League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Meg creep killnél is.

#18408 Dominion.
SzirmosSzisza
Van 5 pont, ha több pontod van mint az ellenfélenk az õ Nexusának élete csökken, ha nem akkor a tiétek, ha döntetlen akkor mindkettõ áll. Illetve kill-nél is csökken, ha jól tudom, kb ennyi 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fpocok
Van 5 pont, azokat kell befoglalni. Minél több pontot foglaltatok be, annál jobban megy le az ellenfél pontja. Lényeg a pontok megtartása, a gyilkolás másodlagos.

Amúgy a domination szar... szerintem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

TruckerDave
Sziasztok, tudom itt már szinte mindenki profi, de azért bepróbálkozom egy kérdéssel. Nem rég óta játszok de eddig csak classic meccset nyomtam, Master yi-vel már elég jó is vagyok. De haverom mondta hogy játsszak dominationt de ott nem tudom mi a cél, és hogyan kell játszani. Ebben kérnék egy kis segítséget,mert pl. tudom hogy más cuccok is kellenek. Jah és légy szíves kevés szak szóval és rövidítéssel írjátok. 😉

zippofcy
Már értem miért van annyi feeder rankeden 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Czdano
Karthus keyboard

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

BoneDragon
<#banplz>

Fpocok
lolo

Czdano

Fpocok

NagyiBMX
Azt tudom, igazából RP-t szeretnék szerezni de most fizetni nem tudok semmi modon se érte.

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Különc
Elvileg annak 10 kiskariknak különbözõ embereknek kellene lenniük, akiket meghívsz játszani (terjeszted az igét), amit leírtál az csak a kiskapu, hogy ezt kikerüld és így kapjál RP-t.

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

NagyiBMX
Valaki eltudná mondani hogy müködik most ez a kis karis rendszer ? 10 kiskarit ha felhuzol lvl 10-ig akkor 975 RP-t kapsz ?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

ok, az relatív kinek mi a sok, de azért ne mondjátok hogy 3k win(feltételezve hogy van közel annyi loose is) az nem sok... ha kezdetek óta is játszik valaki, akkor is sacc számokkal napi átlag 7 game 2009 óta nehogy már az ne legyen sok 😄 az 1500 win is napi 4 game átlagban 2009 óta, ha meg valaki csak 1 éve játszik mondjuk és úgy van annyi ...

minden esetre úgy látszik akkor csak én nem vagyok ekkora kocka 😄

Unknow
Neki sincs olyan sok meccse (legalábbis ha a kezdetek óta játszik), az a 2k meccs kb átlag ha összedjük a többivel és van úgy 4k lejátszott game nála összesen.

Akiket ismerek és azóta játszanak mint én kb 1800-2500 win (tehát nem meccs) körül járnak már. Pl én is most 2100 winnél tartok. Nem egy ördöngõs szám, tekintve, hogy pár ismerõsöm közelebb van a 3k-hoz már 😊
Maak
Miert, az sok? Nekem elso accomon van kabe 1800 normal meccs...de lattam mar 1600 feletti winnel rohangalokat is.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

jazzy
Pontosan ez a probléma azzal, amikor kapnak emberek lvl30-as accot.
böröczk
TEssék, kompenzáltam Neked, én úgyis csípem a felsoroltakat. : D

Kumiho #2179

ronihun
erre a hsz-emre kaptam egy minuszt, vagy valaki utálja a clg.eu-t vagy nem tetszett az eszméletlen kifejezés, esetleg engem utál, bár ezt elképzelhetetlennek tartom, itt mindenki szeret mindenkit <#puszis>

...

ronihun
Wickd nemrég kezdett el komolyabban AP topot játszani, szóval igazad van, nem a legjobb Kennen, viszont pl. Froggen meg Krepo nagyon jól játszott ezen a meccsen<#hamm>

...

Különc
Nekem Wickd nem valami meggyõzõ Kennennel, mondjuk nekem alapból unalmas az a karakter valamiért

ronihun
hát a clg.eu megint eszméletlenül játszik <#eljen>

...

