League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zippofcy
Mer olyasmiket mondasz amiket értelmezni se tudok. Ezen a fórumon erre ez a bevett válasz 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Unknow
ÕÕõ mi a baj a lich banes Garennel? Mármint az AD-t üt akkor nem? Bocs, én még csak tanulom a játékot :S Azért kérdezlek mert szeretnék jobb lenni. Nem értem miért bántasz...
zippofcy
Mejait akkor érdemes venni ha kell az AP és tudsz úgy játszani hogy ne sûrûn halj meg. De azt hittem ezt magadtól is tudod 😛

AP Garent még nem próbáltam ... és szerintem más épeszû ember se 😛
Bár jó tudni hogy AP Yinél és AP Blitznél is van még lejjebb. 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Unknow
Na ezért kértelek,hogy csinálj kommentárt a videókhoz légy oly kedves! Pl akkor én is tudnám mikor érdemes venni és mikor nem mejait.

Legutóbb is , próbáltam kicsit ügyeskedni, vettem lich banet Garennek meg archangel's staffot. (Mert úgy hallottam ha azt felstackeled nagyon sok ap, és hatalmasat üt a lich baneval.) A lényeg az,hogy az istennek nem tudtam rájönni,hogy hogyan tudnám azt a rohadt staffot felstackelni. Valami ötlet?
----
Azért kérdezlek téged, mert úgy látom azért a legtöbb championben járatos vagy, gondolom ebben is.
zippofcy
Hát bizony, nem vagyunk egyformák 😉

Persze, hogy nem, az csak a hozzád hasonló profiknak szokott lenni, mi átlagos gamerek erre a szintre nem érhetünk fel...

Why so serious?

zippofcy
Szerintem életedben nem volt még egy meccsen se pozitív statod.

Simán. Amúgy is epekedve vágyom az elismerésedre mester.

Why so serious?

zippofcy
Megnéznélek egyszer játék közben ... nem is kell videót csinálnod csak küldd el a LoL record file-t. 😛

zippofcy
Mejait azért nem vett mert 7 halálnál nincs sok értelme. Meg gondolom tõletek hallotta hogy akkor fókuszálnánk (én így is azt tettem de mint tudjuk én noob vagyok 😛 )

Én minden nap tanulok tõle valami újat. Bár szerintem olyan pro sose leszek mint õ, de talán a lába nyomát megcsókolhatom egyszer.

Why so serious?

zippofcy
Nagyon bénán játszott, ha felrakom a videót majd meglátod.
Legtöbbször látszott hol van, sõt ultizott is onnan. 😄
Egyetlen egyszer tudott megölni, miközben pusholtam és akkor is csak flasht használva. Én még a végén is leöltem, miközben ultizott. Égõ. Na de addig jó nekem míg kevés jó Fiddle van 😉

Unknow
Én se értem. Pedig nekem is sokat segítettek Zippo videói, bár még mindig hiányolom a kommentárt.
böröczk
Ez a Fiddle szerintem a Te videóidból tanult meg játszani, azért tudta lehozni nekik a meccset.
Mondjuk nem értem, miért nem vett mejait, vagy legalább egy leviatant, annyi killbõl már igazán futotta volna rá.

Kumiho #2179

Fabio Capello

zippofcy
Szal akinek más a véleménye azt "leszarlak" meg "egyszer a való életben nagyon csúnyán össze fog rakni valaki, ha az utcán is ilyen egoista makacs önfejû ember vagy" - Te tényleg rendõrnek való vagy 😛
Csak majd mikor körbevesz néhány tucat olyan akivel szemben nem használhatsz fegyvert vagy meghurcol a kenyéradó gazdád, gondolkozz el azon jól választottál-e karriert 😄

Czdano
Menjél a killekre, én már leszarlak ezek után. Segíteni akartunk, de felesleges <3 várjuk a videóidat!

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

zippofcy
Igen, a farm nyerHET HA elég sokáig megy a játék. Vagy HA nem feedelik el már elõtte az egyik oldalt. De a K/D arány fontosabb. Láttam olyan meccset amin az elsõ 15 perc végére összezuhant az egyik oldal mert csak 3 killjük volt. Vagy az itt linkelt legutóbbi aAa meccs ... a másik csapat alig halt, majdnem mindig elmenekültek a low hp-sok.

tommyknockers
Már top 9-ben vagytok, gyerünk srácok!

