League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Why so serious?
Why so serious?
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Azt kéne megérteni hogy nem az számít mennyit öl az ember, hanem hogy mennyit hal. Mert ha nem öl egyet se, de killt sem ad az ellennek, akkor a csapatából a többieknek még van esélye megnyerni a meccset.
De ha elfeedeli az ellent ...
Persze tudom ez olyan eretnek gondolat számotokra hogy bele se mertek gondolni 😛
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
félelmetes amúgy, hogy mennyire nem kell hozzá tehetség,
az meg még ijesztõbb mennyire ostobák játszanak ezen a szép, napos péntek délután. : D
Kumiho #2179
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Vagy simán kellett egy ad carry, neki meg ez volt az egyetlen.
Lehet, mindent bundle-ben vesz RP-ért. Lehet.
Hétvégén a retardált ráta tetõzik, úgyhogy bármi elõfordulhat, mindenre fel kell készülnie annak, aki rankedre megy.
Egyébként 0-9 volt az a Varus, amikor feladták.
Kumiho #2179
Why so serious?
\"A jellem olyan, mint a fa, a hírnév pedig az árnyéka. Az árnyékra gondolunk, pedig a fa lényeg.\" ~ Abraham Lincoln
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Why so serious?
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Why so serious?
Megnéztem, az elõzõ kép hõs Caitlyne egyik MF ranked meccsén a harmadik fantomot kezdte buildelni, csak közben MEGNYERTÉK.
Kumiho #2179
Keresnivaló a buildeknél:
És én még komolyan azt hittem, az emberek 100-200 normal játék után már tisztában vannak az itemek unique jelentésével.
Logika 0, agyi kapacitás a mínusz végtelenben.
Kumiho #2179
Avanti Crociati!
Én nem kétlem, hogy jól játszol, de ebbõl a képbõl az derül ki, hogy az ellenfeled megnyerte neked a meccset.
Why so serious?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
http://www.kepmegoszto.com/201205110329/4fac6b6c5e6cb-ez14-4.html
D:\Games\League of Legends\League of Legends\RADS\projects\lol_air_client\releases\0.0.0.141\deploy\assets\social
iLove oHs.
Azér Anivia meg Ryze biztos megvan velük a 200+ farm 😄