League of Legends
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Most toltam egyet westen, Varusunk 0-10, teemonk 0-12 a 18. percben.
Én 4-0 aztán már nem tudtam az ellenféllel mit kezdeni 😄
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
hát, szóhoz nem jutok kb... 😛
zippo, nc 😊 live long and prosper 😊
Unknow, te meg egy totális elmebeteg vagy 😄
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Mivel így ha két jó csapat jászik, akkor ugye sehol nincsenek feederek, és akkor a farm dönt. Ez viszont ellenkezik a tanításaiddal!
Amennyiben az egyik csapatban sokszor halnak, a másikban viszont nem, akkor a rosszabb helyzetben lévõ csapatnak egyetlen lehetõsége,hogy felzárkózzon a másikhoz a farm. Azonban ez megint csak ellenkezik a tanításaiddal.
Továbbá mi a helyzet az olyan playerekkel akik jól farmolnak? (Pl nem 50CS-nél állnak 20perc alatt, hanem teszem azt 150-200 CS-nél.) Amennyiben nem tudja õket megölni az ember akkor fel kell adni?
Hiányos még ez a kõtábla...
Egy jó csapat eldönti a játékot a saját javára még azelõtt hogy a farmolás döntené el az állást.
Egy ilyen embert megnevettetni mindig nagy kihívás 😉
ironia nem csak egy i betus orszag😊
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Logikailag nem igazan all ossze a fejemben, hogy kit is tudsz ilyenkor elkapni, azt aki fel van tapolva? Vagy azt aki meg nincsen, de egy masik lanen folyamatosan kapja az xpt es goldot? Vagy a sajat laneden a szembelevot? Vagy usgyi gankoljuk meg a junglert?
Meg mindig az a legjobb megoldas, ha kelloen feltapolt vagy, hogy le tudd utni az ellenfel tornyait, nexusat, sajnos nem lehet mindig arra szamitani, hogy mentalisan elgyengulnek es feladjak, bar ketsegkivul sokszor megtortenik ez is.
A random pvpben rengeteg barom ember van, es igen, allitasaid egy resze valoban ugy tunik teljesen logikus levezetes. Annyi a problema, hogy ezek a megallapitasok nem igazak altalanossagban az egesz jatekra. Kb olyasmi, mintha ket hormontultengeses fruska visitozva megtepi egymast az isiudvaron es ez alapjan akarnad levezetni, hogyan kell egy boxmeccset megnyerni.
mwhaha
Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...
Csak így tovább! Te vagy a topik embere!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Alapvetõen szerintem teljesen mind1 hogyan játszik.
Erre születni kell hogy vki ilyen okos legyen mint te, vagy tanulható a dolog? 😛
"Dzsítronik a 12 éves kis meleg hangú pöcsökre izgul" ? 😛
annyira ostoba vagy, hallod .. ha öregebb vagy 12 nel akkor csak szimplan beteg vagy, úgy hallotam most engedték ki a bolond barmokat, aztan hirtelen megjelentel te itt ..
TS kizárt dolog, különben se lehet kétfelé figyelni egyszerre (a nõk egyfelé se tudnak szal nekik mind1 hányfelé kell 😄 )
Ha annyira kell a segítség linkelj be videót vagy LoL record file-t és aki érdekel megnézni meg véleményezi 😛
Ts-re is feljöhetnél majd ha nem akadály. Tovább nem akarom rondítani a topicot ezzel, mert kezd átmenni chatbe, a játékról való beszélgetés helyett.
Egyébként szerinted mik a legjobb championok? Skillshotos championok közül melyik a legnehezebb? Ezreal, Alistar, Soraka vagy Renekton?
Amúgy a solo ranked meg a normal között csak annyi a különbség hogy az elõbbiben ha feedereket meg leavereket kapsz csapattársnak akkor rontják a pontodat amit a sok noob felhasználhat ellened (low elo) ezért az igazi pro-k csak ranked teambe tolják 😛
Bár gondolom akkor nem fogsz velem játszani T_T
Pont azért akartam veled játszani ,hogy majd mehessek rankedre, nem merek egybõl a mélyvízbe ugrani.
TSt a pro-k nem használnak, mivel õk tudják mikor hol a helyük a játékban, vagyis anélkül is megy a gank együtt mint az óramû. Az meg hogy ki kit akar megdönteni a hétvégi bulin senkit nem érdekel, az OMG ! OP ! felkiáltásokat meg minden halál után odaképzelik egymásnak.
Szal TS helyett vmi nyugtató zenét hallgatnak, hogy sose jöjjenek ki a sodrukból, még akkor se mikor a Blitzük bejelenti hogy AP, a Nasusuk meg hogy le kell lépnie a 30. percben mert az anyja ágyba parancsolta.
Vmi ilyesmire gondoltam
Egyébként biztos jó ötlet rankedezni úgy,hogy igazából még csak tanulom a karaktereket? Mármint nekem az is jó ha csak gyakorlunk normálban együtt! TS-re is feltudsz majd jönni segíteni?
