League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alt lenyomva és úgy kattints
Shaconak a bohócát (ulti) lehet valahogy irányításra bírni vagy megy a saját feje után ?
Czdano
<#eljen> teljes mértékben igazad van

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Unknow
Over 9000!

...de tényleg.
Mennyi a maximum sebzése annak skilljének meddig lehet felvinni ?
Akkor is. Azzal kell leütni mindent amit lehet.

Sziasztok
Azt szeretném kérdezni ,hogy ha Nasusnak az elsõ skill-jével minionokat ölök akkor is nõ 3-al a skill sebzése vagy csak ellenséges bajnokok megölésével ?
zippofcy
Ja én meg akkor döbbentem meg mikor a szuper "pro"-t a premade csapatával simán legankolták miden mint egy noobot. Ha se te se a csapat nem rakott wardot legalább a mapot figyelhetted volna 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Két éve nem toltam vele ... ránéztem a CDre, láttam nem tudom megölni, kifutottam. Túléltem. Probléma? 😛
Volt olyan hogy kifogytam a manából úgy hogy a HP vagy vásárlás miatt nem kellett volna visszamennem? Nem mindenki mások tanácsait követve játszik.
AD carrynak armor, APnak mana. Tanknak mit KELL venni a nagyeszûek szerint, 5-ös cipõt? 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Különc
Dehogy csinálja jól, hülye ez

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Czdano
Jól csinálja az tény 😄DDD

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

jazzy
Pár napja átugrálom, eleinte vicces volt, de most már tényleg nem tudom, hogy direkt trollkodik-e, én lefogadom igen, de már nagyon unalmas.
Czdano
<#falbav><#falbav><#falbav>
04:05 zépen befutsz autoatackkal turret alá <#eljen>
25 perc alatt egy olyan itemet se vettél aminek manához köze lenne, de látom a mejait már elkezdted <#eljen>

Jutalmul kaptál egy ilyet a videó alá <#levele>

Rosszul érzem magam hogy a main karimat ilyen emberek használják...

SzirmosSzisza
Így közelebbrõl, tényleg van ázsiai beütése 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

jazzy
Csak úgy, mint az egész "amerikai" lol scene.
Amerikai(?)-ázsiai gondolom, bár lehet tévedek 😄
Itt egy kép róla, itt erõsen ázsiai beütése van:

linkként, ha nem jó

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

SzirmosSzisza
Õ ázsiai ?
amúgy õ hgg barátnõje, fel is lehet ismerni a kanapét mögöttük 😄

SzirmosSzisza

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

zippofcy
Én is pontosan ezt mondanám ha mondjuk agysebészet vagy a nemfémes elemek lenne a téma ... 😛

Elég vagy te ide, hogy nevettesd az egybegyûlteket a "tudásoddal", nem venném el a helyed.

Why so serious?

zippofcy
Tõled se láttam még semmit ...

Igazából csak annyi világos, hogy te biztosan nem vagy az.

Why so serious?

zippofcy
Aha szal te azért nem csinálsz videót mert nem akarod égetni magad. Világos. Anélkül is mindenkinek világos mint a Nap hogy RedDevil a LoL császára 😛

RedDevilsza
<#idiota> Te esküszöm élvezed hogy égetheted magad!

zippofcy
Anivia gameplay 200as pinggel 😄

WTF ! NO MEJAI ! OMG !

zippofcy
Hogy legyen min kötekedned 😛 😄 😄

Anivia vidim pár perc múlva kész. Ezt is ma játszottam mint az elõzõ Ezrealt, legalább másfél éve nem Aniviáztam. US szerón megvettem mikor még új volt a LoL és sokan írták milyen erõs. Toltam vele vagy 10-et de hát kezdõ játékos voltam, na 😄 Meg lehet nézni mennyit fejlõdtem azóta.

Czdano
"Elbaszta aki a bokorba állt, túl sokáig várt."

Ezt most mondd el mégegyszer magadban miután visszanézted a jeleneted 😄 Persze hogy jobb vagy nálam, szerinted miért nézem a videóidat? <#falbav>

zippofcy
-Egy meccset se vesztettem azért mert a towerem odalett. Ezzel szemben ha nem tudok ölni párat az elsõ 15 percben, legfeljebb a társaim nyerhetik meg nekem. Vagyis szarok a lane-ra, nagyeszûek 😛 Nem babysitter vagyok vmi tower defense játékban.
-Mondhattad volna véletlennek 😛
-Mire megölnek (HA meg tudnak egyáltalán) a csapatom leszedi õket mert mindenük CDn lesz.
-Lesebeztem elég szépen. Fél HPval meg egy ultira való manával nem fogom beáldozni magam. Pont annyi HPval menekült el amennyit az ultim leszedett volna róla (amit mákkal került ki). Elbaszta aki a bokorba állt, túl sokáig várt.

