League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Azt szeretném kérdezni ,hogy ha Nasusnak az elsõ skill-jével minionokat ölök akkor is nõ 3-al a skill sebzése vagy csak ellenséges bajnokok megölésével ?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Volt olyan hogy kifogytam a manából úgy hogy a HP vagy vásárlás miatt nem kellett volna visszamennem? Nem mindenki mások tanácsait követve játszik.
AD carrynak armor, APnak mana. Tanknak mit KELL venni a nagyeszûek szerint, 5-ös cipõt? 😛
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
04:05 zépen befutsz autoatackkal turret alá <#eljen>#eljen>
25 perc alatt egy olyan itemet se vettél aminek manához köze lenne, de látom a mejait már elkezdted <#eljen>#eljen>
Jutalmul kaptál egy ilyet a videó alá <#levele>#levele>
Rosszul érzem magam hogy a main karimat ilyen emberek használják...
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Itt egy kép róla, itt erõsen ázsiai beütése van:
linkként, ha nem jó
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
amúgy õ hgg barátnõje, fel is lehet ismerni a kanapét mögöttük 😄

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Why so serious?
Why so serious?
WTF ! NO MEJAI ! OMG !
Anivia vidim pár perc múlva kész. Ezt is ma játszottam mint az elõzõ Ezrealt, legalább másfél éve nem Aniviáztam. US szerón megvettem mikor még új volt a LoL és sokan írták milyen erõs. Toltam vele vagy 10-et de hát kezdõ játékos voltam, na 😄 Meg lehet nézni mennyit fejlõdtem azóta.
Ezt most mondd el mégegyszer magadban miután visszanézted a jeleneted 😄 Persze hogy jobb vagy nálam, szerinted miért nézem a videóidat? <#falbav>#falbav>
-Mondhattad volna véletlennek 😛
-Mire megölnek (HA meg tudnak egyáltalán) a csapatom leszedi õket mert mindenük CDn lesz.
-Lesebeztem elég szépen. Fél HPval meg egy ultira való manával nem fogom beáldozni magam. Pont annyi HPval menekült el amennyit az ultim leszedett volna róla (amit mákkal került ki). Elbaszta aki a bokorba állt, túl sokáig várt.
Nem hiszem magam jobbnak mint amilyen vagyok. Nálad jobb azt lefogadom 😛
-a lanedet elbuktad mint a büdössz@rt
-02:50, 08:35 jól ultizol (csak hogy elhidd hogy végignéztem)
-mejai-t megveszed egy normálisabb meccsen, kifókuszálnak mint a francot
-02:58-nál rajtad kívül csak 2 ember próbálta megölni a gragast, nem para hogy nem segíted a ganket a saját laneden.
Még mindig ugyan az a véleményem: túlságosan is jó játékosnak hiszed magad, csak nem tudom miért. 😊 A vicc pedig az hogy osztod mellé az észt. Mindenesetre várom a good ezreal vs bad ezreal videódat!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Haveromat meg szeretném hívni a játékba és szeretném kérni a segítségeteket hogy küldenétek egy kedvcsináló videót amin a hõsök ultijai vannak vagy valami hasonlót.
köszönöm.
De. Rohadtul irritál hogy nincs benne egy normális hangszer.
Mármint elektromos gitár. Meg basszusgitár. Nálam ez a kettõ feltétele a jó zenének. Mindegy ha macskát nyúznak is de szól közbe a gitár, már jó.
Vagyis a Therion, Nightwish, Avantasia a leg"kommerszebb" zenék amiket meghallgatok.
Azt tuti még kevesebben díjaznák ha Thyrfing vagy Marduk zenét tolnék alá.
Mert Lady Gaga meg egyéb illuminati propaganda szóba se jöhet.
Esetleg alá rakhatom a Jogos Önvédelmet, de félek Németh Sándor tiltakozna 😛 😄 😄
- Láma KSer csak a csapatod carryzett fel ide, csinálj olyan vidit amin a csapattársaid feedelnek és te egyedül nyered meg.
Erre én:
- Hogyne, csak elõbb csinálj egy olyat te 😛
😄 😄
Kommenteket képzeld oda, pl:
-Gondoltam a láma Jax nem bírja addig leölni Vladot míg odaér az ultim.
-Bazz kár volt farmolásra ellõni az ultimat, most Gragas halott lenne.
-Vajon hamarabb feladják mint hogy összeszedjek pár killt?
Kár,hogy a kommentelés elmaradt most is. Igazán örülnék egy videónak ahol végig kommenteled a meccset. T_T
Örülök,hogy végre igényes gameplay videók is kerülnek fel ide <#eljen>#eljen>
1. Ezreal-el nehéz játszani.
2. A mejai szar.
3. DD (damage dealer) karinak armor, MR, stb rúnák, mastery meg itemek kellenek mert különben nehéz életben maradni vele (nekik biztosan 😛 )
http://www.youtube.com/watch?v=w-tlHJUhvtw