Pedig már olyan jól elterveztem hogy ott táncikálok a rivaldafényben ... az összes kiscsaj az én használt gatyámért üvöltözik, és 1 millió lájkot kapok a fél millió ismerõsömtõl facebookon !
De lásd kivel van dolgod, segítek mindenben csak vegyél fel havernak és gyere ranked duózni. Persze az US szerón, mert ott nem féltem az arányom 😛
Akkor buildekbe és egyebekbe nem segítesz?
....kicsit megbántottál ^^
Pedig már félig megtanultam a táncát !
Az volt a tervem hogy jelentkezek vele a Megaszarba és mikor kérdik honnan tudok így táncolni majd megmondom jól mint aki a utubéról tanulta csak én a LoLból és mikor megkérdik mi az megmondom hogy a K/D arány számít és hogy a mejai milyen jó, meg hogy csak a noobok farmolnak.
És akkor a sok itteni hitetlen is megvilágosodik majd, hiszen látták a TVben !
De most hogy kiderült hogy lány ... még a végén buzinak néznek !
Most mit tegyek?? Tanuljam meg inkább Blitz táncát?? Az a sok kárba veszett idõ ...
Ja meg tessék, ugye reworkölik majd az artokat, és itt van Ezreal új artja is: Erre látható.
Most akkor fiú? O_o
Javaslom szavazzunk, ki gondolja hogy Ezreal csaj, és ki hogy fiú?
---
Viszont akkor tényleg segíthetnél, azt hittem te törõdsz az olyan játékosokkal akik szeretnének fejlõdni :S
Fiddlevel most már egész jól megy nekem is mióta a videóidat nézem, de az nem az én stílusom. Esetleg Ezrealt szeretném megpróbálni, de csaj karakterekkel nem igazán szoktam játszani.
Egyszer volt holnem volt, volt szegény Fiddle (a legprobb) szegény Vayne (leglámább), szegény Nidalee, szegény Olaf, meg szegény Morde (legUnderPowerebb kari)
Fiddlének sok volt a dolga, sorra ölte az ellenfelet hogy megnyerje a meccset. Noob volt na, nem tudta hogy a kill nem számít ! Csak a farm !
Szal míg ezzel foglalatoskodott, addig a társai bõszen feedeltek. Kivéve persze Mordét mert azt senki nem tudta leölni ezért egy idõ után inkább békén hagyták. Nida mindig elugrált ezért õ se volt igazi feeder. Olaffal meg csak 4en bírtak el szal legtöbbször õ volt a csali.
Szal Nasusunk pro volt, ezért farmolt serényen. Nem volt egy killje se, de már leölt 500-at. Így telt s múlt az idõ. A meccs 55. percében Fiddlénk egy quadra után összetrombitálta hõs társait, hogy Nasust leölve végre borítsák be az ellenfél bázisát.
Midõn Vayne odaért Nasushoz, Fiddle ráugrott a bokorból. Ulti + fear + drain, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Nasus bután futott körbe körbe. Vayne belelõtt, majd mikor a fear elmúlt, Nasus rásújtott. Vayne mikor látta mennyit sebzett Nasusba (gyk. semmit) ijedtében szörnyethalt. Na de megérkezett Nida, Olaf meg Morde. Nida belevágta lándzsáját, és Nasus HPja lejjebb mozdult. Ezen fellelkesülve Fiddle újra drainezett és már már úgy látszott van remény. Ám Nida 3/4ed HPja Nasus egy ütésére semmivé vált. Ekkor elkezdett menekülni. Olaf és Morde serényen ütötte Nasust aki Nida után futott. Nagyon gyorsan. Nagyon nagyon gyorsan. Utol is érte 1 sec alatt. Nida meghalt. Fiddle közbe lemaradt. Olaf és Morde együttes erõvel ütötték Nasust aki erre átváltozott. Ám nem lett gyengébb, sõt. Olaf HPja rohamosan olvadt (vehetett volna armort a lifesteal helyett 😛 ) és minõ borzalom, már látszott hogy Morde se bírja soká. El is hullott mindkét vitéz akár a legyek. Fiddle csak állt, bénultan bámulva e csodát. Aztán gyorsan hazateleportált (nem akarta a 20 stackjét veszélybe sodorni). Ám mire a manája maxra töltõdött, Nasus bevert négy tornyot, egy inhibitort, meg a nexust. Mi ebbõl a tanulság?
Válaszd Nasust és farmolj ! 😛
Aniviának csak mana itemeket vegyél, akkor az ultijával elég gyorsan farmolhatsz ahhoz hogy a legbigottabb pro se tudjon beléd kötni. 40 perc alatt akár 500-at is ölhetsz vele. Sõt ! Határ a csillagos ég !
Ráadásul skillshotos champion, ami ugye a sznobok között további elõny.