League of Legends

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zippofcy
Azt hittem már kiironizáltuk magunkat egymáson 😛

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Unknow
Westen vagy? Játszunk egyet! Felvehetlek friendbe? Vagy felveszel te esetleg? *-*
BoneDragon
"Feederek ellen könnyû"

Pont erre a mondatra vártam! <#idiota>

zippofcy
Feederek ellen könnyû 😛 😄 😄
Most toltam egyet westen, Varusunk 0-10, teemonk 0-12 a 18. percben.
Én 4-0 aztán már nem tudtam az ellenféllel mit kezdeni 😄

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

BoneDragon
Edd meg. Igazából zippot vártam, hogy beoltson. 😊

Czdano
Ezzel most mit csináljunk?

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

embertelen ez a srác, most olvastam végig mit alkotott még tegnap este, meg ma...
hát, szóhoz nem jutok kb... 😛

zippo, nc 😊 live long and prosper 😊

Unknow, te meg egy totális elmebeteg vagy 😄

SzirmosSzisza
Már csak a linkelést kell gyakorolnod 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BoneDragon

Atwa
Köszi!

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fec papa
Remélem mind2en a pokol bugyraiban fogtok elégni topikrombolásért.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Atwa
Nem tudja valaki hogy a tegnapi CLGeu vs M5 döntõ fel van-e valahova töltve? Megköszönném ha valaki megdobna egy linkkel <#vigyor2>

Unknow
Én ezt értem,hogy õ csak az irányt tudja megmutatni, a helyes utat nekünk kell megtalálni.
Szerintem nem lesz "ultimate win instructions book".

SzirmosSzisza
Ne mutassátok meg zippynek 😄

Én olyankor, ha a csapatom feedel nagyon és teamfightot sem tudunk nyerni, akkor felfarmolom az enyémet, és megpróbálom elhúzni a végjátékig (állandó nem a surrenderre 😊) és ha sikerül 1-2 alkalommal megállítani az ellent, általában összeszedi magát a csapat. Persze ettõl még nem biztos, hogy nyerünk, de elõfordult már 😊

Unknow
Én eddig tõled tanultam, és próbáltam azt az utat járni amit megmutattál nekem, de kezdek elveszni.

Mivel így ha két jó csapat jászik, akkor ugye sehol nincsenek feederek, és akkor a farm dönt. Ez viszont ellenkezik a tanításaiddal!

Amennyiben az egyik csapatban sokszor halnak, a másikban viszont nem, akkor a rosszabb helyzetben lévõ csapatnak egyetlen lehetõsége,hogy felzárkózzon a másikhoz a farm. Azonban ez megint csak ellenkezik a tanításaiddal.

Továbbá mi a helyzet az olyan playerekkel akik jól farmolnak? (Pl nem 50CS-nél állnak 20perc alatt, hanem teszem azt 150-200 CS-nél.) Amennyiben nem tudja õket megölni az ember akkor fel kell adni?

Hiányos még ez a kõtábla...
zippofcy
Nem jól vetted ki, ha a csapatom feedeli az ellenfelet akkor feladni kell, mert a LoL egy csapatjáték vagyis egyedül nem lehet megnyerni, a feederek pedig nem tudnak játszani, vagyis egyrészt veszítünk a feltápolt ellenfelek miatt, másrészt azért mert tõlünk néhány játékos béna és nem tud játszani.

Egy jó csapat eldönti a játékot a saját javára még azelõtt hogy a farmolás döntené el az állást.

zippofcy
Épp azt kívántam közölni hogy pont neked való a rendõri szakma (érvek helyett erõszak alkalmazása, önálló gondolkodás helyett a bevett elvek követése, stb).
Egy ilyen embert megnevettetni mindig nagy kihívás 😉

Dixtroy
XDDD
ironia nem csak egy i betus orszag😊

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Dixtroy
Akkor most ha jol veszem ki, ha a csapatod feedeli a masik csapatot, akkor butasag farmolni, inkabb killelni kell?

Logikailag nem igazan all ossze a fejemben, hogy kit is tudsz ilyenkor elkapni, azt aki fel van tapolva? Vagy azt aki meg nincsen, de egy masik lanen folyamatosan kapja az xpt es goldot? Vagy a sajat laneden a szembelevot? Vagy usgyi gankoljuk meg a junglert?

