League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek.<#wilting>

iLove oHs.

RedDevilsza
Mégis kikaptál te szerencsétlen az nem tûnik fel? <#idiota>

zippofcy
Nem, azt catalyst haxra játszák 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

zippofcy
Hány ember is tud felfarmolódni a csapatban egy 35 perces meccs alatt?
De nektek hiába beszélek ... nektek egy 5-8-as stat is jó, csak öljön le az illetõ legalább 200 miniont mer anélkül béna 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

no offense de menj inkább codozni, azt killre játszák... 😄

zippofcy
FOGD MÁR FEL: 4-el volt kevesebb killem mint akinek a legtöbb. A második legkevesebb farmolással. De a farmolás az isten, persze. Nektek 😛

Czdano
<#falbav>

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

fú õregem, ebbõl megint flame meg irónia hullám lesz :d
kicsit se gáz az a 99 farm 45 perc alatt..... 😄 ad sona (lol 😄 ) is lefarmolt 😄

amúgy sokra mentél a 10 killeddel, így is majdnem neked volt a legkevesebb goldod a játékban 😛 de hisz az nem számít, nem kell item, mert az a lámáknak való 😄

mellesleg a 30 perc alatt 150-200 css egyátalán nem sok, 30 perc alatt a max css 370.... 😊

zippofcy
Jah mert én azt mondom amit tapasztalok, nem azt amit a "pro"-k szajkóznak.
Az aAa klánt ti "pro"-nak tartjátok? Mert amit lemûveltek az alábbi meccsen, az alapján én egyik tagjukkal se tolnék premade-t SOHA.
Az abszolút fantáziátlan, gyáva játék iskolapéldáját mutatták be.

De ti se tudtok érveket felhozni ellenem, csak ilyeneket:

"Amit lemûvelsz az kész" "Ez a gyerek hülye" stb.

Nézd meg a képen, az agyonfarmolt GP ölt 7et összesen. Megölt 360 miniont. Olyan csapatban volt ami kétszer erõsebb volt a miénknél.
Én a két feederrel meg a béna Shyvvel egy csapatban leöltem 10-et, úgy hogy csak 99 miniont öltem.
Szerinted miért tudott GP ennyire felfarmolódni? Elárulom: mert a csapatom totál béna volt. Vagyis mindenképp elvesztettük volna. Szal a farm nyerte meg, ugye? 😛

Czdano
Nem a farm számít, de a feeder galionak több goldja -> több és jobb itemje volt mint neked. Sõt neked volt a legkevesebb goldod. Ezt a játékot nem killre játsszák, fogd már fel.

ISMÉTLEM: NEKED VOLT A LEGKEVESEBB GOLDOT A MECCSEN!!!!!!!!!!

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ಠ_ಠ Nem szoktam ide írni csak olvasgatom néha de ez amit te itt lemûvelsz az kész

zippofcy
A farm a lámáknak való akik nem bírnak ölni. Egy jó erõs (vagyis jól összerakott, jól játszó emberekbõl álló) csapat bõven megnyer egy meccset 30 perc alatt (ha el is tart még 10-15 percig, már eldõlt addigra). Azalatt hány játékos tud mondjuk 150-200 miniont leölni? Nem is szólva arról ha már az elsõ 20 percben eldõl ki nyer mint az alább linkelt aAa meccsen. Akkor mennyire is számít a farm?

A pushról meg csak annyit: ace után 1-2 tornyot simán be lehet verni. Vagy mondjuk ha 4 halott az ellenfélbõl.

Szóval szerintem a K/D ARÁNY az ami megnyeri a meccset.
(nem a kill meg a death, mert hiába nem hal meg ha nem is öl, és hiába öl 12-õt ha meghal 10x hanem ezek ARÁNYA)

Ezt most játszottam, GP farmolódott ugyan de ahhoz az kellett hogy a csapatomból 2 feeder, egy meg simán csak béna legyen. Ha õk is tudtak volna játszani mint mi Sona-val, sose tudott volna felfarmolódni. Így viszont anélkül is megnyerték volna.

