League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
AP Garent még nem próbáltam ... és szerintem más épeszû ember se 😛
Bár jó tudni hogy AP Yinél és AP Blitznél is van még lejjebb. 😄
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Legutóbb is , próbáltam kicsit ügyeskedni, vettem lich banet Garennek meg archangel's staffot. (Mert úgy hallottam ha azt felstackeled nagyon sok ap, és hatalmasat üt a lich baneval.) A lényeg az,hogy az istennek nem tudtam rájönni,hogy hogyan tudnám azt a rohadt staffot felstackelni. Valami ötlet?
----
Azért kérdezlek téged, mert úgy látom azért a legtöbb championben járatos vagy, gondolom ebben is.
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Legtöbbször látszott hol van, sõt ultizott is onnan. 😄
Egyetlen egyszer tudott megölni, miközben pusholtam és akkor is csak flasht használva. Én még a végén is leöltem, miközben ultizott. Égõ. Na de addig jó nekem míg kevés jó Fiddle van 😉
Mondjuk nem értem, miért nem vett mejait, vagy legalább egy leviatant, annyi killbõl már igazán futotta volna rá.
Kumiho #2179
Csak majd mikor körbevesz néhány tucat olyan akivel szemben nem használhatsz fegyvert vagy meghurcol a kenyéradó gazdád, gondolkozz el azon jól választottál-e karriert 😄
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
2-6 tanknak nem feed ... náluk is volt egy feeder (Cassa) oké.
De nálunk kettõ.
A meccset pedig nem a farm nyerte meg hanem a feedelés vesztette el.
Lehet megcsinálom majd videóba, bár tökmind1 mert a bigottságot ugyanúgy nem gyõzi meg mint ahogy a kép se 😛
de ,hogy konkrét legyek:
WW Fiddle fed az enemy teambe
Nálatok te és Sona fed
shen/cassi=galio/morde
és akkor van egy-egy ötödik ember akinek ugyanannyi killje van, de 150 minion kill különbség. és mivel pénzvesztés nincs halálnál így nem számít, hogy shyv többet halt mint gp. szóval akkor mi is nyerte meg a meccset?... (btw ez egy nagyon csúnya levezetés mert rengeteg mindenbe bele lehet kötni..túl sok egyéb tényezõ van ultik/teamfightok etcetc) ja és van mögötted 1200 játék? you musst be new here. (3500+)
Szerinted 7 killel meg lehet nyerni egy meccset?
Ezt nem az ellenfél nyerte meg, hanem a két feederünk vesztette el.
Felfeedelték WWt és Fiddlét. Mire GP felfarmolta magát a meccs már rég lefutott volt.
BTW zipp a fentiek a 7 kill 359 miniont ölõ egyént igazolják hiszen megnyerte a meccset!
Nem egyszer jártam már énis úgy fõleg ad carry-k esetén, hogy early lategame kb semmit nem ért sõt feedelt engem..aztán 10-15 perc múlva megjelent 100-al több cs-vel és érdekes módon megfordította a dolgokat.
Mert aki fel is fogja a szöveget, az érti hogy nem ellentmondás.
7 kill a 359 miniont farmolónak a jobb csapatban.
10 kill a 99 miniont farmolónak a gyengébb csapatban. (ahol minimum 2 de inkább 3 feeder volt)
Én azt mondom nem a farm a legfontosabb, te azt hogy igen.
A fentiek kit igazolnak? 😛
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Nem értem igazából,hogy miért vitatkoztok egy olyan emberrel aki már 3 videóval is bebizonyította,hogy jobb mint itt bármelyikünk. Inkább tanuljatok tõle.
--------
Én is azt teszem. 3 napig elemeztem az egyik videóját és most tudok játszani Fiddlesticksel...jól.
Egyáltalán, szoktál random emberekkel játszani? Vagy csak a jól összeszokott csapatoddal? Aztán ha mégis veszítetek, jön az OMG ! OP ! ? 😛
csak kár hogy te vagy a szûklátókörû 😊
mind1 is, úgy lolozol ahogy akarsz, egészen addig nem érdekel amíg nem kell veled egy csapatban játszanom 😊 bár ahogy a statjaidat elnéztem az nem mostanában lesz 😛
Olyanok mint az inkvizítorok a középkorban. Ellentmond?? Máglyára vele! Mi és csakis mi tudjuk az igazat! Aki mást mond hazudik! De legalábbis téved 😛
"Megmondom az õszintét tesókám, a farmolás a lényeg a LoLba. Ne ölj, rá se ránts ha leölnek, a lényeg a farm. Az a tutkó."
Na most olyat mondok amit tuti egyik "pro" se tud felfogni 😛
A LoL meccseket nem megnyerni szokták. Hanem elveszteni. Úgy 10-bõl 8x.
Elvesztik az elsõ 10 percben mikor felfeedelik az ellenfél 1-2 championját.
Vagy elvesztik a 2.-3.-x. teamfight után, mikor összezuhannak és már nem hiszik hogy nyerhetnek. Itt meccs a 22:50-es teamfight után zuhantak össze. 26:50-es teamfightnál már harcolni se mertek. Feladták. 23 percnél már surrender-elhettek volna.
10-bõl persze 2 meccset tényleg megnyernek. Ezek jelzésére szolgált eredetileg a gg. 😛
iLove oHs.
-a league of legends nevezetû játékban a tárgyak aranyba kerülnek
-aranyat 2 féle képpen szerezhetsz: farmolsz v ölsz
-ölés: átlagosan 250-300 gold creep: átlagosan 25-28 gold
-10 creep ~ 1 ölés
Mai napi kérdésünk: mi éri meg jobban
-farmolni és elérni 20 perc alatt 20 creepet
-roamolni és pro fiddlestick videó alapján ölni 20 percen keresztül
Esélylatolgatás:
-a creepek mindig jönnek
-a killek nem mindig
Válasz: farmolni
Bizonyítás: A saját képed.
iLove oHs.
már csak az érdekelne hogy egyszerûen buta vagy, vagy csak 10 éves....
POINT BRO.