League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

böröczk
Az a problémám vele, hogy az alap és az ironscale összekutyulása, kis recolorral, vagyis 0 törõdés 975 RP-ért.
Max a 290-esek közé tehetnék be. Körülbelül a Noxus Poppy kategória, vagy Frejlord Ashe. <#shakehead>
Már az új sneak peeket várom, elvileg a napokban lesz. <#gonosz1>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Ne válassz Shyvanat ilyenkor 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon
Hát beszarok bazz. Nagy premadesek közé bekerültem, akik mentek topra meg bottomra engem meg beküldtek midre shyvanaval kassadin ellen. Hát ez kurva jó párosítás volt. Szana szét alázott... Noob vagyok na. És emiatt reportoltak és 1 napra bannolták az accomat. Agyamat eldobom az ilyen faszok miatt. Jól megmutatták a világnak mekkora premades arcok, úgy kikaptak mint a szar.

Panzeradler
Van minimális feeder védelem
Kly
Az ironscale Shyv "emberi alakban" tök aránytalanul néz ki , a sárkány modellje se tetszik különösebben, bordó színû a teste, amit itt-ott páncél fed - ettõl még nem lesz ironscale.
Ha már régi skin, akkor már inkább a bone claw változat, de ez a démoni fekete sárkány veri az összes többit imo.

Scientia potentia est.

zippofcy
Ashe meg Ryze büdös feederek.
Nem értem Riot miért nem bír vmi primitív K/D statot berakni a játékba, és az ilyen bénákat egymáshoz osztaná be.
Ezen kívül kéne még egy hardcore mód amiben a harmadik halál végleges lenne. Az talán megtanítaná a sok idiótát játszani. 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

böröczk
Ismerõs screen, és én õszintén sajnállak, nekem volt egy ugyanilyenem Lux-szal, csak egy halállal.

Na de most már el se indítom a lol klienst, mert 54%-on áll a Diablo telepítõ. <#idiota>

Kumiho #2179

böröczk
Basszus, ez Dunkey <#idiota>
Csak nem volt rajtam füles, úgy néztem, de ez a videója új lehet, mert egy hónapja kb végignéztem az összes eddigi alkotását. 😄
Best champion a no1. meg a Nidalee, Lux, Ashe snipe-ok.

Kumiho #2179

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
SO CLOSE

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SzirmosSzisza
Nézd meg a Lux videóját <#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Zickler
http://www.youtube.com/user/SkinSpotlights?feature=watch

Battletag: Muhee#2716

böröczk
Szerintem még az alapnál is gusztustalanabb ez a skin, a meló meg vele 0 lehetett. Most volt leértékelve az ironscale viszont.

Cirmos, Te honnan szeded ezeket a videókat, beteg. <#idiota>

Kumiho #2179

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Jó ez az ARAM/ARAB, ha végre elindul, mindenki kilép mert rosszat kap :/

tommyknockers
Helyes megnevezés a ward. A zöld ward sima zöld ward mely megmutatja az adott terület kis százalékát, a pink ward meg az erre leütésére szolgál, továbbá a stealth-el rendelkezõ hõsöket is lehet látni pink ward-al, pl: Twitch, Evelynn, Akali W-je, Teemo passzív, stb.
Ha valamit nem jól írtam le akkor majd kijavít valaki.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Sziasztok
Mikre jók a remélem jól írom le wargok és mi a különbség a zöld és a rózsaszínes között ?
Kly

Eddig mindig csak leértékelt skineket vettem (azokból is összesen hármat), de ez most lehet, hogy instabuy lesz.

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
<#idiota>

SzirmosSzisza

Czdano
A 2. rosszabb, amúgy meg a k**va anyját mindkettõnek 😄

Srácok tudom, hogy ez off de nagy dilemmában vagyok. Szerintetek meik a rosszabb:
1. Egy korrupt fõiskolai tanár aki jutalékot kap abból amit a diákok a tantárgya és a vizsgái újrafelvételére költenek. vagy
2. Egy szadista fõiskolai tanár aki élvezi, hogy buktathat. A kliensnél a bukási arány 95% felett van amit a másik tanár húz le 60%-ra, de az utóbbi óráira a férõhely erõsen korlátozott.
böröczk
Az a Shyvana nagyon gyász, viszont az Amumu irtó cuki : D
És visszaszívtam, baromi jó lett az Ashe model rework.

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Szegény Vlad 😄

Fec papa

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

böröczk
Ez tök jó, de mi az az Ashe? Ugye nem ez a végleges új modell?

Kumiho #2179

SzirmosSzisza
Jól néz ki, reméljük FPS marad a jelenlegi 😊

edit: nope, még jobb is lesz !

BoneDragon
<#eljen>

Fabio Capello
PBE, felújított summoners rift:

Tényleg ilyen erõs lenne Brand ?
+1
Meg hát nem is szerepjáték 😄 de amíg nem próbálod ki nem fogod tudni mi benne a jó 😊
SzirmosSzisza
Masszív nosztalgia 😄

Czdano
Diablo 3? (ami mi abban annyira jó? egy sima felülnézetes szerepjátéknak tûnik -.-) Mondjuk én nem játszottam a 2-vel szóval nem értek hozzá..

Fec papa
Ezennel elbúcsúzunk Jazzykétõl. Nyugodjék békében az accountja.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

RedDevilsza

Fabio Capello
😄

Tessék shyv ingyenes vedd meg kog-ot
Czdano
Már látom az instalock first time top mordékat 😄

Fabio Capello
FREE ROTATION Garen Nautilus Mordekaiser Miss Fortune Sona Shen Shyvana Sivir Cassiopeia Kennen

Zickler
Emberek, nem tudjátok hogy holnaptól kik lesznek ingyenesek?

Battletag: Muhee#2716

Panzeradler
Azért kérdeztem itt, mert egy idõ után ugyis megveszem, csak most van rá ip, és mind2 tetszik de nem birok dönteni, érdekelne pár vélemény
Dyrus orvosnál van és nem streamel :/

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Teljesen más a két karakter azt vedd meg amit játszani szeretnél. egyébként kog igen hatásos és bár rankeden lehet, hogy ritkán látni, de viszik lanokra is 😊
Panzeradler
Srácok shyvanna vagy kogmaw?
Nem tudok dönteni, Kog mellet leginkább az szól, hogy csak vayne-m van mint ad carry és elférne még1.
Elég hatásos? ritkán látni rankeden.
petrox
LeBlanc passive

PeTroX - Eune

Jogos a két pont, róluk teljesen megfeledkeztem.
jazzy
Mordekaiser ult, Yorick ult.
Más nincs is asszem (malzáé arra megy akin a malefic vision van)
Elméletben bármeddig. Gyakorlatban kb. 100 stack

Unknow
Alt + Jobb klikkel tudod irányítani a klónokat/peteket. (pl Annie maciját is.)