Nem hiszem magam jobbnak mint amilyen vagyok. Nálad jobb azt lefogadom 😛

Czdano
Te esküszöm ki akarsz csinálni minket. Jó úton haladsz.

-a lanedet elbuktad mint a büdössz@rt
-02:50, 08:35 jól ultizol (csak hogy elhidd hogy végignéztem)
-mejai-t megveszed egy normálisabb meccsen, kifókuszálnak mint a francot
-02:58-nál rajtad kívül csak 2 ember próbálta megölni a gragast, nem para hogy nem segíted a ganket a saját laneden.

Még mindig ugyan az a véleményem: túlságosan is jó játékosnak hiszed magad, csak nem tudom miért. 😊 A vicc pedig az hogy osztod mellé az észt. Mindenesetre várom a good ezreal vs bad ezreal videódat!

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Curse kupa vagy mi, most épp SK vs AL megy.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

eddigi vélemények varus-ról ?

SzirmosSzisza

Maak
vagy itt egy low video, de nekem tetszik 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM ÖRÖK HÁLA
Unknow

Ettõl csak megjön a kedve a játékhoz 😛
---
Szívesen 😊
Bocsánat a bajnokok ultiai.
Sziasztok.
Haveromat meg szeretném hívni a játékba és szeretném kérni a segítségeteket hogy küldenétek egy kedvcsináló videót amin a hõsök ultijai vannak vagy valami hasonlót.
köszönöm.
jazzy
Cooper?
zippofcy
Harry? :S

zippofcy
Avantasia. Az opera mint tudjuk jó. Több millió sznob nem tévedhet. 😄
De. Rohadtul irritál hogy nincs benne egy normális hangszer.
Mármint elektromos gitár. Meg basszusgitár. Nálam ez a kettõ feltétele a jó zenének. Mindegy ha macskát nyúznak is de szól közbe a gitár, már jó.
Vagyis a Therion, Nightwish, Avantasia a leg"kommerszebb" zenék amiket meghallgatok.
Azt tuti még kevesebben díjaznák ha Thyrfing vagy Marduk zenét tolnék alá.
Mert Lady Gaga meg egyéb illuminati propaganda szóba se jöhet.
Esetleg alá rakhatom a Jogos Önvédelmet, de félek Németh Sándor tiltakozna 😛 😄 😄

Különc
<#nevetes1>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

jazzy
Hi Sheldon.
Atwa
Nem unod még azt a zenét amit a videóid alá raksz ?Mocskosul irritál. Csak ha már a profi játékmódba nem tudok belekötni <#wilting>

zippofcy
Igazság szerint azt reméltem hogy vki beírja:
- Láma KSer csak a csapatod carryzett fel ide, csinálj olyan vidit amin a csapattársaid feedelnek és te egyedül nyered meg.
Erre én:
- Hogyne, csak elõbb csinálj egy olyat te 😛
😄 😄

Kommenteket képzeld oda, pl:
-Gondoltam a láma Jax nem bírja addig leölni Vladot míg odaér az ultim.
-Bazz kár volt farmolásra ellõni az ultimat, most Gragas halott lenne.
-Vajon hamarabb feladják mint hogy összeszedjek pár killt?

Unknow
Nem semmi videó! Azért valjuk meg Ezreal nem egy könnyû karakter...az,hogy neked megy vele egy dolog, de azért ne mond,hogy könnyû mert azért legtöbbünknek nagyon is nehéz!

Kár,hogy a kommentelés elmaradt most is. Igazán örülnék egy videónak ahol végig kommenteled a meccset. T_T

Örülök,hogy végre igényes gameplay videók is kerülnek fel ide <#eljen>
zippofcy
A következõ vidit ajánlom nagy szeretettel azoknak akik szerint:
1. Ezreal-el nehéz játszani.
2. A mejai szar.
3. DD (damage dealer) karinak armor, MR, stb rúnák, mastery meg itemek kellenek mert különben nehéz életben maradni vele (nekik biztosan 😛 )

http://www.youtube.com/watch?v=w-tlHJUhvtw