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Valóban nem, egyébként tényleg nem követem konkrétan ,hogy ki mit mikor posztol, szal bocs ha kis acc, de ez a tényeken nem változtat. ennyi erõvel nálatok is csak egy feeder volt mert morde akkor nem számít, eléggé tanknak van az öltözve. szóval minding nem gyõztél meg. és nem is nagyon fogsz tudni. és bár én nem vagyok egy jó játékos talán -50 a win/lose ration, de lekakilom nem azért játszom. De téntleg nem csak mi hanem a nagyok is azt mondják, hogy a farm nyer...
zippofcy
"ja és van mögötted 1200 játék" - látszik hogy olvasod a postjaimat 😛
2-6 tanknak nem feed ... náluk is volt egy feeder (Cassa) oké.
De nálunk kettõ.
A meccset pedig nem a farm nyerte meg hanem a feedelés vesztette el.
Lehet megcsinálom majd videóba, bár tökmind1 mert a bigottságot ugyanúgy nem gyõzi meg mint ahogy a kép se 😛

ellenfél??? 2/6 shen 2/16 cassi ja ,hogy õk nem feedeltek.. gondolom mindig a toronyé lett a kill. ezt a meccset még mindig a a farm nyerte meg

de ,hogy konkrét legyek:
WW Fiddle fed az enemy teambe
Nálatok te és Sona fed
shen/cassi=galio/morde

és akkor van egy-egy ötödik ember akinek ugyanannyi killje van, de 150 minion kill különbség. és mivel pénzvesztés nincs halálnál így nem számít, hogy shyv többet halt mint gp. szóval akkor mi is nyerte meg a meccset?... (btw ez egy nagyon csúnya levezetés mert rengeteg mindenbe bele lehet kötni..túl sok egyéb tényezõ van ultik/teamfightok etcetc) ja és van mögötted 1200 játék? you musst be new here. (3500+)
zippofcy
2-7 és 3-10 statból neked melyik nem feeder?
Szerinted 7 killel meg lehet nyerni egy meccset?
Ezt nem az ellenfél nyerte meg, hanem a két feederünk vesztette el.
Felfeedelték WWt és Fiddlét. Mire GP felfarmolta magát a meccs már rég lefutott volt.

bocsa a dupláért, de nálatok egyedül nevezhetõ feedernek...mégis több pénze volt mint neked.
Not sure...

BTW zipp a fentiek a 7 kill 359 miniont ölõ egyént igazolják hiszen megnyerte a meccset!
Nem egyszer jártam már énis úgy fõleg ad carry-k esetén, hogy early lategame kb semmit nem ért sõt feedelt engem..aztán 10-15 perc múlva megjelent 100-al több cs-vel és érdekes módon megfordította a dolgokat.
zippofcy
Az a gáz hogy nem érted amit írtam. Szövegértési probléma?
Mert aki fel is fogja a szöveget, az érti hogy nem ellentmondás.
7 kill a 359 miniont farmolónak a jobb csapatban.
10 kill a 99 miniont farmolónak a gyengébb csapatban. (ahol minimum 2 de inkább 3 feeder volt)
Én azt mondom nem a farm a legfontosabb, te azt hogy igen.
A fentiek kit igazolnak? 😛

Czdano
Ember állj már le kérlek 😄 a saját képeddel léptél ellentmondásba az elmúlt 5-6 kommentedben 😄 ez kezd nagyon gáz lenni 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

kezdõdik 😄

Unknow
Én egyetértek Zippoval, egy jó játékosnak nem kell farm, mert jön a gold a killekbõl és assisstokból, és mivel nem hal meg, így nem ad pénzt az ellenfélnek.

Nem értem igazából,hogy miért vitatkoztok egy olyan emberrel aki már 3 videóval is bebizonyította,hogy jobb mint itt bármelyikünk. Inkább tanuljatok tõle.
--------
Én is azt teszem. 3 napig elemeztem az egyik videóját és most tudok játszani Fiddlesticksel...jól.
zippofcy
Miért, neked milyen statjaid vannak?
Egyáltalán, szoktál random emberekkel játszani? Vagy csak a jól összeszokott csapatoddal? Aztán ha mégis veszítetek, jön az OMG ! OP ! ? 😛

na hallod, most tapintottál rá a lényegre 😄
csak kár hogy te vagy a szûklátókörû 😊