Kéééép

[/img]

tényleg jó, de még mindig nem a K/D/A nyeri meg a meccset hanem a farm és a push. a killek és kevés halál csak megkönnyíti ezt
SzirmosSzisza
m5 Trondomore mid, nem csalódtam 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

zippofcy
Szerintem ilyesmi kill/death aránnyal tarthatja magát vki jó játékosnak 😛

http://www.kepmegoszto.com/201205162034/4fb3f33445cac-his1.html
http://www.kepmegoszto.com/201205162034/4fb3f334d0eee-his2.html

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Zickler
Ezek a heti ingyenes karakterek.

Battletag: Muhee#2716

SzirmosSzisza
CLG.eu vs M5 döntõ

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TruckerDave
Azt hittem tudom hol van de ezt a free rotationt sem találom 😊

zippofcy
Stun, fear, taunt.

Rakd fel a LoL Replay-t, hátha látsz olyat akinek ellopnád a játékstílusát.

TruckerDave
Okés, amúgy még bõven 1000 alatt vagyok 😄 szerintem még 30 sincs 😊 Jah és a CC mit is takar <#vigyor3>

zippofcy
Az aAa klán tökéletesen prezentálja nekünk hogy mindenféle kezdeményezést mellõzve, csak a lane-ban maradva, védekezõ játékkal mekkorát lehet szopni ha az ellenfél nem béna 😄

SzirmosSzisza

zippofcy
Free rotation.

Csak kipróbálás miatt megvenni egy championt IP pazarlás szvsz, pláne ha még kezdõ vagy (mondjuk 1000 lejátszott meccs alatt 😊 )

Az a jó hõs amivel meg tudod nyerni a meccset ... mivel a sok láma mind carryzni akar ezért általában tank nincs. Viszont tank nélkül max noobokat lehet elverni (vagy tank nélkülieket 😄 ) szóval én azt ajánlom tankokkal tanulj meg játszani. Vannak köztük akikkel ölni is könnyen lehet pl. Garen (tudom offtank 😛 ) vagy vigyél ignite-t és probléma megoldva. Ráadásul a tank nehezebben is hal mint a többi hõs.

Vagy CCs is jóval kevesebb van mint carry. Tanulj meg CCs championokkal játszani és sokszor lehet az az érzésed a meccs végén: miattad (is) nyertetek.

TruckerDave
De hogy tudom kipróbálni ha még nem vettem meg ? 😮

Amúgy most master yi-vel elég jól megy, de csak gyengébbek ellen, ha jön egy jól játszó shyvana akkor simán végem, meg így mások ellen is. De pl. 90%-ban másik yi-t is simán verek. 😊

zippofcy
Mindenképp olyat vegyél amit már próbáltál és jól megy vele a játék.

Egy karakter használhatósága nem IP függvénye, tehát ugyanúgy vannak jól használható champek 450 ért mint rosszul használhatók 6300 ért.

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

TruckerDave
3150 influence pontból megéri championt venni ?? Mer már valami komolyabb championt szeretnék, bár egyenlõre nem döntöttem el pontosan milyet. Esetleg ebben is segíthetnétek, milyen karaktert éri meg venni.

zippofcy
De nem ellenem 😛

BoneDragon
Micsoda? Hanyasnak kell lennie a kiskariknak, hogy ennyit kapjak?

jazzy
Múltkor toltam egy meccset, tök izgi volt, képzeld, így nézett ki, fiddle ult, janna ult, fiddle died, fiddle cry.
SzirmosSzisza
500 a lvl 10-esért jár az új rendszerben. Régiben ugye csak 5-ig vitte az ember.

zippofcy
Talán van még aki nem ismeri:
Aki megkapta már a 10 kiskarijáért a 975RPt az a weboldalon jelentkezzen át a 2.0-ás programba és redeemelhet 10x250 IPt. Nem tudom miért nem 500at de ajándék lónak ...

Jó te nyilván lecarryzel bármilyen meccset fiddle-el ha van 2 killed, de mi, átlagos játékosok ennyire nem vagyunk jók.

Why so serious?

