. Ideje volt.

Why so serious?

böröczk
<#worship> Végre.

Kumiho #2179

Fabio Capello
"Free2Play Champions are being removed from Ranked Solo/Duo Queue soon unless you own the champions. We may revisit this policy in the future, but we are going to test this out."

Fabio Capello
most értem haza, és táplálékot fogyasztok? 😛

böröczk
És Te miért nem?

Megnéztem, az elõzõ kép hõs Caitlyne egyik MF ranked meccsén a harmadik fantomot kezdte buildelni, csak közben MEGNYERTÉK.

Kumiho #2179

Fabio Capello
mi a faszom rexi, te lolozol? 😄

böröczk
Szpektáltam egyik ismerõsömet (1300-400-as trú elo hell), és ezen most berosáltam.
Keresnivaló a buildeknél:

És én még komolyan azt hittem, az emberek 100-200 normal játék után már tisztában vannak az itemek unique jelentésével.
Logika 0, agyi kapacitás a mínusz végtelenben.

Kumiho #2179

Fyrex
egyszerûen nem hiszem el hogy nem tudsz egyetlen normális képet se felmutatni, amin nem carryz téged a csapatod, vagy nem feedel meg az ellenfél... az hogy linkelni még mindig nem tudsz meg no comment

Avanti Crociati!

SzirmosSzisza
Najó, de milyen map controll lehetett a másik a csapatban !😄

Hát ellenfél Fiora és Cho egyszerû megafeeder. Ne haragudj, de nyilván legyõztétek õket. Ezeket csak akkor nem ölöd meg, ha nem akarod. Cho és Fiora még geart sem vett.
Én nem kétlem, hogy jól játszol, de ebbõl a képbõl az derül ki, hogy az ellenfeled megnyerte neked a meccset.

De jó, hogy végre van egy igazi profi is köreinkben aki tényleg érti és érzi ezt a játékot, nem úgy mint a többi noob aki ide írogat.

Why so serious?

zippofcy
[/url][/img]

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Harmadik játékom AP EZként (1et nyomtam ADként is, szar)

http://www.kepmegoszto.com/201205110329/4fac6b6c5e6cb-ez14-4.html

Fec papa
Well Okay. <#idiota>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
Nyissátok meg böngészõvel😊

D:\Games\League of Legends\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.0.141\deploy\assets\social

AP amumu, nem szarral gurít a srác <#idiota>
zippofcy
Akkor azokkal lássunk vmit ... persze megértem hogy a 2-12-4-es scoréidat nem reklámozod 😛
Azér Anivia meg Ryze biztos megvan velük a 200+ farm 😄

FrostBite
A speciális játékstílusról ez jutott eszembe. <#vigyor>

Különc
Nincs már olyan messze

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403