A critical chance (kritikus ütés esélye) az esélyét növeli (gyakrabban fogsz kritikusat ütni), hogy kritikusat üss. A critical damage (kritikus sebzés) a sebzést növeli akkor, amikor már kritikusat ütöttél (nagyobb lesz a kritikus sebzésed).

SzirmosSzisza
Gyakrabban van critical damage.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Cat 02 a critical chance többet sebez vagy mi , légyszíves kifejtenéd jobban .
SzirmosSzisza
Többet sebez a crit a másiknál meg gyakrabban van, de ha ilyeneket nem tudsz ne menj 30-as akkounttal, hanem menj a régiddel, mert túl erõs ellenfeleket fogsz kapni.

böröczk
Általában rákeresek konkrét csampionra, meg van pár mûvész,
akinek ismerem régebbi munkáit, és direkt náluk keresgélek. 😊
Ilyen egyébként, aki a Bunnygirl Rivent is csinálta.

Az a Cait skin egyébként simán megvalósítható lenne, talán az Annies miatt nem csinálnák meg, és egyébként is rengeteg skinje van már, bár most, hogy az egyik legjobbat visszavonultatták..
Vagy akár a Davy Jones Fizz, világbajnok. : D

Kumiho #2179

Sziasztok.
Haverom megunta a játékot és nekem adott egy lvl 30-as accot.
Nem is ez a lényeg hanem az ,hogy rúnázni akorok csak nem tudom mi a különbség a critical chance és a crital damage között ? (mert a critical damage dupla annyiba kerül mint a critical chance.)Kérlek válaszoljatok.
Különc
Utolsó meccsen zippo beugrott a Moscow 5-ba mint Fiddle support

SzirmosSzisza
Tegnapi TSM vs M5, érdemes megnézni.

Game 2 Begins at 21:38
Game 3 Begins at 1:06:26

SzirmosSzisza
TSM torna

Csapatok: CLG.eu, aAa, TSM, MYM, Na'vi, Sypher, Teamless, Absolute Legends

Fec papa
Jók! Amugy random böngészel deviantarton vagy honnan vannak? Ahri szvsz a legjobb.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

SzirmosSzisza
Alices skin ötletes !

böröczk

Kumiho #2179

zippofcy
Kb 500-600 lejátszott meccs a három szerveren a fõ accjaimon, meg a kicsiken néhány. Az mondjuk 12x4, meg 2x15.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

neked mennyi idõd van hogy van 2000+ win a smurf accodon ? 😄 és mennyi van akkor a maineden ? vagy te is olyan vagy aki már 2008 óta lolozik ?

Különc
LoL steamroll

SzirmosSzisza
Ez a meccs 😄

Dyrus h behúzta a két inhibitort mikor baront ölték rofl.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

SzirmosSzisza
Fiddle 😄

SzirmosSzisza
Carryzett rendesen !

Csak a Dyrus!

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Különc
Most már drukkolok M5-nak hogy fordítsanak az elsõ meccs után

SzirmosSzisza
Nagyon jó eddig a meccs !

Fabio Capello
ugye tudod, hogy 1400-as elo felett ha egy hónapig nem játszol rankedet, magától elkezd csökkenni az ELO?

SzirmosSzisza
Bocsi, hogy ellopom a nézõid, de TSM vs M5

Elsõ meccs 5v4-ben ment 😄

zippofcy
Majd megnézem a kedvedért de asszem 1550-re mentem fel (randomokkal) mielõtt elkezdett feederekhez meg leaverekhez bedobálni. Szal mikor elértem az ugyanannyi LOSTot mint WINt, abbahagytam.
Vagy fél éve nem toltam rankedet a fõ accomon. A másikon is kb ugyanott állok, 50-50 lejátszott meccs. (simából 2000+ már megvan, szal 😛 )

Czdano

kihagytam pár napot fórum olvasgatásból, hát Zippofcy, üdv köztünk, jó pár kellemes percet okoztál az okosságaiddal 😄
még 1 lelkes amatõr aki azt hiszi hogy feltalálja a spanyol viaszt 😄
hova lett a másik kedvencem kombinátor vagy ki, aki nem érti a szarkazmust ? 😄
lehet ugyan az a kettõ ? 😄