SzirmosSzisza
Senki se vitatta, hogy AP Yi felesleges és vicc kategória, arra reagált, hogy azt írtad 0 damage-e van AP-ból.

zippofcy
Igen ez mind nagyon szép, csak normális csapatban van CC és Yi-t CCzik le elõször. Vagy ha utolsónak jön, fenntartanak neki egyet.
Fiddlével csak ennyit látok Yi-bõl: feltûnik, kap egy feart, 2mp alatt hal.

Ha APs akkor az Alpha Strike-ja után semmi dmgt nem tud csinálni (mennyi is a CDje? )
Ha ADs akkor - pláne lifesteal-lel - jól sebez a fent említett CCig. Miután azt megkapta, hulla.

Míg mondjuk ha Fiddlével CCt kapok az ultim végig sebez, sõt 99% hogy csak azután kapom meg hogy a feart már eltoltam (videókon meg lehet nézni miért 😊 ). A draint megszakítja így lehet meg is ölnek de pl. múltkor toltam egy meccset ahol elég lassú volt a csapatom, az ellenfél meg rám fókuszált ... úgy nézett ki a dolog hogy
ulti + fear + drain, kaptam a CCt meg Cait engem lõtt meg még amilyük volt - meghaltam kb mikor az ultim lejárt - csapatom szétszedte õket mivel mindenük CDn volt meg le is voltak sebezve. Mejai-t se bírták 6 stack alá vinni pedig 4 db teamfight is így nézett ki.
Végül elkezdték szidni Caitlynt (õ volt a carryjük) és összeomlottak.
Szal tankolni is tudok 😛 egyetlen feltétel a játék elején kell 2 kill. Ha ezt lelopják (akkor is ha nem KS) nem tudom a csapatom carryzni. Ha megvan és a csapatom nem feedeli el az ellent és nem fut el a harc elõl, tuti megnyerem nekik. Ezt csináld meg Yivel 😛

Valamivel késõbb meg fogod kapni. Nekem is ez volt pár héttel ezelõtt.
Czdano
Hagyjad, reménytelen

Dixtroy
Alpha Strike 60/70/80/90/100 Mana R:600 C: 18 / 16 / 14 / 12 / 10 sec
Master Yi leaps across the battlefield striking up to 4 enemies, dealing (100 / 150 / 200 / 250 / 300) (+(1 per ability power point)) magic damage to each enemy with a (20 / 30 / 40 / 50 / 60)% chance to deal 400 bonus magic damage to minions.

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

BoneDragon
Csináltam egy másik accot, de meccsek után nem kapok IP-t. Meg kell csinálni elõbb a tutoriált? <#fejvakaras>

Bwehehehe. Hulljon a férgese. <#eplus2>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

SzirmosSzisza

Ne aggódj, ahogy nézem ma kifejezetten rákos a solo queue; 😞

Eternal life; endless torture.

tommyknockers
Nem, ez külön szerver, ahol 200 pinged lesz. És majd Custom Game-be kell belépned, vagy kreálni egyet ahol 2 ember lehet. És aztán ki lehet próbálni. Ha nincs haverod akivel együtt felraknátok a klienst - sokat fog patchelni - akkor majd folyamatosan lépkedhetsz be különbözõ játékokba hátha nem dobnak ki onnan.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

tudok majd benne másokkal is játszani, azokkal a heverokkal is akiknek más cliensük van ?
tommyknockers

Honnan kell letölteni a PBE klienst ?
tommyknockers
Szent sz*r. PBE kliensben kipróbáltam az új mapot, normálba 30-40ben ugrándozik az FPS-em, úgy, hogy minden Low-on, míg PBE kliensben az új mapon, Full shadows-on kívül minden fullon volt 60 FPS-em. Hát ez valami kurva jó. Végre tudok valamennyire majd játszani az olcsó, fostos, öreg, ócska vason.

Kly
Várom már én is a sneak peeket. Ha jól sejtem, mage (vagy tank) lesz, bár én egy hybrid assassinnak jobban örülnék.

Scientia potentia est.

SzirmosSzisza
<#gonosz1>