Meg mindig az a legjobb megoldas, ha kelloen feltapolt vagy, hogy le tudd utni az ellenfel tornyait, nexusat, sajnos nem lehet mindig arra szamitani, hogy mentalisan elgyengulnek es feladjak, bar ketsegkivul sokszor megtortenik ez is.

A random pvpben rengeteg barom ember van, es igen, allitasaid egy resze valoban ugy tunik teljesen logikus levezetes. Annyi a problema, hogy ezek a megallapitasok nem igazak altalanossagban az egesz jatekra. Kb olyasmi, mintha ket hormontultengeses fruska visitozva megtepi egymast az isiudvaron es ez alapjan akarnad levezetni, hogyan kell egy boxmeccset megnyerni.
mwhaha

Most, a por mutatja a szél testét, mint a papíron a képet a festék Az érzékek tébolyán kuporgó halál, Tollaskigyó a biborkaktuszon nézd szandra...

Czdano
Most keltem fel, és könnyesre röhögtem magam, köszönöm ezt az élményt zippo 😄 az külön tetszett mikor megmondtad nekem hogy nem való hozzám az a szakma amit választottam (holott a pszichológián semmibe se bírtak belekötni 😄DDD)

Csak így tovább! Te vagy a topik embere!

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Én úgy érzem, hogy megfejtettem miért helyezi elõtérbe a champion kill-t a farmolás helyett. Túl sok dominion-t játszhatott és leragadt ott, de ez csak egy válasz lehet a sok közül.
Engem is irritál, ahogy Zippofcy osztja itt az észt, miközben õ maga egyre kevésbé tûnik "pro"-nak, de szerintem nem kezdjetek anyázásba, mert semmi értelme, meg hamar lehet csúnya pontokat kapni.
Alapvetõen szerintem teljesen mind1 hogyan játszik.

zippofcy
Nem mondod ?
Erre születni kell hogy vki ilyen okos legyen mint te, vagy tanulható a dolog? 😛

amugy melyik elmeházból szabadultál?😞(

*youtube

zippofcy
Oksa, a kedvedért feltöltök utubera egy hangfilét, ez megfelel:
"Dzsítronik a 12 éves kis meleg hangú pöcsökre izgul" ? 😛

MAGYARUL : "TS kizárt mert egy 12 éves kis meleg hangú pöcs vagyok" és köztudott hogy a nõk tudnak több felé is figyelni ...

annyira ostoba vagy, hallod .. ha öregebb vagy 12 nel akkor csak szimplan beteg vagy, úgy hallotam most engedték ki a bolond barmokat, aztan hirtelen megjelentel te itt ..

zippofcy
TF mert azzal még én se tudok 3x-os K/D ratiot csinálni. Sõt még 2x-est se de ezt letagadom 😛

TS kizárt dolog, különben se lehet kétfelé figyelni egyszerre (a nõk egyfelé se tudnak szal nekik mind1 hányfelé kell 😄 )
Ha annyira kell a segítség linkelj be videót vagy LoL record file-t és aki érdekel megnézni meg véleményezi 😛

ez beteg ....

Unknow
Azért ha gondolod majd írd le ide az accountjaidat, és felveszlek majd! Én és néhány barátom igénybe vennénk a segítségedet.

Ts-re is feljöhetnél majd ha nem akadály. Tovább nem akarom rondítani a topicot ezzel, mert kezd átmenni chatbe, a játékról való beszélgetés helyett.

Egyébként szerinted mik a legjobb championok? Skillshotos championok közül melyik a legnehezebb? Ezreal, Alistar, Soraka vagy Renekton?
zippofcy
Attól leszel pro hogy elhiszed hogy az vagy. Meg hogy amit te tudsz az a helyes. Nézz csak körül e fórumon 😉
Amúgy a solo ranked meg a normal között csak annyi a különbség hogy az elõbbiben ha feedereket meg leavereket kapsz csapattársnak akkor rontják a pontodat amit a sok noob felhasználhat ellened (low elo) ezért az igazi pro-k csak ranked teambe tolják 😛

Unknow
Viszont én nem vagyok pro, és szerintem jobb ha tudunk kommunikálni közben, mert akkor el tudod mondani hol és mik a problémák és így tovább.