<#vigyor2> erre nem tudok mit mondani, felesleges veled vitatkozni, vagy egy elképzelésed hogy miként mûködik a játék, és mondhat neked akárki akármit, te úgy is azt hiszed hogy neked van igazad 😊
mind1 is, úgy lolozol ahogy akarsz, egészen addig nem érdekel amíg nem kell veled egy csapatban játszanom 😊 bár ahogy a statjaidat elnéztem az nem mostanában lesz 😛

zippofcy
Lebuktam 😊 Igen, tényleg élvezem hogy szûklátókörû és bigott emberek felhúzzák magukat azon hogy vélt igazukat valaki kétségbe merészeli vonni 😄
Olyanok mint az inkvizítorok a középkorban. Ellentmond?? Máglyára vele! Mi és csakis mi tudjuk az igazat! Aki mást mond hazudik! De legalábbis téved 😛
"Megmondom az õszintét tesókám, a farmolás a lényeg a LoLba. Ne ölj, rá se ránts ha leölnek, a lényeg a farm. Az a tutkó."

Czdano
A farmolás early és mid gameben van fõleg de ne áruld el senkinek se kérlek. Kajak kár neked magyarázni. Vedd a mejait és nyerj!

zippofcy
Próbálj meg megnyerni egy meccset csak farmolással, ölés nélkül. Aztán fordítva 😛

Na most olyat mondok amit tuti egyik "pro" se tud felfogni 😛
A LoL meccseket nem megnyerni szokták. Hanem elveszteni. Úgy 10-bõl 8x.
Elvesztik az elsõ 10 percben mikor felfeedelik az ellenfél 1-2 championját.
Vagy elvesztik a 2.-3.-x. teamfight után, mikor összezuhannak és már nem hiszik hogy nyerhetnek. Itt meccs a 22:50-es teamfight után zuhantak össze. 26:50-es teamfightnál már harcolni se mertek. Feladták. 23 percnél már surrender-elhettek volna.
10-bõl persze 2 meccset tényleg megnyernek. Ezek jelzésére szolgált eredetileg a gg. 😛

BoneDragon
Szerintem ezt élvezi és ti beugrotok a "csapdába". 😊

Már elnézést kérek! 😊 De ebbe a 4 karakterbe több értelem volt, mint amit te itt összehordtál nekünk! 😊

iLove oHs.

Czdano
Nem. Leírtam már párszor. De leírom még egyszer.
-a league of legends nevezetû játékban a tárgyak aranyba kerülnek
-aranyat 2 féle képpen szerezhetsz: farmolsz v ölsz
-ölés: átlagosan 250-300 gold creep: átlagosan 25-28 gold
-10 creep ~ 1 ölés

Mai napi kérdésünk: mi éri meg jobban

-farmolni és elérni 20 perc alatt 20 creepet
-roamolni és pro fiddlestick videó alapján ölni 20 percen keresztül

Esélylatolgatás:
-a creepek mindig jönnek
-a killek nem mindig

Válasz: farmolni
Bizonyítás: A saját képed.

zippofcy
Értelmes hozzászólás 😛

:ASD

iLove oHs.

RedDevilsza
Te vagy a Danning-Kruger iskolapéldája.

ez kész 😄
már csak az érdekelne hogy egyszerûen buta vagy, vagy csak 10 éves....

zippofcy
Csalódtam bennetek hogy senki nem hozta fel Nasust. Nyilván õ kivétel ami erõsíti a szabályt.

zippofcy
Na végre kimondtad. LATEGAME. Addigra egy jó csapat már rég eldöntötte a meccset, vagy legalábbis a carryjük 20+ killel, vagy ha megosztott a kill akkor két tagjuk 15+ killel rendelkezik. Na azokat gyõzd le farmolással.

zippofcy
Szal ez a legjobb érved az ellen amit mondtam? 😛

RedDevilsza
Épp az a lényeg hogy farm nélkül lategame teamfightba annyit se fogsz érni mint egy creep. De légyszíves mondd hogy csak trollkodsz és nem vagy valójában ennyire sötét.

Czdano
<#eljen><#taps>

POINT BRO.

zippofcy
2 vs 5-volt nem tûnik fel te szerencsétlen? 😛

Czdano
Téged egyszer a való életben nagyon csúnyán össze fog rakni valaki, ha az utcán is ilyen egoista makacs önfejû ember vagy 😄 rád is fér, legalább rájössz hogy nem szentírás amit állítasz 😄

ember, te nagyon el vagy tévedve 😄 nem igazán vágod hogy mûködik ez a játék :d