League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iLove oHs.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
De nektek hiába beszélek ... nektek egy 5-8-as stat is jó, csak öljön le az illetõ legalább 200 miniont mer anélkül béna 😛
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
kicsit se gáz az a 99 farm 45 perc alatt..... 😄 ad sona (lol 😄 ) is lefarmolt 😄
amúgy sokra mentél a 10 killeddel, így is majdnem neked volt a legkevesebb goldod a játékban 😛 de hisz az nem számít, nem kell item, mert az a lámáknak való 😄
mellesleg a 30 perc alatt 150-200 css egyátalán nem sok, 30 perc alatt a max css 370.... 😊
Az aAa klánt ti "pro"-nak tartjátok? Mert amit lemûveltek az alábbi meccsen, az alapján én egyik tagjukkal se tolnék premade-t SOHA.
Az abszolút fantáziátlan, gyáva játék iskolapéldáját mutatták be.
De ti se tudtok érveket felhozni ellenem, csak ilyeneket:
"Amit lemûvelsz az kész" "Ez a gyerek hülye" stb.
Nézd meg a képen, az agyonfarmolt GP ölt 7et összesen. Megölt 360 miniont. Olyan csapatban volt ami kétszer erõsebb volt a miénknél.
Én a két feederrel meg a béna Shyvvel egy csapatban leöltem 10-et, úgy hogy csak 99 miniont öltem.
Szerinted miért tudott GP ennyire felfarmolódni? Elárulom: mert a csapatom totál béna volt. Vagyis mindenképp elvesztettük volna. Szal a farm nyerte meg, ugye? 😛
ISMÉTLEM: NEKED VOLT A LEGKEVESEBB GOLDOT A MECCSEN!!!!!!!!!!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
A pushról meg csak annyit: ace után 1-2 tornyot simán be lehet verni. Vagy mondjuk ha 4 halott az ellenfélbõl.
Szóval szerintem a K/D ARÁNY az ami megnyeri a meccset.
(nem a kill meg a death, mert hiába nem hal meg ha nem is öl, és hiába öl 12-õt ha meghal 10x hanem ezek ARÁNYA)
Ezt most játszottam, GP farmolódott ugyan de ahhoz az kellett hogy a csapatomból 2 feeder, egy meg simán csak béna legyen. Ha õk is tudtak volna játszani mint mi Sona-val, sose tudott volna felfarmolódni. Így viszont anélkül is megnyerték volna.
Kéééép
[/img]
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://www.kepmegoszto.com/201205162034/4fb3f33445cac-his1.html
http://www.kepmegoszto.com/201205162034/4fb3f334d0eee-his2.html
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Battletag: Muhee#2716
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Rakd fel a LoL Replay-t, hátha látsz olyat akinek ellopnád a játékstílusát.
Csak kipróbálás miatt megvenni egy championt IP pazarlás szvsz, pláne ha még kezdõ vagy (mondjuk 1000 lejátszott meccs alatt 😊 )
Az a jó hõs amivel meg tudod nyerni a meccset ... mivel a sok láma mind carryzni akar ezért általában tank nincs. Viszont tank nélkül max noobokat lehet elverni (vagy tank nélkülieket 😄 ) szóval én azt ajánlom tankokkal tanulj meg játszani. Vannak köztük akikkel ölni is könnyen lehet pl. Garen (tudom offtank 😛 ) vagy vigyél ignite-t és probléma megoldva. Ráadásul a tank nehezebben is hal mint a többi hõs.
Vagy CCs is jóval kevesebb van mint carry. Tanulj meg CCs championokkal játszani és sokszor lehet az az érzésed a meccs végén: miattad (is) nyertetek.
Amúgy most master yi-vel elég jól megy, de csak gyengébbek ellen, ha jön egy jól játszó shyvana akkor simán végem, meg így mások ellen is. De pl. 90%-ban másik yi-t is simán verek. 😊
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Aki megkapta már a 10 kiskarijáért a 975RPt az a weboldalon jelentkezzen át a 2.0-ás programba és redeemelhet 10x250 IPt. Nem tudom miért nem 500at de ajándék lónak ...
Why so serious?
Fiddlével csak ennyit látok Yi-bõl: feltûnik, kap egy feart, 2mp alatt hal.
Ha APs akkor az Alpha Strike-ja után semmi dmgt nem tud csinálni (mennyi is a CDje? )
Ha ADs akkor - pláne lifesteal-lel - jól sebez a fent említett CCig. Miután azt megkapta, hulla.
Míg mondjuk ha Fiddlével CCt kapok az ultim végig sebez, sõt 99% hogy csak azután kapom meg hogy a feart már eltoltam (videókon meg lehet nézni miért 😊 ). A draint megszakítja így lehet meg is ölnek de pl. múltkor toltam egy meccset ahol elég lassú volt a csapatom, az ellenfél meg rám fókuszált ... úgy nézett ki a dolog hogy
ulti + fear + drain, kaptam a CCt meg Cait engem lõtt meg még amilyük volt - meghaltam kb mikor az ultim lejárt - csapatom szétszedte õket mivel mindenük CDn volt meg le is voltak sebezve. Mejai-t se bírták 6 stack alá vinni pedig 4 db teamfight is így nézett ki.
Végül elkezdték szidni Caitlynt (õ volt a carryjük) és összeomlottak.
Szal tankolni is tudok 😛 egyetlen feltétel a játék elején kell 2 kill. Ha ezt lelopják (akkor is ha nem KS) nem tudom a csapatom carryzni. Ha megvan és a csapatom nem feedeli el az ellent és nem fut el a harc elõl, tuti megnyerem nekik. Ezt csináld meg Yivel 😛
Master Yi leaps across the battlefield striking up to 4 enemies, dealing (100 / 150 / 200 / 250 / 300) (+(1 per ability power point)) magic damage to each enemy with a (20 / 30 / 40 / 50 / 60)% chance to deal 400 bonus magic damage to minions.
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Bwehehehe. Hulljon a férgese. <#eplus2>#eplus2>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Eternal life; endless torture.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Scientia potentia est.