Bár gondolom akkor nem fogsz velem játszani T_T

Pont azért akartam veled játszani ,hogy majd mehessek rankedre, nem merek egybõl a mélyvízbe ugrani.
zippofcy
Itt válik el a pro a noobtól. Mert a pro az ugye sose feedel, akkor miért ne mehetne rankedre egybõl? Mivel a normal az tele van noobokkal akik csak próbálgatják a karikat. Vagyis feedelnek ha nem megy, leavelnek ha nem tetszik. De egy pro úgyse hal meg 5-nél többször egy meccs alatt. És mi az az 5 halál? Ha veszít a csapatod, anélkül is veszítene ! Ez bizonyított tény, egy oltári menõ LoL játékos mondta egyszer (amúgy meghúzták matekból tavaly év végén de ez most nem számít).

TSt a pro-k nem használnak, mivel õk tudják mikor hol a helyük a játékban, vagyis anélkül is megy a gank együtt mint az óramû. Az meg hogy ki kit akar megdönteni a hétvégi bulin senkit nem érdekel, az OMG ! OP ! felkiáltásokat meg minden halál után odaképzelik egymásnak.
Szal TS helyett vmi nyugtató zenét hallgatnak, hogy sose jöjjenek ki a sodrukból, még akkor se mikor a Blitzük bejelenti hogy AP, a Nasusuk meg hogy le kell lépnie a 30. percben mert az anyja ágyba parancsolta.

Vmi ilyesmire gondoltam

Unknow
Nekem csak egy accountom van T_T Melyik szerveren , milyen néven vagy? Melyik a fõaccountod? Mekkorák a ratingjeid?

Egyébként biztos jó ötlet rankedezni úgy,hogy igazából még csak tanulom a karaktereket? Mármint nekem az is jó ha csak gyakorlunk normálban együtt! TS-re is feltudsz majd jönni segíteni?
zippofcy
Mi egy kis megbántás ahhoz képest hogy nekem az álmom törted össze !
Pedig már olyan jól elterveztem hogy ott táncikálok a rivaldafényben ... az összes kiscsaj az én használt gatyámért üvöltözik, és 1 millió lájkot kapok a fél millió ismerõsömtõl facebookon !

De lásd kivel van dolgod, segítek mindenben csak vegyél fel havernak és gyere ranked duózni. Persze az US szerón, mert ott nem féltem az arányom 😛

Unknow
Mi rosszat tettem ,hogy most engem bántasz? Én csak kérdeztem, mert úgy láttam te értesz a dolgokhoz, erre most elkezdesz cseszegetni mert nem tudtam,hogy Ezreal fiú? Bocs de honnan tudhattam volna?

Akkor buildekbe és egyebekbe nem segítesz?

....kicsit megbántottál ^^
zippofcy
Ez szörnyû !
Pedig már félig megtanultam a táncát !
Az volt a tervem hogy jelentkezek vele a Megaszarba és mikor kérdik honnan tudok így táncolni majd megmondom jól mint aki a utubéról tanulta csak én a LoLból és mikor megkérdik mi az megmondom hogy a K/D arány számít és hogy a mejai milyen jó, meg hogy csak a noobok farmolnak.
És akkor a sok itteni hitetlen is megvilágosodik majd, hiszen látták a TVben !

De most hogy kiderült hogy lány ... még a végén buzinak néznek !
Most mit tegyek?? Tanuljam meg inkább Blitz táncát?? Az a sok kárba veszett idõ ...

Unknow
Nekem ebbõl+ebbõl az jön le,hogy lány.

Ja meg tessék, ugye reworkölik majd az artokat, és itt van Ezreal új artja is: Erre látható.

Most akkor fiú? O_o
zippofcy
Én igen, de elõbb ebben a kérdésben kéne dûlõre jutnunk.
Javaslom szavazzunk, ki gondolja hogy Ezreal csaj, és ki hogy fiú?

Unknow
Mert? Nem az? Még a tánca is Haruhi!
---
Viszont akkor tényleg segíthetnél, azt hittem te törõdsz az olyan játékosokkal akik szeretnének fejlõdni :S
zippofcy
Ezreal csaj??? BAZZZZZZZZ

Unknow
Õõõ , ebbõl nem igazán jutottam semmivel sem elõrébb. Valami olyasmi karaktert nem tudsz nekem ajánlani mint Garen?

Fiddlevel most már egész jól megy nekem is mióta a videóidat nézem, de az nem az én stílusom. Esetleg Ezrealt szeretném megpróbálni, de csaj karakterekkel nem igazán szoktam játszani.
zippofcy
Nem tudom mit vegyél Nasusnak ... de elmagyarázom miért.
Egyszer volt holnem volt, volt szegény Fiddle (a legprobb) szegény Vayne (leglámább), szegény Nidalee, szegény Olaf, meg szegény Morde (legUnderPowerebb kari)

Fiddlének sok volt a dolga, sorra ölte az ellenfelet hogy megnyerje a meccset. Noob volt na, nem tudta hogy a kill nem számít ! Csak a farm !
Szal míg ezzel foglalatoskodott, addig a társai bõszen feedeltek. Kivéve persze Mordét mert azt senki nem tudta leölni ezért egy idõ után inkább békén hagyták. Nida mindig elugrált ezért õ se volt igazi feeder. Olaffal meg csak 4en bírtak el szal legtöbbször õ volt a csali.
Szal Nasusunk pro volt, ezért farmolt serényen. Nem volt egy killje se, de már leölt 500-at. Így telt s múlt az idõ. A meccs 55. percében Fiddlénk egy quadra után összetrombitálta hõs társait, hogy Nasust leölve végre borítsák be az ellenfél bázisát.
Midõn Vayne odaért Nasushoz, Fiddle ráugrott a bokorból. Ulti + fear + drain, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Nasus bután futott körbe körbe. Vayne belelõtt, majd mikor a fear elmúlt, Nasus rásújtott. Vayne mikor látta mennyit sebzett Nasusba (gyk. semmit) ijedtében szörnyethalt. Na de megérkezett Nida, Olaf meg Morde. Nida belevágta lándzsáját, és Nasus HPja lejjebb mozdult. Ezen fellelkesülve Fiddle újra drainezett és már már úgy látszott van remény. Ám Nida 3/4ed HPja Nasus egy ütésére semmivé vált. Ekkor elkezdett menekülni. Olaf és Morde serényen ütötte Nasust aki Nida után futott. Nagyon gyorsan. Nagyon nagyon gyorsan. Utol is érte 1 sec alatt. Nida meghalt. Fiddle közbe lemaradt. Olaf és Morde együttes erõvel ütötték Nasust aki erre átváltozott. Ám nem lett gyengébb, sõt. Olaf HPja rohamosan olvadt (vehetett volna armort a lifesteal helyett 😛 ) és minõ borzalom, már látszott hogy Morde se bírja soká. El is hullott mindkét vitéz akár a legyek. Fiddle csak állt, bénultan bámulva e csodát. Aztán gyorsan hazateleportált (nem akarta a 20 stackjét veszélybe sodorni). Ám mire a manája maxra töltõdött, Nasus bevert négy tornyot, egy inhibitort, meg a nexust. Mi ebbõl a tanulság?
Válaszd Nasust és farmolj ! 😛

Unknow
Hm, és Nasusnak mit vegyek és hova érdemes vinni? Amúgy akkor Garent felejtsem el ? T_T Mert nekem tetszett a karakter.
zippofcy
Garent csak a noobok használják, mert elfogadott tény hogy az átlagnál 1.6x lassabban farmol minionokat. Javaslom helyette Nasust vagy Aniviát.
Aniviának csak mana itemeket vegyél, akkor az ultijával elég gyorsan farmolhatsz ahhoz hogy a legbigottabb pro se tudjon beléd kötni. 40 perc alatt akár 500-at is ölhetsz vele. Sõt ! Határ a csillagos ég !
Ráadásul skillshotos champion, ami ugye a sznobok között további elõny.

Unknow
Na most akkor kérlek mond el miért nem jó így a Garen ha egyszer LB-vel AD-t sebez, és ha nem jó , mit csináljak helyette, mit vegyek az archangel mellé,hogy fel tudjam stackelni?